Guest lady

Miten tapasitte?

319 viestiä aiheessa

Otetaas sittenkin pois, sen verran tunnistettava kertomus kuitenkin.

Muokattu: , käyttäjä: Mrs. Spooky

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin työharjottelussa USAssa ja tapasin mieheni kuntosalilla. :) Hän oli siellä töissä. Oli ihastuminen ensisilmäyksellä mutta rakastuminen vasta vähän myöhemmin.  :girl_in_love: Pientä edestakaisin ravaamista oli sitten se alkuvaihe mutta oli sen arvoista. Häät olivat viime kesänä ja nyt perheeseemme kuuluukin jo 3  :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tapasimme nettideitin avulla. Sekä mulla että sulholla oli siellä ilmoitukset. Minä selailin miehen profiilia, mutta en uskaltanut kirjoittaa hänelle mitään. Mies bongasi vieraslistastaan minut, kurkisti profiiliani ja päätti kirjoittaa minulle. Miehen viesti erottui joukosta huomattavasti; olin aiemminkin saanut viestejä ihan mukavan oloisilta kavereilta, mutta tässä oli jotain erityistä. Mies vaikutti olevan aidosti kiinnostunut tutustumaan minuun ja lapsiini (mulla kun sellaisia aiemmasta suhteesta oli). Vaikutti myös siltä, että mies oli todella panostanut viestiinsä. Vastasin, vaihdettiin muutamia viestejä ja vaihdettiin sitten numeroita. Ensimmäinen puhelumme kesti kolme tuntia. Parina iltana soiteltiin ja sovittiin nopeasti treffit silloisen kotipaikkakuntani torille. Siitäpä se sitten lähti; ihastuimme toisiimme vaikka kumpikaan ei uskaltanut elätellä kovin suuria toiveita ettei mahdollinen pettymys olisi kovin paha. Asiat eteni luonnollisesti ja meille sopivalta tuntuvalla tavalla; tarkoitus oli alunperin toinen, mutta varsin nopeastihan me sitten loppujen lopuksi toimittiin. Mies kosi samana kesänä :D Kaikki on sujunut hyvin, ja perheenlisäystäkin saatiin viime vuoden lopulla. Häät on tosiaan kahden kuukauden kuluttua, niitä odotellen :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Työpaikkaromanssi, josta tulee ensi talvena 5v. : P 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bofferoimassa, eli pehmomiekkailemassa. :D

 

Tämä kuulostaa jotenkin tosi hauskalta :D:) 

Haluatko ehkä valaista meitä muita lisääkin? 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

.sokkotreffeillä hyvän ystävän suosituksesta 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Taidettiin yläasteella ekaa kertaa jutella, mutta lukiossa vasta alettiin yhdessä olemaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ammattikoulussa tutustuttiin ja sitten toisena vuotena alettiin seurustelemaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Netissä keskustelupalstalla "ensitapaaminen". Ei nyt ihan rakkautta ensisilmäyksellä, mutta yhteydenpidon jatkuessa yksityisviestein ihastuminen pikku hiljaa syveni ja toista oli "ikävä" jos ei satuttu olemaan samaan aikaan netissä..

Vähän yli 2kk tuosta "ensitapaamisesta" olinkin jo junassa matkalla reilun 600 kilometrin päähän,

ja 5 kuukauden päästä tuo sama matka ajettiin yhdessä autolla, peräkärryssä minun vähäinen omaisuuteni..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Työreissulla  :girl_haha:  Ei siis oltu työkavereita, mutta oltiin seurailemassa samoja seminaareja pari viikkoa, ja siitä se sitten vain lähti. Ihan hullua, kumpikaan ei meinaa vieläkään uskoa tätä kaikkea todeksi  :girl_pinkglassesf:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Netti toi meidät yhteen kaksi vuotta sitten ja eilen kihlauduttiin :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mieheni kaveri seurusteli kaverini kanssa, joten siinä samalla tutustuimme toisiimme eräissä juhlissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Irc-gallerian chat :D

 

Minä olin tylsää iltaa viettämässä siellä, kun hän sinne tupsahti, ei välttämättä ollut ensimmäisellä kerralla kun huomasin että hän kuuntelee aikapitkälti samoja bändejä kun minä, niin siittähän sitä juttua alkoi kehittymään. Ja tässä sitä nyt ollaan :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 Voi kuinka ihania tarinoita täällä, minua aina kiinnostaa kovasti että missä ja milloin joku pariskunta on tavannut. :)

 

No meidän tapaamisemme on aika tylsä perinteinen "yhteinen kaveriporukka" -tarina. Joskin minä huomasin sulhoni jo ennen tapaamista.

