h-hetki2012

Lamminpään osuuskuntatalo (Tampere)

9 viestiä aiheessa

Hei.

Onko kellään kokemuksia tästä juhlatilasta? Netistä ei löydy tilasta sisäkuvia eikä pohjapiirrosta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka!

Olin Lamminpään osuuskuntatalolla talvihäissä noin 3 vuotta sitten. Tilassa on sali, johon mahtuu arvioilta 70-100 henkeä, lava, erillinen tila missä ruoka oli tarjolla, sekä eteinen. Sisätilat olivat muistaakseni puiset ja sinne mahtui pitkät pöydät molemmin puolin. Piha-alueet eivät ole kyllä kovin kummoiset, heti talon edestä menee tie, mutta haitanneeko tuo. Valitettavasti en muista tämän tarkemmin, mutta ihan hyvä kuva tilasta jäi häiden perusteella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Jennii tiedoista! Jos jollakulla muulla on lisätietoa, saa sitä toki esittää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Olin viime tammikuussa tätini viiskymppisillä Lamminpään osuuskuntatalossa. Minusta paikka on sympaattinen ja lämminhenkinen. Kuten Jennii mainitsi, sisustus on puuta. Sali on lähes neliön muotoinen, aika pieni. Sen päätyseinällä on kaksi ovea, toinen eteiseen ja toinen tilaan, jossa ruoka tarjoillaan. Toisessa päädyssä on keskellä pieni näyttämö, jonka molemmissa reunoissa on vanha pönttöuuni ja ovet näyttämölle. Ennen juhlia uuneja oli lämmitetty, toivat tunnelmallisen lisän juhlaan. Salin lamput ovat valkoisia himmennettäviä, roikkuvia pallolamppuja. Sali on sen verran pieni, ettei siellä tarvitse välttämättä äänentoistoa, puheet voi pitää ilman mikkiä.

Tätini juhlissa oli noin 50 vierasta, jotka asetettiin viiteen pöytään. Keskellä oli yksi pitkä pöytä ja sen molemmin puolin kaksi neliönmuotoista pöytää. Kaikki vieraat näkivät hyvin lavalle ja näyttämön eteen jäi vielä tilaa esiintymiseen ja tanssiin.

Jos paikka kiinnostaa, kannattaa se käydä katsomassa. Minä pidin siitä, samoin muut vieraat. Paikkaan pääsee helposti Tampereen kaupungin busseilla, pihassa on parkkitilaa ja lähes vastapäätä Hotelli Lamminpää, johon vieraat voivat halutessaan majoittua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Löysin pari sisäkuvaa, joista tosin ei saa oikein minkäänlaista käsitystä tiloista.. Tietääkö joku, onko tuolla astiastoa?

Muoks: se linkki tosiaan niihin kuviin.. :DOsuuskunta Lamminpää

Muokattu: , käyttäjä: annael

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin olisin tästä paikasta kiinnostunut. Onko kellään tuoreita kokemuksia?

Seurantalot.fi-sivuston kuvaus tilasta (http://seurantalot.fi/talot/osuuskunta_lamminpaa) vaikuttaa vähän vanhentuneelta, koska siinä ilmoitettu sähköpostiosoitekaan ei toiminut. Muita kotisivuja paikalla ei kyllä ole.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin eilen katsomassa tätä paikkaa. Minusta tämä oli oikein herttainen paikka, vähän ränsistynyt toki. Tässä vähän faktoja (ja mielipiteitä) paikasta:

- sali n. 9,5x9,5m

- ok keittiö, jonka yhteydessä sopiva tila noutopöydälle

- yläkerrassa on kerhohuone, jota saa käyttää vapaasti

- lavan takana erillinen uloskäynti bändin roudausta varten (bändi kiittää!)

- jääkaappien lisäksi on kellari, jonne voi viedä juomat kivasti

- ei astiastoa

- meteli pitää lopettaa klo 24

- vuokra koko viikonlopulta 350e

Väittivät, että olisi ihanteellinen meidän 80 vieraalla, satakin kuulemma mahtuu. Me kuitenkin tätä vähän epäilimme, etenkin, koska meillä vihkiminen suoritettaisiin tässä samassa tilassa, joten tarvitsisimme kunnon käytävän keskelle. Eikä tosiaan tanssimiselle jää tilaa, jos ei pöytiä roudaile pois.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vielä en ole paikan päällä käynyt. Päästään katsomaan tiloja reilun viikon päästä. Tiloja remontoidaan parhaillaan. Jännityksellä odotan onko paikka meille sopiva. Suunnitellaan kesälle 2022 n. 50 henk. häitä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään