Jump to content
Naimisiin.info

Hääpukujen ja asusteiden tilaaminen ulkomailta netin kautta


Recommended Posts

Kaunis puku pikkulintusella :girl_sigh: Itsekin ajattelin tilata Millyltä puvun. Kuinka kauan puvun tulo Millyltä on suunnilleen kestänyt tilauksesta? Ja riittääkö tilaukseksi se, että lähettäisin kuvan mieleisestä puvusta heille sähköpostiin vai pitääkö tehdä jokin tilaus silti nettisivujen kautta?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Itse laitoin sähköpostilla tilauksen Millylle. Kaikkien selvityksien jälkeen puku lähti tuotantoon 14.12. Nyt jännitän koska mahtaa tulla valmista. Ja se on kuvista tilattu mittojen mukaan. :-X

Link to comment
Share on other sites

Tätä viestiketjua lukeneena päätin minäkin uskaltautua ottamaan riskin ja tilata nettikaupasta. Päädyin Milly's Bridaliin, koska siitä on ilmeisesti ollut aika hyviä kokemuksia ja ihastuin siellä olevaan täydelliseen ball gown tylliunelmaan. <3 Nyt haluaisinkin kysyä Millyltä tilanneilta kokemuksia, pahoittelen jo valmiiksi tyhmien kysymysten tulvaa. :)

Mitä laitan ensimmäiseen mailiin, alanko heti kyselemään puvun mallista ja rakenteesta, esim kuinka monta kerrosta siinä on, kuinka monta luuta korsetissa on jne.? Entä miten mittaukset, kannattaako mitata heti aluksi tuumamittanauhalla (jos sellaisia on) vai riittäkö sentit? Milly näytti pyytävän vain ne kolme perusmittaa (rinta,vyötärö,lantio) mutta esim Weddingolla on paljon yksityiskohtaisemmat ohjeet, kannattaako siis kuitenkin laittaa joka tapauksessa ne tosi tarkat mitat?

Entä koeversiot, jotkut näyttävät saaneen kuvia mallikappaleista ja toisille sitä ei ole tullut, onkohan se kovinkin yleistä että ei saa nähdä pukua valmistusvaiheessa?

Lopuksi kyselisin Paypalin käytöstä, pitääkö ennen tilausta luoda itselleen tili jo valmiiksi, vai tehdäänkö se tilaamisen yhteydessä?

Kiitos valtavasti jos joku jaksaa vastata uteliaalle!:D

Link to comment
Share on other sites

fairy_: Kysele vaan heti niin paljon kun tietoa tarvitset. Itse sain vastauksia viimeistään seuraavana päivänä. Huomasin myös, että pieni "kehu" siellä täällä ei tehny huonoa. Viimeisiä viestejä läheteltiin materiaaleista jonka olin kokonaan "unohtanut" ilmoittaa kun oletin heidän tietävän automaattisesti mitä kuvassa oleva puku on. Eli kaikki tieto ilmoille.

Mittoja otin sentti mitalla ja muutin goolettamani muuntajan avulla tuumiksi. Muista ilmoittaa tarkasti desimaalitkin! Maksun jälkeen sain linkin taulukkoon jonne mittani täytin ja sinne tuli laittaa paljon enemmän kuin noi kolme mittaa.

Kuvan saan vasta valmiista puvusta, johtuen kuulemma aikataulusta. Tilaus meni siis 14.12 valmistukseen ja hääpäiväksi ilmoitin jonkun maaliskuun lauantain keskellä kuuta. Oikea päivä on toukokuussa. Tämän nielin mukisematta kun niin moni on ollut tyytyväinen pukuunsa.

Paypall tili kannattaa tehdä heti, se kun ei mitään maksa. Jos et käytä sitä visan kautta, rahan siirtymisessä menee noin 3 arkipäivää (joka tuntuu ikuisuudelta siinä vaiheessa kun haluat saada puvun mahdollisimman nopeasti valmistukseen :girl_cray2: ).

Sit vaan odotetaan.. :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Hei naiset, jannityksella jaan seuraamaan teidan tilauksienne onnistumista! Itsellani on viela paljon aikaa ennen haita, kun kesalla 2013 vasta on haat...Olkaa kiltit ihania ja laittakaa tanne raporttia ja kuvia puvuistanne! :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Aavistuksen ohi aiheen vinkkinä: -jos on valmis hieman riskeeraamaan, (vaikkakin luotan 95% Jay's Bridaliin,) netistä saa tilattua myös ns. merkkipukuja halvemmalla kuin suomalaisilta jälleenmyyjiltä. Kolme eri Mori Leen suomalaista jälleenmyyjää antoivat tilaamalleni puvulle hinnaksi 1150-1190€, eikä ollut mahdollisuutta minkäänlaiseen hinnan alennukseen. Nyt kun tilasin puvun netistä, lopullinen hinta tullin +12% ja maahantuontiverojen +23% kanssa tulee olemaan 745€. Ja Jay's Bridal antoi vielä -15% alea!

Tuo on kyllä ihan totta, että Suomessa monet "merkkipuvut" eivät olekaan niin merkkiä ja ovat ulkomailla puolet halvempia. Onhan se tietty kalliimpaa myydä Suomessa pukuja, jotka pitää rahdata ulkomailta tänne ja vuokrat on kalliit jne. Mutta 50% lisää hintaa? Ihan oikeasti?

Itse olen nyt tilannut Etsystä, Figleavesilta, Rachel Simpsonilta ja Nordströmiltä ja kaikkiin olen tyytyväinen. Suosittelen!

Aika vanha viesti, mutta menin tuonne Jay's Bridalin sivuille ja kirjauduin, jotta voin nahda myos hinnat. Siella sanotaan, etta ei palautus- eika vaihto-oikeutta, mutta ilmeisesti kyseessa tosiaan on aidot merkkipuvut? Kohtalaisen huokeita hintoja siella nayttaa olevan...Tosin en tieda mita postimaksuista ja mahdollisesta tullista mahtaisi tulla. Onko kellaan kokemusta Jay's Bridalista (www.jaysbridal.net) tai onko kokemuksia muista vastaavista merkkipukuja myyvista nettikaupoista?

Link to comment
Share on other sites

Noniin, mailailin verkkokaupan kanssa muutaman kerran ja vaikutti ihan hyvältä paria kielimuuriongelmaa lukuunottamatta. Nyt kävi kuitenkin niin että kävin vielä yhdessä suomalaisessa kaupassa sovittelemassa ja eiköhän sieltä löytynyt The Puku alennuksesta oikeankokoisena :)) kiinnostaa kyllä edelleen asusteiden tilaaminen netistä, sen verran huokeita hintoja on!

Link to comment
Share on other sites

Mä tilasin myös Ebayn kautta itselleni hääpuvun. Kiinassa on nyt uusivuosi, joten valmistaminen aloitetaan vasta kahden viikon kuluttua. Saas nähdä mitä sieltä tulee. Luottamusta herätti, kun ilmoituksessa oli sellaisia "ei-mallikuvia" puvuista, vaan sellaisia joissa oli mallitorsolla puku päällä ja viestissä ainakin sanoi että kuva on oikeasta puvusta, ei mallikuva.

Mitä nyt feedbackia katoin, niin muutama suomalainen jälleenmyyjä ilmeisesti ainakin ostaa ko. myyjältä pukunsa, koska olivat pari kertaa vuodessa tehnyt massatilauksia joistain puvuista.

Muokattu: , käyttäjä: pampuliina
Link to comment
Share on other sites

Olen katsellut Jay's Bridalin sivuja enemmankin, ja saattaa olla etta tosiaan paadyn tilaamaan sielta. Kysyin chatissa heilta, etta miten on esim. Maggie Sotteron laita, jota ei jalleenmyyja saa toimittaa suoraan USA:n ulkopuolelle. Vastasivat, etta ellei minulla ole ystavia tai sukulaisia USA:ssa, niin kannattaa kayttaa taman firman palvelua: http://www.shipito.com Ja tat nyt ei travitse miettia, ellei heilta halua tilata Maggie Sotteron, Mon Cherin tai Jasminen pukua.

Link to comment
Share on other sites

Kävinkin täällä kyselemässä ja sitten kertoilemassa tilauksestani Weddingolta. Eli tilasin vanhojentanssimekon marraskuun lopussa Weddingolta kiireellisenä tilauksena ja mekko tuli kotiovelle jo joulukuun puolessa välissä. Mekon piti olla (mitä siitä värikartasta pystyi katsomaan) korallin punainen, mutta se oli kyllä oikeastaan pinkki. Ei se loppuen lopuksi haitannut, koska kangas ja väri oli silti todella kaunis! Mekon yläosa oli todella kauniisti tehty. Koristelut oli juuri sellaisia mitä halusinkin ja vaikutti pysyviltä, eikä yhtään halvoilta. Annoin siis heille mekon tehtäväksi suoraan kuvasta ja sitten selitin yhden muutoksen siihen, eli helma lähtisi jo hieman ylempää. Sekin oli juuri oikein tehty, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna helmaa ei oisi ehkä tarvinut aloittaa ylempää, mutta ei se mitään! VIelä en kunnolla nää miten helma asettuu, koska en ole ostanut vannehametta/tyllejä. Helma oli hieman liian pitkä, mutta toisaalta otin ihan tarkoituksella liian pitkän, koska sitä voi aina lyhentää, mutta pidentäminen oisi ollut mahdotonta.

Ainut huono puoli oli lantion seutu nyörityksessä. Otin siis vartavasten nyörityksellä, jotta mekolla oisi pelivaraa kilojen kanssa ja sitä voisi lainata muillekkin. Otin ympärysmitoista jopa pari senttiä liian isot, mutta nyöritys on sellainen että se menee just ja just kiinni ja lantion kohalta se ei mene kovin kauniisti. Nyörityksenhän kuuluisi mennä V muotoisesti, niin se menee enemmän tasapaksusti. Tottakai se kapenee ylhälltä alas, mutta vain vähän, joten se näyttää hieman hassulta.. Joten kun otatte mittoja, niin ottakaa reilummat mitat vyötäröltä ja lantiolta! Koska ainakin nyörityksellä siitä saa monia monia senttejä pienemmän ja isontaminen on haastavaa. Mutta enköhän saa tämänkin ongelman hoidettua pikaisella kuntokuurilla jos siitä lantion seudulta pari senttiä lähtisi ja mekko istuisi täydellisesti.

Muuten mekko oli töydelinen ja laitan tänne kuvia heti kun olen saanut sen valmiiksi tyllejä myöten.

Ja täältä siis pisteet weddingolle! Suosittelen.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Tilasin Maggie Sotteron Carrie mekosta kopion Milly Bridalin kautta. Yhteydenpito oli todella kohteliasta ja nopeaa. Mekko tuli sovitussa ajassa (n.2kk) suoraan kotiovelle. En joutunut maksamaan tullimaksuja tai veroja sillä lähetyksen arvoksi oli laitettu 30USD, vaikka puvusta ja toimituksesta maksoinkin 230e (paypalilla). Vielä en ole pukua päälle kokeillut, mutta kangas (satiini) näyttää laadukkaalta ja ompelujälki on lähes täydellistä. Yksi koriste hieman repsottaa takaa, minkä kyllä saa itse korjattua helposti. Plussaa on, että puvussa on runsaasti tylliä. Olen erittäin tyytyväinen!!! Ehdottomasti suosittelen tilaamista milly bridalilta, hinta-laatu suhde on käsittämättömän hyvä! Voisin hyvinkin kuvitella näkeväni vastaavan puvun kalliissa hääpukuliikkeessä!

Link to comment
Share on other sites

http://aijaa.com/001299372728

Taas hypistelin lisää pukua, etumuksessa yksi laskos meni ehkä väärinpäin, tai sitten se oli vaan silitetty jotenkin väärin, täytyy tarkastella kunhan saan puvun päälleni. Ryppynenkin on kuvassa tietty, oli niin tiiviisti pakattu pieneen muoviin :D

Link to comment
Share on other sites

Hyvalta nayttaa! materiaalia nayttaa olevan runsaasti, ei ole mitenkaan pihistelty. Kiitos paljon, kun laitoit kuvan! :)

Link to comment
Share on other sites

Hei! Mielenkiinnolla olen lukenut ketjun läpi, sillä aikeissa on itselläkin hääpuvun tilaus Kiinasta Ebayn kautta. Olen löytänyt pari myyjää, joita mietin. Nyt on vain hiukan hankala aika kommunikoida heidän kanssaan, kun Kiinassa uusivuosi eikä ihmiset ole töissä.

Tässä linkki pukuun, jota mietin:

http://www.ebay.co.u...=item27c270760f

Kuvista päätellen puku on tehty todella itselleni mieluisasti ja laatu miellyttää. Tämä olisikin syy, miksi haluaisin tilata häneltä puvun, kun näkee jo tuossa millainen puku on valmiina.

Mistä vain voin olla varma että kuva on juuri ko. myyjän myymistä puvuista eikä jonkun muun? Hankalaa! :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

^Mä laitoin ihan viestiä sille myyjälle ja pyysin "real picturseja" puvusta vaikka kuvauksessa olikin juuri tuollainen "oikea kuva". Hän vastasi, että kuva on heidän puvustaan. En jotenkin usko, että he aivan suoraan valehtelisivat jos kysyy.

Lisäksi kollasin vaan suosituimpien Ebay-myyjien palautteita ja katella millaisista puvuista on palautetta annettu. Mun valitsema myyjä ainakin kirjoitti tosi sujuvaa englantia, ja antoi myös omia mielipiteitä kun harkitsin pieniä muutoksia pukuun jotka ei ilmeisesti käytännössä olisi kuitenkaan toimineet.

Alkavat pukua nyt väsäämään uudenvuoden jälkeen, vähän jänskättää...

Link to comment
Share on other sites

Laitoin tänään Millylle kyselyä menemään, Tuli vastaus viesti että ovat poissa vielä pari päivää. Jännittää ihan mahdottomasti jo valmiiks. :s Kyseessä on siis tämä mekko, ja mieluiten kirjailut vaaleanpunaisena (kysehän siis on sotteron kopiosta)

http://www.millybridal.com/sheath-sweep-train-chiffon-wedding-dress-style-ireland-mwg00720.html

Ilmoittelen tänne heti kun tiedän jotain lisää.

Link to comment
Share on other sites

fairytonia: Ihan varmasti ymmärtävät!! Itse laitoin muutokset vain kirjallisena ja luotan silti, että onnistuu. Tosin mulla muutoksena oli vain yhden kukan poisto, joka nyt ei kovin vaikea voi ymmärtää. Kauniin puvun saat! :)

Link to comment
Share on other sites

kiitos. itse aattelin ns. vääntää rautalangasta ettei tarvii arpoo et millaisen puvun saa :) (minusta tuo puku sopii xl-morsiammelle paremmin kun noiden tavallisen plusmalliston puvut)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tilasin oman pukuni DressilyMe:ltä. Yhteydenpito hoitui sähköpostilla hyvin, vaikka asiakaspalvelijan englanti ei ihan virheetöntä ollutkaan. Epäselvyyksiä tämä ei kuitenkaan aiheuttanut, kaikki tuli selväksi. Puku vastaa kuvaa todella hyvin, ainoa ero jonka tarkemmin katsomalla huomaa on pitsin kuvioinnissa.Todennäköisesti toki myös materiaalit ovat edullisempia kuin alkuperäisessä puvussa, mutta laadukkailta ne silti tuntuvat. Myös puvun rakenne on tukeva ja puku on ylipäänsä todella hyvin tehty. En pyytänyt pukuun mitään muutoksia, vaikka sain vielä varmistuskuvia ennen kuin puku lähetettiin minulle tehtaalta.

Käytän puvun vielä ompelijalla, koska se on yläosasta hieman löysä. Tämä saattaa johtua ihan omasta virheestäni sillä mittojen ottamisen kanssa auttoi sulhaseni :D Kaiken kaikkiaan puku istuu erittäin hyvin, haluan vain yläosan istuvuuden napakammaksi, jotta ei ole epävarma olo. Samalla aion teettää laahukselle jonkinlaisen kiinnityssysteemin, ettei sitä tarvitse kannatella vain laahuslenkistä, joka helmaan on ommeltu.

Link to comment
Share on other sites

Tietääkö kukaan tälläisestä nettikaupasta mitään kun http://www.50thstudio.com/home.php

En kerennyt nyt selata näitä ketjuja kokonaa läpi että en tiiä onko jollai täällä jo aiheesta juttua? mut jos joku tietää miten tilaaminen tuolta luonnistu kertokaa!! :) mun unelmien puku on siellä,laitoin viestiäkin sinne hoonolla englannillani :D:D ja mitä pitää ottaa huomioon tilatessa tuolta?

Link to comment
Share on other sites

50th studio vaikuttaa vähän epäilyttävältää ku lukee noit ehtoja jne... voivoi siel olis ollu munki unelma puku..meinaan tilaa ebaystä.. tulee siis kiinasta mittatilauksena hintaan 100 € postikuluineen ja jos ei oo hyvä ni ei oo ainakaa paljoa menny rahaa hukkaan..

Link to comment
Share on other sites

kaksteri: mua kans mietitytti koska myy pukua ihan merkin mukana ja se on kuitenki kopio.. asia selkis kun sitä kysyin.. :/ as.palvelu 50thstudiolla oli kyllä hyvää,mutta ite en kans löytäny netistä mitää juuri heistä:/ päädyin siis tilaama toisesta paikkaa(dressale.com) ja puvulle tuli hinta 162e postikuluineen <3 tuolta 50th puku ois tullu suht ssamoilla hinnoilla,mut toinen kauppa avikutti luotettavammalle..jos joku on tilannu kertokee kokemuksia :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...