Doutzen

Hääpukujen ja asusteiden tilaaminen ulkomailta netin kautta

1093 viestiä aiheessa

joo samaa mietin täällä, eli en löydä edes ubridesin jättimäisestä valikoimasta sitä THE pukua, vaan tahtoisin yhdistää jostain puvusta yläosan ja jostain alaosan. olisi mukava kuulla kuinka tämä onnistuu? jos jollain siis kokemuksia tällaisesta yhdistelystä ja ulkomailta tilaamisesta.

ubridesin kanssa olen ollut vähän sähköpostitse yhteydessä ja kuulostavat kyllä ihan luotettavalta paikalta.

onkos kellään muuten kokemuksia suomalaisesta sivustosta ostox.fi? Sieltäkin bongasin pari iltapukua/hääpukua jotka miellyttivät silmää (tosin kaipaisivat pientä tuunausta nekin). Siellä olivat ainakin puvut melkoisen edullisia ainakin iltapuku puolella

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitan toki sitten päivitystä kunhan jotain Millyltä kuuluu. Sulla on tosiaan vielä onneksi aikaa häihin ettei vielä tarvitse tehdä päätöstä. Mulla alkaa jo vähän kuumottamaan, että tiukille meni puvun hankinta. :D

Hinnasta en tiedä sanoa sen kummemmin. Jotkin vastaavat firmat lupas jopa 100 dollaria halvemmalla, mutta niissä ei sitten ollut mitään puhetta lakanaversioista ja luvattiin "vaan" 90% samannäköinen puku, eivät oikein ymmärtäneet mitä yritin selittää, siksi valitsin vähän kalliimman firman. Toisaalta aito, vastaava puku (ilman haluamiani muutoksia) nettikaupasta 600 dollaria + verot jne. tai 300 km päästä morsiuspukuliikkeestä vähintään 1000€. Että katson silti säästäneeni. :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun puku tuli eilen Ailsas Bridalilta. Hmm. Positiivista on, että puku luvattiin mulle 4 viikossa, se tuli kolmessa viikossa :). Negatiivista se, että puku ei ole ihan sellainen kuin mitä tilaisin... Etuosan koristeet ovat erilaiset kuin kuvassa, lisäksi takana ei pitänyt olla nyöritystä, mutta siinä on. No, sulhaseni olisi halunnutkin pukuun korsettinyörityksen, eli nyt sai kuin saikin sen :girl_haha: !

Olen kuitenkin pukuun tyytyväinen. Se istuu lähes täydellisesti (mittojen mukaan tehty), ainoastaan olkaimet ovat liian pitkät. Lisäksi laatu ja materiaali on hyvää! Ainoa todellinen miinus ovat ne etuosan kirjailut, mutta nekin menee. Nyöritys oli loppujen lopuksi plussaa, vaikka selkä ei nyt ihan niin avoin olekaan kuin mitä halusin.

Mutta voin kuitenkin sanoa, että suosittelen kyseistä firmaa :girl_smile: !

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

siis hetkinen, pystyykö paypalin kautta maksamaan vaan luottokortilla?

itselläni on vain visa electron, eikä ole luotto-ominaisuutta koska en sellaisia ole koskaan kokenut tarpeellisiksi, joten voinko maksaa paypalin kautta myös tavallisella visa electronilla vai pitääkö nyt hääpuvun tilaaminen ulkomailta jättää sikseen :o :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

siis hetkinen, pystyykö paypalin kautta maksamaan vaan luottokortilla?

itselläni on vain visa electron, eikä ole luotto-ominaisuutta koska en sellaisia ole koskaan kokenut tarpeellisiksi, joten voinko maksaa paypalin kautta myös tavallisella visa electronilla vai pitääkö nyt hääpuvun tilaaminen ulkomailta jättää sikseen :o :o

PayPalin kautta pystyy maksamaan myös Visa Electronilla. Itse ole tehnyt näin jo vuosia.

Muista vain kytkeä korttisi verkkomaksuominaisuus päälle (jos se ei jo ole) omassa verkkopankissa ennen kuin liität kortin tiedot PayPaliin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bride-To-Be: -PayPalissa voit myös maksaa "tilisiirtona", eli siirrät luomallesi PayPal-tilillesi rahaa suoraan omalta pankkitililtäsi. Tällaisessa kansainvälisessä pankkisiirrossa menee n. 3 arkipäivää ennen kuin rahat siirtyvät PayPal-tilillesi. Huomaa, että PayPal-tili ja tili, jolta siirrät rahaa PayPaliin pitää olla samalla nimellä!

Tällä tavoin sinun ei tarvitse antaa luottokortti-tietojasi minnekään, et edes tarvitse mitään pankkikorttia, vain pankkitilin ja PayPal-tilin. Maksat sitten nettiostoksesi suoraan PayPal-tililläsi olevalla katteella. Sitten vain siirrät mitä PayPal-tilillesi jäi takaisin omalle tilillesi.

Itse käytin PayPalia juuri näin. Todella helppoa ja vaivatonta. Tulen käyttämään jatkossakin vain PayPalia käyttäviä ulkomaisia nettikauppoja.

Muokattu: , käyttäjä: TeräksenMorsian

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ok, paljon kiitoksia asian selventämisestä ja niinhän se taitaa lukea myös tuolla PayPalin suomenkielisissä ohjeissa jos olisin tarkemmin katsonut, mutta tällä sivulla taisi olla puhetta vain luottokortista tuossa etusivun ohjeessa :)

Ite nyt pähkäilen tässä että tilaanko UBridesilta vai Milly Bridalilta, molempien kanssa olen ollut sähköpostitse yhteyksissä. MillyBridal on tietenkin hieman kalliimpi, saisin UBridesilta tilatessani muutaman kympin halvemmalla sekä puvun että boleron, kun taas Millys tarjoaa vain sen puvun.

Tosin Milly Bridal tekee ensin sen lakanamallin, mutta saahan tuolta UBridesiltakin kuvia vissiinkin ennen lähetystä, mutta eivät tee lakanamallia ensin.

Valinnan vaikeus siis.. Työnjälkihän se taitaa olla merkitsevintä, mutta kun kuulemma molemmat firmat tekevät siistiä jälkeä?

TeräksenMorsian: Kiitos tuosta "lahjana" vastaanottamisen selvennyksestä, mutta pakko kysäistä että mitä jos pyytää firmaa merkitsemään pakettiin esim 200$ vaikka tilauksen arvo olisi 300$, koska ei kai sitä tullissa voida saada selville mikä paketin sisällön todellinen hinta on, kun jos ovat antaneet vaikka henkilökohtaisia alennuksia? Eli periaatteessa päätyisin kompromissiin :D mutta kun todennäköisesti tilaisin sitten UBridesilta tilatessani kaikki tekoturkisboleroa ja muita tarvikkeita myöten, niin mitä isompi tilaus, niin verothan ovat aivan JÄRJETTÖMÄT :o

vai pitääkö tässä tilata kaikki tavarat erikseen kun kerta postikuluja ei tule, niin ei sitten verot ole niin isot, kun taas veroja saisi pulittaa satasen verran silloin jos loppusumma olisi suuri

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bride-To-Be: -en osaa kommentoida kysymykseesi oikein mitenkään. Se on sinun, firman ja omantuntosi välinen asia :girl_wink: Faktahan on, että rehellinen nettitilaaja maksaa paljon veroja jos tilaus on vähänkään kalliimpi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu-u, tuosta tullin puijaamisestahan on vähän ennemminkin ollut puhetta. Se on tosiaan ihan omantunnon varassa, mutta kannattaa muistaa, että sanktioita on mahdollista saada jos jää kiinni. Kannattaa myös huomioida, että paketti avataan joskus tullissa sisällön tarkastamiseksi, jolloin voi tulla epämiellyttäviä yllätyksiä jos yrittää vedättää tullisetää. Olen korunosia tilannut joskus ulkomailta ja pakettia tullatessani se pyydettiin avaamaan tullivirkailijan nähden.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ja ainakin mun kaasolta pyydettiin kuitit nähtäväksi että mitä on maksettu jne... et ois ollu aika vaikea puijata siinä mielessä... :huh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mutta pakko kysäistä että mitä jos pyytää firmaa merkitsemään pakettiin esim 200$ vaikka tilauksen arvo olisi 300$, koska ei kai sitä tullissa voida saada selville mikä paketin sisällön todellinen hinta on, kun jos ovat antaneet vaikka henkilökohtaisia alennuksia?

Tullia tosiaan kiinnostaa nähdä se kuitti ostoksistasi eli mitä olet todella niistä maksanut. Sillä mitä paketin päällä lukee ei ole mitään merkitystä.

Mutta onhan se tietty ikävää, että kaikkien pitää osallistua hyvinvointivaltion ylläpitämiseen. Paljon kivempihan se olisi vaan saada etuja ilman että niitä tarvitsisi itse rahoittaa ;)

Muokattu: , käyttäjä: Lainie

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kellään kokemusta Top Bridal Dresses -nettikaupasta? Se on ainoa mistä olen löytänyt unelmien pukuni jota sovitin Stilissimassa, hinta $290 (~208€). Aloin jo kyselyn sähköpostilla, vastasivat ensimmäiseen tosi nopeasti ja ystävällisesti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä laitoin kans kysely tuonne Top Bridal Dressesiin, mutta ne lupasivat sieltä vain 90% samanlaisen puvun, ja eivät tuntuneet käsittävän mitä halusin. Pyysin, että malli olis 99% sama, mutta kirjailuilla ei mitään väliä, sanoivat ettei onnistu. Joten mun tilaus jäi sitten siihen ku Millyltä tuli paljon asiantuntevampi vastaus ja lupasivat tehdä sen mitä halusin.

Toisaalta nyt olen tässä ihmetellyt, että mitä helv... siellä Millyllä puuhataan... Sieltä tuli pari päivää sitten sähköpostia, että ompelija löysi vanhat samanlaiset kaavat, joilla voidaan tehdä mun puku, joten lakanaversiota ei tarvitsekaan tehdä. Että rupeavat suoraan tekemään mun pukua ja laittavat kuvia kunhan puku alkaa hahmottua. En voi kun ihmetellä, että mitä ihmettä ne siellä sitten ovat tehneet edelliset 3 viikkoa jollei juuri niitä kaavoja ja lakanaversiota... Pyytämällä sain kuitenkin kuvia siitä puvusta, jonka kaavoilla mun pukua nyt sitten tehdään ja helpotukseksi se oli munkin mielestä tarpeeksi samanlainen. Joten saa nähdä, mielenkiinnolla odottelen koska alkaa tulemaan kuvia...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitkän etsinnän ja harkinnan jälkeen pukutilaus on tehty! Itse asiassa kaksikin sillä tilasin myös lyhyen juhlamekon jonka voi vaihtaa hääjuhlissa illaksi / mahdollisille jatkoille.

Tuon juhlamekon tilasin obrides.comista, täällä foorumilla joku oli joskus laittanut että heille ei voinut lähettää spostia tms, mutta ainakin minulla yhteydenpito on sujunut loistavasti. Ainut ihmetys oli se, että heidän sivuillaan esim. kaasonpuvun hinta ilmoitetaan 139 usd + ilmainen toimitus. He kuitenkin ilmoittivat minulle että rahtivapaan raja on 150 usd ja ilmainen kuljetus on itse asiassa "normi" posti, mikä ei ole kovin luotettava ja kestää kauan. Nyt maksoin 139 dollaria puvusta ja 35 dollaria DHL:n kuljetuksesta mikä oli kyllä minulle ok.

Hääpuvun tilasin LandyBridalilta mikä on sama kuin ebayn asapbay. Puku oli aiemmin heidän ebay sivuillaan mutta sen listaus ehti loppua. Lähetin heille kysymyksen, olisiko pukua kuitenkin mahdollista tilata ja onnistuihan se. Lähetin puvusta kuvia sähköpostitse ja pyysin pientä muutosta. Jälleen kerran hinta hieman nousi alkuperäisestä, sillä ebayssa se oli 149 usd + 100 usd toimitus suomeen. Nyt kuitenkin maksoin 320 usd jälleen DHL:n toimituksesta + 50 usd alushameesta samassa lähetyksessä.

He perustelivat hinnan nousua sillä että siihen tulee ulkomailta tuotuja helmiä ja Swarovski kristalleja, katsotaan nyt sitten mitä sieltä tulee :) Mielestäni hinta on kohtuullinen kun puvun pitäisi kuitenkin olla vuoritettu ja luilla tehtynä + sain haluamani muutokset. Alkuperäinen malli on Pronoviaksen vanhemmasta mallistosta..

Eli siis kuten sanoin, katsotaan mitä tulee :) Olen kuitenkin realistisin odotuksin liikkeellä, sen takia tein tilauksetkin hyvissä ajoin (häät on toukokuun lopussa) jotta voin vielä miettiä vaihtoehto b:n mikäli nuo eivät onnistu. Ja riskin vähentämiseksi tein tilaukset eri paikoista. Mikäli puvut ovat odotettuja, tilaan vielä kaason puvun myöhemmin.

Molemmat puvut ovat omien mittojen mukaan, niistä molemmissa oltiin aika tarkkoja.

Juhlapuvun pitäisi valmistua 19.11 joten katsotaan pitääkö se paikkaansa. Voin kertoa miten kävi kun puvut saapuvat :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mä laitoin kans kysely tuonne Top Bridal Dressesiin, mutta ne lupasivat sieltä vain 90% samanlaisen puvun, ja eivät tuntuneet käsittävän mitä halusin. Pyysin, että malli olis 99% sama, mutta kirjailuilla ei mitään väliä, sanoivat ettei onnistu.

Mulle vastasivat että tekevät 95% samanlaisen puvun kuin aito, jonka kuva niillä on ihan pokkana siellä sivuillaan. Tavallaan kyl ihmettelen et miten nää tuottajat ei älähdä että niiden pukujen kuvia pidetään tollasten feikkien sivuilla. :o No mutta...lisäksi sanoi että haluavat tehdä hyvää laatua että asiakkaat ovat tyytyväisiä. Joo, tiedän et se ei silti takaa mitään. Mutta kun toi puku tulis silti varmaan yli satasen halvemmaksi kuin vuokrapuku, että ehkä mä otan riskin. Laskin että puku tulis maksaa tulli- ja alv-maksuineen 286 €. Kiirettä tilaamiseen ei oo, kun se puku tulis kahdessa kuukaudessa, joten ehkä tässä kuukauden-parin sisään rupeen selvittelee vielä lisää että on kaikki asiat selvillä ja tilaus valmis tehtäväksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mä laitoin kans kysely tuonne Top Bridal Dressesiin, mutta ne lupasivat sieltä vain 90% samanlaisen puvun, ja eivät tuntuneet käsittävän mitä halusin. Pyysin, että malli olis 99% sama, mutta kirjailuilla ei mitään väliä, sanoivat ettei onnistu.

Mulle vastasivat että tekevät 95% samanlaisen puvun kuin aito, jonka kuva niillä on ihan pokkana siellä sivuillaan. Tavallaan kyl ihmettelen et miten nää tuottajat ei älähdä että niiden pukujen kuvia pidetään tollasten feikkien sivuilla. :o No mutta...lisäksi sanoi että haluavat tehdä hyvää laatua että asiakkaat ovat tyytyväisiä. Joo, tiedän et se ei silti takaa mitään. Mutta kun toi puku tulis silti varmaan yli satasen halvemmaksi kuin vuokrapuku, että ehkä mä otan riskin. Laskin että puku tulis maksaa tulli- ja alv-maksuineen 286 €. Kiirettä tilaamiseen ei oo, kun se puku tulis kahdessa kuukaudessa, joten ehkä tässä kuukauden-parin sisään rupeen selvittelee vielä lisää että on kaikki asiat selvillä ja tilaus valmis tehtäväksi.

Käsittääkseni se menee jotenkin niin että pukujen mallit eivät ole alkuperäisten firmojen omaisuutta.. ja hyvin harva kiinalainen tms firma markkinoi pukuja alkuperäisillä valmistajien nimillä. Samanlaista piratismiahan se on kuin mikä tahansa muu: crocsit, käsilaukut, farkut... Pitää olla paljon rahaa että pystyy tuollaisia tuulimyllyjä vastaan taistelemaan.

Osa näistä pukujen myyjistä tod näk ompelee ne alkuperäisetkin mallit. Nämä 95% aitoa vastaavat tekevät mallit kuvista jolloin ei ole käytössä alkuperäisiä kankaita ja koristeluihin käytettyjä materiaaleja, eihän silloin voi 100% odottaakaan.

Itse olen tyytyväinen että sain tilattua haluamani mallin itse toivotuilla muutoksilla, eli en sitä 100% tulosta tavoittelekaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heissan.

Onko kellään tietoa mistä saisi tilattua Agnesin pukuja? Rakastuin yhteen malliin mutta jos sen sais tilattua ulkomailta niin pääsis varmaan huomattavasti halvemmalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin kyllä ihmettelin tuota, että eikö noi hääpukuvalmistajat nosta kamalaa haloota kun noita pukumalleja on niin härskisti toisten firmojen sivuilla esillä. Joissainhan ne on ihan alkuperäisellä nimelläkin, vaikka yleensä kyllä taitavat olla jollain vastaavalla koodilla. Mutta ajattelin kans, että ne on varmaan usein samoja tehtaita/ompelimoita, jotka ne merkkipuvutkin valmistaa. En mäkään 100% samaa pukua halunnut, vaan omilla pienillä muutoksilla, mutta ne muutokset piti tulla nimenomaan kirjailuihin. Puvun muoto oli se tärkein mulle, helman nostot ja yläosan malli jne tuli olla samanlaiset. Ja tätä ei kuulemma pystynyt lupaamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hmm, siis hääpuku asia junnaa nyt siinä maksamisessa.

Miten siis aktivoin nyt nordean kortin toimimaan PayPalissa?

Ja kun ei ole luottokorttia..

Ressiä ressiä pukkaa..

Niin ja muuten, te jotka olette ulkomailta pukuja tilanneet, pitääkö aikataulut hyvin paikkansa?

Milly lupasi toimitusajaksi 50 päivää (arkipäiviä vai kaikkia päiviä) no mutta joka tapauksessa 2kk sisään. Häät helmikuussa, joten toivottavasti ehtii ajoissa jos korjaukset ovat vielä tarpeen.

Ja noista mitoista, oletteko ihan itse ottaneet?

Itse olen myös miettinyt tuota että omituista kun pukujen alkuperäisillä valmistajilla ei ole mitään "copyrightia" pukuihinsa. Ihmettelin myös että UBridesin sivuilla noita Essense of Australia pukuja myydään ihan nimellä Essense AU ja kuvat ovat suoraan alkuperäisiltä sivuilta.

Ja kun kävin katsomassa yhdessä vaiheessa alkuperäisiä Maggie Sotteron pukuja niin tajusin että kuinka moni noista hääpuvuista on oikeesti noita Sotteron kopioita, kun kuvatkin ovat suoraan sieltä. Luulisi että edes ne mallit nostaisivat haloota kun kuvia julkaistaan missä sattuu..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hmm, siis hääpuku asia junnaa nyt siinä maksamisessa.

Miten siis aktivoin nyt nordean kortin toimimaan PayPalissa?

Ja kun ei ole luottokorttia..

Ressiä ressiä pukkaa..

Niin ja muuten, te jotka olette ulkomailta pukuja tilanneet, pitääkö aikataulut hyvin paikkansa?

Milly lupasi toimitusajaksi 50 päivää (arkipäiviä vai kaikkia päiviä) no mutta joka tapauksessa 2kk sisään. Häät helmikuussa, joten toivottavasti ehtii ajoissa jos korjaukset ovat vielä tarpeen.

Ja noista mitoista, oletteko ihan itse ottaneet?

Itse olen myös miettinyt tuota että omituista kun pukujen alkuperäisillä valmistajilla ei ole mitään "copyrightia" pukuihinsa. Ihmettelin myös että UBridesin sivuilla noita Essense of Australia pukuja myydään ihan nimellä Essense AU ja kuvat ovat suoraan alkuperäisiltä sivuilta.

Ja kun kävin katsomassa yhdessä vaiheessa alkuperäisiä Maggie Sotteron pukuja niin tajusin että kuinka moni noista hääpuvuista on oikeesti noita Sotteron kopioita, kun kuvatkin ovat suoraan sieltä. Luulisi että edes ne mallit nostaisivat haloota kun kuvia julkaistaan missä sattuu..

Ei sun tarvi aktivoida korttia, voit maksaa PayPal tilille rahaa ja maksu veloitetaan sieltä. Kun kirjaudut PayPaliin, siinä lukee "balance", eli kun maksat tilille rahaa, siinä näkyy ko summa. Ja kun maksat ostoksia PayPalin kautta, tuo saldo tietysti vähenee.

Tiedot maksua varten löytyy kohdasta Top Up Account. Tärkeintä on huomioida se transfer ID jotta rahat menee oikeaan osoitteeseen.

Tässä lyhykäisyydessään ohje.. :)

Tilaamastani juhlapuvusta minulle ilmoitettiin arvioitu valmistumisaika, hääpuvusta ei ollut mitään päivämäärää joten en vielä osaa sanoa tuohon aikataulun pitävyyteen.

Mitat minulla otti kaavoituksen ammattilainen, itse asiassa toinen firma mihin tilausta tein, mainitsikin että pyydä ammattilaista ottamaan mitat. Mutta onhan täällä ollut kertomuksia miten oma mieskin on onnistunut mittauksissa, että se varmaan riippuu :)

Olen samaa mieltä kanssasi, Sottero on varmaan yleisimmin kopioitu mallisto(t). Ja tosiaan noilla samankaltaisilla nimillä varmaan helpotetaan asiakkaan löytämistä, käytetään lyhenteitä jne, kuvat sitten kertoo totuuden. Mutta kuten todettu, copyrightia ei ole. Joissakin kuvissahan mallin kasvot on myös tehty tunnistamattomaksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heissan.

Onko kellään tietoa mistä saisi tilattua Agnesin pukuja? Rakastuin yhteen malliin mutta jos sen sais tilattua ulkomailta niin pääsis varmaan huomattavasti halvemmalla.

Heippa,

Itse tilasin pukuni elokuun lopussa shopofbrides.comista, ja se tehtiin mittojen mukaan ja hyvä tuli. Puvulle luvattiin 45 päivän toimitusaika, mutta se tulikin jo vähän yli kuukaudessa.

Tuosta Agnesin puvusta, sitä ei välttämättä suoraan löydy kyseisen firman sivuilta, mutta he sanoivat että heille voi lähettää oman kuvan puvusta jonka haluaa ja he voivat tehdä puvun sen kuvan mukaan. Kuulostaa vähän pelottavalta, mutta ainakin nyt kun olen itse pukuni tilannut ja vastaanottanut, niin uskallan suositella tuota firmaa. Ja pukukin maksoi alle 200€, joten säästö ainakin oli hurja :) Kieltämättä välillä alkoi vähän jännittää, kun lueskelin netistä kauhujuttuja kyseisestä firmasta, mutta ainakin omalla kohdallani tilaaminen, palvelu, toimitus ja myös se tärkein, eli lopputulos menivät täysin putkeen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa,

Itse tilasin pukuni elokuun lopussa shopofbrides.comista, ja se tehtiin mittojen mukaan ja hyvä tuli. Puvulle luvattiin 45 päivän toimitusaika, mutta se tulikin jo vähän yli kuukaudessa.

Tuosta Agnesin puvusta, sitä ei välttämättä suoraan löydy kyseisen firman sivuilta, mutta he sanoivat että heille voi lähettää oman kuvan puvusta jonka haluaa ja he voivat tehdä puvun sen kuvan mukaan. Kuulostaa vähän pelottavalta, mutta ainakin nyt kun olen itse pukuni tilannut ja vastaanottanut, niin uskallan suositella tuota firmaa. Ja pukukin maksoi alle 200€, joten säästö ainakin oli hurja :) Kieltämättä välillä alkoi vähän jännittää, kun lueskelin netistä kauhujuttuja kyseisestä firmasta, mutta ainakin omalla kohdallani tilaaminen, palvelu, toimitus ja myös se tärkein, eli lopputulos menivät täysin putkeen!

Juu, en oo tuota löytäny mistään nettikaupasta. Laitoin yhteen suomalaiseen firmaan kyselyä että paljon kustantaisi jos teettäis tuon puvun siellä. Kävin eilen siellä liikkeessä uudestaan missä sovitin tuota mekkoa ja etittiin itekkin sitä Agnesin luettelosta mikä niillä on niin siihen pukuun on alunperin kuulunut halterneck olkain, ei pahan näköinen senkään kanssa.

*KLIK*

Rakastuin vaan niin totaalisesti tuohon pukuun että se on pakko saada.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toimitusaika varmasti riippuu myös valmistajien ns. sesongista. Varmasti kesähäihin tilataan paljon pukuja keväällä, heillä on omat uuden vuoden juhlat jolloin kaikki toiminta on seisahduksissa jne. En tiedä, mutta voisin kuvitella että tämä vaikuttaa myös palveluun ja ehkäpä työn laatuun?

Näin ollen ajattelin että tähän aikaan on menossa slow season, jolloin toimitusajat pitää paremmin paikkaansa. Toki varmistelin aikaa myös sillä että tein tilaukseni hyvissä ajoin :)

Kyllä moni firma tekee pukuja ihan kuvan perusteella, sen vastaavuutta alkuperäiseen toki ei voi taata. Jos on totaalisen rakastunut alkuperäiseen malliin niin on varmasti riski tilata..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kopiofirmalta tilattaessa materiaali vaihtuu, ja se vaikuttaa puvun luonteeseen ja ulkonäköön todella paljon. Agnes käyttää puvuissaan tosi paksua ja hyvää taftia. Se on se mikä tekee siitä puvusta Agnesin puvun. Missä tahansa häissä käy, niin puvun tunnistaa Agnesiksi jo materiaalista.

Todennäköisesti kopiopuvun tilatessasi saat puvun kahisevasta, ohuesta ja halvemmasta taftista, jolloin pukusi näyttää enemmän tanssiais- kuin hääpuvulta. Koristeet ei myöskään tule olemaan koskaan ihan samat, ne voi olla samassa kohdassa, mutta jos ne eivät ole samat, ei puku myöskään näytä samalta.

Jos tiedostaa kopiofirmalta tilatessa mm. nuo asiat, ja on silti valmis ottamaan riskin niin go for it.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tarvitsin kortin aktivoimisen sen toimivuuden kannalta ja nyt sain sen tehtyä :)

Mutta nyt kysyn varmaan järjettömän tyhmän kysymyksen: Minne nyt siis maksan tuon puvun? Kun olen saanut tarjouksen niin klikkaanko sitä "click to order now" nappia vai missä se tilinumero pitäisi näkyä? Kun periaatteessa olen jo puvun tilannut, tai siis sovin siitä sähköpostitse ja minusta he ottivat sen virallisena tilauksena, mutta mitään maksuosoitetta ei ole?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.