  2009 keväällä kiinnitin huomiota siihen, kuinka joku komea poika pyöräili usein talomme ohi, ja mietin että asuukohan se täällä päin. No sitten loppukesästä 2009 aloin hengailla eräällä pienellä ostarilla, jossa kyseisen alueen teinit tapasivat parveilla. Myös sulhaseni päätyi samoihin aikoihin liikkumaan tässä porukassa. Niin me sitten tutustuttiin, ja selvisi että hän on muuttanut  alkuvuodesta asumaan saman tien päähän jossa minä jo asuin. Selvisi myös, että hän aloittaa seiskaluokan samassa koulussa jossa minä jo olin. :)  ( Olen siis vuoden vanhempi) 

 Niin me sitten aloimme koulun alkaessa kulkea usein yhtä matkaa kouluun ja iltaisin tavattiin tällä ostarilla. Meistä tuli hyviä ystäviä ja sitten tammikuussa 2010 tämä ystävyys muuttuikin seurusteluksi :-X  Olimme alusta asti vakavissamme ( niin vakavissaan kun sen ikäiset voivat olla) ja ei sitten jäänytkään pelkäksi yläastesuhteeksi, vaan ensi vuonna juhlitaan häitä. :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Netti toi meidät yhteen kaksi vuotta sitten ja eilen kihlauduttiin :girl_in_love:

Täällä on siis muitakin netistä toisensa löytäneitä :) Onnea teille kihlauksen johdosta!

Me tavattiin netissä 4,5 vuotta sitten, en olisi sieltä uskonut aviomiestä löytäväni :) Yhdessä ollaan asuttu kaksi vuotta ja kihlauksesta on aikaa vuosi. Häät kesäkuun lopussa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tavattiin kirjastossa :D Tiedettiin kyllä toisemme jo ennestään, mutta ei oltu koskaan edes juteltu kunnolla.

Mulla oli kädessä yks elokuva, jonka H. huomasi ja sanoi, ettei oo sitä nähnyt. Mä kutsuin hänet tietenkin sitä sitten katsomaan ja se oli sitä myöten selvä. Yhteen muutettiin käytännössä sen leffaillan jälkeen heti ja naimisissakin ollaan oltu jo yli 8v. 

Edelleen ollaan ihan hulluina toisiimme  :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joillekin kysyjille vastaan jopa, että hiihdon maajoukkueleirillä. Siskoni esim. katsoi aika hämmentyneenä kun mut saa hiihtämään ehkä jollain keinolla, kukaan ei vaan ole keksinyt sitä.

Tarina on tavallaan tosi, kuulumme yhteen valtakunnalliseen yhdistykseen jonka foorumilla tutustuimme. Siellä pelaillaan roolipelejä, joissa on joku teema ja ensimmäinen kerta kun kommunikoimme oli mainitussa pelissä jonka taustatarinana oli Lahden MM-hiihtoihin valmistava leiri. Ei me kyllä tutustuttu vielä tuolloin, elettiin elokuuta 2011. Nuo pelit kestävät noin viikon ja niitä pelaillaan ehkä 10-15 vuosittain. Helmikuussa 2012 pelatun pelin aikana jo pudottuamme päädyttiin sitten vaihtamaan ajatuksia pelistä yksityisviesteillä, tuosta kaikki lähti. Päädyttiin sitten viestittelemään säännöllisen epäsäännöllisesti hyvinkin tiiviisti, ensimmäistä kertaa tavattiin kasvokkain 8.3.2013 ja mulla heräsi jotain pientä jo silloin. Olin kuitenkin parisuhteessa joten annoin asian olla. Välimatka oli lyhentynyt Kuopio-Helsinki-etäisyydeksi. Oltiin läheisiä ystäviä ja pystyttiin puhumaan toiselle ihan mistä tahansa, poislukien jostain syystä parisuhteet eivät olleet keskustelunaiheena koskaan, puolisolla oli vuoden suhdekin siinä välissä. Viime kesänä sitten päädyttiin taas viestittelemään aktiivisemmin ja huomasin siinä syyskuun alkupuolella että tuntemuksia on taas. Syyskuun loppupuolella meillä oli tämän yhdistyksen paikallisosastotapahtuma jossa itse tajusin mitä haluan elämältäni. Surullista sinällään kun olin kuitenkin edelleen parisuhteessa... Viestiteltiin koko matka sinne paikallisosastotapahtumaan ja koko matka sieltä pois, tämä oli sunnuntaina. Tapahtumassa moni piti meitä tuoreena parina, sen kuulemma näki meistä vaikka yritettiin peitellä sitä. Ei vaan kumpikaan itse tiedetty asiasta :P

Torstaina kerroin sitten silloiselle avopuolisolleni täysin typerän riidan jälkeen että juttu oli tässä. Oltiin kasvettu erillemme, haluttiin ihan eri asioita elämältä mutta ei vaan osattu erota kun oltiin niin totuttu siihen että toinen on mukana seurana. Sen jälkeen baariin samaisen yhdistyksen peli-iltaan, jossa yksi kaveri kysyi mitä kuuluu, kerrottuani tiivistetyn version tunnissa sain ilmoituksen että tuolle toiselle pitää kertoa mun tunteistani, joko hän kertoo tai mä kerron. Valitsin jälkimmäisen, ensimmäinen "tykkään susta tosi kovasti"-viesti sai vaan vastauksen jossa kyseltiin kuinka paljon sitä on tullut juotua ja kyllähän hänkin tykkää musta. Tarkensin sitten että enemmän kuin kaverina ja sain kuulemma pelästytettyä. Ongelmana oli lähinnä silloinen avopuolisoni. Siitä sitten juttelemaan, seuraavana päivänä ostin bussiliput Kuopioon seuraavalle viikonlopulle ja lauantaina lopetin tupakoinnin koska tiesin että tämä kumppanikandidaatti ei pahemmin harrastuksestani pitänyt, saa hengenahdistusta tupakan savusta ja lääkärinä ei muutenkaan tykkää asiasta. Puoliso totesi että pitää edetä hitaasti, asia kyllä unohtui aika nopeasti ja ollaan edetty aika nopeasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan tyypillinen nykyajan pariskuntia, eli netissä tavattiin. Minulla oli kuva, miehellä ei ollut. Mies otti yhteyttä ja olin ensin vähän lievästi sanottuna nihkeä. Kyseessä ei siis ollut mikään varsinainen deittipalsta. Omat deittikokemukseni olivat olleet todella huonoja, joten koitin vähän työntää miestä pois. Siinä sitten kirjoiteltiin jonkunaikaa ja ajattelin että tullaanpa hyvin juttuun ja ollaan yllättävän samanlaisia. Jännitti ihan sairaasti tavata mies, sillä pelkäsin että ei tultaisi yhtään juttuun. Sellaisiakin esimerkkejä oli, että kirjoitus luisti mutta livenä ei mitään kemiaa. 

 

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen ei kyllä paljoa tarvinnut enää arpoa. Ajattelin että tässähän tämä on. Kyllä silloin muutaman kerran mietti että onneksi mies oli niin sitkeä tapaus siinä alussa, muuten olisi oma sielunkumppanini kyllä mennyt ohi. Mies sanoi minulle että kyllä hän tiesi koko ajan mitä halusi ja aikoi tehdä kaikkensa saadakseen minut.  :D

Muokattu: , käyttäjä: Adiela

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Työpaikkaromanssi. :) Ensin vuoden salasuhde, sitten kaapista ulos. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tinderissä. :D

11 kuukautta sitten, lyhyen säädön jälkeen päätin etsiä tinderistä uutta ja kivaa seuraa. Melkein ekana eteen pompsahti avokki, joka myös tykkäili mun kuvasta. Alettiin siltä istumalta juttelemaan ja sovittiin tapaavamme seuraavana päivänä. Kumpikaan ei ollut valmis mihinkään vakavaan, kunhan haluttiin tutustua ja pitää hauskaa.

Meidän puoliviaton hengailu päättyi lopulta elämäni romanttisimmiksi treffeiksi lammen rannalle, jossa maattiin katselemassa tähtiä, halailtiin, juteltiin ja pussailtiin. Ja ihastuttiin samantien. <3 Sen jälkeen ei ole muut kiinnostaneet. :)

Reilut puoli vuotta nyt asuttu yhdessä, kosintaa odotellessa, vauvaa suunnitellessa, häävuosi suunnilleen päätettynä. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mies oli teiniaikaisen eksäni kaveri (entinen kaveri nykyään, mutta muista syistä) ja vietettiin välillä nelistään(minä, eksäni, mies ja eksänsä) aikaa. Ekan kerran ollaan tavattu 2007 vapputivolissa. 
Eksän kanssa erottiin vielä tuon 2007 vuoden aikana. Nykyinen mieheni kuitenkin jäi mesessä listalleni ja välillä aina rupateltiin jotakin.
Kolmisen vuotta siitä eli 2010 kissani karkasi ja olin asiasta ihan hajalla, ketään kavereistani ei voinut/halunnut tulla piristämään minua ja heitin tälle nykyiselle miehelleni että tuu sää edes. Hän tuli ja jäi  :girl_pinkglassesf:  Kissakin vielä myöhemmin löytyi <3

Tästä nyt tutut mut ainakin tunnistaa, moi vaan  :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tinderistähän se tuo mies käpäliin lasahti. Periaatteena minulla oli, etteivät tekstittömät profiilit saa tykkäyksiä (tämä sellainen), ja tyyppi oli vielä kuvassa SELIN (vakava vaara!). En tiedä yhtään, mikä minuun siinä kohtaa meni. Sydäntä siis tökkäsin/swiippasin oikealle.

 

Siinä meni joku 11 päivää, että tapasimme ensimmäisen kerran, koska mies ujosteli. Otin ohjat omiin käsiini ja menin vakoilemaan häntä markettiin, johon tiesin hänen menevän ostoksille. Vilkuilimme parkkihallissa toisiamme, mutta kumpikin pakeni autoihinsa. Sitten muutaman tunnustelevan viestin jälkeen päädyin hänen luokseen katsomaan (oireellisesti?) Satuhäitä. Seuraavana aamuna laitoin kaverilleni viestin, että menen tämän tyypin kanssa naimisiin vielä. Ja näin on tapahtuva, 5 kk ja 25 vrk ensitapaamisesta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Netin ihmeellisessä maailmassa eli facebookissa - sinkkuapplikaation kautta eli ei ollut yhteisiä tuttuja tms :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

"Tavattiin" netissä. Kasvokkain ekaa kertaa, kun mies tuli hakemaan mut kotoa mustalla moottoripyörällä. <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään