Hääpukujen ja asusteiden tilaaminen ulkomailta netin kautta


Recommended Posts

Guest ElokuunMorsian

Te, jotka olette tilanneet puvun joka ei ole koskaan saapunut, oletteke tehneet rikosilmoitusta siitä?

Suosittelen että, teette sen.

Itse tilasin WeddinGolta ja en ole pukua sieltä saamassa (kiva tässä ennen häitä tollanen takaisku). Otin yhteyttä Paypaliin, eivät tutki koska yli 45 pv. Otinyhteyttä luottokuntaan, eivät korvaa koska ei ole luottokortti (tietenkään, kannatti kuitenkin yrittää, sain infoa). Otin yhteyttä pankkin, jossa neuvottiin tekemään reklamaatio ja rikosilmoitus. Tein kummatkin (heti kun sain kopion rikosilmoituksesta postissa) ja ennen juhannusta lähetin pankkiin kaikkineen lippuineen lappuineen. Nyt vaan odotellaan heidän käsittelyä ja ilmoitusta kuinka kävi.. Aikamoinen rumba tossa on ja vieläkään ei tiedä saako rahojaan takaisin. Harmillista..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest TYLLIUNELMA

NO NIIN NYT SAIN LOPULTA 1LUCKYBRIDELTA SEURANTAKOODIN, ELI SIIS PUKU ON KAIKEN TÄMÄN HIRVITTÄVÄN VAIVAN JÄLKEEN VANTAALLA LENTOASEMALLA SEURANTAKOODIN MUKAAN... KATSOTAAN NYT MILLAINEN TEKELE SIELÄ SITTEN ON... MINULLA ON JO VUOKRAPUKUKIN KYLLÄ HÄIHIN HANKITTUNA JOTEN TÄÄ PUKU EI NYT SUURIA TUNTEITA ENÄÄ HERÄTÄ, LAITAN VAIN JOS SE ON TODELLA HIENO JA ONNISTUNUT. MUTTA KYLLÄ HUONO MAKU JÄI TÄSTÄ KAIKESTA JOKATAPAUKSESSA VAIKKA PUKU OLISI MILLAINEN. PUKU SIIS TULI NELJÄ KUUKAUTTA TILAAMISEN JÄLKEEN JA EHKÄ 50 SÄHKÖPOSTIA MYÖHEMMIN.

Link to comment
Share on other sites

Hienoa, että puku on KAIKESTA huolimatta tulossa. Toivottavasti se olisi kaiken stressin ja pahanmielen arvoinen. Kerrothan heti kun tiedät, millainen puku on?

Tuosta odotusajasta vielä sen verran, että mun mielestä 4kk ei ole ihan kamalan kauan (eriasia tietty, jos ovat luvanneet toimittaa sen paljon aikaisemmin). Kuulemani mukaan suomalaisesta liikkeestäkin tilattuna hääpuvun saaminen voi kestää useita kuukausia, jopa saman verran!?! Kauanko Weddingolaiset ovat odottaneet pukujaan?

Link to comment
Share on other sites

Edelliseen kommentoiden; suomalaisesta liikkeestä tilaamalla toimituksessa kestää helposti neljä kuukautta, joskus ylikin (sesonkiaika menossa?). Toivottavasti kaikki saavat pukunsa kotiin :-X Tosi ikävää on ollu lukea tilanteesta..

Link to comment
Share on other sites

Guest ElokuunMorsian

Pakko tulla vielä kerran kommentoimaan tänne. Eli nyt kun Weddingon puku ei todennäköisesti ole ikinä tulossa minulle päätin käydä Tallinnassa. Itse asiassa kävin nyt viime lauantaina ja löysin sielä juuri sellaisen puvun millaisen halusin. Se on siis aivan ihana, maksoi 425 € ja sain vielä alushameen kaupan päälle (norm. 35 €). Olen reissuun erittäin tyytyväinen eikä tartte enää miettiä ja jännittää. Onhan toi kalliimpi kuin kiinasta 164 €, mutta tässä ainakin tietää mitä on ostamassa ja istuvuus on loistava. Itseasiassa minun pukua ei tarvitse edes lyhentää. Henkilökohtaisesti suosittelen kaikille, jotka ovat pukunsa kanssa pulassa.

En tosin ole ihan varma onko siellä kokoja kaikille, sillä suurin osa oli 34-38 ja vain harva mekko näytti isommalta. Sinänsä hyvä, kerta olen juuri 36-kokoinen.

Juu, mutta se siitä Kiinasta sitten. Toivottavasti muille tulee sieltä hyviä pukuja eikä rahat mee harakoille ja toivottavasti minä saan rahani jotain kautta takaisin.

Link to comment
Share on other sites

Kellään uusia kokemuksia JenJenhousesta tai Dinodirectistä? Onko nopea toimitus ja millaisia olette sieltä saaneet?

Minä tilasin JenJenhouselta, ihan aikataulussa on sieltä ainakin lähtenyt. Puku näkyy DHL:n seurantakoodin mukaan olevan Turun tullissa, saapas nähdä, että miten täällä Suomen päässä sitten onnistuu :D Mittatilauksena siis tilasin, voin laittaa kuvia jos mekko nyt sopii päälle ja saan sen perille :)

Link to comment
Share on other sites

Puku saapui ja voin vain suositella :) Puku oli sellainen kun toivoin, ainut "vika" vaan, että liian iso. Tosin itsepä otin reilut mitat.

Oli muistaakseni laittanut tietoihin, että viimeistään 12. päivä pitäisi olla Suomessa, mutta tulikin jo nyt. DHL:n mies kävi ovelle asti tuomassa. Eli nopea ja hyvä palvelu :)

Tulleja (veroja) jouduin maksamaan 16e. Sain JenJenhouselta siis seurantakoodin, jolla pystyi DHL:n sivuilta seuraamaan, missä paketti kulkee. Kun Turun kohdalla pakentin kohdalla luki, että "kuljetusviive" niin soittelin DHL:lle josta yhdistivät johonkin ja kysyivät säpö-osoitteen. Lasku tuli samantien ja sanottiin vielä, että jos haluaa paketin pian matkaan, voi ottaa kopion nettipankin kuitista ja lähettää se sinne takaisin. Perjantaina siis paketti lähti Kiinasta, tänään tuli perille tänne keskiseen Suomeen.

Vastailen ihan mielellään, jos jollakin vielä kysyttävää.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vastauksestasi 2012 :) Tilasin itse tuolta Dinodirectistä puvun ja se saapui minulle toissapäivänä :) Siinä piti olla olkaimet (lisättynä), muttei ollutkaan ja vetoketju on ihan onneton, mutta on kyllä omaan mieleeni tuo puku aivan ihana :girl_in_love: . Tilasin ihan vakiokokona tuon, painaa lyhyeksi puvuksi yllättävän paljon... Sain myös DHL:ltä seurantakoodin ja tuotiin kotiin asti. Tullilaskua en ole vielä saanut.

Nytpä ei tarvitse enää puvusta stressata, vaan on hyvissä ajoin valmiina jo :)

Link to comment
Share on other sites

No niin... Mun puvun pitäis olla lähtenyt postiin eilen ja kuviakin pitäis olla tullut sähköpostiin, mutta yllätysyllätys, mitään ei ole tapahtunut, eikä eilisiin postiini vastattu. Yleensä ovat vastanneet todella nopeasti. Voi olla että panikoin turhaan, mutta jotenkin nyt epäilyttää. Voi kura...

Muokattu: , käyttäjä: Nanna_helmikuu2013
Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan tilannut pukua saradress.comista? Vaikuttaa sivujensa perusteella ihan hyvältä, peruutusoikeudet ovat kohtuulliset ja sanovat suoraan pukujen olevan "look-alike replicas from the pictures shown". Suurimmassa osassa 95-100% vastaavuus kuviin. Netistä ei löydy minkäänlaisia arvioita, tarkoittanee sitä että firma on todennäköisesti melko uusi? Mene ja tiedä. Heidän livechattinsa asiakaspalvelun kanssa toimii moitteettomasti, joskin sain melko ympäripyöreitä vastauksia "kaikki onnistuu"-meiningillä. Jos en löydä pukua foorumin kautta tai liikkeestä, tuo sivusto voisi olla ihan kokeilemisen arvoinen. Toki kaikkeen varautuen...

Link to comment
Share on other sites

Menee jännäksi! Myyjä vastasi sähköpostiini, että on UNOHTANUT ottaa puvustani kuvia ennen postiin laittamista!?! Vähän nyt jännittää, millainen tekele sieltä on tulossa... Liekkö muistanut lisätä pukuun olkaimiakaan niin kuin puhe oli. Viestin mukana sain dhl- seurantanumeron, mutta dhl ei kyllä löydä pakettia saamallani numerolla! Osaako joku kertoa miksi? Samaan hengenvetoon utelisin myös, kuinka pitää toimia, jos puku jää tulliin jumiin?

Link to comment
Share on other sites

Nanna_helmikuu2013: Sitä ei ole DHL vielä noutanut sitten, saattaa mennä jopa päivä, että se näkyy siellä tiedoissa. Itsellä ainakin. Oma puku tuli 3:ssa tai 4:ssä päivässä. Ei jää tulliin jumiin. Sinne seurantaan ilmestyy teksti "Tullauskäsittely valmis" ja sen jälkeen, "Tilaus toimituksessa" ja muistaakseni sen jälkeen vielä, että "Tilaus kuriirin kyydissä". En nyt sanatarkkaan muista noita sanoja :) Se puku joka tapauksessa toimitetaan sulle kotiin ja saat tullilaskun postissa perässä.

Näin itsellä ainakin meni kun viime viikolla tuli paketti DHL:n kuljetuksesta.

Link to comment
Share on other sites

Mä tilasin molemmille kaasoille ja äidilleni puvut häihin, ja ei voi kuin suositella :)

Puvut tehtiin mittojen mukaan ja istuu 100%. Puvut tilattiin DinoDirectin kautta. Laadukasta käsityötä ja materiaali ei eroa mitenkään kuvaillusta. Puvut vastaavat myös todella hyvin annettuja kuvia.

Jos joku pohdiskelee sieltä tilaamista ja haluaa kuvia, niin voi yksäriä laittaa niin voin vilauttaa kuvia.

Link to comment
Share on other sites

Mun puku tuotiin tänään kotiovelle!! :girl_in_love:

Ensisilmäyksellä puku näyttää olevan hyvin tehty (ei langanpätkiä) ja vastaa kuvaustaan 90%:sesti. Halusin lisätä pukuun olkaimet ja ne ovat kyllä melko kamalat, mutta tuohan on vain ihan pikkujuttu jos puku muuten istuu ja on hyvännäköinen. Kerron heti lisää, kun saan sovitettua pukua.

Mutta ainakin sain rahoilleni vastinetta, sekin tuntuu olevan jo paremmin kuin monella muulla.

fnmigxucluw.png

Link to comment
Share on other sites

Mulla on huonoja kokemuksia sekä Weddingosta että one lucky bridestä. Weddingosta tilasin hääpuvun helmillä ja kultakirjailulla, tuli kultapaljeteilla ja kultakirjailuilla... 1 lucky bride valehteli puvun hinnan, jotta mun ei tarviisi maksaa arvonlisäveroa (kävin sen sitten erikseen itse maksamassa tulliin). Puku ei ollut todellakaan sen näköinen kuin kuvassa ja sitäkin, kuten myös Weddingon pukua, jouduin korjauttamaan ompelijalla vaikka custom madena tilasin. Että en suosittele..

Link to comment
Share on other sites

Kyllä minunkin pukua joutuu ompelijalla vielä käyttämään, mitat pukuun otinkin sillä mielellä, että mieluummin liian suuri kuin liian pieni. Näin siksi, että laihisprojekti ei ole vielä oikein kunnolla alkanutkaan, enkä voi tietää, minkä kokoinen talvella olen. :) Sovitin pukua eilen ja tietty se näyttää erilaiselta hoikan mallin päällä kuin itsellä, mutta kaunis oli silti. Muutamalla korjauksella siitä saa ihanan. Eikä haittaa, vaikka ompelijantyöt maksaisivat jonkun verran, puku itse oli niin halpa (n.130€) että ompelustöiden kanssakin loppusumma jää reilusti Suomen hintojen alle. Suomessa ei saisi edes kankaita tuolla 130€!

Minun kokemukset ovat siis pelkästään positiivisia, kaikesta huolimatta! :)

Muokattu: , käyttäjä: Nanna_helmikuu2013
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Laitan kans nopean tilannepäivityksen: Weddingosta ei siis edelleenkään mitään ole kuulunut, enkä usko että kuuluukaan. Rikosilmoituksenkin teko on vähän työn alla vielä.. Harmittaa kyllä nähdä paljon vaivaa jos rahojen takaisinsaaminen on melko epätodennäköistä.

Kuitenkin unelmapuku on nyt ostettu <3 New Yorkista hain lomamatkalla ihan aidon puvun (eli sen jonka olin alunperin kopiona tilannut). Ois pitänyt arvata, ettei näihin feikkeihin ole luottamista kun en ostele mitään feikki-merkkejä muutenkaan. Ei siis todellakaan ollut mun juttu, mut tulipahan siitäkin nyt 200€ opetus!

Link to comment
Share on other sites

Moro!

Minäkin päädyin nyt tilamaan pukuni Kiinasta! Ja päädyin Verushkan suosittelemaan myyjään :) Yhteydenpito on ollut moitteetonta näiden muutaman päivän aikana, kun olemme keskustelleet mekostani ja siihen tulevista muutoksista. Juuri äsken suoritin maksun mekostani ja alushameesta, ja kun maksu näkyy Kiinan päässä, niin mekkoa aletaan tehdä! Myyjä lupasi lähettää "matkan varrelta" kuvia etenemisestä, kun epäröin omia muutostoiveitani. Sanoin tarvitsevani mekon syyskuun alussa, häät oikeasti lokakuun lopussa. Myyjä sanoi, että hyvin ehtii syyskuun alulle tulla :) Nyt sitte vaan jännitän ja odotan!! Ja harmittelen jo sitä, että kohta häät on ohi eikä mekkoa voi enää pitää sen jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Toivottavasti saat Tarja84 kuvia puvustasi. Minunhan puvun myyjä "unohti" laittaa lupaamansa kuvat ennen puvun postittamista ja taidan kyllä arvata syyn. Pukuuni lisättiin toiveestani olkaimet, joista lähetin melko tarkan kuvauksen ja vielä kuvankin... No, nehän olivat sitten puvussa ihan erilaiset ja oikeasti KAMALAT! :skilletgirl: Olkaimet oli tehty jostain lakanakankaasta, joka tietenkin oli ihan erilaista kuin puvun kangas. Lisäksi ne olivat ihan vain suorat olkaimet, vaikka niissä olisi pitänyt olla rypytystä yms. No, onneksi nuo olkaimet ovat tosi pieni juttu, otatan ne kokonaan pois, enkä välttämättä laitatata tilalle uusia... Mekko näyttää kivalta ilmankin! :) Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä näyttämään pukua ompelijalle. Ammatti-ihminen osaa varmasti katsoa, mikä on paras ratkaisu.

fnmigxucluw.png

Link to comment
Share on other sites

Minä toivoin muutosta puvun yläosaan, en halunnu sellasta sydämen muotosta "necklinea", vaan suoremman..lisäksi toivoin pukuuni vähän kimallusta, ja siitä käytiin pisin keskustelu, etä miten ne haluan...toivon, ettei tuu ihan överi-kimallukset..:) no, josko niitä sais jotenki sitte irroteltua, jos on liikaa :) jänskää on, eivoi muuta sanoa!

Link to comment
Share on other sites

Minä toivoin muutosta puvun yläosaan, en halunnu sellasta sydämen muotosta "necklinea", vaan suoremman..lisäksi toivoin pukuuni vähän kimallusta, ja siitä käytiin pisin keskustelu, etä miten ne haluan...toivon, ettei tuu ihan överi-kimallukset.. :) no, josko niitä sais jotenki sitte irroteltua, jos on liikaa :) jänskää on, eivoi muuta sanoa!

Peukut pystyssä täällä, toivottavasti sun puku onnistuu yhtä hyvin kuin mun :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.