Doutzen

Hääpukujen ja asusteiden tilaaminen ulkomailta netin kautta

1093 viestiä aiheessa

Täällä kans yksi Weddingolta tilannut. Tilaus lähti 11.3. rush orderina, ja maksu on tililtäkin mennyt jo aikaa sitten. Nyt alkoi jo mietityttämään, sillä heistä ei ole kuulunut MITÄÄN, koko tänä aikana. Oletteko muut tilannet omilla mitoilla? Itse tilasin valmiin koon, kun näytti taulukossa osuvan aika hyvin omiin mittoihin ja ajattelin että tällä tavalla puku saattaisi tulla jopa nopeammin, tai ainakin tietää minkä kokoinen mekko on tulossa.

Tänään laitoin viestiä, että mitä tilaukselle kuuluu, sillä vaikka häät eivät olekaan vielä nurkan takana, en silti ennättäisi enää tilata uutta pukua suomestakaan. Kai kuitenkin kaikki weddingolta pukunsa tilanneet ovat kuitenkin saaneet pukunsa? Tämä on yksi niistä häihin liittyvistä aiheista, joista en oikein haluaisi joutua hirveästi stressaamaan :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vieras_Kukka: Tilasin

Sweet-life nimiseltä toimittajalta. Houkutteli tuo 100% tyytyväisiä asiakkaita tieto ja luin läpi ostajien antamat kommentit. Puvut ovat nyt tracking tietojen mukaan Frankfurtissa, joten jännitys vain lisii. Päädyin tilaamaan netistä puvun, kun serkkuni lähetti tytölleni kiinalaisen juhlamekon ja mekko oli aivan uskomattoman kaunis ja tyttö viihtyy siinä joka päivä! Ei näy suomalaisissa liikkeissä sellaisia luomuksia ja itsellni sopii jos ei ole samanlainen kuin kuvassa. Mutta arpapeliähän se on minkälaisen toimittajan onnistuu valitsemaan. Mulle tuo toimittaja ilmoitti, että postitukseen menee n .2 vkoa 31.3. joten näillä näkymin ajoissa on paketti tulossa.

Itse luin tämän viestiketjun vuosi sitten läpi ja silloin opin muiden virheistä sen, että liian aikaisin pukuaan ei voi tilata, joten jätin n. 3 kuukautta toimitusaikaa myyjälle (vaikka puku luvataan kuukaudessa), siltä varalta että jokin yksinkertaisesti menee pieleen, niinkuin maailmassa yleensä menee. Laitan kuvia puvuista, jos ja kun pääsevät perille.

P.S. Aion tehdä "trash-the-dress"in kesällä ja menen puvun kanssa järveen ja otatan siitäkin kuvan. Enpä sellaista tekisi tonnin maksaneen luomuksen kanssa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omg, tänään aamulla postimies Pate toi mulle unelmieni hääpuvun!

Tilasin myyjältä charm.world Ebayssa.

http://myworld.ebay....E:X:AAQ:US:1181

Kommunikointi sujui moitteettomasti ja vastaus tuli aina 12 tunnin sisään. Siellä myös osattiin hieman rauhoitella kun välillä laitoin paniikkiviestejä :rolleyes:

Maksoin puvun tammikuun lopussa, joten väliin tuli Kiinan uusivuosi joka pitkitti prosessin alkamista vajaalla parilla viikolla. Kokonaisuudessaan siis puvun tilaamisesta kotiin saamiseen meni aikaa n. 7 viikkoa.

Puku on 100% mittojen mukainen, varauduin lyhentämään sitä täällä kotopuolessa mutta sekin osoittautui tarpeettomaksi. Laitoin aikoinaan sinne pyynnön että jos voivat tehdä puvun alushameen mittojen mukaan joka kohottaa pukua hieman normaalia enemmän.

Kaupan päälle tuli vielä silkkihanskat, ja olivat sittenkin pyynnöstä lisänneet timantteja noihin kuviointeihin, eli ne hohtavat valoa vasten ihanasti :girl_in_love:

Kokonaishinta tälle lystille on 168€, joka sisältää tullin, laahusalushameen (Suomessa pelkän laahusalushameen hinta oli n. 90€) ja mittatilaustyönä tehdyn puvun.

En vois olla tyytyväisempi :gpari: Kuvia puvusta näkee tuolta mun päikkylinkistä :)

Heii! Olen tilaamassa samalta myyjältä eBayn kautta, mutta kun sitoudun ostamaan mekkoa, missään vaiheessa ei kysytä mittoja tai muitakaan tietoja! Mitä kautta toimit? Otitko yhteyttä suoraan myyjään eBayn maksun suorittamisen jälkeen vai miten kummassa tämä toimii? Vastaatko pian kiitos!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lisbeth, melkein kaikissa ostoilmoituksissa on alaosassa sellainen "mittaopas", sen mukaan otin itse mitat. Lähetin sitten Buy it now-napin jälkeen viestin myyjälle, jossa olin luetellut kaikki mitat senteissä. Viestinhän saa lähetettyä kun klikkaa ylhäältä My Ebay -> Summary -> Contact seller.

Esim tässä ilmoituksessa, tuolla alhaalla on vihreällä pohjalla mittaohjeet:

http://www.ebay.com/...=item27b5426e19

"The dress will be made in Custom Size, Color, Design (No Additional Cost) .

The dress size make according to your measurements .

Please give us your measurements ( inch or cm ):

Full Bust :__,

Waist:__,

Hips:__ ,

Shoulder to waist :__,

Waist to floor (with shoes):__.

Height:___"

Täällä vielä kuvien kanssa mittausopas:

http://i293.photobuc...pg?t=1250659547

Laitoin itse vielä lisäksi muutamia muitakin mittoja jotka koin tärkeäksi. Toivottavasti tästä oli apua :)

Muokattu: , käyttäjä: pampuliina

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sain kuin sainkin rahani takaisin Milly-puvustani joka ei koskaan saapunut perille.

Tosin Paypal otti välistä about 17euron maksun, joten tässä kaupassa hävisin sitten mielenrauhan lisäksi myös hieman taloudellisestikin. Onneksi kuitenkin hyvin vähän.

Mukavaa että Millyltä palauttivat mukisematta rahani, tosin piti sinne useampaan otteeseen kirjoittaa ja aika vihaisesti, että reagoivat.

Jos jää puku saamatta, niin vaatikaa ainakin rahat takaisin :)

Morsmaikku

Muokattu: , käyttäjä: 2012Morsmaikku

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pampuliina saako kysyä minkä puvun ostit? Jos vaikka yv:llä...

Tuolla nimittäin näyttäisi olevan ( mielestäni on sama ) se minun "the puku" 100$ halvemmalla kuin Millyssä... :girl_in_love:

Kuvaa ei saa suurennettua niin en ole ihan 100% varma.

Jos sinun sattuisi olemaan juuri se niin tiedän että tuolta myyjältä sen kyllä sitten tilaisin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään tilattuna/tilauksessa pukua dhgate.comista ? Itse tilasin sieltä puvun 19.3. ja eilen kun kyselin, myyjä sanoi toimituksen olevan 7.4...joka on kylläkin lauantai mutta ilmeisetsi Kiinassa posti kulkee tuolloinkin. Lähin tilaamaan pukua luottavaisin mielin ja oon saanu mielestäni hyvää palvelua..puku tehdään (ainakin toivottavasti) antamieni tarkkojen mittojen perusteella, valkoisena ja pienellä muutoksella (muutin vetskarin nyöritykseen).. Täytyy kuitenkin sanoa että jännittää ihan järjettömästi että puku ei vastaa odotuksia.. argh! Pieniin sauma- tai laskosvirheisiin ym. oon varautunu mutta jos jotain totaalisen väärää siinä onki.. Apuva!

Tässä kuva tilaamastani puvusta. Laitan kuvaa sitten omasta puvusta kun (JOS) se tulee perille. IIK IIK IIK!

productimg1283483443857.jpgproductimg1283483446500.jpg

Kerrotko sitten kuinka kävi? Itse olen ajatellut myös tilata pukuni dhgate.com:ista. Siellä on kyllä todella vaihtelevaa palautetta saaneita myyjiä. Itse olen katsellut myyjiä, jotka ovat saaneet mahdollisimman hyvää palautetta, ja toisaalta tehneet paljon kauppoja.

Minuakin kiinnostaisi. Olen katsellut juurikin tätä samaa pukua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko joku Weddingolta tilannut saanut viime aikoina pukua? Tilasin tammikuun lopulla ja puvun olisi pitänyt tulla maaliskuun lopulla, ei kuulu, eivätkä vastaa sähköposteihin. Häät on vasta kesällä eikä tässä sen suhteen ole mitään hätää, mutta hieman ketuttaa jos ei pukua nyt tule ja täytyy ruveta tappelemaan rahoista, etsimään uuta pukua jne. Uskalsin tilata Weddingolta, kun firmasta on enimmäkseen hyvää palautetta. Minkälaisia on muiden viimeaikaiset kokemukset?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko joku Weddingolta tilannut saanut viime aikoina pukua? Tilasin tammikuun lopulla ja puvun olisi pitänyt tulla maaliskuun lopulla, ei kuulu, eivätkä vastaa sähköposteihin. Häät on vasta kesällä eikä tässä sen suhteen ole mitään hätää, mutta hieman ketuttaa jos ei pukua nyt tule ja täytyy ruveta tappelemaan rahoista, etsimään uuta pukua jne. Uskalsin tilata Weddingolta, kun firmasta on enimmäkseen hyvää palautetta. Minkälaisia on muiden viimeaikaiset kokemukset?

Oon laittanut jo kaksi viestiä Weddingolle, että missä mennään. Eivät ole kuitenkaan vastanneet mitään :/

Koska tilasin rush orderilla maaliskuun alkupuolella, laskeskelin että puvun olisi pitänyt olla täällä viime viikolla, mutta tosiaan koko putiikista ei ole kuulunut pihahdustakaan ja vähitellen alkaa jo huolestuttamaan, kun eivät voi laittaa edes jotain viestiä takaisin. Itselläkään ei varsinaisesti ole mikään superkiire, mutta kuten sanoit, ei huvittaisi alkaa tappelemaan rahojen palautuksen kanssa tai etsimään uutta pukua.. Itsekin päädyin Weddingoon täältä luettujen positiivisten palautteiden takia ja pukukin oli 100$ edullisempi kuin Millyllä.

Onko kukaan viimeaikoina saanut pukua Weddingolta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noniin, TAAS löytyi myyjä jolta löytyisi minun "the puku" :girl_haha:

ja mikä parasta, tällä ebay-myyjällä on 100% palaute ja näytti olevan osasta pukuja ihan kuva valmiista puvusta, ei pelkkä alkuperäisen valmistajan kuva! :D

Mekolle tulisi hintaa 90-150$ väliltä, eli halpaa

Millyllä puku 220$ + 19.90$ customoinnista..

onko kenellekään tuttu myyjä tämä, DC - Desing dress?

http://myworld.ebay.com/dc-design-dress/?_trksid=p4340.l2559

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noota: Tilasin normaalitilauksena omilla mitoilla. Inhottavaa, kun täällä on nyt melko monella WeddinGolta tilanneella sama jännitys päällä: mitään ei kuulu, vaikka aikaa on jo mennyt. Ehkä nyt pitää vain yrittää olla kärsivällinen. Ilmoittakaa weddingolta tilanneet, jos saatte pukunne, niin tiedetään, että siellä homma pyörii.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

elo2013, mutta kannattaa huomioida että tuolla taas on noita myytyjä kohteita vain 199 :) Kuvat näyttäis kyllä lupaavilta. Tosin joitain noita "real picturseja" oon nähnyt myös muilla myyjillä. Toivottavasti natsaisi!

Muokattu: , käyttäjä: pampuliina

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sama kysymys koskee tätä pukua

http://www.dressinwe...ess-19540-1.jpg

Hulluksi tulee katsoessa näitä!! :girl_dance::girl_cray2:

Kyllä se on niin että pitää kokeilla eri malleja ( nuokin kun on kuitenkin aivan erilaisia ) että mikä malli käy parhaiten.

Minäkin olen tällainen lyhyt, alle 160cm ja mahamakkaroitakin jonkin verran on.. Laihdutus pitäis aloittaa ( -7kg / kiinteytystä ), onneksi yli vuosi aikaa ;)

Muokattu: , käyttäjä: elo2013

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin siis olen tilannut normaali tilauksena weddingolta 29.3, ja ajattelin että puku tulisi kesäkuun alussa niinkuin sivuilla lupaillaan. Tosin hääni on vasta elokuussa, mutta haluan että puku saapuisi ajoissa. Vähän alkaa hermostuttamaan ja pelottamaan, että saapuuko mekko millon. Eli täälläkin yksi halukas kuulemaan, jos joku saa oman pukunsa haltuunsa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei vaan!

Luin nämä kaikki läpi ja taisin huomata yhdellä tai kahdella olleen oma malli, jonka teettivät. Miten se käytännössä tapahtuu? Osaatteko sanoa, onnistuisiko että saisi jonkun noista ebay-myyjistä tekemään puvun tai Millyn/ Weddingon? Itsellä on jo visio millaisen haluaisin..

Toivottavasti odottajat saatte pukunne pian :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun 1luckybride-pukuni tuli pari viikkoa sitten. Ihan prikulleen sopiva, ei ole syytä korjata siitä mitään ompelijalla.

Suosittelen kyllä varamaan toimitukseen aikaa ihan kunnolla. Meillä taloudellinen tilanne jätti tilaamisen viime tippaan ja alkoi itseäni jo jännittää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yksi weddingo:lta helmikuun lopussa tilannut odottelee pukuaan.. Useampia sähköpostiviestejä olen laittanut mutta yhteenkään ei ole vastattu.. Olisi tosiaan kiva kuulla täällä tietoa jos joku sieltä tilanneista pukunsa saa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Lueskelin ketjua, mutta silmiini ei sattunut, onko kukaan tilannut mekkoaan Tiffany Bridalsin kautta? Hinnat on siellä hieman kalliimpia kuin muualla, mutta vaikuttavat tosi luotettavilta. Vastailevat mm. sähköpostikyselyihin hyvin nopeasti.

Onko kellään kokemuksia tästä putiikista?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nanna: Itsekin katselin Tiffany Bridalsista ensin pukuja, mutta jenkkien forumeita lueskellessa törmäsin niin moneen negatiiviseen kokemukseen, etten lopulta uskaltanutkaan tilata sieltä, Suomalaisia kokemuksia sieltä en löytänyt ollenkaan.

En sitten tiedä päädyinkö "oikeaan ratkaisuun" Weddingolta tilatessani, sillä mitään ei edelleenkään siltä suunnalta kuulu :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Myy: Joo, tulin itsekin siihen tulokseen, ettei Tiffanylta kannata ostaa, koska heille pitäisi maksaa Western Unionin kautta. Euroopan kuluttajakeskuksen sivuilla kuitenkin varoitetaan ehdottomasta maksamista WU:n kautta. Tiffanylle mikään muu maksukeino ei kuulemma käy. Joten se siitä, taidan itsekin alkaa katsoa pukua Weddindolta tai Millyltä.

Huoh, onneksi aikaa on vielä 10kk, aikaa etsiä "sitä oikeaa mekkoa" :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kun kohteliaisuus ei toiminut, laitoin eilen Weddingolle hyvin kiukkuisen viestin, jossa vaadin rahat takaisin tai puvun välittömästi postiin, ja jos vastausta ei taaskaan kuuluisi, ilmoitan jokaiselle maailman hääfoorumille Weddingon olevan kusetusfirma josta ei kannata tilata mitään. Eivät edelleenkään ole vastanneet mitään. Alkaa epäilyttää, että firma on ottanut rahat ja päättänyt kadota maan alle. Kai niitä muuten kiinnostaisi edes vähän oma maine. Toivottavasti olen väärässä.

Mikä on viimeinen ajankohta, jolloin joku on saanut yhteyden ko. puljuun? Ainoa vastaus jonka olen koko aikana saanut oli tammikuussa ennen tilausta, kun kysyin voiko haluamani mallin tilata ilman laahusta. Silloin vastattiin nopeasti. Sen jälkeen ei pihaustakaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on tullut aika paljon kommentteja WeddinGosta. Kerron nyt sitten omasta tilanteestani. Tilasin ja maksoin puvun 22.3. ja lähetin s-postia 25.3. Kerroin maksaneeni tilauksen ja pyysin muutamia vastauksia ja tarkennuksia. Sieltä minulle vastattiin 27.3 eli melko nopeasti, vaikkei kuitenkaan 24h sisällä kuten lupaavat sivustolla. (Todennäköisesti odottivat maksun saapumista omalle tilille) Vastasivat melko kattavasti vaikkakin vähän karkealla englannilla.. En oikeastaan enempää mitään kysellyt, mutta kuittasin viestin ja muutaman lauseen vielä kirjoitin. Kaikki viestit kyllä kirjoitin erittäin kohteliaasti (jos se vaikka vaikuttais työn jälkeen :)). Puvun pitäisi olla minulla heidän mukaan 7.5.. noh.. katsellaan. Kirjoitin, että saavat tehdä pukuani niin, että 1.6 se on viimeistään minulla (ne kyseli hääpäivää niin vastasin 16.6.) Seurataan nyt sitten miten lupaukset toteutuu. Minulle se on ihan se ja sama tuleeko se puku 1 vai 16.6 kunhan se on vaan erinomainen.. hääpäivä kun on vasta elokuun lopussa. Odotan nyt ainakin siihen 7.5 ja kyselen sitten, että miten puku on edennyt, jos ei se silloin ole vielä minulla. Tuntuu, ettei viitti ihan muuten vaan viestejä lähetellä.

Laittakaa toki viestiä tänne, jos joku saa heihin yhteyden niin tietää missä mennään. Mitä muuten ootte kyselleet ja millaisiin viesteihin ne eivät vastaa? Kaikkiinhan tietysti kuuluis vastata.. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No itse olen lähettänyt yhteensä kuusi viestiä:

1. Kerroin suunnittelevani tilausta ja kysyin laahuksesta. (Tähän vastasivat, että laahuksen muokkaus onnistuu ja kehoittivat lähettämään mitat, kun tilaan.)

2. Lähetin mitat ja kerroin maksaneeni, kysyin kohteliaasti onko kaikki selvää. (Ei vastausta.)

3. Lähetin vielä varmistuksen, että haluaisin selän nyörityksellä enkä vetoketjulla. (Ei vastausta.)

4. Lähes kaksi kuukautta kulunut tilauksesta eikä mitään kuulunut, kysyin että onhan puku varmasti valmistumassa ja lähtemässä kohta minulle. Olin erityisen kohtelias ja toivottelin hyvää kevättä jne. (Ei vastausta.)

5. 2,5 kuukautta tilauksesta, kyselin edelleen ystävällisesti pukuni perään. (Ei vastausta.)

6. 3 kuukautta tilauksesta, kyselin vihaisesti pukuni perään. (Ei vastausta.)

En kyllä jaksa uskoa saavani koko pukua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.