Jump to content
Naimisiin.info

Hääpukujen ja asusteiden tilaaminen ulkomailta netin kautta


Recommended Posts

Tässä mun kiina-puku hääpäivänä, 1luckybrideltä tilattu. Itse tykkäsin kovasti, ainoa mikä mekossa häiritsi, oli että etumus ei ollut ihan symmetrinen(kuvassa nettisivuilla oli ihan suora). Ihanan paskainen laahus tossa ulkokuvassa, heh :girl_haha:

edit:kuvat pois

Muokattu: , käyttäjä: emmy-
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Täällä pukunsa tullista noutanut tyytyväinen morsian. Tilasin pukuni mittojen mukaan 1lb:stä pienillä mallimuutoksilla. Koristeluja oli muutettu juuri niinkuin halusin ja puvun yläosa on mittojeni mukaan tehty. Kangas ja ompelutyö on laadukkaan näköistä ja oloista. Laahuksen mitta ei aivan vastaa tilattua, mutta on kiva joka tapauksessa. Vannehametta tai alushametta minulla ei vielä ole, joten puvun leveys ja pituus on hieman vielä epäselvää. Saatan kavennuttaa helmaa edestä ja sivuilta, on nimittäin aikas massiivinen. Mutta täytyy ensin mallailla alushameen kanssa. Neljässä viikossa tilaamisesta oli pukuni tullin toimipisteessä, eli nopeasti tuli. Ja sähköpostittelu Jacobin kanssa oli sujuvaa ja nopeaa. Olen siis tyytyväinen!

Link to comment
Share on other sites

Hei kaikki,

Onko kukaan tilannut kolttua omalla designilla? Minulla olisi sekä itselleni että sulholle piirrokset tarkoilla mitoilla ja kangasmateriaaleilla valmiina lähtöön, mutta ottaisin kovin mielelläni kommentteja, jotta mistä omaan kolttusuunnitelmaan perustuva puku kannattaisi tilata? kaikkihan noista liikeistä ei edes miehille tee.

kiitos kovin vastauksista!

Huhti

Link to comment
Share on other sites

Weddingolla on ilmeisesti kiirettä, kun eivät vastaa maileihin enään. Oman puvun kanssa meinaa olla jo hätä, kun meni yliajalle heidän toimitus (tilasinkin kyllä alunperinkin liian tiukalla aikataululla). Heillä näkyy olevan nettisivuilla virheellisesti Faxin kohdalla puhelinnumero, koska sain kyseisestä faxinumerosta weddingon porukan kiinni :girl_smile: sanoi, että puku on lähetetty perjantaina, mutta jäljitystietoja ei vielä saanut (miksi, jos se on matkalla)?? Hoh.. meinaa jännittää kerkeääkö puku :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

Minä olen kyllä nyt päätymässä tuohon Wedingoon, minä olen suht hyvin saanut vastauksia kysymyksiini, mutta voi olla tietty aktiivista _uusien_ asiakkaiden suhteen. Toivottavasti ei käy niin että kun tilaus on tehty yhteydenpito katkeaa! Vaahtokarkki, saitko sinä kuvia prosessin vaiheista? Miten hoidit maksuliikenteen?

Kiitoksia,

H

Link to comment
Share on other sites

Sain puvun jäljitystiedot joka näyttää olleen matkalla jo jonkin aikaa. Eivät vain olleet kerenneet laittaa jäljitystietoja :grin: taisin siis hätäillä turhaan. Nyt jännittää, että millainen on ja menikö omat mittaukset oikein.

Puvun maksoin paypalilla ja eivät laittaneet kuvia ollenkaan. On sitten ihan yllärinä pakettia avatessa, että kuinka hyvin ymmärsivät kaikki pyydetyt muutokset.

Link to comment
Share on other sites

Weddingolta expressinä tilattu puku saapui tänään. Kaikkiaan aikaa meni 33päivää, Juhannus tietenkin tuossa välissä vähän hidastamassa. Puku tilattu kuvan ja muutosohjeiden kanssa, ja tuli kyllä juuri sellainen kun pitikin! Ja todella siistiä jälkeä.

Link to comment
Share on other sites

Ja se unohtui sanoa että kuvaa tai lähetystietoja en saanut myöskään. Posti vaan toi puvun yllättäen ovelle :)

Link to comment
Share on other sites

Tässä on mun puku jonka tosiaan kiinalaisesta firmasta tilasin. Yhteydenpito sujui todella hyvin ja muutenkin infottiin ja kysyttiin kaikki mahdolliset ja pienetki asiat :)

6378629.t.jpg

6378630.t.jpg

Link to comment
Share on other sites

Heippa

Olen itsekkin harkitsemassa puvun ostamista netistä. Ihmettelen vaan kuinka esim. noi Weddingon puvut voivat olla noin halpoja? Onko laatu kuitenkin OK?

Tuntuu oudolta kuin pukujen hintaerot on noin suuria eri paikoissa... Onko lisää kokemuksia Aasian nettikaupoista? Onko puvuissa yleensä palautusoikeus jos on standardikokoinen puku?

Link to comment
Share on other sites

minulla myös on nyt maksut hoidettu paypallin kautta ja 35:ssä päivässä Weddingo lupasi että puku on ovella! Puku on täysin oma design, eli jännää nähdä minkälainen kostyymi tulee postissa. Olen itsekin tiedustellut paikkoja, jotka tekisivät myös sulhasille puvun, mutta en ole saanut vinkkejä! Edelleen odottelen...

Link to comment
Share on other sites

Mekko tilattu Millyltä, JÄNNÄÄÄÄ! :) :) :girl_haha:

Muokattu: , käyttäjä: Metrumia
Link to comment
Share on other sites

Tilasin oman pukuni 1koo.comista ja tyytyväinen olin lopputulokseen. Puku oli liian pitkä ja olkaimet hieman löysät (nämä olivat ihan tietoisia valintoja mitatessani, ettei vaan tule liian pientä).

Tilaisin tämän puvun lilalla organzalla, ilman laahusta ja nyöritettynä:

http://1koo.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_2&products_id=93

Ja liitteenä kotiutunut puku...

Suurin ero noissa puvuissa on se, että alkuperäisessä kirjailut on tehty tuohon organza/pitsikankaaseen ja omassa puvussani kirjailut on tehty pukuun.

-Ouska-

post-27403-127848572317_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Löysin THE puvun Light in the boxista.

Puvustani tulee tosin musta-valkoinen, ei puna-valkoinen. Ensi viikolla tilataan ja jänskättää jo valmiiks! Vähän mietitytti tuo laahus, mutta se on kyllä niin upea :D

Light in the box-mekkoni

Link to comment
Share on other sites

Tilasin korut häitä varten Kyles collectionilta http://www.kylescollection.com/. Tein tilauksen 21.6.2010 ja korut tulivat kirjattuna kirjeenä lähipostiin 5.7.2010. Suosittelen lämpimästi liikettä, korut olivat pakattu todella hyvin ja niiden mukana tuli varakiviä ja korviksiin varataustat. Postikulut olivat aika korkeat, mutta jos tilaa useamman tuotteen kerralla niin ei kirpaise niin pahasti :) Liikkeessä on todella laaja valikoima erilaisia koruja ja kivien ja rungon värit voi päättää tilattaessa. Tilasin itselleni http://www.kylescollection.com/Shop/ByType/Jewellery/Item/613/C680SPU/Spiralpunja.aspx ja http://www.kylescollection.com/Shop/earrings/earrings/Item/233/C202E4/SmallFlowerBasewithPetalDropEarrings.aspx, molemmat kirkkailla kivillä ja hopeisella rungolla.

Link to comment
Share on other sites

Kyseistä saumaa näkee usein puvuissa ja sillä on tekemistä kankaan säästämisen kanssa. Yläosan palat voidaan leikata hameen osien vierestä, eli kangasta säästyy melkein metri -> halvempi puku.

Link to comment
Share on other sites

nyt on tilattu ja maksettu kaasojen puvut shaaleineen.. jännityksellä odotamme. :P

kaks mekkoa ja kolme hartiahuivia (mun tuli kaupanpäällisenä :D ) makso 246$..

kellään niistä miesten pukujen tilauksista kokemusta?

Link to comment
Share on other sites

SMT Elegant Weddingiltä moni on tilannut kenkiä ja laukkuja, mutta onko kukaan tilannut heiltä morsiuspukua tai muita juhlapukuja?

Link to comment
Share on other sites

Lua, Todella harmillinen tilanne ja ikävää jos et saa mitän korvausta.:( Mutta täytyy tosiaan muistaa että kopiopuvut harvoin näyttävät prikulleen sellaiselta kuin alkuperäiset, ja jos on tarkka puvustaan niin se kannattaa kyllä siinä vaiheessa ehdottomasti tilata ihan alkuperäiseltä valmistajalta. Ja kuten GEE5 myös totesi, Kiina-puvuissa kyseinen sauma on yleinen ja sillä on tekemistä kankaan säästämisen kanssa, joka siis tarkoittaa halvempaa puvun hintaa.

Toivottavasti saavat kuitenkin siellä Weddingolla muokattua pukua sinua miellyttäväksi!

Link to comment
Share on other sites

Lua: Miun mielestä vielä ei ole aihetta tehdä valitusta PayPalille, koska ethän sinä ole vielä saanut viallista tuotetta.. Odottele nyt hetkinen ihan rauhassa, jos wedingolla parhaillaan yritetään korjata tilannetta, jopa tehdä sinulle aivan uutta pukua. Olisiko vähän noloa haukkua kyseinen firma alimpaan helvettiin ja hetken päästä postista kolahtaisikin uusi, juuri oikeanlainen puku. Ja jos nyt teet valituksen, voi wedingo aina vedota siihen, että heillä oli korjaus vielä kesken, eikä tuotetta ole vielä asiakkaalle toimitettu. Jäitä hattuun ja malttia! Jospa kaikki kääntyisi vielä parhain päin. (En ole KOSKAAN kuullut että puku olisi jäänyt kokonaan tulematta...)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...