Hääpukujen ja asusteiden tilaaminen ulkomailta netin kautta


Recommended Posts

Kun lukenut tätä ketjua niin on kovasti harkinnut kans tilaamista "kiinalaisilta" puvun.. Minusta kans tuntuu 1000 euroa aika paljon yhden päivän puvusta, ja eipä noi vuokraus hinnatkaan mitään halpoja.. Nyt sit syksyyn asti aikaa miettiä minkäkaisen puvun sitä haluaa ja mistä sen tilais..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Täällä myös yksi morsian, jolla harkinnassa puvun tilaaminen netistä. Onko kellään kokemuksia pitsisen hääpuvun tilaamisesta Ubridesistä tai jostain muusta nettikaupasta? Unelmoin Pronoviaksen Fresnosta, mutta epäilyttää miten ne tuolla kiinassa valmistaa pitsisen puvun.

Link to comment
Share on other sites

Täällä myös yksi morsian, jolla harkinnassa puvun tilaaminen netistä. Onko kellään kokemuksia pitsisen hääpuvun tilaamisesta Ubridesistä tai jostain muusta nettikaupasta? Unelmoin Pronoviaksen Fresnosta, mutta epäilyttää miten ne tuolla kiinassa valmistaa pitsisen puvun.

Minun LandyBridalilta tilattu pukuni malli on otettu Pronoviaksen Nereidasta, jossa on pitsiä yläosassa. Itse olin pukuun varsin tyytyväinen. Pitsiä tilattaessa kannattaa varautua siihen, että 100% samanlaista pitsiä valmistajalta tuskin löytyy. Jos on tarkka että pitsin kuosi pitää olla identtinen alkuperäisen kanssa, kannattaa tilaamista harkita. Toki kannattaa kysyä valmistajilta, voisivatko he lähettää esim kuvan pitsistä, jota heillä on tarjolla ja tehdä päätöksen sen perusteella.

Link to comment
Share on other sites

Guest pikkulintunen

Millybridalilta lähettivät noin 5 eri pitsivaihtoehtoa, joista päätin minkä haluan. Voin lähettää kuvat jos joku niitä haluaa nähdä etukäteen. Mulle on siis tulossa Pronoviaksen Flauta.

Millyltä tuli tänään sähköposti jossa kysyivät, että saavatko jättää testipuvun tekemättä, koska se nopeuttaa puvun saantia. Ajattelin, että sama kai se, kun en sitä sovittamaan pääse kuitenkaan. Puku tilattu huhtikuun alussa ja ilmoittivat nyt, että ois kesäkuun lopussa valmis.

Link to comment
Share on other sites

Millybridalilta lähettivät noin 5 eri pitsivaihtoehtoa, joista päätin minkä haluan. Voin lähettää kuvat jos joku niitä haluaa nähdä etukäteen. Mulle on siis tulossa Pronoviaksen Flauta.

Voi, mieluusti haluaisin nähdä noita pitsivaihtoehtoja, koska itselläni tosiaan myös unelmana Pronoviaksen puku. Epäilytti juurikin se, että millälailla mahtavat toteuttaa tuollaisen pitsi/tylli-yhdistelmän. Olisi muutenkin kiva kuulla, oliko puku onnistunut :) Jos viitsit laittaa mailia pitseistä osoitteeseen [email protected].

Link to comment
Share on other sites

Okkanainen: Häät on vasta ens vuonna ja ajattelin, että syksyllä alan katselemaan pukuja.. Kun tätä ketjua olen lukenut niin tilaan pukuni hyvissä ajoin mikäli jotain ongelmaa tulee koskaanhan sitä ei tiedä..

Pikkulintunen: Voitko laittaa minullekin mailia pitseistä.. Jonkin näköinen pitsi unelma mielessä vaikka mallia en vielä tiedä.. [email protected]

kiitos jo etukäteen. :girl_smile:

Muokattu: , käyttäjä: kaizu
Link to comment
Share on other sites

Onko lähiaikaisia kokemuksia Weddingo.net sivulta?

Ajattelin täräyttää tilauksen menemään, mutta vielä vähän jännittää liikaa :)

Oletteko muuten pyytäneet puvun jollakin tietylla kankaalla tilatessanne, vai miten tämä toimii?

Kun itse en haluaisi samalla kankaalla kuin ns.'alkuperäinen malli', niin voinko vain laittaa mitä haluan?

Link to comment
Share on other sites

Weddingolta tilaamani kaasojen(2) ja morsiustyttöjen(3) puvut tulivat perjantaina, oma hääpukuni vuoden alussa. Kankaan vaihdosta minulla ei ole kokemusta, mutta suosittelen tilaamaan sellaisen puvun johon ei tarvitse tehdä mitään muutoksia, koska aina on suuri riski, ettei muutoksiasi oteta lainkaan huomioon tai ne toteutetaan erilailla kun olit ajatellut. Oma hääpukuni oli suoraan weddingon listalta ja olikin todella hyvä. Nyt tilaamiini kaasojen ja morsiustyttöjen pukuihin piti tulla pieniä muutoksia... Kaikki puvut piti olla nyörityksellä, kuitenkin yhdessä puvuista oli vetoketju. Yhden puvun koristeet olivat saman väriset kuin kuvassa, vaikka väri piti vaihtaa. Muuten puvut ovat todella kauniit ja laadukkaasti tehdyt.

Kannattaa heti alussa suhtautua pukuun varauksella, niin ei tule kauhean suuria pettymyksiä, jos puku ei joltain osin vastaakaan odotuksia. Toisaalta pukua voi muokkailla vielä suomessa ompelijalla monen tunnin ajan ennen kun päästään samaan hintaan mitä puvut täällä maksavat. Ja ainahan puvun voi myydä eteenpäin, jos siihen ei itse ole tyytyväinen.

Link to comment
Share on other sites

Tulikin tässä mieleeni, että oletteko millä hinnoilla saaneet kaason/morsiusneitojen pukuja, jos olette ulkomailta tilanneet? Oma puku tuli onnistuneesti Kiinasta, mietin että pitäisiköhän morsiusneitojen asujen kanssa lähteä samalle linjalle, ettei ihan mene vararikkoon... :)

Link to comment
Share on other sites

Weddingolla kaasojen puvut maksaa 159,99 $ eli kurssista riippuen 110-120 euroa. Tietysti alvi siihen päälle, jos jää tulliin. Mutta ei hinta siltikään ole kallis, kun täällä juhlapukujen hinnat ovat 200 eurosta ylöspäin. Jos morsiustytöt ovat pieniä, niin melkein ostaisin ebaystä mekot, kun sieltä saa parillakymmenellä eurolla.

Link to comment
Share on other sites

Huhhuh, kyllä tuli linssiin viilattu olo.. Miettisin, että jos en uskallakaan itse tilata suoraan Kiinasta pukua (lähinnä pelottaa osaanko pyytää oikeat muutokset pukuun), niin laitoin kyselyjä näille suomalaisille Kiina-pukujen jälleenmyyjille. Toinen antoi hinnaksi 259€,mikä on vielä mielestäni kohtuullinen. Mutta toinen jälleenmyjä antoi ihan samalle puvulle hintaa 580€ !!

Taidan kuitenkin päätyä tilaamaan itse. Onko jossakin jotakin ketjua, jossa olisi englanninkielistä sanastoa mitä tarvitsen puvun tilaamiseen?

Link to comment
Share on other sites

Apua, tässähän alkaa syke nousemaan kun näitä juttuja lukee... olen siis tilannut oman pukuni Millylta, ja Paypal-ongelmien vuoksi (oliko vika Paypalissa vai käyttäjässä, mene ja tiedä) puvun tilaaminen jäi toukokuun alkuun. Häät siis elokuussa, tosin Millylle ilmoitin sen olevan 4.7. tjsp. Laskin että puvun pitäisi olla perillä kesäkuun lopulla, maksoimme erikseen rush orderistakin, mutta näitä juttuja lukiessa alkaa todella jännittämään ehdinkö saada pukuni ajoissa?! :girl_impossible:

En tosiaan ole saanut sovituspuvun kuvia tai mitään, ja tilauksen tehtyänikin yksityiskohtien viilaamiseen meni Bellan kanssa aika pitkään (tilasin puvun siis oman suunnitelman mukaan, en mitään tiettyä mallia). Kaikkihan on ok jos puku on sopiva, mutta mikäli korjauksille tulee tarvetta, niin ei niitä ihan hirveästi kuukaudessa tehdä. Saati hankita uutta pukua. Laitoin tänään aamulla Bellalle tiedustelun puvun tilanteesta, mutta ei ole, yllätys, ainakaan vielä vastannut. Palvelu on muuten ollut asiallista ja asiantuntevaa, mutta aika selkeästi viesteihin vastaaminen hidastuu siinä vaiheessa kun raha on vaihtanut omistajaa.

Ihana kuitenkin kuulla että Okkanainen ja muut ovat samasta paikasta saaneet onnistuneita pukuja! :girl_sigh:

Kertokaahan lisää kokemuksia, vertaistuki on verratonta tässäkin asiassa! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Valittelin keväämmällä täällä, miten mun Millyltä tullut tilaus meni pieleen. Puvun kanssa oli ongelmia, sitä käytettiin ompelijalla ja sitten vielä ite vähän korjailtiin. Mutta sain kuin sainkin kyseisen puvun hääpäiväksi päälle ja tykkäsin! Eli älkää lannistuko, jos mekko ei heti ole ihan sopiva, kyllä niille onneksi muutoksia pystyy tekemään. Laatu Millyllä oli hyvää, mutta tosiaan mitoissa on tullut jossain kohtaa virhe. Olkaimettomien pukujen kanssa onneks ei varmasti niin suurta ongelmaa ole kuin tuossa mun olkaimellisessa ja kapeassa. Näin jälkikäteen ajateltuna olen ihan tyytyväinen, vaikka jossain vaiheessa manasinkin tuota netistä tilaamista. Edulliseksi puku joka tapauksessa tuli. :)

Link to comment
Share on other sites

Hei Millyltä tilanneet (ja muutkin naikkarit :) ) Mä tilasin Millyltä ja olen täälläkin käynyt ahdistustani purkamassa. Nyt kuitenkin tilanne on se että puku lähtee suomeen maanantaina ja pitäisi siis ehtiä hyvin. Yksi kikka mitä kantsii kokeilla on toi noiden live chat. Ainakin mun maileissa mitä Bellalta oon saanu, on ollut kuvake siihen chattiin, ja sitä kautta päässyt kyseleen ja ahdisteleen näitä ihmisiä ja se on kyl ainakin mun kohdalla toiminut. Maileihin eivät kovin hanakasti vastanneet, mut chatista saa aamusella aina kiinni. Kokeile Elly siis sitä, jos olet sähköpostiin tuon kuvakkeen saanut. Tässä on vielä suora linkki chattiin, jos ei löydy muuten. http://messenger.providesupport.com/messenger/millybridal.html

Toivon todella että pukuni lähtee oikeasti maanantaina ja että se on sopiva! Samaa toivon myös kaikille muillekin ulkomailta tilanneille. Pullervo, tosi kiva kuulla, että sait puvusta hyvän pienistä vastoinkäymisistä huolimatta!

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Big Apple!

Täytyykin kokeilla tuota konstia viimeistään maanantaina, jos ei vastausta ole siihenkään mennessä kuulunut.. olen siis lähettänyt jo kaksi tiedustelua, mutta ainakaan vielä ei ole viesteihin vastattu. <_< Olisi kiva nähdä kuvia lakanaversiosta, mutta toisaalta haluaisin puvun vain mahdollisimman pian hyppysiini jotta ei tarvitsisi häiden lähestyessä stressata kun ei ole pukua ollenkaan. Tosin mulle ei siis ole edes ehdotettu että testivedos jätettäisiin tekemättä prosessin nopeuttamiseksi, kuten ilmeisesti jollekin aiemmin (tässä ketjussa). Joka tapauksessa olen vielä kovasti toiveikas, suurimmalle osalle tuntuu tulleen Millyltä kuitenkin laadukkaita pukuja, vaikka luvatusta ovatkin vähän myöhästyneet. Ja suunnitelmani puvusta ainakin on yhä edelleen aivan ihana (kuinkas muutenkaan :lol:)!

Tulehan kertomaan Big Apple kun puku saapuu, että miten kävi! Kuviakin olisi kiva nähdä jos tohdit näyttää. :blush::)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Okkanainen (ja apua!!).

No niin, laitoin nyt chat-viestin Millyn suuntaan, katsotaan mitä vastaavat. Olin ystävällinen mutta vaativa ja sanoin olevani huolissani puvusta. Mainitsin myös rush orderista, josta maksoimme ylimääräistä. Mitä hyötyä siitä on jos puvun toimitukseen menee kuitenkin "normaali" 65 päivää (tai ylikin!)? Kynivät sitten 50 $ ei-mistään... ei tuohon talous toki kaadu, mutta kun maksettiin ylimääräistä nimenomaan mun mielenrauhan takia ja laskettiin että puvun pitäisi olla perillä kesäkuun puolella. Jos menee pitkälle heinäkuuhun, niin saattaa olla jo vähän levottomat yöunet tällä morsiamella... :hysteric:

Muokattu: , käyttäjä: Elly
Link to comment
Share on other sites

Chattailua:

Mun puku is on the test line, valmistuu tällä viikolla. Jos en tsekkaa testipukua, tekevät oikean puvun valmiiksi asap. Kysyin että jos haluan nähdä testiversion niin viivästyttääkö se koko prosessia. Could you give us a little more time? If so, it will be no problem. (Mun mielestä tuo ei ihan suoraan vastannut mun kysymykseen, mutta kierrellen siis kyllä.) Sanoin sitten, että haluan saada puvun käsiini nopeasti, soon, quick, eli jättäkää testailut tekemättä jos se nopeuttaa puvun valmistumista ja toimittamista. Ok. Ja milloin sitten saan puvun? The beginning of July. No, varmaan lähettävät puvun (aikaisintaan) heinäkuun alussa, eli saa nähdä koska se on ihan oikeasti perillä... toivottavasti kusti polkee tällä kertaa nopeasti! :girl_prepare_fish:

Vielä ei ole ihan mahdoton paniikki, mutta sanonpa vain: aaargh! :hysteric:

Kiitos vielä arvokkaista vinkeistä, mietin tässä vaan että koskakohan olisivat alkaneet tehdä pukua jos en olisi ahdistellut? Tämä foorumihan on kultaakin arvokkaampi näiden tilausasioiden suhteen! Ajatelkaa sellaista morsianta joka hyvässä uskossa tilailee pukunsa ulkomailta ja luottaa että homma toimii jämptisti niin kuin Suomessa, eikä sitten saisikaan pukua ennen (ihan oikeaa) hääpäiväänsä? :girl_impossible: Olis aika ihan v***n kamalaa!

Link to comment
Share on other sites

Kuulostaa Elly ihan samanlaiselta ku munkin case. Chattasin viimeks tänään Bellan kanssa joka sanoi laittavansa iltapäivällä (mitä aikaa, mietin vain, haha) kuvia valmiista puvustani. Katsotaan kuinka käy. En tiedä, olis varmaan jännäkakka tullu housuun monta kertaa ilman tuota chattia, mun mielenrauhan se on ainakin pelastanut. Ja mietin just et miten olis käyny jos en olis tajunnu alkaa ahdistelemaan sitä kautta... Huhhuh. No toivottavasti kaikki menee hyvin ja todellakin toivon Elly että saat pukusi ajallaan. Muistaakseni täällä joku oli sanonut, että toimitukset Kiinasta tulee yllättävän nopeasti. Toivon mukaan!! :)

Tuosta chatista vielä, huomasin kans, että eivät vastanneet suoraan kysymyksiin ja vähän kiertelyä sinne päin.. Itse olin kuitenkin tiukka ja väänsin rautalangasta jotta sain täsmälliset vastaukset... Joten arvailun varaan ei kannata jättää, vaan vaatikaa vastauksia.

Link to comment
Share on other sites

JeeJeeJee!! Mun puku saapui tänään kotiovelle! Melkoisen nopeeta toimintaa oli DHL:llä, tiistaina pistivät postiin Kiinassa ja torstaiaamuna soitti DHL.n poika ovikelloa! Ja puku näyttää TODELLA hyvältä, ja hyvin tehdyltä. en ole tosin saanut päälle vielä kun mies on ollut kotosalla :girl_haha: Pitää koittaa nyt viikonloppuna. Mut vitsit mikä helpotus. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.