Jump to content
Naimisiin.info

Bändi humalassa hääjuhlassa?


Guest HeiniKoo

Recommended Posts

Häämme olivat ja menivät, mukavaa oli, mutta hieman paha maku jäi suuhun siitä, että häissämme esiintyneen (naikkareista bongaamani) tanssiorkesterin jäsenet olivat selvästi ottaneet hieman miestä väkevämpää ja olivat siis esiintyessään humalassa. Eivät kai kuitenkaan niin paljoa, että se soittoon olisi vaikuttanut (ainakaan näin maallikkona en huomannut), mutta omaa juhlaani se pilasi, kun huomasin aina välillä tarkkailevani heitä ja sitä, että soitto tosiaan kulkisi kunnolla.

Vai olenkohan minä nyt vähän turhan niuho? Kun loppujen lopuksi kaikki meni kuitenkin ok? Ajattelin vain, että heille kun kuitenkin maksoimme, eli olivat periaatteessa meillä töissä, niin eivät kunnioittaneet "työnantajaa" niin paljoa että olisivat jättäneet juopottelun vapaa-aikaansa.

Noh, ollutta ja mennyttä, enää ei voi mitään. Onko muille käynyt samalla tavalla?

Link to comment
Share on other sites

Mun mielestä on bändiltä aika törkeää olla kännissä. Nehän on sielä häissä töissä! Kukaan ei luultavasti hyväksyisi sitäkään, jos pitopalvelun väki naukkailis olutta pitkin päivää.

Joltain kaveribändiltä mä ehkä pienen juomisen hyväksyisin, mutta jos häihin on oikein palkattu esiintyjät, pitäis niiden olla selvinpäin!

Link to comment
Share on other sites

Me.Jotka haluamme esiintyä hää ja synttäri.Kuin myös muissa juhlissa.Ei ole varaa tussaroida viinan kanssa keikalla.Maine menee hetkessä.Toki varovasti morsiusmaljat voi nauttia sekä kaffeet konjamiimin kanssa.Siinä se sitten on.

Link to comment
Share on other sites

Pierunpidättelybileet :girl_haha: Huikea kieli kuva!

Joo itse en ainakaan vaadi että tulevissa häissämme bändin pitäisi olla täysin kuivin suin aiomme jopa jotain tarjota myös bändille... mutta niinkuin täällä moni jo mainitsikin niin keikka pitää pystyä hoitamaan kunnialla.

Link to comment
Share on other sites

Ihmiset erilaisia!

Juhlat erilaisia!

Suhtautuminen alkoholiin erilaista!

Mikä on oikein - mikä väärin / jokaisella siitä oma mielipide tietty.

=> Hyvä varmaan olisi tämäkin asia yksityiskohtaisesti sopia etukäteen ?

Eli jos on tarkoitus että bändi on tilaisuudessa töissä kuten pitopalvelukin > niin tehdään se selväksi jo tilattaessa. Suoraa puhetta ja selkeät ohjeet. Toisaalta bändikin voisi kysyä asiaa hääparilta etukäteen?

Jos sitten taas bändin halutaan osallistuvan juhlimiseen ( kohtuuden rajoissa ehkä ois suositeltavaa? tai no miten halutaan - jonkun mielestä vois olla hauskaakin jos... ) >niin tilaisuuden alussa voisi vaikkapa sitten kertoa vielä koko kansalle, että bändin soittajat juhlivat näissä häissä kuten häävieraatkin?

Puhukaa ja sopikaa etukäteen ?

Link to comment
Share on other sites

Meidän bändille ei oo kyllä yleensä ees tarjottu bäkkärille juomia, paitsi ihan limua ja vichyä.

Ruuan kanssa voimme juoda lasin viiniä, tai ottaa yhden oluen (kaksi bändistämme ei ota mitään alkoholipitoista), mutta muuta ei sitten otetakaan. Kuljemme jokainen omalla autollamme, niin sekin jo rajoittaa. Mielestäni tärkein pointti on kuitenkin se, että olemme töissä ja töissä ei oo muutenkaan tottunut ottamaan edes sitä ruokajuomaa. Lisäksi ainakin itse tunnen omassa suorituksessani, jos otan jotain tuota yhtä viiniä, tai olutta enemmän ja koska haluan antaa sitä parasta, mitä osaan jokaiselle asiakkaalle, niin siihen ei kuulu olla humalassa yhtään tippaa.

Joskus on joku sitten kotiin lähtiessä jonkun oluen antanut mukaan, mutta tosi harvoin sitäkään, eikä sitä kyllä edes tarvitsekaan. Keikasta saadaan palkkio, eikä sitä meille ainakaan makseta alkona :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

edelleenkään tuosta nimettömänä jätetystä viestistä ei käy tarkemmin selville mistä morsein päätteli, oliko bändi kännissä vai ei. Itsellä ja etenkin meidän ex rumpalilla on välillä sen verta flow päällä, että aina ei voi tietää satavarmasti, missä nyt sitten kulloinkin mennään.

Pääidea on kumminkin, että käyttäytymisen ja kunnon pitää pysyä aina tilanteeseen sopivalla tasolla. Juhlia on monenlaisia. Jossain pannaan kannat kattoon ja toiset menee sitten pierunpidättelybileiden puolelle.

Totuushan on, että 85% keikoista juomaa tarjotaan ja niistä puolella suorastaan tuputetaan. Bestman ronttaa takahuoneeseen brickalla bissee lonkkuu sidukaa urakalla ja sulhanen tarjoo * jallua povarista. Hyvä meininki, kaunis kesäilta, soitto kulkeen ja porukka joraa. Ole siinäkin sitten ihan vesilinjalla. Kaikkien ei jokaisessa bändissä joka keikalla tarvi alkaa kuivistelemaan täysin nollalinjalla, mutta oman kunnon ja muun tulee korreloida aina tilanteen kanssa samalla tasolla,

Jotta ei tuo "Pyhimyskehä"Liika kiristä.Muistan kun sain olla tuuramassa teidän keikalla.Aivan sairaan kuuma päivä ja roudaus kapeita portaita toiseen kerrokseen,Mustien verhojen ympäröivään helteeseen,Ei lainkaan ilmanvaihtoa,saati valaistusta.Bestmän valitteli tilannetta ja toi jääkylmää olutta jeesaamaan ja sanoi,että ottakaa hyvät ihmiset,jotta ette kuivu!No.Ei kuivuttu.Ja keikka hoidettiin aivan kybällä.

Link to comment
Share on other sites

Bändeillä on monenlaisia tapoja. Jotkut ottaa aina sen pari kaljaa jotta soitto kulkee rennosti, toisilla saattaa olla tosiaan sellainen "syntymähumala" päällä ja niin kova meno lavalla että vaikka olisi miten selvä niin se ei siltä näytä. Itse soitan aina ihan absoluuttisesti ilman alkoholia, viulun kanssa pitää olla niin skarppina. En uskalla edes sitä lasillista viiniä ottaa, keikan jälkeenkään ei onnistu kun sitten taas pitää ajaa kotiin. Baarikeikoilla punkbändin kanssa tosin meno on välillä sen verran riehakasta lavalla, että olemme kuulleet kautta rantain huhuja että "kun nekin on aina ihan kännissä lavalla", vaikka tosiaan koko bändi vetää aina ihan selvin päin. ;)

Pääasia on että homma hoituu ja soitto kulkee, niinhän oli tilanne alkuperäisenkin kirjoittajan viestissä. Ikävää että hääpari koki joutuvansa pitämään silmällä bändin toimintaa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...