rizie

Millainen on häiden kokonaisbudjetti?

997 viestiä aiheessa

Mekin ihmeteltiin sitä, miten nopeasti summiin tulee "häälisä". Hinta vähän pompsahtaa..

Meillä on hääbudjetti 4000€. Se sisältää myös majoituksen lähimmäisille, todistajan ja muut, mutta se ei sisällä hääpukuja, kampausta ja meikkausta (koska sulhanen olisi kauhistunut ;) ). Samaten siinä on osuus hääyön viettopaikkaan, joka toivottavasti lohkeaa sillä hinnalla.

Muokattu: , käyttäjä: Kiepu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä budjetti n.2000€ ilman hääpukua ja sormusta :)

vieraita tulee n.60 ja kun kaikki tarjoilut tehdään porukalla,vain tarjoiluun palkataan ulkopuolisia,säästetään sievoinen summa!! valmistelut aloiteltu eikä ainakaan vielä mitään paniikkia ole! paikkakin oli toosi edullinen,vain 300€ ja siellä voi tehdä syötävät valmiiksi parin edellisen päivän aikana!

hääkampausta ja meikkiä mietin että teenkö ite vai menenkö valmiille?! nekin kyllä luonnistuisi ja säästäisi siinäkin sievoisen summan!

tarkoitus ei ole kuitenkaan pihistellä,mutta kun kerta itse pystyy tekemään niin miksipäs ei?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on jostain hatusta repäistynä budjetti 7000€ kieppeillä. Kutsuttuja noin 135hlö, mutta luultavasti toteuma lähempänä 100hlö. Alla laskelmia 110hlölle.

Juhlapaikka 1450€ (pe-su, sis. majoitukset halukkaille)

Pitopalvelu 3300€ (110hlö, arvio 30€/hlö)

Juomat 800€ (arvio)

Bändi 1000€ (maksimi arvio)

Vaatteet 600€ (molempien)

Valokuvaaja 0-100€ (tuttuja löytyy)

Vihkijä 200€+matkakulut

Kampaus ja meikki ei maksa mitään

Vihkisormusta ei ole eikä tule

Häämatkaa en laske mukaan

Eli vähän mennään yli seitsemän :D Kutsut puuttuu listalta, mutta ajattelin tehdä ne itse töissä, joten niihin ei mene juuri postimaksuja enempää. Koristelua paikka ei juurikaan kaipaa ja kukat ajattelin saada omasta pihasta. Bändi, vaatteet ja pitopalvelu on kaikki vähän yläkanttiin arvioitu, joten voi olla että päästään vielä lähelle tuota 7000€.

Muokattu: , käyttäjä: Kaimaani

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mikä niissä häissä maksaa? :D

En käsitä. Oon todella vaatimaton ja tyydyn kahden euron tuotteisiin helposti, mutta miten ihmeessä joku pääsee ns. kunnon juhlien kanssa alle 5 tonnin?

Meillä ei ole edes bändiä, DJ:tä, häämatkaa, juomia tai mitään muutakaan sellaista ja 6000e komeili juuri äsken lasketussa 50hlö:n budjetissa josta puuttuu vielä vaikka mitä. Tosin meillä on dokumentaarinen hääkuvaus.. Se rapsaisee jo reilun tonnin lisää.

Ja minä olen laskenut budjettiin kaiken. Niin kengät, käsilaukut, korut kuin alusvaatteetkin, samoin miehelle. Huhhuh..

Samaa olen minäkin miettinyt. Mielelläni ostaisin halpaa ja alunperin toivoin että 50 hengen häät saisi 5000 eurolla, mutta nyt näyttää siltä ettei toivoakaan. Paikka (josta olemme tarkkoja ja johon haluamme panostaa), ruoka (myös panostus) ja juomat vievät jo n. 4000 euroa. Siihen kun laskee puvun, kukat, meikit, kutsut jne päälle niin kyllä se on lähempänä kuutta tonnia jos edes riittääkään. Ja tästä puuttuu vielä sormus ja häämatka, joista tulee toinen mokama lisää. Ja tosiaan, ei ole bändiä, ei ammattikuvaajaa eikä muita vastaavia menoeriä ja silti budjetti paukkuu. :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on tulossa noin 80 vierasta, ja alustava budjetti näyttää noin 15 000 euroa... Mukana on kaikki kihlasormuksesta lähtien, ja myös lennot kotimaahan (asumme muualla) on listattu. Suurin menoerä on ruoka ja juoma, niihin mennee noin 7000 euroa (summa on tosin aivan päästä heitetty). Meille tulee lisäksi dokumentaarinen hääkuvaus. Häämatka ei ole budjetissa mukana, emme varmaankaan mene mökkiä kummempaan kohteeseen heti häiden jälkeen.

Jännittävintä tässä on se, että summan saa kyllä kohtuullisen kivuttomasti säästettyä suunnilleen vuoden aikana. Jos häitä ei olisi tulossa, uskallan epäillä että nuo rahat katoaisivat siitä huolimatta erinäisiin mysteerikohteisiin ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan laskeskeltu 50 hengen häiden budjetiksi n. 5000e. Ei sisällä häämatkaa, kaiken muun. Katsotaan päästäänkö tavotteeseen. Paikka on tosi edullinen, vaan 244e/viikonloppu!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ollut mitään budjettia, kun piti pitää "ihan vaan pienet" häät. Summa jää kumminkin all 2000e (pakkokin jäädä) ja vieraita on 40-50.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kipukynnyksenä täälläkin on varmasti tuo 5000e ja siihen on tarkoitus sovittaa myös vihkisormus. Häämatkaa siihen ei ole laskettu. Tarkoitus on juhlia noin 65hengen kesken :girl_dance:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen laatinut alustavaa budjettia, ja tällä hetkellä olen laskeskellut rahaa menevän hääjuhlaan ja kaikkeen siihen liittyvään 8000 euroa. Sormus ei ole tässä mukana. Juhlaväkeä olisi tarkoitus kutsua noin 90 henkeä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös tavoitteissa tuo 8000€:n budjetti. Vieraita kutsutaan kahdeksan-yhdeksänkymmentä, siinä paikkeilla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän n. 120 hengen häihin budjetoitu 8000 euroa. Toivon että päästään sen ali, koska ruoka, kahvipöydän antimet, sekä hääpuku tehdään itse. Paikka saatiin halvalla (325e to-ilta->su-ilta) ja paikassa samaan hintaan tarpeeksi suuri astiasto. Suurin osa koristeista sekä kutsut, muistamiset yms. askarrellaan itse. Olen luonteeltani erittäin minimalistinen (kotoakaan ei löydy pientä sälää), joten häistäkin tulee suht minimalistista ajattelutapaa suosiva. Timatit ja röyhelöt ovat kiellettyjä, se pienentää loppulaskua. En toki sano etteikö timantit ole hienoja mutta ei meidän tyyliset.

Alkoholi kärrätään naapurimaasta ja bändi on perhetuttu. Eiköhän näillä saada kauniit häät halvalla...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on tulossa n. 100 hengen häät ja niihin budjetoitu n. 12 000 euroa. Tarkoitus on tehdä mahdollisimman paljon itse.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän budjetiksi olemme laskeneet noin 10 000 euroa, max 12 000 euroa. Tämä ei sisällä häämatkaa, sille varmaan lähdemme vasta joskus myöhemmin. Vieraita tulossa maksimissaan 100 henkilöä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuumeisesti ollaan budjettia mietitty. Mutta kyllähän se tonne 10 000 € pintaan taitaa mennä 100:lla vieraalla. En ymmärrä miten sisko onnistu pitämään 100 hengen häät 5000 € budjetilla, ja heillä jopa melko näyttävät häät. Suurimman osanhan se toi paikka ja ruoka vie.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on karvan verran alle 11 000 € budjetti, voi kiesus.

Vieraita 100-110, mukaan ei ole laskettu sormuksia eikä häämatkaa :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille kutsutaan 117 henkeä, budjetti n. 10 000 euroa, ja siihen ei kuulu häämatka (joka tehdään sitten lahjarahoilla plus tarvittaessa säästetään lisää) eikä minun pukuni, jonka äitini maksoi :) yritetään alittaa budjetti mahdollisimman monessa asiassa, mutta muutamassa ollaan myös ylitetty. Esim. ruokaan oltiin budjetoitu 4000e, mutta nyt näyttäisi siltä että selvitään n. 3500 eurolla :) Suhteessa eniten tullaan varmaankin budjetti ylittämään koristeluun liittyvissä asioissa, sekä häiden järjestämiseen liittyvissä kuluissa (kaasojen ruokinta heidän tullessaan auttelemaan yms.), koska tällaisiin ei oltu osattu varata rahaa alkuperäisessä budjetissa. Eli jos joku vasta laatii budjettia, niin suosittelen huomioimaan nekin vähän reilummin, ei ainakaan kannata pihistellä, jos kuitenkin meinaat koristeet hommata :) Toki jos ei tule mitään, niin asia on eri. Mutta kuitenkin esim. servetit, paikkakortit yms, tulee varmaan joka häihin. Pitopalveluja ja paikkoja kilpailuttamalla saa tehtyä suurimmat säästöt! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häihin kutsun saa n. 280 hlö ja budjetti on noin 12 000 (toiv. alle). Tähän sisältyy siis kaikki: hääpuku, sormus, häämatka jne. Ihan siedettävä budjetti mielestäni kuitenkin tuohon vierasmäärään nähden. Erityisesti ei olla ainakaan vielä tähän mennessä mistään pihistetty, mutta hintoja vertailemalla saa jo tuntuvaa säästöä :) Ja myös se, että häitä ei pidetä pääkaupunkiseudulla, missä selkeästikin on esim. tilavuokrat paljon korkeammat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä kun olen laskeskellut niin n.7000e taitaa suunnilleen olla budjetti. Tähän ei kuulu kummankaan vaatteita, minun kampausta+meikkiä eikä sormusta. Niin tosiaan, eikä myöskään häämatkaa, koska se saadaan häälahjaksi. Vieraita tulossa n.120.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä budjetti vaikuttaisi olevan 10000 euron paikkeilla. Siihen ei sisälly häämatkaa, mutta muuten kaikki kihlasormuksista kiitoskortteihin. Vieraita on tulossa n. 80. Hääpaikkavuokra ja ruoka vie suurimman osan budjetista. Hurja summa yhdestä päivästä, mutta kerran sitä vaan eletään. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yritetään pysyä siinä 6000-7000 euron välissä (noin 60hlö) niin ettei siihen lasketa sormuksia eikä häämatkaan. Luultavammin teemme myös niin että jos löydän unelmien häämekon ja se sattuu olemaan kovin kallis, tehdään niin että yhteisestä budjetista maksetaan 500€ ja loput itse kustannan. Itse myös maksamme häät kokonaisuudessaan. =)

Muokattu: , käyttäjä: Ruisa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kutsuvieraita 115hlö ja tällä hetkellä numerot ovat jo 13 000€ :blink: Siihen on sisälletty kaikki muut menot paitsi häämatka. Toivomme saavamme lahjaksi matkan. Meillä kallein on juhlapaikka+ pitopalvelu n.7000€. Törkeen kallista! Mutta, prinsessa/glamour juhlia ei taidakkaan halvalla saada...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä alustava budjetti on noin 7000-8000€, kun suunniteltu vierasmäärä on noin 80. Ollaan opiskelijoita vielä molemmat, ja omat vanhempani lupautuivat kustantamaan häälahjana cateringin ja juhlapaikan vuokran, suuri kiitos heille. <3

Lämmin ruoka, hääkakku ja mahdolliset juomat on otettava suoraan juhlapaikan omasta pitopalvelusta, mikä nosti vähän hintaa. Muuten ollaan pysytty hämmästyttävän hyvin suunnitellussa budjetissa. Opiskelijaelämään tottuneina säästäminen sujuu aika kivuttomasti. Sulhaselle on jo hankittu hieno harmaa saketti ja oma pukuni todennäköisesti teetetään. Vihkisormuksiin oltiin varattu max. 700€/kpl (myös miehelle tulee vihki). Oli hyvä onni matkassa, kun omani kohdalla budjetti ylittyi, kun sulhasen sormus oli saman verran huokeampi. ;`D

Kutsut, kiitoskortit, menut, yms. askarrellaan yhdessä. Paljon erilaista askartelumateriaalia löytyy jo omasta takaa, joten siihen tuskin paljoakaan saa rahaa kulumaan. Hääkampauksen ja -meikki maksavat koetöineen yhteensä 150€. Kukkia molemmat haluaisivat, eli siihenkin on rahaa varattu. Häämatkalle lähdetään kaupunkilomalle jonnekin päin Eurooppaan, mahdollisesti Venetsiaan, eli siihen tuskin ihan tuhansia euroja saa uppoamaan. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Anteeks mut ihmeessä jollakin voi mennä häihin 10 000€ tai enemmän?! Ihan hullua. Meille tulee tosi näyttävät häät, paljon ruokaa & juomaa ja puvut on ompelijalla teetetyt. Silti meillä menee häihin n. 3000€. Siis mihin h*ttoon te käytätte ne rahat :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miten sulla menee noin vähän pikemminkin :D Mä en edes yritä haaveilla suuria ja jo se 7 tonnia on lähellä vaikka millasen viidenkympin kopiopuvun hankkis.. :girl_sigh: ..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, meillä budjetti on niin pieni kuin mahdollista laadusta tinkimättä. Tällä hetkellä näyttäisi olevan n. 15.000 ja 40-50 vierasta. Vertailen hintoja todella aktiivisesti ja tähän asti olen tilannut kaiken ulkomaisista nettikaupoista, joiden hinnat ovat huomattavasti Suomea edullisemmat. Meillä isoin kustannut on tila ja ruoka, joista tila on n. 800 € ja ruoka vajaa 7.000 €. Häämatka ei ole budjetissa, sormus on (2.500 €) mutta siinä todennäköisesti tulemme vähän saamaan säästöä. Esim. puvulle on varattu 1.300 € jne. Kovasti olen säästökohteita etsinyt, mutta epäilen että alle 15.000 ei tulla pääsemään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään