Jump to content
Naimisiin.info

Lamminpään osuuskuntatalo (Tampere)


h-hetki2012

Recommended Posts

Moikka!

Olin Lamminpään osuuskuntatalolla talvihäissä noin 3 vuotta sitten. Tilassa on sali, johon mahtuu arvioilta 70-100 henkeä, lava, erillinen tila missä ruoka oli tarjolla, sekä eteinen. Sisätilat olivat muistaakseni puiset ja sinne mahtui pitkät pöydät molemmin puolin. Piha-alueet eivät ole kyllä kovin kummoiset, heti talon edestä menee tie, mutta haitanneeko tuo. Valitettavasti en muista tämän tarkemmin, mutta ihan hyvä kuva tilasta jäi häiden perusteella.

Link to comment
Share on other sites

Guest Minuskeli

Hei!

Olin viime tammikuussa tätini viiskymppisillä Lamminpään osuuskuntatalossa. Minusta paikka on sympaattinen ja lämminhenkinen. Kuten Jennii mainitsi, sisustus on puuta. Sali on lähes neliön muotoinen, aika pieni. Sen päätyseinällä on kaksi ovea, toinen eteiseen ja toinen tilaan, jossa ruoka tarjoillaan. Toisessa päädyssä on keskellä pieni näyttämö, jonka molemmissa reunoissa on vanha pönttöuuni ja ovet näyttämölle. Ennen juhlia uuneja oli lämmitetty, toivat tunnelmallisen lisän juhlaan. Salin lamput ovat valkoisia himmennettäviä, roikkuvia pallolamppuja. Sali on sen verran pieni, ettei siellä tarvitse välttämättä äänentoistoa, puheet voi pitää ilman mikkiä.

Tätini juhlissa oli noin 50 vierasta, jotka asetettiin viiteen pöytään. Keskellä oli yksi pitkä pöytä ja sen molemmin puolin kaksi neliönmuotoista pöytää. Kaikki vieraat näkivät hyvin lavalle ja näyttämön eteen jäi vielä tilaa esiintymiseen ja tanssiin.

Jos paikka kiinnostaa, kannattaa se käydä katsomassa. Minä pidin siitä, samoin muut vieraat. Paikkaan pääsee helposti Tampereen kaupungin busseilla, pihassa on parkkitilaa ja lähes vastapäätä Hotelli Lamminpää, johon vieraat voivat halutessaan majoittua.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

Kävin eilen katsomassa tätä paikkaa. Minusta tämä oli oikein herttainen paikka, vähän ränsistynyt toki. Tässä vähän faktoja (ja mielipiteitä) paikasta:

- sali n. 9,5x9,5m

- ok keittiö, jonka yhteydessä sopiva tila noutopöydälle

- yläkerrassa on kerhohuone, jota saa käyttää vapaasti

- lavan takana erillinen uloskäynti bändin roudausta varten (bändi kiittää!)

- jääkaappien lisäksi on kellari, jonne voi viedä juomat kivasti

- ei astiastoa

- meteli pitää lopettaa klo 24

- vuokra koko viikonlopulta 350e

Väittivät, että olisi ihanteellinen meidän 80 vieraalla, satakin kuulemma mahtuu. Me kuitenkin tätä vähän epäilimme, etenkin, koska meillä vihkiminen suoritettaisiin tässä samassa tilassa, joten tarvitsisimme kunnon käytävän keskelle. Eikä tosiaan tanssimiselle jää tilaa, jos ei pöytiä roudaile pois.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...