Guest lady

Miten tapasitte?

319 viestiä aiheessa

Me tavattiin vappuna kunnon ryyppy bileissä. Sillon ei paljoo keretty juttelemaan kaksistaan. Seuraavana päivänä kyseinen herra oli laittanut faceen kaveripyynnön, siellä juteltiin pari päivää ja sitten lähettiin "yhdellä" käymään, niinhän siinä kävi että mun viimenen bussi tuli ja meni joten päädyin herran viereen nukkumaan :) Siitä se yhteyden pito sitten lähti ja ny ollaan tässä häitä suunnittelemassa ;) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tavattiin ekan kerran kun minä aloitin lukion syksyllä 2009, mies oli siis vuoden pidemmällä samassa lukiossa :) Kavereita oltiin melkein koko lukioaika ja noin puoli vuotta mun lukion päättymisen jälkeen "löydettiin toisemme" sitten ihan oikeasti :) Lukioaika siis meni molemmilla seurustellessa omilla tahoillamme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tapasimme varmaan 14-15-vuotiaina "kylillä" tai jossain bileissä yhteisten kavereiden kautta. Ei me mitään erityisemmin kai koskaan juteltu mutta tiedettiin toisemme. Pidin tyyppiä syötävää suloisena mutta en olisi kuvitellutkaan joskus seurustelevani hänen kanssaan, saati meneväni naimisiin... ;) 19-vuotiaana sitten erottuani entisestä poikaystävästäni vietin jonkin verran aikaa erään yhteisen ystävämme kanssa ja siten törmäsin pari kertaa myös tähän tulevaan mieheeni. Hän pääsi sinä keväänä ylioppilaaksi ja päätin kokeilla kepillä jäätä esittämällä onnittelut ja pyytämällä kahville. Ja se oli menoa samantien! :D reilu kuukausi seurusteltuamme hän lähti vuodeksi armeijaan, mutta ensihuumassa selvisimme siitäkin ilman suurempaa draamaa ja armeijan jälkeen muutimme yhteen. Sillä tiellä ollaan edelleen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tavattiin kans baarissa mutta vähän eritavalla ku muut...molemmat ravintola-alalla ja tuli käytyä töiden jälkeen herrani kapakassa ja ovimieshän on aina se, kenet näet ensimmäisenä... Ja kyseinen ovimies on sitten aamuni ensimmäinen ja iltani viimeinen jonka näen...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tavattiin silloisella työpaikalla ja ajan myötä ystävystyttiinkin jo niin että lähipiiri piti meitä lähes parina jo ennenkuin me itse :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tavattiin ammattikorkeakoulun järjestämässä opiskelijatuutor-koulutuksessa. Pitkä, tumma ja komea poika vei minun syrämen. :girl_in_love::girl_pinkglassesf:

Muokattu: , käyttäjä: HääTäi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

.

Muokattu: , käyttäjä: fru

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensimmäisen kerran nähtiin yhden illan juttuni (joka seurustelee nykyisin kaverini kanssa) kautta, kun tuo mies on nykyisen mieheni kaveri :D Sitten kunnolla tavattiintavattiin Porin Jazzeilla viime kesänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tavattiin 10 vuotta  :-X  sitten koulussa. Itse olin ysillä ja mies lukion ensimmäisellä yhteisen kaverin kautta. Siitä se sitten alkoi... ja saa kruunun ensi kesänä. Hauskaa on se, että oltiin kyllä oltu samassa koulussa kaikki kouluvuodet mutta itse en ollut koskaan havainnut miestäni. Onneksi se sitten huomasi mut ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tavattiin kotitellisuuden keikalla. Heti kun näin tulevan mieheni niin olin ihan myyty. :give_heart:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lukiossa silloin vuooooosia sitten. Olin vuotta ylemmällä ja kattelin että mikä ihme heppu tuo on. En silloin olisi voinut kuvitellakaan että sen omituisen pojan kanssa joskus vielä menisin naimisiin ja meinaan perheenkin perustaa  :girl_in_love: Siitä alkoi ystävyys joka välillä hieman hiipui ja nähtiin vähemmän kunnes vähän salaakin toisiimme ihastuttiin. Oli se kieltämättä pöllö hetki kun tajusin että edessäni onkin komea vaalea mies johon olen auttamattomasti rakastunut eikä enää se ihme humppatukkainen kömpelö metalliheppu (johon menetin koulupäivän aikana hermoni moneen, moneen kertaan!) :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ollaan samasta kylästä kotoisin, mutta hiukan eri ikäryhmää... Tiedettiin toisemme aikalailla mun yläasteajoista asti, mutta miekkosella oli silloin tyttöystävä plus myöhemmin tapaili yhtä mun kaveria :D Sitten yksi mun toinen parhaimmista kavereista, joka on mieheni pikkuserkku, alkoi parittamaan meitä, ja yhden yön suhteesta se sitten lähti ja sille tielle jäätiin :D Romanttinen tarina kerrottavaksi jälkipolville ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Netissä tavattiin ja pitkällisen kirjoittelun jälkeen päätettiin tavata...ensin ajattelin, että en menekään, kun mies on melkein 9 vuotta vanhempi, mutta meninpä kuitenkin. Siitä sitten alkoi tapaileminen tiiviisti ja nopeasti muutettiin yhteenkin. Mutta tästä kaikesta jo melkein 9 vuotta aikaa :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tiedettin toisemme ennestään, koska mieheni on veljieni kaveri ja minä taas miehen siskon tuttu. Ollaan aina asuttu samassa pitäjässä. Syksyllä 2007 törmäsin mieheeni kun hän tuli asioimaan työpaikalleni. Silloin olin vielä eksän kanssa avoliitossa ja kihloissa. Sitten joulukuussa -07 törmättiin yökerhossa ja jutusteltiin niitä näitä kun kun seurassa olleet ystävät olivat jonnekkin kaikonneet. Tehtiin miehen kanssa diili et se etsii mulle jonkun kivan rattopojan (olin silloinkin vielä exän kanssa) ja miä etin sille jonkun kivan hoitsun.   :girl_haha: Mies vielä ehdotti silloin vitsillä että sehän voi olla mun rattopoika. Minuu jäi mies kaivelee ja oottelin et se tulis facebookii yms. Sit se tammikuussa-08 liittyikin facebookiin ja minä menin heti pyytämään kaveriksi. :girl_haha:

Sitten ongin meseosoitteen veljeltäni salaa ja laitoin sitä kautta viestin. Siitä alkoikin sitten armoton mesettäminen. Suhde exään veteli viimeisiään, mut en saanut exää tajuamaan asiaa. Miehen kanssa sovittiin et ollaan vaan kavereita jne ja mesetys jatkui yötä päivää :girl_wink:

Huhtikuussa-08 exä sit vihdoin tajusi et parempi meidän on erota. Miehelle laitoin viestin "ihan vaan kaverina" että olen nyt eronnut...Seuraavana päivänä tuli viesti et nähtäiskö jossain :pupu_1:

Vielä silloinkaan ei alettu seurustelee, vaan kuukausi jatkettiin tapailua ja viestittelyä, kunnes 8.5.08 sitten päätettiin et seurustellaan nyt sitten oikein kunnolla. Toiselle veljelleni taisi olla pieni järkytys tää meidän seurustelu kun meillä on ikäeroakin kuusi vuotta. Minä olen vanhempi...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tavattiin ekaa kertaa 2008 syksyllä kun miekkonen tuli mun kotikaupunkiin töihin, itse olin silloin vasta 15-vuotias. Tutustuttiin ja yhteisessä porukassa hengailtiin, mutta mitään kummempaa ei sattunut kuin vasta keväällä 2009, jolloin aloin juttelemaan facebookissa kaikenlaista. Kesäkuussa oltiin kesätöiden takia yhteyksissä vieläkin enemmän ja lopulta kesäkuun lopussa tavallaan ajauduttiin yhteen :D Mitään sopimusta seurustelusta tms. ei ollut vaan mentiin ihan tunteiden mukaan, se oli tavallaan sanomatta selvää :) Tällöin olin 16-vuotias ja mies 24-vuotias, joten yritettiin pitää suhde salassa, mutta lopulta "jäätiin kiinni" mun vanhemmille lokakuussa. Perheen (ymmärrettävän) nuiva ensivaikutelma kuitenkin muuttui aika pian ja nykyään mun vanhemmat ja sisarukset tulee hyvin toimeen miehen kanssa. 

 

Mentiin kihloihin pian tasan vuosi sitten ja ollaan nyt seurusteltu vähän yli neljä vuotta. Vaikka ikäeroa on 8 vuotta niin tullaan hämmentävän hyvin toimeen keskenään :)

Muokattu: , käyttäjä: zrq

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Baarissa tavattiin, kun mieheni kaveri yritti iskeä mun silloin varattua kaveriani :D  Heidän jutellessa mekin päädyttiin juttelemaan ja sitä juttua jatkuikin aamukuuteen... Numerot vaihdettiin ja sen jälkeen se olikin sitten menoa :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Baarissa tietenkin ja pikkujouluaikaan :) Vanha koulukaverini oli mieheni ystävä, joten samaan pöytään satuttiin istumaan. Mieheni kiinnitti minuun ensin huomiota, ja tuli juttelemaan viereeni. Loppuillasta vaihdettiin suudelmia ja numeroita. Ensitreffit viikon päästä ja sen jälkeen ollut menoa. Siitä lähtien olemme olleet varmoja toisistamme ja, että yhteen kuulutaan. Häiden aikaan yhdessä 2 vuotta ja risat :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tavattiin töissä. Sulho "piiritti" minua, pyysi lenkille jne. Pian minä sitten olinkin mennyttä naista. Työpaikkaromanssi   :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yläasteella tavattiin ekan kerran. Meille kävi se klassinen teinileffakohtaus :) . Oli vuosi 2000 ja ysiluokka meneillään. Mä olin se hiljainen,kiusattu,huomaamaton tyttö ja hän se koulun suosituin,komein,kaikkien kaveri. Taidettiin molemmat pitää pitkän aikaa ihastuksemme salassa toisiltamme ja kaikilta muiltakin,vaikka jälkikäteen ajateltuna oli se aika läpinäkyvää :) ysi kun loppui,vietettiin joka hetki yhdessä ja seurustelemaan alettiin virallisesti 27.6.2000. 2002 muutettiin yhteen. Siitä eteenpäin oltiin yhdessä vuoteen 2004, kunnes ylläri ylläri,armeija erotti. Tulin vahingossa kuitenkin raskaaksi vaikka muutettiin erilleen,ja palasimme yhteen huhtikuussa 2005,kuukausi ennen laskettua aikaa. Tyttö syntyi ja kaikki oli hyvin kunnes taas tuli mutkia matkaan ja pikaisesti kihlautumisen jälkeen 2008 erottiin ja lähdin paikkakunnalta. 2009 tulin takaisin ja elämää hieman nähneenä (muutama seurustelusuhde takana. Tämä suhde oli siis ensimmäiseni ennen muuttoa pois.)törmäsin toki lapseni isään säännöllisesti ja rakastin häntä aina vaan. Hän oli ensirakkauteni ja torjuttuaan minut oman eronsa jälkeen annoin asioiden mennä omalla painollaan kunnes yhteen palattiin taas 2010 maaliskuussa josta kuukausi eteenpäin olinkin taas jo raskaana :) poika syntyi 2011 tammikuussa,kihlat 22.12.2012 ja naimisiin 27.6.2014. Ei ihan samanlainen rakkaustarina kuin muilla,mutta ei ole ensirakkautta voittanutta,piti vain todeta se rautalangasta vääntämällä :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Opiskelijaristeilyllä ensimmäisen kerran. Muistan miehen naurun ja ruskeat silmät, mutta erinäisten juorujen myötä leimasin hänet itsekeskeiseksi p******ksi aluksi :D Vuotta myöhemmin opiskelijabileissä olin salaa juomassa hänen pöytäseurueensa juomia kun hän huomasi asian ja ajauduttiin ensimmäistä kertaa juttelemaan kahdestaan ja omat ennakkoluuloni osoittautuivat vääriksi ja huomattiin että tultiin hyvin toimeen. Puoli vuotta myöhemmin aloitettiin seurustelemaan ja vuotta myöhemmin muutettiin saman katon alle ja siitä eteenpäin ollaankin menty sitten aika nopeasti :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yllätyin miten moni on netin kautta tavannut. Luulin meitä siinä suhteessa kummallisiksi :-D

1.5.12 molemmat kirjauduimme deittisivustolle vitsillä ja tylsyyden pakottamana, samoista syistä täysin toisistamme tietämättä. Seuraavana päivänä sain tavallisen lyhyen ja tylsänkin viestin miehekkeeltä. Kohteliaisuudesta vastasin, vaikka ensimmäinen ajatus olikin "*ttu mikä sukunimi". Muutaman muunkin kanssa juttelin ja moni vaikutti kiinnostuneemmalta. Miehekkeen kanssa viestit olivat muutaman päivän ajan vain sellaisia parin lauseen heittoja. Muistan ajatelleeni, että "Tuskimpa tuota edes kiinnostaa, kai se nyt enemmän juttelis eikä vaan laukois lyhyitä vastauksia". Taisin jo olla hänet estämässä tästä syystä, kun juttelun tyyli muuttui täysin. Jäin saman tien koukkuun. Kiinnostuin ja ihastuin, mitä enemmän juttelimme ja häneen tutustuin, sitä kovempaa vetovoimaa tunsin. Ei mennyt viikkoakaan ensimmäisestä miehekkeen laittamasta kommentista, kun jo päätimme tavata. Se ei ollutkaan ihan helppo homma, sillä välillämme oli useampi sata kilometriä. Onnistuin kuitenkin löytämään itseni muutaman päivän päästä miehekkeen kotikaupungin juna-asemalta.

Ja siinä hän oli. Tiesin heti, että hän se on, hänen kanssaan haluan olla. Onneksi mieheke tunsi samoin. Samana päivänä tapasin jo miehekkeen siskon ja veljen, samana viikonloppuna myös miehekkeen äidin, veljen vaimon ja pari kaveria. Olin aivan äimänä, miten ihanasti he ottivat minut vastaan.

Yhteisen viikonlopun jälkeen velvollisuudet pakottivat minut takaisin kotiin. Ennen lähtöäni oli kuitenkin selvää, että näemme pian uudestaan. Ja niin kävi. Seuraavana viikonloppuna olin taas miehekkeen luona. Ja tänä viikonloppuna tapasin myös isän ja kummipojan. En meinannut uskoa vastaanottoa taaskaan. Ihanaa. Siskoni lähestyvät ylioppilasjuhlat aiheuttivat minulle päänvaivaa, sillä tiesin etten pariin viikkoon miehekettä näe. Asiasta hänelle mainitsin ja hän vei viimeistään pisteet kotiin kommentoidessaan "No minähän tietenkin tulen mukaan. Lähdetään yhdessä täältä sun luo, sä voit rauhassa hoitaa opiskelut loppuun (olin juuri valmistumassa) ja järjestellä siskos juhlia. Minä kyllä pärjään. Ja haluan tavata sun vanhemmat ja suvun mahdollisimman pian". Eikai kukaan sano näin, jos ei ole tosissaan :-) Samana päivänä tein helpon päätöksen, muutan miehen kotikaupunkiin. Rupesimme jo katselemaan yhteistä asuntoa meille.

Siskoni juhlat saatiin juhlittua ja mieheke edusti ihanasti <3 Seuraavana päivänä takaisin miehekkeen kotikaupunkiin, uutta asuntoamme siivoamaan ja seuraavalla viikolla muutimme saman katon alle. Tässä sitä edelleen ollaan. Vaikka kuukaudessa olimme tutustuneet, ihastuneet, toistemme suvut tavanneet ja yhteen muuttaneet, niin kaikki tuntui oikealta. Onhan suhteemme toki vielä nuori, mutta jossain vaiheessahan sen täytyy olla. Yhteisiä vuosia on varmasti edessä paljon!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sattuma vei meidät samalla nettipalstalle aatamin aikaan 2004. Parin kuukauden jutustelun tuloksena huomattiin omituinen tunne, päivät tuntui tyhjiltä jos ei ehditty toisiamme nähdä ja se aika kun ei toisillemme juteltu, niin ainakin ajateltiin. Ihan siis selkeä IKÄVÄ oli toista. Taisi siitä vielä aikaa kulua pari kuukautta lisää, ennenkun sohittiin "mä tykkään susta tykkääksä musta" kepillä jäätä varovaisesti. Oltiin vielä teinejä silloin, voi että.

Naamatusten tavattiin ensimäisen kerran vasta vuonna 2010, kun molemmilla oli ikää ja valuuttaa matkustaa maapallon toiselle puolelle. Kellekkään ei ääneen kerrottu, että ollaan enemmänkin kuin ystäviä. Eikä tarvinnutkaan, kun paistoihan se läpi. Oltiin kai aika huonoja näyttelemään, kun sisko kysyi sitten suoraan heti visiitin jälkeen, että seukkaillaankos me tosissaan.  :rolleyes:

 

Ensi vuonna alkaakin sitten urakka, kun edessä siintää viisumihakemukset ja muutto Yhdysvaltoihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään