emja

Nuijantalo (Pälkäne)

10 viestiä aiheessa

Meidän häitä juhlitaan Pälkäneen Nuijatalolla keväällän 2011, ja kaipaisin muiden kokemuksia paikasta. Erityisesti kiinnostaisi miten teillä oli pöydät ja miten olitte koristelleet? Meille on tulossa n 100 henkeä juhliin, joten uskoisin että pöydät saa aseteltua niin että silti jää tilaa tanssia. :) Jos jollakin on kuvia paikasta, niin ne ois todella kivoja, kun unohdin ottaa kameran mukaan kun oltiin paikkaa viimeksi katsomassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuvia myös Pälkäneen Nuijantalolta toivotaan! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä kanssa yksi Nuijantalolla häitään juhliva! Meillä juhlat syksyllä, ja olisi kiva kuulla muiden kokemuksia että miten pöydät sai järjestettyä ja toimiko tila ylipäätään hyvin. Kesällä näpsin paikasta kuvia, voin niitä lähettää jos laitatte yksityisviestiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä muutama yleiskuva Nuijantalosta, jossa oltiin häitä viettämässä jokunen vuosi sitten.

post-36539-0-41300600-1325818444_thumb.j

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hoi Nuijantalolla juhlineet, kokemuksia ja kuvia kaivataan :) Sekä sisätiloista, että ulkoa. Millainen ympäristö jne?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juhlimme häitämme Nuijantalossa viime kesänä. Nuijantalo on kaunis sisältä, vähän maalaistalotyyppinen. Yksi iso tila, jossa on lava bändiä varten. Ison salin vieressä toinen huone, josta pystyi kierrättämään hienosti porukan ruokaa haettaessa eteisen kautta takaisin saliin. Meillä vieraita oli n.140 henkeä. Porukka mahtui ihan hyvin kaikki isoon saliin ja jäi vielä hyvin tanssitilaakin. Pöydät oli laitettu hieman vinottain. Avaimet saatiin jo torstaina, jonka vuoksi koristeluunkin jäi kivasti aikaa. Avaimet sai palauttaa sunnuntain aikana, joten kiire talosta uloskaan ei ollut. Juhlat saivat siis jatkua niin kauan kun haluttiin. Muutenkin asiat toimivat moitteettomasti avainten ja muiden järjestelyjen kanssa. Hintaa tuolloin oli 700€, mutta ilmeisesti nyt hinta on jotain 900€ luokkaa. Nuijantalo on aivan tien vieressä. Tie on kylläkin melko pieni, joten sekään ei ollut mikään ongelma. Takapihaa on jonkin verran ja sivuilla myös vähän tilaa. Itse laitoimme takana olevalle terassille pihateltan sateen varalle. Parkkitilaakin on aivan talon vieressä olevalla hiekkakentällä. Koristelimme oikeastaan sisällä vain pöytiä ja pieniä ruusukkeita laitoimme patteriputkiin solmimalla. Mielestäni Nuijantalo ei kaipaa paljon koristelua, kun se on muuten hyväkuntoinen ja nätti. Wc-tilat ovat melko pienet. Yksi 2h wc naisilla ja yksi miehille. Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen valintaamme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rajusti on hinta laskenut viime vuosina. Saimme hinnaksi 2016 vuodelle 440e/2vrk. Muoks: Nyt hieman enemmän guuglattuna alan epäillä tuota hintaa, hinnat netin syövereissä vaihtelevat 870-1000e välillä... 50e maksaa siivous jos ei itselle maistu. En tiedä miten ennen mutta nykyään ei paikalla ole ollenkaan astioita.

Mahtaako muilla olla viime ajoilta kokemuksia tästä paikasta?

Muokattu: , käyttäjä: lilli2017

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Päivitänpä nyt kun on saatu virallista tietoa vuokrista. Niinä aikoina kun Keltainen talo hoitaa Nuijantalon vuokraamista hinta on selvästi korkeampi kuin niinä aikoina kun kunta hoitaa vuokraamista. Kunnan hoitamat ajat ovat 1.1-30.4 ja 1.9-31.10. Tällöin vuokra on(2016) 440e/2vrk, näinä aikoina talossa ei ole astioita. Keltaisen talon hoitamana 870/vkl. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään