Jump to content
Naimisiin.info

Miten tapasitte?


Guest lady

Recommended Posts

Me tavattiin miehen kanssa musiikkiaiheisen nettisivujen kautta. Olin kirjottanut blogin eräästä tv-ohjelmasta, jota pidin hyvin typeränä ja jolle olimme siskojen kanssa nauraneet. Noh avokkini sattumalta luki blogini ja kommentoi siihen. Minä kommentoin takaisin (meillä oli vähän ristiriitaiset näkemykset tästä ohjelmasta) ja sitten aloimme kommentoida toisillemme kaikkea maan ja taivaan väliltä. Lopulta alettiin juttelee mesessä, läheteltiin maileja ja tekstareita ja sitten vihdosta viimein tavattiin. Ja siitä se sitten lähti.

Kumpikaan meistä ei mitenkään erityisesti ollut hakupäällä ja kaikki lähti siis täysin viattomasta blogikommentista. Oon vieläkin ymmälläni siitä miten me tavattiin, täytynee olla kohtalon tekosia :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Netissä, kuten yllättävän moni täällä. :) Minulla oli ilmoitus ("en etsi vakavaa suhdetta, ainoastaan hauskanpitoa jne...") ja olin ensimmäistä kertaa aikuiselämässäni sinkku ja vietin villiä sinkkuelämää. Mies vastasi sitten ilmoitukseeni, muutama viikko meilailtiin ja mesetettiin, kunnes viimein tavattiin. Tapasimme sillä viikolla 3 kertaa, joista viimeisellä mies jäi jo luokseni yöksi ja seuraavana viikonloppuna lähdimme mökille viettämään viikonloppua. Sen viikonlopun jälkeen olin mennyttä naista, kohta ½ vuotta yhdessä oloa takana ja edelleen päivittäin hämmästelen, kuinka onnekas olenkaan ja miten tämmöistä onnea voi olla olemassakaan! <3

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäisen ja viimeisen poikaystäväni, josta tulee vajaan vuoden päästä aviomieheni, tapasin ihan ekan kerran joskus pienenä, jota en edes muista. Mut nyt oikeesti tavattiin 2005, kun hän tuli opiskelemaan miun kotikaupunkiin. Oltiinpa sitten 2006 kesällä samalla leirillä ohjaajina ja sit oltiin ihan vaan ystäviä 4 vuotta, nyt seurusteltu melkein 8 kuukautta. Meni asiat niinku toivoin, ystävyydestä rakkauteen. Menipäs imeläks. :D

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäistä kertaa tapasimme 80-luvulla synnytyssairaalassa ja tarkemmin ottaen valohoidon merkeissä (äitimme olivat myös huonetovereita), minä synnyin aamulla, sulho illalla. Muutaman lapsuusvuoden jälkeen yhteydenpito harveni, mutta tiemme kohtasivat uudestaan samalla yläasteella. Rippileirillä lopulta ihastuimme toisiimme, mutta vasta reilun vuoden kuluttua tästä aloimme seurustella (alunperin meidän ei ollut tarkoitus päätyä samaan lukioon eikä edes jatkaa samalla paikkakunnalla peruskoulun jälkeen, joten vasta kun kuulimme molempien suunnitelmien muuttuneen ja sama koulu varmistui kesällä 2004, aloimme molemmat suhtautua yhdessäolon mahdollisuuteen vakavammin). Virallisesti seurustelu alkoi syksyllä 2004 :)

Link to comment
Share on other sites

Opiskelijoiden (teekkareita molemmat) illanvietostahan se alkoi eräänä loppukesän/alkusyksyn iltana. Istuskelimme penkalla kaverini ja hänen tyttöystävänsä kanssa ja kaverini hieroi tyttöystävänsä niskoja. Nykyinen parempi puoliskoni (kaverin tyttiksen ystävä) tuli siihen juttelemaan ja tokaisi jotakin liittyen siihen ettei kukaan koskaan hiero hänen niskojaan. Reilun puolen vuoden päästä muutettiin yhteen.

Moi kulta, luet kuitenkin tätä foorumia vaikket tunnustaisi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mekin tavattiin netissä, oikeastaan eräässä kaupunki-chatissa, jossa minä olin "vakkarityyppi". :) En siis etsinyt mitään sieltä, kunhan jutustelin tutun porukan kanssa aina välillä.

Mulla oli erään miehen kanssa sovittu tapaaminen, oltiin tunnettu jotain 3kk ja hän oli tulossa silloiselle asuinpaikkakunnalleni. Oltiin sovittu siis tapaavamme baarissa. Minua vain ei oikein innostanut, olin kyllästynyt koko tyyppiin ja miehiin ylipäätään, minun yksi parhaimmista ystävistäni oli juuri sinkkuuntunut ja odotin innolla tulevia yhteisiä sinkkuaikoja! :grin:

Noh, Mies yksityisesti chattasi minulle ja vastailin vähän ohimennen. Kysyi sitten minua "yhille" juuri siksi illaksi, jolloin minulla piti olla tapaaminen ja ajattelin,että se on hyvä veruke olla menemättä tapaamiseen. Tapasimme ja ilta venyi jopa ihan pilkkuun asti ja sitten alkoikin tiheät tapaamiset. Juuri kun olin päättänyt elää ilman miehiä! Tästä on nyt yli 4 vuotta ja ensi vuonna naimisiin! :-X

Link to comment
Share on other sites

Treffipalstalla, tarkemmin sanottuna mulla oli ilmoitus sinkut.netissä ja mies vastasi siihen. Ei mun sosiaalisilla taidoilla vois kuvitellakaan tutustuvansa kehenkään potentiaaliseen IRL :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

Me tavattiin meidän kavereiden kautta, jotka seurusteli hetken aikaa tuossa kaks ja puol vuotta sitten. Oltiin tuolloin molemmat sinkkuja, tai mieheni oli ainakin melkein sinkku, ja kaverit päätti sit tutustuttaa meidät toisillemme. Parin tapaamiskerran jälkeen lempi roihusikin jo ihan täysillä, ja kuukauden seurustelemisen jälkeen, ja mieheni armeijasta kotiutumisen jälkeen mies muuttikin jo mun luokse.

Meidän kaverit eros siinä melko nopsaan, ja sen johdosta välit mun kaverin kans viileni ja katkes lopulta. Mieheni kaveri on nyt myös hänen bestmaninsa. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kavereiden kautta, isäni talon alakerrassa "peliluola" :D Ihastusta ensisilmäyksellä molemmin puolin. Sit meni kyl varmaan joku 1,5 kk ennenku sit nähtiin uudestaan kunnolla ja siitä se sit lähti <3 sillä tiellä ollaan vaikka ei ihan kaikkien käänteiden jälkeen uskois :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Exälläni oli jo ennen lopullista eroamistamme uusi kumppani, ja siitä kiukustuneena menin nettiin treffipalstalle asenteella, että en minäkään prkl sitten yksin jää!! :girl_haha: Yhdestä mulle tulleesta viestistä tuli sitten jotenkin heti hyvä fiilis ja hymy huulille. Välimatkaahan meillä sattui olemaan hurja 1 kilometri, joten tapaaminen järjestyi helposti, kunhan oltiin pari viikkoa fiilistelty mesen kautta. Aika alussahan meidän taival vasta on, mutta hyvältä on tuntunut ja tulevaisuuden suunnitelmat on hyvin samanlaiset ja toivon, että rakkaus kestää.

Link to comment
Share on other sites

Chatissa tavattiin mekin, ei tosin netissä vaan kännykän wapin kautta käytettävässä. En todellakaan etsiny mitään vakavaa, ikää tuolloin oli itsellä 16 vuotta, mies on neljä vuotta vanhempi. Jokin kohtalo siinä kuitenki sit puuttui peliin, mukava tyyppi alko jutustelee ja koko ilta ja yö siinä kului. Numeroita vaihdettiin, vaikken IKINÄ anna numeroani chatissa tuntemattomille. Sit tekstailtiin joitain viikkoja, mies oli tällöin vielä armeijassa, ja asui entisen tyttöystävänsä kanssa. Puhelinlaskutkin oli sen mukaiset. Hetken aikaa mietiskelin, että oonko mä nyt sit joku laastarisuhde kun entinen on vielä kuvioissa. No en näemmä ollu... :grin: Lopulta suostuin tapaamiseen, mutta kuten kaikki kunnon tytöt, raahasin kaverin mukaan turvaks. ;) Ekan tapaamisen jälkeen sitten alettiinkin nähdä jo useammin, ja miehen armeijan loppumisen jälkeen alkoi sitten virallinen seurustelu. Siitä sitten vuoden päästä virallinen yhteen muutto, ja vuosi siitä eteenpäin kihlat. Sillä tiellä ollaan edelleen ja ei millään jaksaisi odottaa sitä "oikeaa" elämää alkavaksi. :gpari: ja edelleen ihmettelen, että mikä tämän kaiken sai tapahtumaan. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Voih tuntuu että siitä on jo ikuisuus kun mieheni kanssa olemme tavanneet vuonna 2004 kun muutin hänen naapuriinsa. Siinä sitten vilkuiltiin puolin ja toisin ja selvisi että yhteinen kaveri on ja kerran ne eksy sitten kahville. Mutta baarissa se sitten leimahti ja yövyimme samassa paikassa ja siitä se sitten lähti ja tässä ollaan ;):-X

Link to comment
Share on other sites

Baarissa tavattiin, mutta huomattiin että ollaan samassa ammatti-koulussa.

Mies oli alussa niin humalassa ettei saatu edes nimestä selvää :D

mutta näin siinä sitten kävi, tänään varasin hääpaikan :)

Link to comment
Share on other sites

Treffipalstalla. Kirjoitin hänelle ensimmäisen viestin tiistaina, ke ja to meni sitten mesettäessä aamusta iltaan, pe näimme ja mies tuli jäädäkseen. 3kk sen jälkeen mies alkoi kantamaan tavaroitaan minun asuntooni, 1kk sen jälkeen hän sai oman asuntonsa vuokrattua, 1,5kk sen jälkeen hän kosi ja yhteinen asunto ostettiin 6kk seurustelun jälkeen. Nopeaa toimintaa? Jep, sitä se on ja itseäkin on välillä hirvittänyt, mutta me olemme molemmat aikuisia ja molemmilla edellisestä suhteesta lapsia ( ja siis pitkät suhteet molemmilla takana), joten eiköhän sen tiedä kun todellakin kolahtaa ja Se Oikea osuu kohdalle :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

mutta me olemme molemmat aikuisia ja molemmilla edellisestä suhteesta lapsia ( ja siis pitkät suhteet molemmilla takana), joten eiköhän sen tiedä kun todellakin kolahtaa ja Se Oikea osuu kohdalle :girl_wink:

Lohdullista tietää että joku muukin ajattelee samoin. Meillä takana 8kk seurustelua, 6kk:n jälkeen muutettiin yhteen ja reilu viikko sitten kihloihin.

Häitä tanssitaan sitten ensi kesänä..

Ja voin sanoa että nyt olen todellakin löytänyt Sen Oikean, vaikka olen jo neljättä kertaa kihloissa..

Joku koiranleuka voisi kysyä, miksi menin aiemmin kihloihin jos ne ei ollu niitä oikeita, mutta jokainen tietää että aina se elämä ei vie niinkuin haluais..

Muokattu: , käyttäjä: 7072012
Link to comment
Share on other sites

Netissä mekin. Mies Australiasta, asuu nyt minun kanssa täällä. Mietettin kauan kuka muuttaa minne, mutta tämä oli paras ratkaisu, ainakin tällä hetkellä.

Link to comment
Share on other sites

Baarissa molempien lapsuuden kotikaupungissa tavattiin, kun itse olin pikkuinen 17-vuotias (hyi minua). Illan aikana tuli ilmi, että meillähän on seuraavana päivänä sama matka molempien silloiseen asuinkaupunkiin, joten tarjosi minulle autokyydin. Perille päästyä mä päätin tarjota sille palkaksi jäätelöä, ja siitähän se sitten alkoi. Aika lailla erottamattomia alusta saakka.

Link to comment
Share on other sites

kotikaupungin chatissa tutustuttiin jutellen ja sitten tavattiinkin ystävän pippaloissa,kaveruuteen tuli sitten ajan myötä lisänä rakkaus.. =)

Link to comment
Share on other sites

Netissä ensikertaa tavattiin. Molemmilla oli seurahaku ilmoitus ja ihastuin nykyisen miekkoseni hulvattomaan kuvaan. Itse olin eronnut aivan hiljan ja mies taas ollut sinkkuna viimeisen 5 vuotta. Joitakin viikkoja siinä meni netissä jutellessa ja piti tavatakkin mutta miehelle iski mononukleoosi O_o ja oli muutenkin äärettömän menevää sorttia. Erään kerran sitten päätin lähteä miehen katsastamaan minulle täysin vieraan bändin keikalle jolle hän oli kertonut menevänsä. Hetkeäkään en ole katunut, että lähdin :) Olihan sitä tullut vastaan netissä jos jonkin moista ja muutamia tavannutkin, mutta tämän herra hurmasi pienellä ujoudellaan ja suloisuudellaan :)

Siitä se sitten lähti, taluksi tapailtiin suhteellisen tiiviisti, minkä kumpikin kouluiltaan ehti. Muutaman kuukauden "tapailun" jälkeen mies jo luuhasi nurkissani lähes 24/7 ja todettiin, että miksikäs sitä kahta asuntoa kaivataan ja siinä viiden kuukauden tienoilla muutettiin virallisesti yhteen ja kuuden kuukauden kohdalla mentiin kihloihin. Häitä sitten tanssitaan heinäkuussa 2012, 2v ja 5kk seurustelun jälkeen :)

Link to comment
Share on other sites

Tapasimme opiskelijabileissä kymmenen minuuttia ennen valomerkkiä. Yöbussini lähtöön oli melkein tunti, joten ajattelin että mies voisi pitää minulle seuraa sen aikaa. Sitten kävi ilmi, että hän pääsisi omaan kotiinsa samalla bussilla. Ja sitten jotenkin vain satuin jäämään pois samalla pysäkillä hänen kanssaan... Menimme sänkyyn 1,5 tunnin kuluttua siitä, kun näimme toisemme ensimmäistä kertaa.

Seuraavana aamuna ajattelin hiipiä pois herättämättä häntä. Olin jo eteisessä takki päällä, kun hetken mielijohteesta meninkin herättämään hänet. Siinä sitten vierähtikin muutama tunti, kunnes lopulta katsoin netistä, millä bussilla pääsisin kotiin ja hän saattoi minut pysäkille. Emme vaihtaneet numeroita, ja ainakin itse ajattelin tapahtunutta vain yhdenillanjuttuna.

Seuraavana päivänä hän kuitenkin soitti minulle. Kotikatuni ja taloni numero olivat jääneet Reittioppaasta hänen koneensa välimuistiin, ja näillä tiedoilla sekä etunimelläni hän sai numeropalvelusta numeroni. Aika hyvin, kun ottaa huomioon, että silloisessa kotitalossani oli lähes sata asuntoa, ja etunimeni on Suomen yleisimpiä :grin:

Niin sitten aloimme tapailla. Kummankin motiivina oli lähinnä pitää hauskaa ja hankkia kokemuksia, mutta pikkuhiljaa alkoi tuntua, ettei tästä enää niin vain lähdetäkään eri teille. Nyt "yhdenillanjuttu" on kestänyt 5,5 vuotta, ja ensi keväänä menemme naimisiin :-X

Link to comment
Share on other sites

Olin ystävän seurana hänen poikaystävänsä kaverin kotibileissä (kuulostaa niin ihanan teiniltä :girl_haha: ). Ja mieheni oli samoissa bileissä kaverinsa kanssa, kumpikaan ei varsinaisesti tuntenut illan isäntää. Siitä se sitten lähti. Parin kuukauden vetkuttelun ja tapailujen ja soitteluiden jälkeen meistä tuli pari.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Baarissa tavattiin. Hymyilimme toisillemme ja hän tuli juttelemaan :) Siitä lähtien ollaan oltu erottamattomat :-X Eipä tullut mieleen silloin yli kaksi vuotta sitten, että elämäni mies tulee vastaan juuri sinä iltana..Mutta niin vain tuli :girl_smile::-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...