Sign in to follow this  
Followers 0
Mörri

Hääpuvun pesetys Joensuussa?

3 posts in this topic

Onko kokemuksia Joensuun pesuloista? Uskallanko viedä mihin vaan, vai onko joku erityisesti huonompi/parempi? Todella kiitollinen olisin kokemuksista. Pukua on tarkoitus käyttää iltapukuna (ei ole valkoinen) ja siksi en haluaisi pilata sitä heti. Kiitos kamalasti mahdollisille kommentoijille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesumenetelmä riippuu puvun materiaalista. Esimerkiksi useat morsiuspukuliikkeet tarjoavat puvulle pesua juhlan jälkeen maksua vastaan. Näin sisäpiirin tietona tämä "kalliserikoispesu" usein on ihan normaalissa pesukoneessa pyöräytys, normaalilla pesuohjelmalla neljässäkymmenessä asteessa. Aineetkin ovat tavallisia kaupasta saatavia tuotteita.

Eli katso pukusi lapuista vaatteen materiaali ja pesuohjeet. Jos se on esimerkiksi polyesteriä, jota useimmat "satiinipuvut" ovat, voit pestä sen itsekin kotikoneella nurinpäin käännettynä. Silkki on toki asia erikseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun puku on teetetty ompelijalla, joten pesulappuja ei ole :) Taftia se on materiaaliltaan ja pitsikuvioita paljon, ja ne kuviot on ommeltu käsin. Laahus on myös monta metriä, joten siksi kyselen vähän tarkemmin näistä, ettei tule pilattua pukua. Ei tule nimittäin tuo kangasmäärä mahtumaan omaan kotikoneeseen millään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0