Guest lady

Miten tapasitte?

319 viestiä aiheessa

Me tavattiin kesällä jäätelökioskilla. Minä olin töissä ja mies tuli jäätelölle. Samana iltana lähdettiin yhdessä grillaamaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me pyörittiin toisinaan samassa kaveriporukassa jo vuosia ennen seurustelua.

Kukapa olisi silloin arvannut että meistä vielä pari tulee!

Viitisen vuotta sitten oltiin kumpikin erottu samoihin aikoihin pitkästä suhteesta. Erään baari-illan päätteeksi sitten vaihdettiin ekat pusut ja sillä tiellä tässä ollaan edelleen.. :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin eronnut edellisestä avopuolisostani alkukesästä ja päätin että nyt ollaan sinkkuina koko kesä ja treffaillaan miehiä. Koska en tuntenut kyseiseltä paikkakunnalta, päätin laittaa nettiin treffi-ilmoituksen. Noo selailin profiileja ja sitten katsoin yhtä kuvaa ja päätin että TUON minä nappaan. Koska en ollut käynyt moneen vuoteen treffeillä, päätin myös että "harjoittelen" treffeillä käymistä muutaman muun miekkosen kanssa (julmaa ehkä mutta ei tainnut kenenkää sydän särkyä kun kerran vaan tavattiin). Kirjoittelin tällä miehelleni ja hän vastasi. Kaksi viikkoa niin tavattiin. En olisi tuolloin vielä uskonut, että alkaisimme seurustella, koska vähän yli kuukausi sitten päättyi kolmen vuoden suhde, mutta toisin kävi =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tapasimme työ- ja elinkeinotoimiston järjestämällä kurssilla, jonka oli tarkoitus valmentaa korkeakoulujen pääsykokeisiin ja työnhakuun. Parin ensimmäisen kurssiviikon jälkeen juhlimme yhdessä koko kurssiporukalla yhden kurssilaisen kämpillä ja alkoholin rohkaisemana tein sitten aloitteen. Siitä se sitten lähti ja pian asuttiinkin jo yhdessä. Huvittavaa oli, että olimme olleet aiemmat kolme vuotta samassa lukiossa, mutta emme siellä ikinä sattuneet tekemisiin toistemme kanssa. Oli ihana sattuma, että tuo kurssi saattoi meidät yhteen :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensitapaaminen kävi silleen, että kävin miehen luona hieronnassa. No silloin ei rakkaus leimahtanut koska luulin hänen olevan varattu, mutta kovasti kipunoi meidän välillä. Siitä meni jotain kolmisen kuukautta kun sitten sattumalta tavattiin baarissa, sielläkin vaan juteltiin, mutta kun minulle kerrottiin että sain uuden ihailijan (kuulemma niin pitkään katseli perään), niin siitä se sitten pikku hiljaa lähti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tutustuimme yhteisten ystävien kautta. Minun hyvä ystäväni ja hänen ystävänsä seurustelivat keskenään ja puoliksi vitsillä alkoivat meille vihailemaan, että nyt ois sopiva kumppani tiedossa. Tapasimme ensimmäisen kerran yksissä illanistujaisissa, mutta sieltä jäi mukaan vain muutama sana ja facebook-kaveruus. Ajoittain törmäiltiin kesän aikana, mutta mitään mjuuta kuin juttelua ei ollut ilmassa. Nämä meidän ystävämme suunnitteivat loppukesäksi reissua Tampereella ja Särkänniemeen ja meidät molemmat oli pyydetty mukaan. Oma osallistumiseni tosin meinasi jäädä toteutumatta, kun rakas isoisäni nukkui pois paria viikkoa ennen tuota reissua ja hautajaiset pidettiin samana päivänä. Multa jäi siis Särkänniemi väliin, mutta tuon kamalan hautajaispäivän päätteeksi hyppäsin junaan ja suuntasin ton porukan kanssa iltaa viettämään Tampereen yöhön. Junassa päätin, ettei kyseisen päivän tarvitse päättyä niin huonosti kuin miten se oli muuten sujunut. Illalla hotellilla aloitellessamme vaihdettiin katseita ja kaupungille lähdettäessä mieheni otti mua kädestä kiinni ja se oli sitten menoa. Kukaan ei olisi kuulemma oikeasti kuvitellut, että päädymme yhteen :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tavattiin yhteisen ystävän kautta. Olin muutama kuukausi ennen sitä eronnu ja asuin yksiössä. Ystävä oli matkalla mun luokse törmänny johonki luokkalaiseensa ja pyytäny häntä mukaan baarin. Sanoin ystävälle että voihan sen miekkosen munki luo pyytää alottelemaan. Ystävä yritti monta kertaa soittaa miehelle mutta ei saanu yhteyttä. Ystävä ei onneksi antanu asian olla vaa netistä selvitti miehen numeron ja pyysi häntä tulemaan jo alku illasta luokseni. Baarissa sitte mies pyysi mua treffeille ja oli aivan otettu ku suostuin siihen. :tender:  Sen illan jälkeen ei nähty puoleentoista viikkoon. Ystävämme yritti kokoajan saada meidät samaan paikkaan samaan aikaan muttei onnistunu ku vasta myöhemmin. Sitte ku nähtii taas, vietettii koko yö ulkona ja katsottii auringonnousua. :girl_in_love:  Sen illan jälkeen ollaan oltu aina yhdessä <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meikin tavattu siellä kuuluisassa baarissa :D vaikka empä olisi uskonut. Kaiken muun hyvän lisäksi, minä itse otin mieheen yhteyttä myöhemmin (jätti siis toki numeronsa) ja kahvitteleen pyytelin... Näin se vaan joskus menee :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muutin kaksi vuotta sitten uuteen asuntoon. Saman vuoden kesänä tuleva mieheni bongasi minut talomme pihalta. Tutustuimme, ihastuimme, rakastuimme, asuimme vuoroviikoin toistemme luona samassa rapussa noin puoli vuotta, kunnes muutin virallisesti mieheni luo asumaan. Olen monesti miettinyt, mikä onni oli, että muutin juuri kyseiseen taloon. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhteisten ystävien kautta. Ekan kerran tavattiin parissa bileissä ja ihastuttiin juhannuksena :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

*muoks*

Muokattu: , käyttäjä: Prinsessahäät2013

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laivalla syntymäpäivänäni. :)

Jo terminaalissa istuessa kiinnitin huomioni tähän juuri omaan makuuni olevaan mieheen (poikaan - on siis minua vuoden ja kuukauden nuorempi) ja tuijottelin häntä koko sen tunnin ajan, kun laivan lähtöä odoteltiin.

Hukkasin hänet pariksi tunniksi, mutta baarin tiskillä katseemme kohtasivat ja muutaman minuutin kuluttua hän tulikin juttelemaan.

Se ensimmäinen suudelma oli viedä jalat altani ja olisivat varmaan lähteneetkin, jos en olisi ollut ripustautuneena miehen kaulaan. :D

Laivareissun jälkeen tapasimme melkein viikottain ja ehdimme välillä jopa erotakkin parin tunnin ajaksi, mutta jo samana iltana mies soitti minulle ja kertoi ikävästään yms.

Syksy oli todella raskasta aikaa suhteellemme ja jouduin todella tekemään kovasti töitä, etten menetä tätä miestä. Tammikuusta alkaen olenkin nyt oleskellut täällä miehen luona ja helmikuussa muutin virallisesti, joten vaikeuksista on selvitty. :)

Itselläni on nuoresta iästäni (26 v.) huolimatta pari vakavaa (4 v./kihloissa ja 5 v./naimisissa) ja usea lyhyempi suhde takana, mutta kukaan ei ole tuntunut niin oikealta, kuin tämä nykyiseni. <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tavattiin kaverin kautta kotibileissä opiskeluaikana. Sitten jatkettiin juttua facebookin kautta ja ensimmäiset treffit olivat pari viikkoa ensitaamisen jälkeen. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tavattiin noin vuosi ennen kuin löimme hynttyyt yhteen. Mieheni oli silloisen kämppikseni kaveri ja heitti meidät autollaan käymään isommilla ostoksilla kaupassa.. Kiinnitin huomiota silloin, että hän merkitsevästi minua katseli kauppareissun ajan. Ja myöhemmin hän on tunnustanut automatkan ajan vilkuilleensa ja ihailleensa minua taustapeilistä  :girl_pinkglassesf:  Silloin seurustelin vielä eksäni kanssa.  Vuoden verran moikkailimme törmätessämme kunnes sitten kerran baarissa pysähdyimme jutustelemaan ja tutustumaan ja siitä se sitten lähti :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olin kärsinyt jo jonkin aikaa pahasta työuupumuksesta ja päättänyt muuttaa pois etelä Suomesta. Katsoin kuitenkin maaseuden tulevaisuuden etsitään ystävää -palstalta potentiaalisia miehiä ensin. Kolme ilmoitusta valitsin ihan vain iän perusteella. Tuleva aviomieheni sattui olemaan ensimmäinen, jolle lähetin viestin. Ja sen jälkeen menin nukkumaan kun olin ollut yövuorossa. Joskus illalla heräsin ja kaksi viestiä oli tullut puhelimeen. Mies oli jo ehtinyt kysyä oliko huono aika ja voi hän ottaa myöhemminkin yhteyttä, kun en ollut vastannut ensimmäiseen hänen lähettämään viestiin. No siitä alkoi muutaman viikon tekstari yhteydenpito, jonka jälkeen uskaltauduttiin soittelemaan. Joka ilta vähintään tunti puhelimessa, yleensä kyllä enemmänkin :) Tapaninpäivänä 2007 matkustin miehen luokse, tämä oli noin 3 kk ensimmäisen yhteydenoton jälkeen, ja sille tielle olen jäänyt. Maaliskuussa 2008 irtisanouduin vakituisesta työsuhteestani, pakkasin kaiken vähäisen omaisuuteni, lapsen sekä koiran ja muutin miehen luokse. Tämä muutto niin nopeasti, koska ei haluttu elää etäsuhteessa. Välimatkaa oli silloin alussa yli 600km. Ja ensi vuonna olisi tarkoitus viettää meidän häitä :gihlat:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävimme samaa lukiota. Mies oli abi, minä kakkosella. Seurustelun alussa oli miehellä lukuloma kevään ylioppilaskirjotuksia varten, mikä taas tuotti vaikeuksia kun yritti toiselle antaa lukurauhaa :D Nyt takana seurustelu kuusivuotta, yhdessä asumista 5 vuotta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tavattiin yhden mun entisen työkaverin kautta puolitoista vuotta sitten baarissa. Siitä vajaan viikon päästä kävimme ensi treffeillä ja sitten jo rupesimmekin seurustelemaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin kaverin kanssa kaupungilla, kun törmättiin kaverin työkaveriin, joka pyysi meidät ravintolaan kanssaan. Hänen seurassaan oli sitten tuleva sulhoni. Silloin teki eroa tyttöystävästään jja pyyteli vaan anteeksi koko illan, johon mä totesin että ei multa tarvitse anteeksi pyytää. Muutama viikko meni ja nähtiin uudelleen terassilla. Heti seuraavana päivänä lähtikin mun aveciksi kaverin häihin... Vauhdikas lähtö ja hyvä niin. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Töissä tavattiin. Aika kliseistä, mutta siitä se lähti :D Olemme siitä harvinainen pari varmaan, mutta tykkäsimme molemmat työskennellä yhdessä ja ikävöimme sitä aikaa vieläkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Netissä...pelattiin molemmat samaa mmo:ta ja kommentoin hänen ulkonäköään killan foorumeilla (hän ei mielestäni näyttänyt yhtään irlantilaiselta) josta lähti sitten keskustelu. Ehdimme jutella lähes vuoden ennen kuin mahdollisuus tavata tuli. Hän lensi luokseni ja sen jälkeen pisin aika erossa oli ensimmäiset 2 kk ensi tapaamisen jälkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Törmäsimme toisiimme klassisesti yöelämässä. Siitä se seurustelu sitten lähtikin nopeasti liikkeelle, jo parin viikon kuluttua ensi kohtaamisesta olimme jo niin pariskuntaa, että! Olimme tuolloin vielä niin nuoria, että asuimme kumpainenkin vanhempiemme luona, minulla oli vielä lukio kesken ja sulholla armeija käymättä. Vuoden kuluttua ensitapaamisesta muutimme yhteen ja ostimme asunnon. 

Muokattu: , käyttäjä: Liljankukkanen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tapasimme perinteisesti baarissa. Tiesimme toisemme kyllä ennestään sillä olemme samalta paikkakunnalta kotoisin, mutta hän on juuri sen verran minua vanhempi, ettemme ole esim kouluaikoina samoissa porukoissa hengailleet. Tapaaminen taisi olla kohtalo, sillä tuohon aikaan oli sellaisissa töissä, että minulla oli erittäin harvoin mahdollisuus lähteä viihteelle, eikä se tuona iltana edes ollut suunnitelmissa, lähdin vain kuin kaverini( joka kävi minuakin harvemmin viihteellä) halusi. Miehenkään ei ollut tuon iltana tarkoitus lähteä mihinkään etenkään kaupunkiin asti, mutta niin vai kaverinsa kanssa tie vei samaan yökerhoon meidän kanssa. Baaritiskillä osuttiin nokikkain ja siitä se ajatus sitten lähti. Vein miehen äitini luo yöksi( asuin tällöin jkl:ssä ja olin vain käymässä kotipaikkakunnalla) ja jo viikon tapailun jälkeen seurustelimme.

Jotenkin kai sitä alitajuisesti tiesi, että tässä on nyt SE mies, sillä en ole koskaan esitellyt yhtään poikaystävää vanhemmille vielä vähemmän heti ensimmäisen yhteisen yön jälkeen. Asiat ovat sujuneet sen jälkeen omalla painollaan ja noin puolen vuoden seurustelun jälkeen muutimme yhteen, vuoden seurustelun jälkeen ostimme asunnon ja nyt rakennamme taloa ja elokuussa vietetään häitä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään