Kuka maksaa sormukset?


Guest noviisi

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kosinta oli yllätys, joten sulhanen oli ostanut kihlasormukset valmiiksi. Tosin kaiverruksia ei ollut, siltä varalta että minun sormukseni olisi väärän kokoinen ja pitäisi vaihtaa oikean kokoiseen. ( Ja näin muuten oli  :D ) Maksoin sormukseni kaiverruksen (15 €? vai 20 €?) itse. 

Vihkisormukset menee ihan hääbudjettiin, eli tavallaan maksetaan ne yhdessä, kun molemmat sitä rahaa säästää :) 

Link to comment
Share on other sites

Itselläni ei ollut tästä mitään suurempaa väliä, ajattelin että toki voin maksaa omani jos tilanne sellainen on. Molempien sormuksiin ei varmaan olisi ollut varaa mutta omani olisin pystynyt kustantamaan. Mies kuitenkin kauhistui kun edes tälläistä ääneen puhuin ja hän sanoi että tottakai maksaa molemmat. Vihkisormukset voitaisiin kyllä ostaa yhdessä. 

Link to comment
Share on other sites

Me maksoimme toistemme sormukset, tai siis yritimme mutta niin vaan mulle päätyi kuitti mun kokoisen sormuksen hankkimisesta. (Olivat siis samanhintaiset.) Olin siinä käsityksessä että toistensa sormusten maksaminen on se wanha perinne, mutta ilmeisesti näin ei olekaan, kun kultaliikkeen myyjä ei ollut sellaisesta kuullutkaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...

Mies kosi minua yllätyksenä sormuksen kanssa, joten hän maksoi kihlasormuksen. Mies varmaankin maksaa myös molempien vihkisormukset, ellen erikseen vaadi saada maksaa hänen sormustaan. Mieheni on britti ja vanha kunnon herrasmies, jonka mielestä mies maksaa melkein kaiken. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Mies maksoi molempien sormukset. Ennen ostoksille lähtöä ei tullut edes asiasta puhuttua, mutta itse olin toki ajatellut että maksamme toistemme sormukset. No, ostotilanteessa myyjä ehti laittaa molemmat samaan ja mies oli jo maksamassa, ennen kuin ehdin kissaa sanoa. En viitsinyt sitten myyjän kuullen ruveta asiaa käymään läpi, vaan jälkikäteen juttelimme ja miehen mielestä näin sen pitikin mennä..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Mies maksoi minun kihlasormukseni ja minä hänen. Ne olivat vähän kuin lahjat toisillemme. Vihkisormuksen kohdalla en ole vielä ihan varma, mies sanoi maksavansa sen, jos ei ole liian kallis, eli meidän tapauksessa yli 1000e. Nyt alkaa vähän huolestuttaa että tuon yli mennään, koska liikkeistä ei löydy haluamaani sormusta ja teetättämisestä pyytämäni tarjous oli 1200e. Itse olen ajatellut, että yhteensä puvusta ja sormuksesta tulee miehelle maks 1000e maksettavaa, eli jos se kaikki menee jo sormukseen niin sitten maksan pukuni itse. En halua ajatella, että mies olisi velvollinen "perinteen" takia kustantamaan sormuksen, kun en ole muissakaan asioissa kovin perinteinen, joten voi olla että maksan sormuksen myös itse.

Link to comment
Share on other sites

Minäkin maksoin meidän molempien kihlat - olinhan se vähän omaa syytäni että sormuskaupoille lähdettiin. :rolleyes:

Oma valkokultainen timanttirinkulani maksoi 230 euroa, mutta mies ei kelpuuttanut itselleen mitään muuta kuin viidenkympin titaanisormuksen. Kun vielä viikonkaan harkinta-ajan jälkeen ei miehen mielipide ollut muuttunut, sovittiin, että sormuskateuden ilmentyessä teetettäisiin molemmille mieluisat vihkisormukset.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...