Guest lady

Miten tapasitte?

319 viestiä aiheessa

Mä taas en saa yhtään päähäni et kuka sä mun entisistä duunikavereista voisit olla, ainakaan jos sun nimimerkistä voi päätellä mitään :D Rannassa olen mäkin ollu koko (S)hell urani :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tää on kyllä ihana ketju!

Itse tapasin tulevan sulhoni Asuntomessuilla; itse olin töissä lippukopin tyttönä ja mies järjestysmiehenä pääportilla. Kuukauden kestävillä messuilla tuli vaihdettua monia katseita ja juttuja kun siitä portista tuli käveltyä vähän useammin kun olisi ollut oikeasti tarve ;) Yhteen päädyimme messujen päättäjäisbileissä, joissa miehen työkaverit kertoivat, että taitaa tyyppi olla vähän ihastunut muhun (ihan kun en olisi jo tiennyt sitä ;D) ja jatkoillehan sitten lähdettiin käsi kädessä eikä sen jälkeen olla paljon erossa oltu<3

Muistan, kuinka kerran kesken työpäivän vain katselin miestä ja tiesin, että tuosta tulee joskus minun mieheni. Ja niinhän siinä sitten oikeasti kävi! <3

Muokattu: , käyttäjä: essi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tavattiin ihan baarissa :D Olin kavereiden kanssa juhlistamassa päättyneitä ylioppilaskirjoituksiani, mies oli myös parin kaverin kanssa liikenteessä. Päädyttiin sitten jatkoille miehen luo jatkamaan juhlia koko yöksi, ja aamulla se vielä heitti meidät kovin hehkeät tyttöset takaisin kotiin... :D Annoin puhelinnumeroni, mutta mies antoi odottaa viestiään. Lopulta sitten otti yhteyttä, viestiteltiin jonkun kerran ja päätettiin tavata. Ensitreffit oli sopivasti aprillipäivänä, ja siitä se sitten lähti omalla painollaan. Tässä on kaikennäköistä reissua, inttiä, etäsuhdetta ja vaihto-opiskelua ollu välissä, mutta kaikki ne ollaan kestetty ja kesällä 2013 sanotaan tahdon. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Virallisen tarinan mukaan tapasimme netissä. Oikeasti olemme tavanneet ensimmäisen kerran kauan aikaa sitten. Silloin olimme tahoillamme suhteissa. Silloin jo jäimme toisiamme ajattelemaan, vaikka kohtasimmekin vain ohimennen. Oli jokseenkin hassua tavata uudestaan netin kautta. Elämä tuo kaikkea ihmeellistä eteen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme tavanneet tulevan mieheni kanssa yhteisen harrastuksemme, vapaapalokunnan kautta. Hän ajoi hälytysajoa, ja minä puin paloasua päälleni takapenkillä. Tehtävän päätyttyä istuimme molemmat auton takapenkillä ja juttelimme niitä näitä. ^_^ Tämä ei kumminkaan vielä johtanut sen syvempiin tuttavuuksiin. Myöhemmin kumminkin bongasin miehekkääni netissä ja pyysin hänet kanssani punttisalille tyyliin "läheppäs puntille, kun kerta molemmat päästään sinne." Kyseessä siis paloaseman kuntosali, jota vain palokuntalaisilla ja heidän perheenjäsenillään on lupa käyttää. ^_^ Niinpä me sitten lähdimme salille ja siellä saimme huomata, että meillä on yhteisiä koulukavereita ja muitakin kiinnostuksen kohteita. Pyysin hänet kotiini kahville illan päätteeksi. Kävimme myös ajelulla ja kuin huomaamatta, miehekkääni ilmestyikin meille joka ilta sillä viikolla. Katsoimme elokuvia, joimme teetä ja juttelimme isäni kanssa, joka hänkin on palokuntalainen. :grin: Pian tuttavuutemme syvenikin rakkaudeksi ja päädyimme yhteen. :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tapasimme serkkuni polttareissa. Molemmat olimme siellä vieraina. Oli monen sattuman summa, että olimme siellä polttareissa, sillä minäkin matkasin sinne pitkän matkan takaa työpäivän päätteeksi. Ja kylläpä siinä saattoi olla serkullani ja hänen ystävällään hieman taka-ajatuksenakin saada meistä pari. Onnistuivat siinä sitten paremmin kuin olisivat voineet toivoakaan, sillä meidän häitä tanssitaan seuraavaksi. Siitä itse asiassa jo ensimmäisenä iltana vitsailtiinkin, että olisiko ne meidän häät sitten seuraavana. Elämä on välillä ihmeellistä ja ihanaa. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tapasimme kihlattuni kanssa kolme vuotta sitten IRC-Galleriassa. :D Muistan kommentoineeni hänen koiraansa, joka on ehkä maailman suloisin! Silloin tosin miehessä ei iskenyt mikään, olin vaan kiinnostunut hänen koiransa rodusta. Siitä sitten aloimme jutella ja muistan ajatelleeni, että hitto mikä friikki. Loppujen lopuksi hänestä tuli kuitenkin tärkeä ystäväni, olin itse juuri täyttämässä 18 ja muuttamassa omilleni ja hän oli tärkeä tukeni, juttelimme niin puhelimessa kuin netissäkin päivittäin.

Jutustelua aiheesta sun toisesta oli kestänyt noin puoli vuotta kun tylsyyksissämme saimme idean, että lähtisin hänen luokseen Helsinkiin, itse asuin tuolloin noin 100 km päässä. Junani saapui pääkaupunkiin puoli 1 yöllä ja siellähän mies oli minua vastassa ja näytti paljon paremmalta kuin kuvissa! Yksi asia sitten johti toiseen, tapailimme pari kuukautta ja sitten aloimme seurustella.

Saan siis kiittää internetin ihmeellistä maailmaa elämäni suurimmasta onnesta. <3

Muokattu: , käyttäjä: Dellu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tapasimme mieheni kanssa aivan sattumalta serkkuni kautta. Emme olleet koskaan aiemmin kuulleetkaan toisistamme ja asuimme tuolloin eri paikkakunnilla, 250 kilometrin päässä toisistamme. Olin sukuloimassa ja viettämässä aikaa serkkuni kanssa, jolloin mies päätyi samaan illanviettoporukkaan. Hän on serkkuni entinen naapuri ja ala-asteen aikainen koulukaveri. Ihastuimme toisiimme heti, vaihdoimme puhelinnumeroita ja menimme ensimmäisille treffeille parin päivän päästä ensikohtaamisestamme. Siitä se sitten lähti... :kiss3:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihan ensimmäisen kerran tapasin mieheni, kun olin varmaan eskari-ikäinen. En kyllä muista miehestä paljoakaan (melkonen mies olikin sillon ekaluokkalaisena... :D), koska sillä oli niin sairaan siisti koira ja koiralla siisti pallo ni en kai mä nyt miespuolisiin aikaani tuhlannut!

Noo, sitten muutama vuos myöhemmin, kun menin lukioon, hengailin aika paljon siellä mun 2v vanhemman veljen kanssa. Ja jotenkin siitä muodostu sit sellanen tosi tiivis kaveriporukka, mihin kuulu yhtenä sit tuo mieheke :) Seurustelin 2004-2008 tammikuuhun yhden miehen kanssa, mutta se (onneksi) päätyi eroon. Pari kk myöhemmin yksissä juhlissa huomasin, että mulla synkkaa TOSI hyvin miehen kans. Jätin asian silloin sikseen. Muutama viikko myöhemmin olin viihteellä toisen kaveriporukan kanssa ja siellä sit päätin, että ei hitsi, meni syteen tai saveen ni pakko mun on kertoa fiiliksistäni hänelle. Alkoholilla "saattoi" olla osuutta asiaan. Oltiin siis siihen saakka aivan parhaita kavereita, vähän tietty jännäs et mitä käy jos hän ei ookkaan musta kiinnostunut. Oli kuitenkin ONNEKSI heti ihan messissä ja siitä se sit lähti :)

Jännitti ihan sikana, et mitä kaikki tän meijän kaveriporukan kaverit sanois, mut onneks ne oli ihan jees asian suhteen :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tavattiin ensi kerran miehen kanssa tuolloisen Kiss FM:n chatissa (no, ainakin virtuaalisesti) helmikuussa -99. Kotona ei tainnut silloin vielä olla nettiä, joten jäin koulun jälkeen tietokoneluokkaan hengailemaan ja ajattelin katsoa, minkälaista porukkaa Kissin sivuilta löytyi sinä päivänä. Pääosin juttuseura koostui aina niistä, joiden mielestä paras aloitusrepliikki oli kysyä kuppikokoa. Tällä kerralla jämähdin juttelemaan suunnilleen samanikäisen pojan kanssa, joka oli ihan mielettömän mukavan oloinen, kohtelias ja kiinnostuksenkohteetkin meni aikalailla yksiin. Jossain vaiheessa toisessa päässä prakasi yhteys, mutta sattumalta juuri sitä ennen tuleva siippa ehti laittaa oman sähköpostiosoitteensa. Laiton pian postia takaisinpäin, koska mielenkiinto heräsi ja tuli sellanen tunne, että tästä miehestä haluan kuulla lisää. :grin:

Samana iltana kirjottelin itsekseni ajatuksia paperille. Paperi on vieläkin tallessa ja siinä lukee mm. "Tästä voisi tullakin jotain..." ;)

(Toisaalta voisi olla hauska sisällyttää tämä jotenkin hääohjelmaan, mutta ehkä se kirjoitus on aivan liian henkilökohtainen tullakseen suoraan siteeratuksi appivanhempien ja muun juhlakansan edessä...)

Vastaus tuli pian ja siitä lähtien kirjoiteltiin edestakaisin kovalla tahdilla. Jossain vaiheessa toisen maileihin tuli suoranainen riippuvuus ja jos niitä ei jostain syystä kuulunut, tunsi kituvansa. Käytännössä oltiin vain kavereita, mutta pakko se oli myöntää pikkuhiljaa, että jotain tässä oli, kun päivän kohokohta oli tarkistaa sähköposti. Jossain vaiheessa vaihdettiin puhelinnumeroita ja juteltiin aina kun vain ehdittiin - itse en vielä omistanut omaa kännykkää, mutta tein järkyttävän paljon koti- ja puutarhahommia, että sain äitini lupaamaan sellaisen.

Nyt kun olin jo toivottoman koukussa tähän mieheen, yritin pakottaa itseni sanomaan jotakin, ettei tilaisuus menisi ohi. Mutta kieltämättä pelotti riskeerata niin hyvä kaverisuhde. Syksyllä -00 tunnustin sitten kaiken kaverin synttäribileistä soitetussa puhelussa (piti tosin ensin vähän "rohkaista itseään"...) ja kävikin ilmi, että kummallakin oli ollut täysin samat ajatukset, mutta kesti vain sanoa mitään ääneen.

Sitten alkoi ne maratonpuhelut... :rolleyes:

Molemmissa osoitteissa vanhemmat repivät hiukset päästään, kun näkivät puhelinlaskut! Aina kun mahdollista, matkustettiin tapaamaan toisiamme ja sitten taas kärvisteltiin erossa toisesta.

Joulukuussa 2001 mentiin kihloihin ja kun lukio oli suoritettu ja rahaa tarpeeksi kasassa, muutettiin yhteen. Ja nyt, 2012, vuorossa on sitten vihdoin ne häät!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tavattiin syksyllä 2009 lukion ekana päivänä, tultiin samalle luokalle. Hän oli kuulemma tykännyt minusta heti alussa, mutta minä olin niin ihastunut toiseen poikaan etten huomannut, ja hänkin oli sitten lopulta todennut ettei minua ikinä saa ja unohtanut koko jutun :lol: vuotta myöhemmin , elokuussa 2010 päädyimme sitten kuitenkin parin mutkan kautta yhteen :give_heart:

Elokuussa 2011 muutimme yhteen, lokakuussa 2011 kihloihin ja nyt elokuussa 2012 häät :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ehkä hiukan erilainen tapaamistarina. Aloitetaan nyt siitä että minun sisareni seurusteli aikanaan pari vuotta mieheni veljen kanssa. He ehtivät jo erota, mutta jatkoivat kaveripohjalla. Mieheni oli siskoani auttanut jossain tietokone asioissa, koska hallitsi ne paremmin kuin veljensä. Itse en ollut miestä nähnyt kuin pari kertaa. Mies oli tietääkseni varattu, joten en ajatellut hänestä sen enempää.

Oli vuosi 2007, kun olin lähdössä Australiaan töihin reiluksi puoleksi vuodeksi ja tarvitsin siksi aikaa hoitopaikan kissalleni. Siskoni ei kissaa voinut ottaa, joten ehdotti, että kysyisin tältä mieheltä, koska hänellä oli yksi kissa, ja pitää kissoista. En aluksi meinannut ottaa siskoani todesta, mutta painostuksen alla laitoin miehelle mailia ja kerroin, että siskoni suositteli häntä, että mitä hän on mieltä. Mies vastasi, että voi miettiä asiaa ja sen verran siinä viestiteltiin, että käytiin miehen luona kissan kanssa kyläilemässä kerran. Kissalleni löytyi kuitenkin toinen hoitopaikka ja asia jäi..

Mie lähdin ausseihin, mutta laitoin sitten miehelle sieltä kuulumisia samalla kun laitoin muillekin tutuille. Mies vastasi pitkän mailin kertoen kuulumisistaan ja taas vastailin vuorostani hänelle.. Silloin oli irc-galleriakin vielä käytössä ja siellä sit mies kommentoi laittamiini reissukuviin ja mie kommentoin vuorostani miehen kuvailuja (mies harrastaa valokuvausta) ja jotenkin jutut sit aina lähti asian viereen ja jutusteltiin pitkiä pätkiä kaikenlaisista asioista. En kuitenkaan ajatellut miestä vielä muuten kuin kaverina, en oikein uskaltanutkaan ajatella muuta etten sitten pettyisi. Lisäksi tietenkin välimatka teki osansa.

Kun sitten palasin Suomeen loppuvuodesta 2007, sovimme miehen kanssa että tulee moikkaamaan minua siskolleni. Olin siellä yöpymässä, kun kämpän hankinta Suomesta oli vielä työn alla. No katseltiin elokuva ja mies jäikin yöksi.. ja siitä se sitten lähti ja menin seuraavana viikonloppuna miehen luo yöksi ja tavattiin aina kun voitiin. Välimatkaa oli välillämme välillä enemmän ja välillä vähemmän. Minä opiskelin toisella paikkakunnalla ja miehellä oli työnpuolesta pitkiä kursseja sun muuta, mutta soittelimme ja viestittelimme PALJON! :D Reilun puolen vuoden kuluttua saimme asiat järkättyä niin että mies muutti luokseni asumaan. 2,5 vuotta seurusteltuamme syntyi esikoisemme ja toinen lapsemme syntyi viime joulukuussa. 1,5 vuotta sitten ostimme omakotitalon maalta. Nyt suunnittelemme kovasti häitä sinne elokuulle 2013. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tavattiin ruotsinlaivalla vappuna 2011 :D Olin kaveriporukalla juhlimassa vappua, (ja selvinpäin kun olin lyöny vetoa etten juo reissulla,) mies oli taas viettämässä lätkäjengin kaa kauden päätöstä samalla laivalla. Koska olin siis selvänä, pitihän sitä keksiä tekemistä ;)

Syyskuussa muutinkin jo miehen luo eripaikkakunnalta ja karkauspäivänä 2012 mentiin kihloihin, häät kesäkuussa 13 sitte :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tavattiin opiskelun yhteydessä - oltiin samassa oppilaitoksessa mutta eri linjoilla. Mun kämppis saatteli meidät yhteen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tapasimme koulussa. Molemmat sairaanhoitajaksi opiskeltiin ja hän oli vuotta ylempänä. Mies tuli ystävänsä kanssa pitämään luokallemme laboraatiotunteja ja ensisilmäyksellähän se tapahtui, vaikken moiseen aikaisemmin ollutkaan uskonut :girl_sigh: Ystävälleni ilmoitin haluavani juuri tuon miehen. Sainkin tehdä aika työn selvittääkseni miehen nimen ja facebookissa laitoin viestiä. Ensimmäisistä treffeistä lähtien tulevaisuus oli molemmille selvä :gihlat:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rahtareita kun molemmat ollaan niin yhteisten tuttujen kautta tuli ensin puhuttua puhelimessa, samalla rahtifoorumilla myös ollaan molemmat oltu. Alkuun kuvittelinkin miehen olevan varattu ja olin ihan kaveri pohjalla liikenteessä. Jossain vaiheessa sitten selvis että hetkinen eihän se ookkaan varattu. Sitte eräänä helmikuisena iltana mä olin yllättäen tienpäällä reissussa ja mies soitteli että missä meen.. Olin Lempäälään Pirkanhoviin menossa lakisääteistä taukoa pitämään, hän sitte päätti mua sinne tulla moikkaamaan. Käytiin syömäs, ulkoilutettiin mun koiraa ja sitte vaan istuttiin rekassa ja puhuttiin.. Tuli sitte se aika et mun oli pakko lähtee matkaa jatkamaan kohti Jalasjärveä. Mies sitte ajeli omalla autolla sinne perässä ja jäi yöks nukkumaan mun kanssa. Aamulla sitte lähti ajelemaan kotiin ja mä jatkoin työreissua. Kaikki kolahti kerralla ja kohdalleen. Oikeestaan tosta tapaamisesta muutaman viikon päästä muutin kamani ja karvaiset kaverit miehen tykö. Sen jälkeen ollaan yhtä pidetty, nyt sitte on ens tammikuulle perheenlisäystä tiedossa ja häät elokuussa 2013.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vuonna 2007 eräillä festareilla tuli kavereidensa kanssa minun ja kaverini viereen ja alettiin juttelemaan. Loppufestarit oltiinkin aika lailla kahdestaan ja parin viikon päästä kutsuin itse itseni hänen luokseen viikonlopuksi. Pakoon ei ole vieläkään lähtenyt :) Häät elokuussa 2013.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muutin uudelle paikkakunnalle opiskelemaan ja tammikuussa 2002 päätin jatkaa harrastustani aikidoa. Menin paikallisen seuran lajiesittelyyn jotta voisin kysellä harjoitusaikatauluja. Tuolloin tapasin sulhon ensimmäisen kerran.

Pari viikkoa olin käynyt treeneissä kun päätin opiskelukavereiden kanssa lähteä kaupungille ja törmäsinkin mieheen ja pariin muuhun treenituttuun baarissa. Miehen kanssa tanssittiin ja juteltiin ilta, lopulta vaihdettiin puh nrot. Soiteltiin muutaman päivän ja sitten kysyit saatko viedä mut treeneistä kotiin. Siitä se lähti. Liki vuoden verran treenikaverit ei tienneet suhteesta. Jossain vaiheessa heräsi epäily kun kuljettiin samalla kyydillä treeneihin.

Nyt yli 10 vuotta seurustelua ja vihdoinkin saan saman sukunimen kun perheellä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Baarin hämyisestä nurkasta minäkin siippani bongasin. :)

Oltiin tyttökavereiden kanssa viettämässä ihan rehellistä perseet olalle ryyppäysiltaa. Mulla ei ollut mitään aikeita etsiä sillä kertaa miesseuraa. Päinvastoin. Tarkoitus oli vaan viettää laatuaikaa tyttöjen kanssa ja yrittää juoda kaikki maailman viinat. Baarinkin lähdettiin sillä mielellä että mennään nyt vaikka sitten karaokeen. En edes panostanut ulkonäkööni sitä vertaa mitä baariin lähtiessä yleensä panostan.

Karaokebaarissa emme kovin kauaa viihtyneet ja suuntasimme sieltä rockklubille. Tärkein asia kun saatiin hoidettua, eli juomaa kouraan, voitiin suunnata tanssilattialle. Silloin huomasin hänet.

Muuten mustanpuvasta kansasta erottui valkoiseen ihonmyötäiseen t-paitaan pukeutunut komistus ja hän katseli minua!! Hän väläytti maailman ihanimman hymyn. Sanoin kavereilleni että katsokaapa tuonne vasemmalle, siellä on tosi komea mies. Meni muutama minuutti ja tämä komea mies tuli tanssimaan kanssani ja siinähän se sitten oli. <3

Baari-ilta vaihtui jatkoiksi miehen luona josta seuraavana päivänä sain autokyydin kotiin ja sen jälkeen ei olla montaa päivää erossa vietettykään.

3 kk seurustelun jälkeen minun vaatimaton muuttokuormani siirtyi uuteen osoitteeseen ja siitä parin kuukauden päästä kihlauduttiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tavattiin ihan sattumalta netissä. Ja kun juteltiin enemmän niin selvisi, että meillä on yhteisiä tuttuja. En vielä sen perusteella odottanut mitään sen suurempaa, mutta kun oltiin muutama kerta nähty, niin se oli menoa <3 Sen jälkeen nähtiinkin ihan jatkuvasti vaikka välimatka olikin hiukan hankala kun ei ollut vielä ajokorttia ja bussit kulki heikosti. Yhteen muutettiin heti kun se oli järkevää (yo-lakit kourassa ja miehellä intti käytynä). Kyllä sitä vieläkin miettii, että millä ihmeen sattumalla siellä netissä kohdattiin? <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhteisten kaverien luona. Sellainen tunne tuli hyvin pian, että tuossa tyypissä on jotain, mutta kesti kyllä jonkun aikaa ennen kuin mitään liikkuja siihen suuntaan tehtiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tavattin ravintolassa, vaikka olin aina kuvitellut tapaavani unelmieni miehen ihan muussa ympäristössä. (en ole mikään baarikärpänen...) Mutta heti kun näin hänet, niin tiesin, että se on menoa nyt! Illan päätteeksi pyysin miestäni sitten treffeille ja lopputulos on tässä :give_heart:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ukkoni kanssa kohtasimme Suomi24 Treffeillä :D

Juttu luisti välittömästi Msn-keskustelusta ja heti seuraavana päivänä vaihdettiin numerot ;)

Tosin, kesti reilu 2v enneku nähtiin livenä kun välimätkaa oli 600km :D

Siinä se 2v meni soitellessa/tekstaten/netissä jutellen joka ikinen päivä! <3

En vaihtaisi niitä hetkiä mihinkään!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä ja mieheni tapasimme autokoulussa :) Mies kiinnitti huomioni hauskoilla jutuillaan ja rennolla olemuksellaan. Tosin ajattelin etten minä häntä kuitenkaan saa. Onneksi kuitenkin rohkaistuin ja pian huomattiin että tunne oli molemmin puolinen :):girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan myös tavattu romanttisesti paikallisessa baarissa :D

Parin kaverin kanssa lähdettiin katsomaan kaverini silloisia heiloja,

itse lähdin vain mukaan, seuraksi. Tietenkin jossain vaiheessa kaverini

jättivät minut yksin, ja tuleva mieheni iski paikalle pitämään seuraa :)

Meillä oli hauska ehtoo, ja illan päätteeksi annoin numeroni.

Jännityksellä odotin muutaman päivän, mahtaako mies ottaa yhteyttä,

olihan meillä kuitenkin 10 vuotta ikäeroa..

Sähköpostiin sitten tupsahti viesti muutaman päivän kulttua, että hän oli

vahingossa hukannut numeroni, ja joutunut etsimään facebookin kautta

yhtystietojani :D sähköposti osoite löytyi sieltä.

Ekat treffit olivat melkein heti, ja siitä se sitten lähti :)

Huvittavinta melkein oli, että olen hänen pikkuveljensä kanssa ollut kaveri jo

ala-asteelta, enkä koskaan ole tiennyt että hänellä on veljiä :D

Melki heti muutin miehen luokse, ja siitä lähtien yhdessä ollaan oltu :))

3 vuoden aikan ollaan muutettu 3 kertaa, hankittu koira (toinen tulee tällä viikolla :-X ),

menty kihloihin, ostettu oma talo ja ensi kesänä olisi sitten naimisiin menon vuoro :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään