Jump to content
Naimisiin.info

Save-the-Date


Guest Iitu1

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me laitoimme STD kortit tällä viikolla postiin, mulla meni hermot kun sukulaiset alkoi kyselee sitä päivämäärää, meni helpommin että lähetti kutsut.

Kyllä moni ihmetteli varsinkin sisko, että miksi tällainen " ei hänen aikana tälläsiä tehty" noh, siitä on yli 10 vuotta aikaa, ilmoitin ja tää on tätä nykyaikaa (ainakin amerikassa) =)

+ mä tykkään näperrellä kaikkia juttuja, tällainen tuli (tein 50kpl niitä)

1326959952_img-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä lähtee StD-kortit postiin tällä viikolla. Aluksi pohdin niitä jo tammikuussa, ystävänpäiväkortteina olisivat menneet, mutta päätettiin silloin, että ei laiteta. Kortit lähtevät siis nyt puoli vuotta ennen häitä.

Meillä on siis häät marraskuussa, eli lomat eivät usein puske päälle, meitä uhkaavat enintään pikkujoulut :D Suurempana syynä korttien lähettämiseen on se, että olemme järjestämässä erilliset pippalot opiskelukavereille ja niistä pitää alkaa pikkuhiljaa jo julkisesti puhumaan, enkä olisi halunnut, että näiden epävirallisempien juhlien vieraat saisivat tietää häistä ennen "virallisia vieraita". Kutsuja taas ei haluttu vielä laittaa, sillä emme halua vielä ilmottautumisia ja kutsun mukana lähtevässä infossa olevat tiedot eivät vielä ole ajankohtaisia (esim. lahjalista, hotellihuoneiden varaus yms.)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ootteko laittanu tein 'Save the Date' -kutsuihin liitteeks jotain infoa? Kun meillä on itse se kortti tosi simppeli, siin lukee vaa päivä ja sit jos haluaa lisää infoa ni mein puh.nrot. Mut toisaalta en haluis 40+ soittoa, kun jokanen kysyy erikseen, et mitäs toi ja mites se. Ni aattelin laittaa noihin Save the Date -kutsukortteihin liitteen, mis lukee kirkko ja aika ja hääjuhlapaikka. Ja sit meil on majotusmahdollisuus, ni se kans siihen.

Onko toi ihan ookoo? Onko ketää muu tehny tollai?

Link to comment
Share on other sites

Mihin sitä itse kutsua sit enää tarvitsee, jos kaikki info on jo STD-kortissa?

Mä laittaisin vaan päivämäärän ja jotenkin, että "tarkempaa tietoa tulossa toukokuussa, maltattehan mielenne sinne asti". Enkä laittaisi puhelinnumeroa, koska muutenhan jokainen mummo ja täti soittelee ja kyselee. Jos vieraat ovat läheisiä, niin löytäväthän ne sen puhelinumeron muutenkin, mut tällä tavalla ehkä osa kysymyksistä ohjautuu teidän vanhemmille tai muille tahoille.

Itseasiassa mä olisin niin kiero, etten laittaisi korttiin edes meidän nimiä. Vain salaperäisen kehoituksen varata kyseinen päivämäärä vuosisadan tärkeimmälle tapahtumalle tms. Siinähän sitten arvuuttelisivat ja mä naureskelisin huhuille. :D

Link to comment
Share on other sites

^ hahahaa, toi ois aivan loistava idea! Harmi vaan, ettei meidän suvussa ymmärretä ton luokan huumoria :girl_mad:

Mutta olin nyt kuitenkin jästipää ja laiton siihen infoa kirkosta ja siitä majoitusmahdollisuudesta. Puh.nrot meillä oli jo siinä itse kortissa entuudestaan, kun ajattelin asian niin, että onhan se fiksua antaa puh.nro mihin voi sitten vaikka soittaa ja onnitella tulevasta päivämäärästä (! :girl_in_love: ), ja kysellä muutakin infoa niin halutessaan.

Myös aattelin niitä liitteitä siltä kantilta, että kun nuo STD kortit eivät kovin kiintyny tapa Suomessa tai Norjassa (miehen sukulaiset), niin hyvä vähän 'avata' sitä kortin ideaa. Tiedä sitten, mahtavatko ihmiset siltikään ymmärtää :girl_impossible:

Muokattu: , käyttäjä: sprsilly
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meilläkin on tarkotuksena laittaa std-korttien mukana joulutoivotuksetkin, kaksi yhden hinnalla ;)

Ajateltiin ottaa joku kiva kuva, ehkä osittain jouluaiheinen, ja teetättää siitä sitten kortit. Jotain hauskaa siihen korttiin on kehitteillä, niin ei ole ihan "perus"pläjäys. Katsotaan nyt mitä saadaan aikaan. :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...