Jump to content
Naimisiin.info

Ruuat ilman jääkaappia - apua!


Tsirppis

Recommended Posts

Meillä on nyt sellainen tilanne, että jääkaappeja on rajattu määrä, ja pitopalvelu tarvitsee ne käyttöönsä. Eli; iltapalalle pitäisi nyt NOPEASTI keksiä jotankin iltapalaa, joka ravitsee ja täyttää, eikä tarvitse jääkaappia. Pakastin on. Ideoita siis pöytään. Häät on jo ensi lauantaina, eli ei tässä mitään paniikkia...! Listaan tähän jo omat ideani, mutta varsinkin ruokaisuuteen kaipaan ajatuksia!

- Tapakset; Oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, artisokat, minimaissit ym. "Säilykkeet"

- Palttoonapit ym. voileipäkeksityyppiset

- Marjakiisseli (en tätä oikein häissä näkisi...)

... Eli apu todella tulee tarpeeseen...!

Link to comment
Share on other sites

Eikö sinne paikkaan saisi jonnekin viileään ja hämärään edes kylmälaukkuja? Sitten voisi tarjota esim. tuorejuustoja ja levitteitä noiden palttoonnappien kanssa, mahdollisesti tehdä juustotarjottimiakin ym.?

Kattelin hetken tossa meidän kaappeja ja sieltä löysin tällaisen:

kermainen-savuporokeitto400g_2.jpg

On ihan sairaan hyvää keittoa, ja mulle ei oikein uppoa keitot mitenkään, etenkään siis nuo kermaiset. Eli jos joku "gourmet-keitto" ei olisi ihan täysin poissuljettu, niin tuota kannattaa ainakin maistaa. Sitä voi myös tosi hyvin jatkaa kermalla, joka sekin varmaan säilyisi kylmälaukussa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Ollaan katseltu juhlapaikaksi erästä eräkämppämäistä ratkaisua. Ongelma on, että haluttaisiin ruokkia vieraamme ihan kunnolla, mutta kämpässä ei ole kuin normikokoiset keittiötilat ja yksi jääkaappi. Matkaa lähimmästä kaupungista on n. 13 kilometriä ja autolla pääsee melkein viereen. Nauravatko pitopalvelut minut pihalle jos kyselen tarjouksia tällaiseen paikkaan? Onko ruoka- ja kahvitarjoilua ylipäätään mahdollista järjestää tällaiseen paikkaan kylmälaukkujen ym. voimin? En osaa yhtään hahmottaa, kuinka paljon kylmätavaraa tällainen tilaisuus vaatii. Häät on tarkoitus järjestää syyskuussa ja vieraita on n. 80.

Link to comment
Share on other sites

Moikka! Meillä 3 pitopalvelusta tarjoukset ja kukaan ei tietääkseni tiennyt paikkaa... silti ainoastaan yksi kysyi onko siellä "isompaa astianpesukonetta", (astianpesukonetta ei ole ollenkaan, onneksi pitopalvelu joka valittiin vie likaiset astiat muualle pesetykseen) eli varmaan riippuu pitopalvelusta ja ruuista... Sekä tietty siitä mihin vuodenaikaan häät ovat? Uskon että löydätte pitopalvelun, joka voi toteuttaa toiveenne, jossei ole kyse aivan hellekesästä ja kermakakuista.

Link to comment
Share on other sites

En usko että jääkaapin puuttuminen on mikään ongelma, koska nykyään on kylmäautoja ja kylmäkärryjä. Jos paikkaan tulee sähkö on asia helposti hoidettu, mutta meidän häihin vuokraama kylmäauto olisi toiminut ilman sähköäkin. Kustannuksia luultavasti tulee enemmän, koska pitopalvelu voi ottaa ns. hankalan paikan lisää. Asiasta kannattaa mainita heti tarjousta pyytäessä pitopalvelulle.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...