Guest lady

Miten tapasitte?

319 viestiä aiheessa

Melkein klassinen tarina: tuleva aviomieheni on parhaan ystäväni -ei isoveli, vaan tämän ystävän isoveljen kaveri. Sinänsä vähän ihme juttu ettei oltu aiemmin törmätty, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Ja on tässä mietitty sitäkin että ehkä ihan hyvä että toisten ihmisten kanssa käytiin läpi ensin asioita ja kasvettiin ja opittiin tulevaa varten. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

me tavattiin miehen kanssa irc-galleriassa :grin: ensin juteltiin muutamana päivänä ja huomattiin et on paljon samoja kiinnostuksen kohteita sit yks kaunis päivä se soitti ja ilmoitti et on tulossa katastaa autoonsa mun kotikaupunkiin(asu siis 100 kilsan päässä) ja päätettiin nähä ja siitä se sitten alko..nyt siis oltu yhessä 4 vuotta asuttu yhessä 3.5 vuotta ja meillä on maailman ihanimmat tytöt :give_heart: naimisiin mentäessäollaan oltu yhessä 5 vuotta ja kihloissa lähes 3 vuotta :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan myös miehen kanssa tutustuttu netissä, treffipalstalla. :) Molemmilla oli ilmoitus ja ihan vakavissaan molemmat haki seuraa. Mies sitten mulle kirjoitti, minä vastasin ja sen jälkeen puhuttiinkin mesessä muistaakseni neljä päivää läpi yön, ja puhelimessa vissiin kerran, kunnes sitten mentiin ekoille treffeille. :) Treffattiin pari kertaa, jonka jälkeen mä jäinkin jo melkein asumaan miehen luo. ;) Siitä kahdeksan kuukauden päästä muutettin virallisesti yhteen ja nyt ollaan kihloissa ja häät siis ensi kesänä. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pokasin mieheni baarista, tanssittiin, sitten vein sen mun kotiin ja mies lähti krapulapizzojen yms jälkeen vasta seuraavana päivänä iltamyöhällä kohti omaa kotia. Ja tässä sitä ollaan 8v myöhemmin menossa naimisiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tavattiin samassa kesätyöpaikassa, jossa minä iskin silmäni häneen. Olen tavallisesti aika ujo tapaus ja vaikea saada juttua aikaseksi, mutta tämän tapauksen kohdalla olin niin ihastunut että olihan se pakko jotain sen eteen tehdä! Muutamilla tauoilla juteltiin niitä näitä ja sitten yksi kaunis varhainen kesäaamu minä otin ja kysyin "Lähtisitkö mun kanssa joskus ulos?". Ja siitähän se homma sitten kutakuinkin lähti :D Olen niin onnellinen, että uskaltauduin ja rohkenin asian eteen jotain tekemään. Kyllä on kannattanut :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tavattiin tv-chatin kautta. Se oli silloin ihan uus juttu ja ajattelin huvikseni kokeilla seuran hakua. Pelkkiä sammakoita sieltä näytti ensin löytyvän, ajattelin että ei tää näköjään ole toimiva juttu, mut sit kuitenkin päätin vielä kokeilla viimeisen kerran. Ja niitten vastausten joukosta bongasin yhden potentiaalisen vaihtoehdon. Kuukausi viestiteltiin ja puhuttiin puhelimessa, sitten tavattiin, elettiin puol vuotta kaukosuhteessa ja sitten muutettiinkin jo yhteen. Kahdeksan vuotta ollaan nyt yhdessä oltu :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

*

Muokattu: , käyttäjä: Pähkinäinen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olemme siipan kanssa seurusteltu joskus nuoruudessa ;) Oltiin 17-vuotiaita, vietettiin kiihkeä kesä. Minä lähdin toiselle paikkakunnalle kouluun ja se rakkaus lopahti sillon siihen.

Tuli Facebook ja ystäväpyyntö tältä ihanuudelta :give_heart:

Kumminkin hän hävisi sieltä ja ihmettelin hiukan sitä. Tuli puhelinsoitto syyskuussa ja ihanuus oli muuttamassa takaisin samalle paikkakunnalle ja pyysi että hyväksyn uudelleen kaveripyynnön.

Juteltiin FB:ssä paljon, kerroimme elämästämme näiden vuosien aikana. Kerroin olevani paskassa suhteessa josta olin yrittänyt irrottautua jo useamman vuoden. Asuntoa olin hakenut jo pitemmän aikaa.

Tavattiin muutaman kerran ihan kahvien merkeissä.

Muru sanoi että jos tilanne menee pahaksi voin aina tulla hänen luokseen. Eräänä yönä pakkasin tärkeimmät ja lähdin hänen luokseen.

Sain asunnon seuraavalla viikolla ja kannoin myös murun tavarat samaan aikaan siihen asuntoon.

Sillä tiellä nyt ollaan ja häitä suunnitellaan kovin. Mitä sitä odottamaan, tiedetään jo mitä tämä tuo tullessaan. Vaikeuksiakin on tässä matkalla ollut jo kun minun ex terrorisoi meitä puheluilla pari kuukautta. Lapsia meille ei tule yhteisiä, molemmilla on kumminkin jo kolme lasta.

En uskonut että löydän vielä joskus tällaisen onnen mitä minulla nyt on. Kelpaan juuri tällaisena kuin olen ja minua rakastetaan vilpittömästi.

MÄÄ MENEN NAIMISIIN ENSIMMÄISEN KERRAN 13.4.2013

Olen niiiiin onnellinen :-X :-X :-X :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Perinteisesti...meistä tuli työkavereita.Ystävystyimme, puhuimme siis aivan kaiken elämästämme kekenämme ja sit huomattiin, et tunteita on...pidettiin ne kuitenkin salassa, koska molemmat olivat vielä tahoillaan suhteissa.Suhteet oli kyllä jo kuolleet rakkaudesta, mutta lapsilla oli iso kuvio asiassa.

Niin sitten koitti se aika että erottiin siipoistamme ja meistä tuli heti pari.Maaliskuussa sitten onkin vuorossa häät :gpari:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ukkoni kanssa kohtasimme Suomi24 Treffeillä :D

Juttu luisti välittömästi Msn-keskustelusta ja heti seuraavana päivänä vaihdettiin numerot ;)

Tosin, kesti reilu 2v enneku nähtiin livenä kun välimätkaa oli 600km :D

Siinä se 2v meni soitellessa/tekstaten/netissä jutellen joka ikinen päivä! <3

En vaihtaisi niitä hetkiä mihinkään!

Sama täällä! Netin ihmeellinen maailma :give_heart: Tosin me asuimme jo valmiiksi samassa kaupungissa joten treffit tehtiin aika pian :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tulevan mieheni tapasin töiden parissa... :wub: Teen siivous töitä ja mieheni kiinteistönhoito hommissa. Yhden talon rappukäytävässä tuli yksi talviaamu vastaan mies, kuka jäi mieleeni... :girl_sigh: Sitten kohtasin hänet uudelleen ja uudelleen ja jopa hän kävi korjaus puuhissa minunkin luona. No, lopulta tein siirron ja pistin viestiä hänelle...Johan sainkin vastauksen.. Olimme heti samalla aaltopituudella ja yksi päivä huomasinki että 4v sinkkuus oli jäänyt taakse. :kiss3:

Tapasimme 2009, kihloihin menimme 2010 :gihlat:, tytär syntyi 2011 ja häät meillä on maaliskuussa 2013 :gpari:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tavattiin lokakuun 31. päivä vuonna 2009, Pohjois-Karjalassa Juuassa ja näyttämönä toimi kylän molemmat baarit; AkRo ja Petra!

Meillä on mökki Juuassa ja mieheni on sieltä kotoisin ja asui silloin siellä, kun lähdettiin tyttökaverini kanssa asiakseen Juukaan viikonloppureissulle kun siellä esiintyi Matti Nykänen! :D

Tyttökaverini tapasi mieheni veljen jo edellisenä iltana, mutta mulla oli kiire ostamaan lihistä etten joutanu jäädä juttelemaan tulevalle miehelleni sinä iltana! Vaikka olinkin jo iskenyt häneen silmänsä ja lirkitellyt illan aluksi ja kaverilleni tokaissut "TOI ON MUN!"

Seuraavana päivänä, siis tänä virallisena keikkailtana, kaverini ja mieheni veli pitivät jo pitkin päivää yhteyttä tekstareilla ja oli sovittu että mennään tänän pubiin alottelemaan ja siitä sitten keikalle toiseen baariin! No nykyinen mieheni oli pokena ovella täällä pubilla ja tuli sitten siihen naljailemaan mulle edellisen illan suorasukaisista käsimerkeistä (älkää kysykö enempää!). Mä olin tietysti kuula punasena siinä pöydässä että "jooo kiva hävettää heh heh painutko vittuun" -asenteella. No mieheni lupasi tulla pubin sulkeuduttua keikkabaariin jatkoille! Ja piti sanansa ja bongasi mun heti kun mahdollista, baarista ja siitä lähdettiinkin neljästeen jatkoille ja noh. Kyllähän te tiedätte :D

Siitä alkoi yhteydenpito, itselleni yhteinen yö nyt ei ollut iso juttu enkä ajatellut miehen heti ottavan yhteyttä, mutta feissarista hän mut sitten löysi kaverini avustuksella ja helmikuussa 2010 muutti luokseni Vantaalle <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tavattiin netissä. Siellä juteltiin n. 3kk ajan ja sitten tavattiin kahvilassa. Siitä se sitten lähtikin vauhdilla etenemään... :) puoli vuotta ensitreffien jälkeen muutettiin yhteen ja kihloihin mentiin tasan vuosi sen jälkeen kun ensimmäistä kertaa netissä juteltiin. :) Enpä sillon olisi uskonut että netistä löydän tulevan mieheni. <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me yläasteella tutustuttiin ja mesessä juteltiin iltaisin ja viikonloppuisin, oli sellaista pientä ihastusta ilmassa alusta asti. Kertaakaan ei silloin nähty ja välitkin meni poikki jossain vaiheessa kokonaan, mutta lopulta sitä taas mesessä juteltiin ja kun vanhemmiksi tultiin niin uskallettiin jo tavatakkin. Silloin oltiin kyllä molemmat vielä suhteessa ja kun sitten lopulta molemmat oli vapaita niin uskallettiin nähdä enemmän ja lopulta sitten alkusekoilujen jälkeen alettiinkin seurustelemaan. Ja tässä sitä nyt ollaan..:) tästä sitä haaveiltiin ja miettiihän sitä välillä, että mitä ihmettä siinä välissä oikein sekoiltiin kun näin hyvin loppujen lopuksi yhteen sovitaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tutustuimme serkkuni kautta, mies on yksi serkkuni parhaista kavereista. Ensimmäisen kerran tavattiin juurikin serkun luona, missä olimme kumpikin iltaa viettämässä. Kumpikin ihastui oikeastaan heti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tutustuttiin baarissa. En ollut käynyt kyseisessä baarissa koskaan aiemmin ja olin myös vannonut, etten sinne aio ikinä mennäkään, koska se ei varsinaisesti ole mikään kaupungin pramein paikka. Onneksi kuitenkin suostuin sinne ystäväni 18-vuotissyntymäpäiviä juhlimaan ja heti ovesta sisään astuttuani bongasin potentiaalisen miehen. Tovin kuluttua jo juttelimme ja illan päätteeksi vaihdoimme numerot ja mies vei minut taksilla kotiin. Pyyteli kyllä hänen luokseen, mutten vielä lähtenyt. Seuraavalla viikolla sitten jo olinkin yökylässä ;) Ja nyt seitsemän vuotta myöhemmin suunnitellaan häitä ensi kesäksi.

Olemme olleet myös samaan aikaan samassa päiväkodissa lapsena, mutta silloin ei vielä rakkaus syttynyt.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Netissä tavattiin, melkein päivittäin yksityisesti viestiteltiin. Useita tunteja tuli chatissä oltua. Puhelinlangat lauloivat ahkerasti, kunnes siirryttiin skypeen puhumaan. Tapasimme ensi kerran päivää ennen juhannusta 2011, kun matkustin hänen luokseen. Välimatkaa oli 450 klm:ä, joten piti miettiä milloin tavataan. Ennen matkustamistani rakas oli soittanut vanhemmilleni ja kysynyt isältäni kättäni ja isä oli antanut luvan. Tästä puhelusta en tiennyt mitään. Ensi tapaaminen mullisti elämäni täysin ja mihin se vei :-X

Juhannuksena tapasin rakkaan vanhemmat, veljen ja tämän tyttöystävän. Juhannus oli ikimuistoinen, juhlimme perinteisesti grillaten ja juoden. Myöhemmin illalla rakkaani isä kysyi minulta miten juttu jatkuu, vastasin siihen emme ole siitä vielä puhuneet. Olimme sopineet että teemme jatkosta päätöksen kun ollaan kahdestaan. Äiti sanoi toivon todella että teistä tulee pari menette naimisiin ja perustatte perheen. Olet sellainen unelma miniä, parempaa en voisi saada koskaan.Olet sellainen persoona joka tulee hyvin toimeen poikani kanssa. Toivon todella että teistä tulee pari. Isä sanoi pojalleen että pidä hyvää huolta -------, poika tietysti pidän hyvää huolta -------. Näin meni juhannus :D

Juhannuspäivä meni rattoisasti. Illallla kun juteltiin laittoi rakkauslaulun soimaan taustalle ja kosi. Vastasin kyllä. Päätimme juhlia häitä 2012.

Häitä juhlittiin 13.10.2012 :gpari: Sai anoppi ja appi toivomansa tyttären :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

vaikka sanotaan, ettei sieltä baarista sitä oikeaa löydä, mutta kyllä minä vaan löysin! Lähdin tutun komistuksen matkaan ja aamulla oli morkkis, koska en periaatteesta harrasta yhdenyön juttuja, ja kappas vain, naimisiin tässä ollaan menossa! <3 Periaate pitää! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitää munkin tänne kirjoittaa, nyt vielä kun meillä on juuri tänään miehen kanssa vuosipäivä kihlajaisista! ;)

Me ollaan tavattu miehen kanssa WoWissa. Jossain vaiheessa vaihdon servua samaan paikkaan, kuin jossa mieheni majaili ja sattumalta alettiin juttelemaan enemmänkin pelissä. Mun mielestä se oli jotenkin niin söpöä, kun tää vaan valmisti kaikkee tarpeellista mun hahmolle ja oli niin herrasmies. Jotenkin mulla heti kolahti mun miehen kanssa, et kyl täs on jotain enemmänkin.

Ekat treffit meillä oli miehen kotimaassa Norjassa. Puoltoista vuotta sen jälkeen mies muutti Suomeen mun luo ja ensi kesänä tanssitaan meidän suomalais-norjalaisia häitä Paraisilla :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Talkoissa, miehen mökillä. Miehen ystävä järjesti talkoot. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tapasimme niinkin hienossa paikassa kuin Internet, tarkemmin sanoen Facebook ja eräs yhteiseen mielenkiinnon kohteeseen liittyvä keskustelualue siellä. :) Siitä se sitten lähti, ja about vuosi sitten mieheni kosaisi minua. Hääpäivää ei ole vielä päätetty, mutta mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa... ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olimme samassa lukiossa, hän vuotta ylemmällä luokalla. Silloin emme vielä onneksi tutustuneet, sille olimme ihan eri ihmisiä. Minä en pitänyt hänestä, eikä hän olisi ikimaailmassa kiinnostunut minusta. Vasta muutaman vuoden päästä - kun olimme molemmat jo kirjoittaneet ylioppilaiksi - tapasimme uudestaan yhteisen harrastuksen merkeissä, olemme siis molemmat partiolaisia. Kemiaa oli heti, ja puolen vuoden päästä, kun olimme jo yhdessä johtaneet hetken aikaa sudenpentulaumaa, huomasimme molemmat, että tuo toinenhan tykkää takaisin :) Nyt yhteistä matkaa on takana pikkuisen yli neljä vuotta, kihloihin mentiin kesällä ja häät toivottavasti ensi kesänä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

.

Muokattu: , käyttäjä: mur

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tapasimme siten, että mieheni löysi mut IRC-galleriasta ja alkoi jutella mulle. Emme kumpikaan tienneet toisista mitään, ei asuinpaikkaa tms. Siine jutellessa kävi ilmi että asumme samassa kaupungissa, mikä jo tuntui hauskalta sattumalta koska asuinkaupunkimme oli todella pieni, jossa tyyliin kaikki tuntee toisensa. Rupesimme selvittelemään, tarkempaa asuinpaikkaa ja selvisi että mies oli muuttanut naapuriini hiljattain toiselta paikkakunnalta. Koska juttu nauratti meitä, ja meillä muutenkin synkkas hyvin, päätimme treffata ja siitäpä tuo sitten alkoi :)

Nyt ensi treffeistä on 7 v ja 6kk!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tapasimme baarissa, jonne mieheni kaverit olivat hänet pakottaneet :D Jälkeenpäin hän onkin sanonut, että onneksi sen kerran(kin) suostuin mukaan :) Ensimäisen kerran, kun menimme vanhempieni luo hän mietti kuumeisesti miten kertoisimme tapaamispaikastamme heille. Miehelleni oli yllätys, että vanhempani sekä sisarukseni puolisoineen olivat kaikki tavanneet baarissa :P Huomauttaisin vielä, ettei perheessämme ole mitään alkoholiongelmia! ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään