Guest kaisa_

Lahden liikkeet

43 viestiä aiheessa

Täällä vielä yksi Josefiinan palveluun tykästynyt! ^^ :) Myyjä oli todella ammattitaitoinen ja heti ensimmäinen puku, jota sovitin oli se oikea! :P Palvelu oli ystävällistä ja ei tarvinut hätiköidä päätöksen kanssa. Kävin sovittamassa pukuja myös Glamourissa mutta suoraan sanottuna palvelu on onnettoman huonoa :/ Myyjä meni takahuoneeseen työkavereiden kanssa hengailemaan, kun kaverin kanssa itse valitsimme pukuja sovitettavaksi vaikka käsittääkseni se on myyjän tehtävä :o Lisäksi myyjä ei kuunnellut toiveitani lainkaan vaan lopulta toi sovitettavaksi sellaisia pukuja, joita en todellakaan halunnut. Yhteenvetona voin siis sanoa, että palvelun taso Josefiinassa oli huomattavasti parempaa! Voin suositella hieman kauempana asuvillekin morsiamille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Josefiinassa on kyllä ihan älyttömän hyvä palvelu, lisäksi sain myyjältä paljon hyviä ideoita ja vinkkejä :) Tuntuu toki myös kivalta, kun hän on jotenkin niin "mukana" hääsuunnitelmissa, siis osoittaa oikeasti kiinnostusta. Silmää löytyy myös pukujen valintaan, itse hylkäsin oman alkuperäisen suosikkini ja päädyin valitsemaan puvun, jota hän minulle ensimmäisenä ehdotti, kun se sopi vartalolleni paremmin :) Hänellä on myös aina ollut aikaa jutella hetki, jos olen piipahtanut siellä jotain asiaa hoitamassa - toki olen soittanut ensin. Josefiinaan ei kannata mennä ilman ajanvarausta, tilat ovat niin pienet, ettei sinne kyllä kahta morsianta kerrallaan mahdu :)

Glamourissa palvelu vaihtelee, olen useimmiten saanut sielläkin itse ihan loistavaa palvelua, mutta en kaikilta myyjiltä. Huomattavasti parempi palvelu siellä kuitenkin on, kuin esimerkiksi Kavaljeerissa tai Juhla Shopissa. Juhla Shopin myyjää ei tunnu lainkaan kiinnostavan esitellä tai myydä pukuja, paremminkin koin olevani häiriöksi. Kun Kavaljeerissa kerroin myyjälle häiden päivämäärän, johon tuolloin oli 10 kuukautta, myyjä sanoi minulle vähän erikoisella äänensävyllä että "aika ajoissa olet liikkeellä". Sulholle puolestaan saatiin Kavaljeerista aivan mainiota palvelua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varmasti riippuu myyjästä palvelun taso! Minun kohdalleni osunut Glamourin myyjä oli varmaan vain kokematon, koska kyseessä oli nuori henkilö. Itse en Juhla-Shopiin edes uskaltautunut, kuultuani sen palvelutasosta..

Josefiinan myyjä vaikuttaa todellakin olevan ihan aidosti kiinnostunut asiakkaan häistä ja kertoo mielipiteen puvuista suoraan, muttei kuitenkaan liian :) Myös maksupolitiikka oli neuvoteltavissa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^No et kyllä mielestäni menettänyt mitään jättämällä Juhla Shopin väliin, koska ei ne puvutkaan mitenkään laadukkailta vaikuttaneet, kuten ylempänäkin on mainittu :) Niiltähän tosin loppui se hääpukujen myynti nyt kokonaan, keskittyvät juhlapukuihin.

Ja Josefiinasta tosiaan sai ihanan paljon apua siihen puvun valintaan, itse olin ihan hukassa niiden valkoisten mekkojen keskellä, varsinkin kun ne ei henkarissa näytä yhtään samalta kuin päällä :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse kävin pukua sovittamassa molemmissa liikkeissä, Josefiinassa ja Glamourissa. Josefiinan omistaja oli todella mukava ja ystävällinen, ja häneltä kyllä hyviä vinkkejä tuli useampiakin. Ainut miinus oli ehkä se että sovituspuvut olivat kaikki kokoa 36 tai 38 ja ne mallit joihin tykästyin niin melko kapealinjaisia, joten vähän muodokkaammalle morsiamelle kokeileminen oli haasteellista kun oikein mikään ei mahtunut päälle..mutta taitaa olla oma vika kun koko on nelosella alkava ;) Äärimmäisen hyvää palvelua kuitenkin, ja hyvä maku jäi sovitusreissusta.

Glamourissa puolestaan kävin kahteen otteeseen sovittamassa pukuja, ensimmäisellä kerralla kokeilin useampaa mutta toisella kerralla sitten vain sitä suosikkipukua. Molemmilla kerroilla sain aivan mielettömän hyvää palvelua, sovittelu oli kiireetöntä ja asiantuntevaa ja sain paljon sellaisia ideoita mitä en ollut tullut ajatelleeksikaan. Kaikkiin kysymyksiin sain ammattilaisen mielipiteen ja vastauksen, eikä palvelu olisi ystävällisempää voinut olla. Päädyin ostamaan pukuni Glamourista, ja olen ollut todella tyytyväinen niin pukuun kuin palveluunkin myös näin jälkikäteen. En voi muuta kuin omasta puolestani suositella lämpimästi :give_heart:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kysytään nyt sitten oikeassa ketjussa että onko josefiinassa ja glamourissa vuokrapukuja? en viitsisi mennä turhaan sovittelee jos ei pysty vuokraamaan

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

teris, puhelin käteen ja kysy liikkeestä? :) Vastaus tulee melkomoisen varmasti nopeammin kuin täältä foorumilta.

 

Itse olen saanut Glamourista todella hyvää palvelua, oma puku on siellä nyt korjauksia vaille ja innolla odotan, että sitä pääsen käyttämään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Glamourissa on vuokrapukuja sekä myyntipukuja, montaa eri hintaluokkaa. Josefiinassa ei oo vuokrapukuja, koska ne on kaikki, tai ainakin lähes kaikki, kalliimman hintaluokan pukuja. Kavaljeerista et kysynyt, enkä oo varma, mutta luulisin että sieltä voisi löytyä vuokrapukuja.. Sinne ei tarvii ajanvarausta.

 

Glamourissa ja Josefiinassa on kyllä hyvä palvelu molemmissa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaiketi palvelun taso riippuu pitkälti myyjästä, nimittäin oma kokemukseni Glamourista ei todellakaan ole ruusuinen vaikka asiantuntevaa palvelu olikin, se oli myös osittain epäasiallista. Reunahuomautuksena se, etten itse ole jäykimmästä päästä huumorin ja ymmärryksen kanssa. Mutta painotan että jos meillä olisi ollut jokin toinen myyjä, kokemus olisi ollut varmasti parempi. Vuokrasimme sulhaselle sieltä puvun, mutta itseasiassa mietin josko haettaisiin puku kuitenkin toisaalta, ihan vain siksi etten halua moista kokemusta häämuistoihini.

Ah ja joku kyseli vielä ompelimoista hintoineen. Ainakin tällä hetkellä näyttäisi olevan hinnat hyvin esillä ompelimoiden sivuilla. Itse varasin ajan Ateljeesta, ja puhelimessa ompelijatar vaikutti varsin ystävälliseltä :)

Muokattu: , käyttäjä: Nökönenä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Glamourissa sain todella hyvää palvelua! Myyjällä oli todellakin silmää nähdä jo ennen sovitusta mikä puvut voisivat sopia vartalolleni, ja vaikutti muutenkin innostuneelta ja ammattitaitoiselta. Toi sovitukseen erilaisia asusteita jne ja toinenkin myyjä tuli kertomaan mitä mieltä oli mistäkin puvusta. Saatavilla oli laajahko valikoima isompiakin kokoja, joista varmasti löytyy SE puku :)

 

Josefiinasta jäi taas vähän kumma maku. Liikkeessä ei ollut isompia kokoja lähes ollenkaan, eikä myyjä tuntunut kuuntelevan minua ja mitä MINÄ haluan vaan kehoitti tilaamaan puvun johon ihastuin (4 kokoa liian pieni) enkä voinut yhtään mallailla päälle.  Pikkasen riskillä siis olis pitänyt mennä, kun ei tiedä miltä puku näyttää itsensä päällä ja se olisi pakko ostaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin sain Glamourista erittäin hyvää palvelua! Ensin sain katsella rauhassa rekit läpi, jonka jälkeen otettiin muutama mieleinen puku kerrallaan sovitettavaksi. Myyjä osasi ehdotella tosi hyvin, vaikka mun selitykset oli mitä oli. :D Lopulta kummatkin myyjät olivat auttamassa ja kehumassa melkein jokaista pukua. Kun the dress löytyi, niin villiintyivät testailemaan mulle erimittasia huntuja, vaikken ajatellut huntua laittavani. :D Kyselivät vielä, että oonko harkinnut hääpukumallin uraa. :D

Laahuksen lyhennyksen ja muun mahdollisen hienosäädön teetän varmasti Glamourissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yksi Josefiinan palveluun ihastunut. Omistaja osasi heti valita oikean mallisen ja tyylisen puvun, joka sopii vartalolleni. Tulin Helsingistä asti sovittamaan pukuja Lahteen, koska en Helsingin liikkeistä löytänyt oikeanlaisia. Josefiinasta olisin löytänyt useammankin upean puvun ja löysinkin sen oikean. Plussaa myös siitä, että vain yksi asiakas kerrallaan pääsee sovittamaan, jolloin palvelu on aina henkilökohtaista. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minun on tultava kehumaan Glamouria! Sieltä olen saanut aina todella hyvää palvelua ja olen päätynyt sieltä tilaamaan pukuni. Myyjille ei ole mikään ongelma antaa sovittaa liian pientä pukua (se jätetään vain takaa auki), kun taas Josefiinassa tunsin itseni hyvin epämukavaksi kun myyjä ei oikein meinannut antaa minulle mitään sovitettavaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ostin pukuni muualta, mutta korjautin sen Glamourissa sen jälkeen kun ensimmäinen ompelija oli sössinyt pienennyksen. Palvelu on todella hyvää ja asiantuntevaa. Itse olin jo epätoivoinen pukuni kanssa, mutta lopputuloksesta tuli täydellinen :) Myös mieheni vuokrapuku hankittiin Glamourista ja oli erittäin komea ja istuva.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Glamourista ostin pukuni ja todella tyytyväinen asiakas olen! Hyvä palvelu! Myös sulhasen puku vuokrattiin samasta paikasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin molemmissa liikkeissä taannoin.

Josefiinassa puvut vaikuttivat kaiken kaikkiaan kalliimmilta ja myyjä piti huolen siitä, että pukujen hienot merkit tulivat selviksi. Olihan siellä sitten monenmoista merkkipukua (alennuksessakin oli joitain pukuja eli myös minun budjetillani olisi merkkipuvunkin voinut saada). Puvut olivat kuitenkin kauniita, muodikkaita, ja hieman erikoisia (siis hyvässä mielessä). En ihmettele yhtään, että liikkeeseen tullaan kauempaakin, koska siellä ei ollut yhtään niitä "tavis/ysäri" malleja, (joita muualla muutamassa muussa pienemmässä paikassa näytti olevan puolet rekeistä). Ja tosiaan palvelu oli henkilökohtaista, kun vain yksi morsian kerrallaan otetaan sovittamaan. Kokeilin ehkä kuutta pukua. Glamourissa sain todella ystävällistä palvelua ja koin, että olisin saanut sovittaa niin montaa pukua (ja niin monesti) kuin olisi ollut tarve. (Saattoi johtua siitäkin, että olin liikenteessä "hiljaiseen aikaan".) Toiveitani vastasi täälläkin ehkä kuutisen pukua. Myyjä myös ideoi, kuinka jotain pukua voitaisiin muokata hieman kohdista, joista en ollut varma. Glamourista löytyi kaikkien liikkeiden ehdoton ykköspuku.

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vähän tuoreempaa kokemusta Glamourista ja Josefiinasta :)

Glamourin myyjää (vai omistajaa??) Jennyä ei voi kuin kehua! Todella hyvää palvelua sain, hän osasi poimia selityksistäni tärkeimmät pointit ja löysi monta hyvää pukua sovitettavaksi. Iso plussa siitä, että löytyi myös nelosella alkavia kokoja ja muistaakseni vain 1 kuudesta sovittamastani puvusta oli hiukan liian pieni eikä saatu kokonaan kiinni ja istumaan ihan oikein. Tunnelma oli tosi rento ja positiivinen koko sovituksen ajan :) Myyjällä oli myös mielipiteitä ja hän osasi esittää ne juuri sopivalla tavalla, sekä hyvien että vähemmän hyvien pukuvaihtoehtojen kohdalla. Yksi erittäin hyvä ehdokas sitten löytyikin minulle Glamourista, joten uudelle sovituskäynnille täytyy vielä mennä, tai siis saan mennä :D Kivaa on myös se, että liike on sen verran pieni että samaan aikaan siellä ei mahdu kaksi morsianta heilumaan mekoissaan peilin edessä :) Helsingin Zazabellassa oli jotenkin ahdistavaa kun vieressä keikisteli toinen tuleva morsian ja siinä sitten vilkuiltiin välillä toisiammekin peilin kautta... :D

Josefiinassa oli tosiaan ihania vähän erilaisia pukuja, eikä kaikki upeimmatkaan luomukset mitenkään poikkeuksellisen kalliita olleet. Hiukan tuhannen euron molemmin puolin ne mistä itse kiinnostuin, tosin osassa oli kampanja-alennuksia. Mutta iso miinus tuli siitä, että yhtäkään pukua en saanut päälleni! Siis koska kokoja ei ollut... taisi suurin koko yhdessä puvussa olla 40 ja se meni joten kuten päälle mutta eihän se istu sinne päinkään jos muualla sovittamani puvut ovat olleet kokoja 42-46 (tavallisissa vaatteissa kokoni on 42-44). Yhtä pukua mallattiin vain henkarista eteeni ja joo, olihan siinä upea kangas ja mallinuken päällä näytti hienolta, mutta ei tuo paljon lohduttanut. Pienempikokoinen siskoni sovitti yhtä upeaa pukua, jota olisin voinut / halunnut vakavastikin harkita myös itselleni mutta minkäs teet... Näytti oikein kivalta hoikemman ja suhteessa rintavamman siskoni päällä mutta itsellenihän mä olin pukua ostamassa :D Tilauksessa kyllä oli tulossa vähän isompiakin kokoja kahdesta minua kiinnostaneesta puvusta, mutta nekin olisivat vain kokoa 40 ja 42 joten edelleen siinä ja siinä olisiko nekään istuneet tarpeeksi. Kaiken kaikkiaan jäi siis ikävä maku siitä, että koot tuntuivat loppuvan 38:iin. En oikein ymmärrä tuollaista ajattelua, koska varmasti tosi iso osa morsiamista on niitä nelosella alkavia kurvikkaita ja olisivat varmasti ihan yhtä potentiaalisia vähän erikoisempien pukujen ostajia kuin hoikatkin. Palvelu sinänsä oli ihan hyvää ja innokasta, mutta ei se mihinkään riitä, jos ei ole mitä sovittaa. Eikä siinä auta myöskään vakuuttelut, että ompelimon kanssa kyllä saadaan puvusta kuin puvusta hyvin istuva vaikkei sitä nyt pääsisikään ihan oikessa koossa sovittamaan :o Varmaan joo jos haluaa latoa satasia ompelimon tiskiin jos yllättäen joudutaankin esim tekemään pidemmät luut korsettiin, muotoilemaan yläosan tai pääntien istuvuutta, tai muokkaamaan alaosan muotoa vähän reilumminkin kuin vain pituudesta jne. Plussaa annan vielä lopuksi siitä että Josefiinaan pääsee vain ajanvarauksella ja muita ei ole samaan aikaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Se pitää vielä sanoa Josefiinasta, että hämmästyttävän huono valaistus oli sovitusalueella! Ihanien kankaiden hennot sävyt ja hienot struktuurit ja kuosit jäivät kyllä aikalailla pimentoon. Glamourissa sen sijaan oli hyvä valaistus :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään