Doutzen

Hääpukujen ja asusteiden tilaaminen ulkomailta netin kautta

1093 viestiä aiheessa

^Toivotaan näin. Poistin nyt kuvat ja pukuun liittyvät viestit. Tuon (toivottavasti) kuvia sitten onnistuneesta puvusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

www.etsy.com

Tässä on aivan ihana kauppapaikka morsiamelle jota kiinnostaa käsintehdyt tuotteet ja vintage. Täältä löytyy paljon ihania häätuotteita.

Postikulut ja toimitusehdot, riippuu myyjästä. Kannattaa tarkistaa ennen ostoa toimittaako myyjä tavaran kaikkiin maihin, tieto näkyy valitun tuotteen sivun alaosassa tuotekuvauksen jälkeen. Tuotteet voi maksaa paypalin kautta. Olen itse tilannut antiikkikoruja ja tavarat ovat tulleet noin viikossa kirjattuna kirjeenä niiltä myyjiltä joilta olen tilannut. Olen tähän saakka ollut tyytyväinen Etsyyn, suosittelen.

Palveluun pitää rekisteröityä ennen ostoa, rekisteröityminen on maksuton.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Myweddingsales.com

En haulla ainakaan löytänyt mitään puhetta tästä kaupasta.

Onko kellään kokemusta kyseisestä puljusta?

Ohjautui ilmeisesti sivulle ailsasbridal.com, kiinnostavaa sillä tuolla näytti olevan paljon pukuvaihtoehtoja ja myös hieman erilaisia malleja mitä yleensä netti tarjoaa. Luotettavuudesta tms en osaa sanoa mutta kiinnosti kyllä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan tilannut kengistä tutulta SMT Elegant Weddingiltä hääpukua? Kokemuksia puvuista kaipailisin, kengät on sieltä jo tulossa... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

onko kukaan tilannut pukua www.obrides.com:sta? Tai jotain muuta, eli kokemuksia laadusta ja luotettavuudesta kaipailen.

Tämän firman sähköpostiosoite ei toiminut, tai ainakaan omasta gmail-osoitteestani ei sinne pystynyt mailia lähettämään, eli ei hirveän lupaavalta kuulosta kun ei edes yhteyttä saanut... eli se siitä, halpaa ois kyllä ollu.

Oma puku taitaa näillä näkymin lähteä tilaukseen Millyltä. Kuvan perusteella tekevät ja heidän vastauksensa oli tosiaan hyvin ammattimainen, kuten aiemmissakin viesteissä on kerrottu. Olisi kiva nähdä lisää kuvia ihmisten Millyltä tilaamista puvuista, mieluiten alkuperäisen mallikuvan rinnalla :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Minäpä laitan sitten kuvia, kun niitä saan, varmaankin elokuun alussa :) Tekis mieli niiiiin saada puku jo nyt! Millyltä tulee, hyvin on yhteydet toimineet, ovat aina varmistaneet, että ovat käsittäneet minun haluamat muutokset oikein. Hieman muuttelin yhtä heidän valmista mallia ja mittatilauspuku tulee.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

nyt on tilattu ja maksettu kaasojen puvut shaaleineen.. jännityksellä odotamme. :P

kaks mekkoa ja kolme hartiahuivia (mun tuli kaupanpäällisenä :D ) makso 246$..

kellään niistä miesten pukujen tilauksista kokemusta?

ja tänään 20pv sain lähetystunnukset! eli aivan uskomattoman nopeaa toimintaa ja hyvää palvelua olen saanut, nyt vaan toivotaan että mekot ovat edes yhtään sinnepäin! :girl_smile:

palvelun puolesta voisin löytämääni myyjää ainakin suositella, mutta katsotaan vielä lopputulos ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan tilannut pukua tuolta ubrides.comista? Onko se samaa puljua kun tää Kanacca, mistä joku on täällä maininnut?

Siellä näyttäisi olevan paljon sellasia pukuja, mistä olisin kiinnostunut, mutta kaipaisin vähän ihmisten kokemuksia kyseisestä kaupasta. Onko homma toiminut hyvin, oliko puku sopiva ja sitä mitä odotit jne..?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^juu sama pulju on kyseessä.

Itse laitoin sinne kyselyä yhestä puvusta ja sain ainakin vastauksen tosi nopeesti. Vielä en siis ole tilannut, enkä varmaan sieltä tilaakaan, mutta en siksi, etteikö olisi luotettava tmv.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hmm, minua on myös alkanut kutkuttamaan ajatus hääpuvun tilaamisesta Kiinasta. Tämän ja edellisen ketjun perusteella vaikuttaa siltä, että suurin osa on pukuunsa tyytyväisiä olleet. Olisi kiva vaan nähdä lisää kuvia!

Kiinassa olen käynyt pari kertaa, pukua en ole itse koskaan teettänyt, mutta viime reissulla kaverini teetätti itselleen puvun valmistujaisiinsa Hong Kongissä paikallisella räätälillä, puvusta tuli kyllä todella laadukas ja kaunis. Helmiä reissuilta on tarttunut mukaan aina, myös helmikoruja olen tilannut nettikaupoista www.jyxpearl.com sekä www.topearl.com, molemmista tilaukset sujuneet ongelmitta ja saanut sitä mitä olen tilannutkin eli voin suositella lämpimästi.

Mutta tosiaan Kiinasta jo pukunne tilanneet, vilauttakaapa pukujanne meillekin täällä foorumilla! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi voi,

Olen kohta 2vkoa meilaillut Weddingolle ja tiedustellut tilannetta ja pyytänyt kuvia, mutta ei mittään kuulu! Onko muilla samanlaista tilannetta. Hieman jännittää koska mun puku on täysin oma design eli sinne lähti kuvat ja kaavakuvat, joiden perusteella puvun tekevät.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minuakin kiinnostaisi kuulla onko kenelläkään kokemuksia virolaisesta Milieu-verkkokaupasta? http://www.milieu.ee...alog-view-5-9-0. Aivan mahtavia pukuja ja sivut suomeksi, vaikuttaisi siis lupaavalta mutta kokemuksia muilta morsiamilta kaipaisin! :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ellus, kyselit Obrides.com-kokemuksia. No minäpä just menin ja tilasin itselleni sieltä puvun! Ja nyt jännittää!! Yhteydenpito oli ennätysnopeaa ja yltiöystävällistä. Myös nettisivut oli selkeät, kattavat ja luotettavan oloiset. Hyvillä mielin siis olen, mutta jänskättää kyllä, onko puku oikean kokoinen, vaikka kuinka tuhanteen kertaan mittanauhan kanssa tässä ollaankin heiluttu... Mutta jos vaan kaikki menee hyvin, on tämä kyllä ihan uskomaton juttu! 250 e unelmien puvusta, josta liikkeeseen marssimalla saisi pulittaa reippaasti yli tonnin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin tässä aloin intoutua Kiinasta tilaamiseen.

Katselin ahkerana Ebayn käyttäjänä siellä pukuja. Onko kukaan tilannut Ebayn kautta pukua? Sieltähän saa (ainakin näyttäisi saavan) jollain 99$ - 145$ ihan millaisen puvun tahansa. Nähtävästi kauppailmoituksissa on eri pukuvalmistajien mallikuvia ja niiden pohjalta lupaavat tehdä 95% samanlaisen puvun. Palautekin on nähtävästi ollut hyvää, mutta tietenkin luottaisin suomalaisen siskon sanaan eniten ;)

Eli jos joku on tuollaisen superedullisen puvun Ebayn kautta tilannut, niin kerro ihmeessä miten sujui yhteydenpito ja oliko puku mitä piti :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen nyt tovin lueskellut näitä kommentteja ja surffanut koko viikon kaikissa niissä nettikaupoissa ja melkein tehnyt päätöksen tilata puku.

Kävin kattomassa eilen sen Milieu eestiläiset sivut ja aamupäivällä lukenut eestiläistä hääfoorumia missä kyseinen kauppa myös mainitaan. Nekin puvut tulevat Kiinasta mutta ovat melkein tuplasti kallimmat kun ne Kiinalaisten sivujen puvut, suurimmalla osalla oli hyviä kokemuksia kun ovat käyneet hakemassa puvun välittäjältä, siellä on saanut sovitettua yms., mutta oli myös yksi negatiivinen kommentti jossa puku ei vastannut odotuksia ja siihen oli kuulemma ystävällinen ja avulias käytös loppunut..., oli parista muustakin sivusta pari kauhutarina mutta suuremmaksi osaksi oli positiivista palautetta. Sielä bongattu pari sivustoa mitä täällä ei ole mainittu:

www.landybridal.com ja www.davidsbridal.com, itse löysin unelmapukuni www.ubrides.com sivulta vuoden 2011 mallistosta, onko tästä paikasta mitään kokemuksia kellään?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siinä edellisessä, pitkässä ko. aiheen keskusteluketjussa löytyy paljon kommentteja noista ulkomaisista nettikaupoista ja myös ebay tilauksista. Ubrides on muistaakseni usein mainittu Kanacca, mistä moni pukuja on tilannut, mitä niitä vanhempia keskusteluja on seurannut. Kokemukset samoja kuin kaikissa, yleensähän kaikki menee hyvin ja kun tietää tilaavansa kopiopukua, lopputulos vastaa usein odotuksia. Tietysti huonoja kokemuksia löytyy aina, sehän on melkein sama kaikessa palveluiden ostamisessa ja nettiostoksissa.

Itse katselin tuota Obrides.com sivustoa mistä Anmi mainitsi, sieltä löytyi ihailemani Pronovias-mallistot, taisi olla jopa jo 2011 mallisto tarjolla ;) Sitä voisi vakavasti harkita.. Tosin nuohan näytti löytyvän myös jo Kanaccalta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Erehdyin tilaamaan sellaiselta kun Helenbridal vannealushameen ja kaksi boleroa. Ajattelin pelata varman päälle, kaksi boleroa siltä varalta jos toinen on huono tai väärän kokoinen. Vaan kuinka kävikään. Bolero yksi, on aivan liian pieni, sopiva 10 vuotiaalle tyttärelleni (tilattu koko 18, eli pitäsi vastata kokoa 48 eikä sen myötä mitenkään voi olla sopiva sirolle 10vuotiaalle), bolero kaksi on suunnilleen oikeaan kokonen (tilattu myös sama 18) mutta laadultaan HIRVEÄ, pitsissä on näkyviä rispaantumia ja se ei edes kohtaa jokakohdassa. Vannealuashame taas on aivan liian lyhyt, eikä mikään ihme sillä siitä puuttuu kokonaan yksi vanne (tilasin siis vannehameen kolmella vanteella ja yhdellä tyllikerroksella, tuli vain kahdella vanteella ja tyllillä). Vannehameen kanssa ei tilanne ole niin ohduton, se tulee alle, joten kukaan ei näe jos jatkamme siihen itse kolmannen vanteen verran, mutta boleroille ei voi tehdä mitään.

Toki olen laittanut asiasta sähköpostia kiinaan. Tähöän mennessä ovat luvanneet lähettää uudelleen bolerot mikäli maksan itse postikulut, mutta vannehameesta sanoivat että sen kuulukin olla sellanen. Vänkäsin topki vastaan ymmärrän minä sen verran englantia ettöä tiedän 3 hoops ja 1 layer tule tarkoittavan kolmea vannetta, enkä ole kovin ilahtunut uusien postimaksujenkaan maksamisesta. Epäselvää on, ehtisikö bolerot edes ajoissa. Saa nähdä miten mun käy tämän firman kanssa, mutta muille suosittelen jotain ihan muuta hankinta paikkaa.

Kunhan asiaan tulee selvyys ja saan häästressiltä ylimääräistä ispiraatiota voin laittaa pari kuvaa siitä mitä tilasin ja mitä todella tuli.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin tässä aloin intoutua Kiinasta tilaamiseen.

Katselin ahkerana Ebayn käyttäjänä siellä pukuja. Onko kukaan tilannut Ebayn kautta pukua? Sieltähän saa (ainakin näyttäisi saavan) jollain 99$ - 145$ ihan millaisen puvun tahansa. Nähtävästi kauppailmoituksissa on eri pukuvalmistajien mallikuvia ja niiden pohjalta lupaavat tehdä 95% samanlaisen puvun. Palautekin on nähtävästi ollut hyvää, mutta tietenkin luottaisin suomalaisen siskon sanaan eniten ;)

Eli jos joku on tuollaisen superedullisen puvun Ebayn kautta tilannut, niin kerro ihmeessä miten sujui yhteydenpito ja oliko puku mitä piti :)

Mä tilasin oman pukuni Ebayn kautta ja se tuli kiinalaiselta valmistajalta. Homma toimi hyvin. Puku ei 100% vastannut ilmoituksen kuvaan (esim. strassikoriste olikin strassi-helmikoristetta --> ei haittaa, kaunis on; liehuke ei niin liikkuva kuin kuvassa). Tilasin puvun ylipitkänä, kun ajattelin sen olevan pienempi paha kuin jos puku on liian lyhyt. Pukua kävin ompelijalla pienennyttämässä, vetoketjun korjaamassa, laittamassa luita lisää tukemaan (olkaimeton puku ja isot tisut tarvitsi enemmän tukea kuin alkuperäisessä oli). Vaikka vein puvun ompelijalla, niin silti pukuni maksoi noin 200e kaikkinensa eli hyvän hintainen oli.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eilen tuli sähköpostia light in the boxista, että mekkoni vannealushameineen on lähetetty :-X

15-30 päivää kuluu tähän episodiin.. Eli tämän kuun puolella pitäisi mekkoni olla kotona.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä tilasin oman pukuni Ebayn kautta ja se tuli kiinalaiselta valmistajalta. Homma toimi hyvin. Puku ei 100% vastannut ilmoituksen kuvaan (esim. strassikoriste olikin strassi-helmikoristetta --> ei haittaa, kaunis on; liehuke ei niin liikkuva kuin kuvassa). Tilasin puvun ylipitkänä, kun ajattelin sen olevan pienempi paha kuin jos puku on liian lyhyt. Pukua kävin ompelijalla pienennyttämässä, vetoketjun korjaamassa, laittamassa luita lisää tukemaan (olkaimeton puku ja isot tisut tarvitsi enemmän tukea kuin alkuperäisessä oli). Vaikka vein puvun ompelijalla, niin silti pukuni maksoi noin 200e kaikkinensa eli hyvän hintainen oli.

Saanko udella mikä oli myyjän nimi? Noita on Ebayssa niin paljon ja osa voi olla huomattavastikin parempia kuin toiset. :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toki saisit udella, mutta ei ole enää kirjautunut myyjäksi. Tästä ostosta on aikaa vuosi. Todennäköisesti vaihtanut nimensä toiseksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

nyt on tilattu ja maksettu kaasojen puvut shaaleineen.. jännityksellä odotamme. :P

kaks mekkoa ja kolme hartiahuivia (mun tuli kaupanpäällisenä :D ) makso 246$..

kellään niistä miesten pukujen tilauksista kokemusta?

ja tänään 20pv sain lähetystunnukset! eli aivan uskomattoman nopeaa toimintaa ja hyvää palvelua olen saanut, nyt vaan toivotaan että mekot ovat edes yhtään sinnepäin! :girl_smile:

palvelun puolesta voisin löytämääni myyjää ainakin suositella, mutta katsotaan vielä lopputulos ;)

tytöt olivat hakeneet puvut. livenä en itse ole nähnyt pukuja, vain minulle lähetetyt kuvat.. mutta puvut näyttävät IHANILTA!!! ja tytöt kovasti kehuneet että täysin mittatilaustyötä, yksin ei pukua ylle saa :girl_haha:

Minäkin tässä aloin intoutua Kiinasta tilaamiseen.

Katselin ahkerana Ebayn käyttäjänä siellä pukuja. Onko kukaan tilannut Ebayn kautta pukua? Sieltähän saa (ainakin näyttäisi saavan) jollain 99$ - 145$ ihan millaisen puvun tahansa. Nähtävästi kauppailmoituksissa on eri pukuvalmistajien mallikuvia ja niiden pohjalta lupaavat tehdä 95% samanlaisen puvun. Palautekin on nähtävästi ollut hyvää, mutta tietenkin luottaisin suomalaisen siskon sanaan eniten ;)

Eli jos joku on tuollaisen superedullisen puvun Ebayn kautta tilannut, niin kerro ihmeessä miten sujui yhteydenpito ja oliko puku mitä piti :)

tilasin siis kaasojen puvut ebaysta löytyneeltä myyjältä. Etsin pari myyjää, jotka vaikuttivat minusta hyviltä; hyvää palautetta ja halvat hinnat :grin: laitoin sitten kuvan kera hintapyyntiä ja kyselin enemmän mitä saavat irti kuvasta... enemmän "oikein" vastannut sai sitten minun tilaukseni, eikä kaduta :) puvut tulivat NOPEASTI ja ilmeisesti noin 98-99% sellaisina ku pitikin. :)

jos en olisi löytänyt the pukuani liian tarkkaan täältä, niin tuolta olisin kyllä omanikin voinut tilata =) nyt pelkäsin itse sitä että kun oli "liian" täydellinen puku, niin se pienikin prosentti erilaisuutta olisi voinut häiritä.. ja maksoin sitte suosiolla sen 700e lisää omasta puvusta..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ite tilasin meko Amazonilta, Iso-Britannian sivuilta. Se on coctailmekko mutta menee kyllä hääpuvusta! Hintaa mekolle tuli n. 150euroa ja toimitus kesti n. 2 viikkoa eli tuli tosi nopeesti! Suosittelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemusta tällaisesta firmasta kuin Top Bridal Dress? www.topbridaldress.com Netistä yritin löytää kertomuksia mutta ei tärpännyt.. Uskaltaisiko sieltä tilata, The puku nimittäin löytyi :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.