wasp

Mihin häämatkalle?

5 viestiä aiheessa

Tarkoituksena olisi siis mennä häämatkalle häälahjaksi saaduilla rahoilla.

Olemme sanoneet sukulaisille jotka kyselevät että mitäs lahjaksi, että rahaa häämatkaa varten, koska meillä on yhteisessä kodissa kaikki tarvittava, emmekä halua mitään lakanoita, jotka joku sukulaismummo on käynyt ostamassa.

Suuria summia emme tosiaankaan odota, vaan sitä että jokainen hyväksyisi sen että toivomme rahaa yhteistä lomaamme varten ja jokainen antaisi sen kokoisen lahjuksen, ettei lompakko jää huutamaan tyhjyyttään.

Noh, sitten tästä matkasta.

Olemme puhuneet jostakin lämpösestä maasta (turkoosi vesi,valkoinen hiekkaranta ja sukellusta koralliriutalla), mutta nyt kun on ollut niin tuskaisen kuuma kesä, olemme alkaneet miettiä että jospa sittenkin olisi jokin muu kiva kohde johon menisimme. Mutta mikä?

Anoppi sun muut puhuvat että "Me käytiin Lapissa vaeltamassa ja voi että se oli mukavaa" <- varmasti oli ja pidämme molemmat luonnosta, mutta haluan mennä rentoutumaan, en juoksemaan ympäri metsiä ja olla suomessa. Haluan jättää Suomen ja arkipäivän taakseni, ja olla rakkaani kanssa kaksin jossain kaukana.

Otamme äkkilähdön häitten jälkeen sinne minne pääsemme, ja jos meillä on budjettia valita monesta niin onko se sitten kaupunkiloma Prahassa vaiko rantalöhöily Kreikassa?

Häät on 3vko kuluttua, joten matka varataan ihan pian!

Hääjärjestelyistä; kauheeta häslinkiä ja ressiä, välillä tuntuu että luovutan enkä tee enää yhtäkään pöytäkoristetta tai soittele järjestelyitä, mutta kerran se vaan kirpasee ja sitten ku ne häät on ollu nii saa huokasta ja mennä omaan rauhaan kullan kanssa ja ottaa rennosti:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottaisin Santorinia Kreikassa. Hotelli Oiasta tai Imeroviglistä. (Ei kannata ottaa hotellia Kamarista, aika tavis turistikylä. )

Todella huikaisevia maisemia, hyvää ruokaa ja vielä lämmintäkin.

Muuten olen sitä mieltä että häämatkan rahoitusta ei kannattaisi jättää sukulaisten avokätisyyden varaan yksistään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mikäli kaipaatte kaupunkilomaa, suosittelen Luxemburgia. Todella kaunis romanttinen maa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdemme Islannin Reykjavikiin   :gpari:

Muokattu: , käyttäjä: Eve-82

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oih, suosittelen Reykjavikia! Aivan upea paikka :) Meillä ei ole vielä mitään lukkoon lyötynä, mutta haaveilen Balkanin niemimaasta <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään