Jump to content
Naimisiin.info

häät syyskuussa


Guest eppispeppis

Recommended Posts

Meillä ei ole vielä tarkkaa päivämäärää sovittu, mutta ajatuksena olisi astella pitkin kirkon käytävää syyskuussa 2012. Väreinä ainakin tumma violetti ja hopea.

Toisaalta olen miettinyt asiaa niinkin, et jos näyttää mm. kukkien osalta, ettei kauniita tuon sävyisiä ole saatavilla tai maksaa maltaita, niin joudutaan pistämään suunnitelmat uusiksi. Nämä perinteiset ruskavärit eivät kuitenkaan houkuttele (ei morsianta eikä sulhasta).

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä on häät syyskuun alussa 2012 :-X

Värit ovat vielä harkinnassa, mutta jotain hyvin luonnonläheistä ja rauhallista - ruskea, harmaa, valkoinen, haalea oliivinvihreä?

Perinteisiä ruskavärejä meille ei tule, koska ne eivät tunnu "meiltä".

Muokattu: , käyttäjä: napsuster
Link to comment
Share on other sites

KEIJUKIMPPU, taidan arvata mikä juhlapuku on kyseessä.. :girl_wink:

Meillä häät 3.9.2011 eli ihan kohta! Väreinä on ruskea ja helmiaisenvalkoinen.

Toivottavasti ilmat vaan pysyisi lämpiminä. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

KEijukimppu: Päädyttiin päivään sillä että kesälle ei ollut enää vapaata tässä paikassa jonne juhlat haluttiin ja edellinen viikonloppu oli varattu työkaverin häihin :)

Kaks viikkoa enää ja nyt alkaa vähän jännittään... painajaisia olen nähnyt jo viikon, millon mistäkin pieleen menevästä asiasta. :/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä on hääjuhla 2012 syyskuun alussa :)

Minulle on käynyt ihan samoin kuin Siikikselle: somistusideat ovatkin yllättäen kauhean kiinnostavia! Ennen olen ajatellut, että ei kukaan vieraista mitään koristeluja muista :lol: Haluaisin tähdätä tyylikkääseen kokonaisuuteen stressaamatta turhaan pikkujutuista.

Minä olen saanut täydet valtuudet päättää meillä somistuksista :lol: En innostu ruskan väreistä somistustarkoituksessa, vaikka muuten ruskaa rakastankin. Juhlapaikallamme on paljon puuta ja lisäksi vielä ruskeat tuolit, joten ruskea on mielestäni luonnollinen värivalinta somistuksiin. Mietin, että runsaan ruskean piristykseksi sopisi lila esim. servetteihin. Juhlapaikkamme ei vaadi juuri koristelua. Olen suunnitellut, että pöytiin ja ikkunalaudoille tulee paljon tuikkuja, käpyjä, lyhtyjä ulos... Meinaan hamstrata niitä kuuluisia Ikean Galej-tuikkukippoja kuten niin moni muukin ;)

Kattaukseen haluaisin lisäksi jotain kukkia, jotta pöytiin saisi vähän ulottuvuutta myös ylöspäin. Ettei kaikki olisi vain matalaa (kävyt, tuikut). Vai mitä mieltä olette, riittäisikö viinilasit, menutötsät ja servetit (tulisivat "pystyyn") tuomaan riittävästi korkeutta kattaukseen?

Minulla ei ole mitään hajua siitä, mitä kukkia syyskuussa saisi edullisesti. Syyshäissä ainoa harmittava asia on se, että ei ole pionien sesonki, rakastan niin niitä kukkia! Aiemmissa viesteissä sanottiin, että jaloleinikin aika on myös jo syksyllä ohi, entäs eustoma? Onkohan kauhean kallista..? Kertokaahan, mitä kukkia teille tulee tai tämän syksyn morsiamilla oli kimpuissa ja pöydissä!

Muokattu: , käyttäjä: Charrlotta
Link to comment
Share on other sites

Meidän häät olivat syykuun puolessa välissä ja kimpussani oli eustomaa. Samoin siinä oli myös nappikrysanteemia, lumimarjaa, ja jotain muita, joita en tunnistanut :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Varsinkin alkusyyskuu on käytännössä lähes kesää vielä..Ei mielestäni ajankohdan tarvitse muutenkaan liikaa määrätä häiden värejä. Oma maku se on mikä ratkaisee omissa häissä. Juhlapaikka ym. vaikuttaa myös asiaan. Meille ainakin tulee mm. kutsuihin vaaleanpunaista ja aniliinia :) Samoin morsiuskimpussa tulee olemaan vaaleanpunaista :) Toisaalta juhlapaikka on niin hieno itsessään, ettei siellä liiemmin koristelua onneksi tarvita, joten en aio kovin paljoa miettiä tuota väriasiaa :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät tulevat olemaan 21.9.2013. Mielestäni myöskään syksyä ei sen suuremmin tarvitse huomioida väreissä/koristeissa kuin itse haluaa. Meillä teemaväreinä häissä tulee todennäköisesti olemaan mustaa, punaista sekä ripaus valkoista. Juhlapaikkamme on itsessään jo koristeellinen ja näyttävä, joten paikka ei juurikaan koristeita kaipaa. Pöytiin toivoin ripoteltavan mustia ja punaisia ruusun terälehtiä (sellaisia kankaisia) ja PALJON kynttilöitä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät 22.9.2012. Olen aina halunnut syyshäät, sillä alkusyksy on lempivuodenaikani pimeine iltoineen ja silti vielä lämpimine päivineen. Häissä on ihana käyttää tunnelman luojina kynttilöitä, niin sisällä kuin ulkonakin. Häitä juhlitaan merenrantakartanossa ja veljeni on luvannut soittaa illan pimetessä rannassa olevassa huvimajassa kitaralla meidän lempikappaleitamme.

Koska juhlat ovat hienossa kartanossa, ei koristeita tarvitse kovin paljoa. Teemaväreinä ovat valkoinen, tummanharmaa ja pieninä annoksina musta. Värit tulevat näkymään kutsu- ja ohjelmakorteissa, hääparin vaatteissa, pöytäkoristeluissa ja kukissa (jotka ovat valkoisia). Olisipa jo syksy, mutta nautitaan nyt keväästä ja kesästä ensin. :)

Link to comment
Share on other sites

Meidän syksyhäissä pääosaa näyttelee todella kirkuva oranssi (lähes huomioväri) sekä musta tietenkin, puvuissa hieman valkoista. Mä en niinkään ajatellut värejä sen kummemmin, oranssi on mun lempiväri heti limenvihreän jälkeen, mutta mies ei oikein vihreään lämmennyt, joten siksi oranssi.

Hirveästi ei kiinnosta että onko kaikki sävy sävyyn kaiken kanssa (en siis juokse kaupasta toiseen mallikappaleiden kera), luodaan juhlatunnelmaa pelkästään valkoisin liinoin, mustin kaitaliinoin ja oranssein servetein. "Hääpurnukat" ovat musta-oransseja glitterillä somistettuja, sisältäen vieraslahjoina mustat sytkärit painatuksilla ja oranssit kynttilät, toimivat illan pimetessä pöytäköristeina. Muuta koristetta ei tule.

Että onhan nuo värit kaiketi syksyiset. Mikäs siinä, syksy on vuoden parasta aikaa väriloistoineen ja hämärine iltoineen, rakastan :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...