Villa Sofia (Tampere)


Suanke

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
Guest Rouva2010

Paikka on erittäin kaunis ja sopii pienille häille. Arvioisin, että max.45-50 ihmistä, niin mahtuu vielä eikä tule liian ahtaaksi. Tilavuokra on suht kallis (ja ruoka pitää tilata heidän kautta), mutta hintaan sisältyy erittäin kauniit kukka-asetelmat, jotka suunnitellaan yhdessä floristin kanssa. Palvelu pelaa, ruoka on hyvää ja omistajien kanssa voi sopia erilaisista yksityiskohdista, mitä häihinsä haluaa. Alakerrassa on pieni ja tunnelmallinen juhlatila, jossa voi myös pienissä häissä suorittaa vihkimisen tai käyttää sitä muuten ohjelmaan/tanssipaikkana. Mutta tosiaan, häävierasmäärä pitää olla aika pieni, jotta tilat soveltuvat. Villa Sofian nettisivuilla vierasmäärä on maksimissaan n.70, mutta henkilökohtaisesti ajattelen, että se olisi jo vähän liikaa tuohon tilaan. Kannattaa toki itse käydä katsomassa ja arvioimassa paikka. Alkoholijuomat pitää hankkia itse, mutta Villa Sofian puolesta tarjoilijat hoitavat tarjoilun. Varmaan voi kysellä paikkaa esim. vuotta aiemmin, mutta vähemmälläkin varoitusajalla voi löytyä vapaa päivä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hei! Olisiko tarkempia hintatietoja paikasta? Onko paikasta tilavuokraa? Millaiset hinnat pitopalvelulla on?

Ihanan näköinen paikka. Meille tulee luultavasti pienehköt häät, joten laitetaan paikka harkintaan.

Muoks. Löytyikin toisesta ketjusta!

Muokattu: , käyttäjä: Minku
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Me varattiin viime viikolla Villa Sofia hääjuhliimme elokuulle 2016. Perusvuokrahinta on (tänä vuonna) 1140 eur viiden tunnin juhlinnalle, lisätunnit 148 eur/h. Menut oli alkaen alkaen 32 eur ja tarjoilutyömaksu 29,50 eur/h. Varausmaksu 496 eur hyvitetään loppulaskussa. Juhlia saa kesällä maks. klo 24.00 asti ja kesäkauden ulkopuolella 02.00 asti. Kaikki tarpeelliset varusteet tuntui olevan ja muutenkin paikkahan on tosi nätti ja hyvällä paikalla. Floristin tekemät pöytäkukka-asetelmat kuuluu kaiken hyvän lisäksi hintaan ja menut kuulosti tosi herkuilta. Tähän asti ollaan saatu tosi ystävällistä ja nopeaa palvelua, joten ainakin tällä hetkellä voin suositella paikkaa :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos päivityksestä! Hitsi, taitaa kyllä mennä meidän budjetin ulkopuolelle. Muuten ehkä ei menisi, mutta tuo 5 tuntia on tosi lyhyt aika kun halutaan vihkiminen juhlapaikalle ja mielellään viettää vähän iltaakin. Joten lisätuntien kanssa tuo vuokra alkaa olla kyllä aika hulvaton, vaikka ihananoloinen paikka on kyseessä (se "tiilikellari" etenkin näyttää hienolta).

Link to comment
Share on other sites

Onhan se vähän hinnakas, mutta menua muokkaamalla saa hintaa vähän säädeltyä ja toisaalta taas omat juomat tuo säästöä ravintolahäihin verrattuna. Koristeluunkaan ei juurikaan rahaa tarvitse laittaa tai vieraiden kyydityksiin. Näillä pointeilla mä perustelin hintaa itselleni ja miehelle ;) Mekin kyllä käytetään lisätunnit klo 24.00 asti, mutta esim. iltapalan voi tuoda itse (esim. juustoja, hedelmiä tai jotain snackseja kertseistä), joten sitäkään ei tarvitse ottaa pitopalveluhinnoin.. Keksisinköhän vielä jotain :D

Link to comment
Share on other sites

Joo, kyllä tuo varmaan monessa tapauksessa on hyvä paikka :) Etenkin sitten jos vihkiminen on muualla, ei tarvitse aloittaa niin aikaisin. Vaikkei siviilivihkiminen toimituksena ole kovin pitkä, niin kyllä siinä vaan aina menee aikaa kun ensin odotellaan kaikki paikalle ja sitten asetellaan vieraita istumaan tai seisomaan ja sitten odotellaan, että kaikki on valmiina ja vähän ehkä kuvataankin yms. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...