Kuka maksaa sormukset?


Guest noviisi

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Sormuksemme olivat täsmälleen saman hintaiset ja samalla kertaa ostetut, joten käytännössä ei ollut väliä kumpi maksoi kumman. Mutta periaatteessa ja tasa-arvon nimissä molemmat varmaan maksoivat omansa :D Vihkisormusta pitää miettiä sitten aikanaan. Timantit ja näyttävät korut eivät oikein ole makuuni, joten eiköhän itselle mieluisa rinkula tule olemaan samalla myös sopuhintainen. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mies on ostanut mun sormukset (kaksi kihlaa ja tuleva vihki), mä ostin aikanaan miehen kihlan :) Molemmat on ollu valitsemassa kaikkia näitä ja tuumimassa hintoja.

 

Tosin mä hankin jälkikäteen ekaan kihlaani kolme pientä timanttia, se meni siis omasta pussista :P

Muokattu: , käyttäjä: Elflady
Link to comment
Share on other sites

Mies osti meidän molempien kihlasormukset. Emme keskustelleet koko maksupolitiikasta etukäteen, kunhan vain sovittiin että kihlauksen jälkeisenä päivänä mennään ostamaan sormukset. Olin varautunut ostamaan oman sormukseni, mutta kun löydettiin sopivat ja aloin kaivella lompakkoani, mies ilmoitti että hän maksaa nämä molemmat.

 

Vihkisormuksen hankinta lähestyy, ensi kuullahan sen aika sitten on. Mies on aikonut ostaa vihkisormukseni, hänelle itselleen ei vihkisormusta tule (ellei nyt mieli jostain syystä tässä välissä ehdi muuttumaan).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ekalla kerralla kumpikin omansa (sain tyyliin kympin arvoisen hopeasormuksen, "jee"), toisella kerralla mä maksoin molemmat (paitsi eksä osti mulle uuden sormuksen hukattuaan mun alkuperäisen sormukseni), nyt taas tehdään niin että mä ostan sormukset ja puoliso sitten maksaa mulle mun sormukseni hinnan, tämä lähinnä siksi että on huomattavasti kovatuloisempi kuin minä. Juridisestihan me ollaan kihloissa mutta sormuksia tai kosintaa ei vielä ole ollut, lähinnä vitsaillaan häistä puhuttaessa "Jos satutaan menemään naimisiin ensi kesänä, joko toistemme kanssa tai jonkun muun kanssa, niin…"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...