Jump to content
Naimisiin.info

Teetetyn sormuksen työn hinta


belle*

Recommended Posts

Hei!

Kävin eilen tiedustelemassa eräästä kultasepänliikkeestä toivomalleni sormukselle hintaa teetettynä. Sormuksen runko olisi 2,5mm 18K valkokultaa ja keskelle tulisi musta timantti (pieni). Liikkeessä sanottiin, että hinta olisi n. 1000€ ja että se kivi siihen ei maksa lähes mitään, summa koostuu lähinnä rungosta ja työstä. Minulla on kuitenkin ihan vastaavanlaisella rungolla kihlasormus samasta liikkeestä, jonka hinta oli alle 300€. Onko työn ja materiaalien hinta tosissaan sormukseen joku 700€?? Herättää kummastusta kun kihla oli NIIN paljon halvempi, ja mainitsivat tosissaan että mustat timantit ovat edullisia. Voisiko joku ammattilainen kertoa, miltä tämä kuulostaa...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kyselin myös hintaa teetetylle sormukselle ja sain kahdesta eri kultasepänliikkeestä samankaltaiset tarjoukset. Työn osuus olisi ollut 1000 euroa (ei sisällä materiaaleja). Mielestäni aika hintavaa, kun tiedän että jotkut teetetyt sormukset ovat maksaneet kokonaisuudessaan (kivineen kaikkineen) tuon alle. Kyseessä olisi ollut platinainen solitare kruunuistutuksella.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Belle,

Viestiisi liittämässä kuvassa oleva sormus on mallistomme V-66w. Mallistoomme kuuluu myös 2,3mm leveä versio samasta mallista, mallinro V-26w.

V-26w sormuksen suositushinta mustalla 2,2mm timantilla (= noin 0,04ct) on 495€. Ehkä tämä olisi ratkaisu pulmaasi.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest maijamaija

Hei,

jätin juuri viime viikolla kolmannen sormuksen teetettäväksi samaan liikkeeseen ja hinta ei ole lähelläkään tuota. Tässä viimeisimmässä 37 erikokoista timanttia istutettavana ja työtä varmasti enemmän kuin sormuksessasi mutta teettäminen ei ole likikään tuota. Käy ihmeessä kysäisemässä Tikkurilassa Korukaivos nimisessä paikassa. Et varmasti pety.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...