Jump to content
Naimisiin.info

Miten tapasitte?


Guest lady

Recommended Posts

Me tavattiin yhteisen ystävän synttäreillä,  12 -vuotiaina :girl_haha:  yläaste oltiin samalla luokalla, mutta "vasta" 16-vuotiaina rakastuttiin :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tutustuttiin joulun alla kolme vuotta sitten. Poikaystäväni kaveriporukka piti jotain illanistujaisia, soitin ystävälleni joka sattui olemaan siellä ja kutsui minut mukaan :) Siellä ensimmäisen kerran oikeasti tavattiin, ja tutustuttiin sitten paremmin juuri yhteisten ystävien kautta.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kaupungissa, josta olen kotoisin, käy usein niin että kumppani löytyy "kyliltä". Vannoin etten lähde tähän mukaan. Samoin työpaikassa jossa olin tuolloin, oli hyvin perinteistä, että työkaverit pariutuvat keskenään ja pian on koko suku samassa työpaikassa töissä. Perinteisesti työpaikkaromanssi vanhempien työntekijöiden mukaan alkaa siten, että kuljetaan samalla kyydillä töihin. Vannoin etten lähde tähän mukaan.

No arvaatte varmaan loput. Olin tuolloin töissä 12 h päivässä (tai siis oikeastaan yössä) joten työkavereiden kanssa tuli vietettyä aikaa. Yhden miehen kanssa etenkin synkkasi ja huomattiin että asutaan todella lähellä toisiamme, joten tietenkin aloin kulkemaan hänen kyydillään töihin. Tapasimme sitten sattumalta baarissa kun olin viihteellä kaasoni kanssa ja hän bestmaninsa kanssa. Siitä se sitten lähti. Saimme suhteen pidettyä salassa työpaikalla yllättävän pitkään (muutaman kuukauden). Ja kun olimme noin kuukauden viettäneet aikaa yhdessä selvisi, että olemme samasta kaupungista kotoisin.

Tiivistettynä: vannoin etten koskaan seurustele miehen kanssa "omalta kylältä" tai työkaverin kanssa. Olen nyt menossa naimisiin "oman kylän miehen" kanssa, jonka tapasin töissä. Enkä voisi olla onnellisempi <3 :)

Link to comment
Share on other sites

Mä "söin kuormasta" duunipaikalla... Eli olin pubissa töissä, ja miehen työpaikka oli lähellä, joten hän tuli usein työporukalla käymään. Lisäksi meillä oli yhteisiä tuttuja, joten päädyimme juttusille useammin ja pidemmin kuin keskivertoasiakkaan kyseessä ollessa. Kerran sitten olin työpaikallani vapaapäivänä siiderillä ja siitä se sitten lähti...

Link to comment
Share on other sites

Yhteisen harrastuksen parissa tavattiin. Tosin ei ees muisteta millon se oli, koska kummallakin oli tapaamishetkellä muuta säätöä ja murhetta. Joku vuosi ensitapaamisesta eteenpäin sitten törmäsin baarissa (heh, vielä parina iltana peräkkäin, villi nuoruus...) tähän harrastepiireistä tuttuun herraan, muutaman jälkeen vasta löydettiin yhteiset puheenaiheet ja siitä se sitten lähti. Seurustelun alettua väheni molempien baarissa riekkuminen ja alun jälkeen puheenaiheitakin on aina löytynyt myös ilman alkoholia.

Link to comment
Share on other sites

Sokkotreffeillä :D Olin ollut jo pidempään sinkkuna, kun yhteinen kaveri ehdotti, että saisiko hän antaa numeroni "humanistinörttikaverilleen" kun hänen mielestään me sopisimme niin hyvin yhteen. Minua hän kuvaili miehelle muistaakseni taiteilijahipiksi :D No, ajattelin että mikä ettei, ja menimme sitten miehen kanssa yksille. Meillä synkkasikin niin hyvin, että yhdet venyivät ainakin kolmiksi, kun juttua riitti. Oli niin kivaa, että nähtiin uudestaan, ja tässä sitä sitten ollaan 7 vuotta myöhemmin. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Tavattiin netissä. Muutaman päivän viestittelyn jälkeen nähtiin drinkkien merkeissä, ja ne treffit venyivätkin aamuun saakka. Mä olin lomalla, miehen piti lähteä aamulla töihin, ja se viestitteli mulle jo heti taksista, että haluaa nähdä uudestaan.  :-X

Link to comment
Share on other sites

Mies ja mun veli oli olleet kavereita jo pienestä saakka. Tiedettiin kyllä toisemme mutta mitään juttua ei koskaan ollut. Sitte vain kaikki napsahti kohilleen, oltiin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja nyt ollaan tässä. Joskus vaan kaikki menee just niinku on tarkotus.  :wub:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Törmättiin netissä ja olin sattumalta muuttamassa lähemmäs häntä. Lopulta kävi niin, että maksoin ''asumattomasta'' kämpästä toisella paikkakunnalla ja asuin miehenkanssa saman katon alla. :D Onneksi oli ihanat vuokranantajat ja sallivat irtisanomisen aiemmin vaikka vuoden sopimus oli :rolleyes:

Spoiler

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nyt saa taas laittaa rakkauslasit silmille! :girl_pinkglassesf:

Tavattiin synkkänä marraskuisena iltana kaksi ja puoli vuotta sitten. Olin silloin noukkimassa pikkujouluihin menevää porukkaa kyytiin ja viemässä baarin kautta itse juhlapaikalle. Viimeisenä autoon istahti tuleva mieheni. Muistan varmasti ikuisesti hänen katseensa taustapeilissä.

Pysäköin auton korttelin päähän baarista ja kävelin tulevan kaasoni kanssa jo edeltä tilaamaan. Join pöydän ääressä "jotain alkoholitonta ilman limeä" kunnes tämä uusi tuttavuus tuli juomaan oluttansa minua vastapäätä. Emme jutelleet keskenämme mitään, mutta muistan toivoneeni hänen katsovan minua uudelleen sillä samalla katseellaan. Onneksi istuin kun se tapahtui. <_<

Juotuamme päätimme siirtyä seuraavaan baariin juomaan toiset ensimmäiset. Mies oli silloin tupakalla jonkun satunnaisen vaihto-opiskelijan kanssa, joten huikkasin vain nopeasti aikeistamme vaihtaa paikkaa. Hän tuli myöhemmin perässä ja alkoi juttelemaan mitä oli tämän vaihto-oppilaan kanssa puhunut. Puhui siinä jotain diipadaapaa ja lopuksi vain sanoi "hänen mielestään olit todella kaunis". Pysähdyin ja katsoin häntä todennäköisesti aika hölmistyneellä ilmeellä. Hän jatkoi "niin, olet kaunis" aivan kuin en olisi kuullut ensimmäisellä kerralla. Olin aivan sanaton, taisin kuitenkin takellella jotain kiitoksen tapaista kun keskityin vain pysymään jaloillani. Tilanne olisi varmasti ollut kuin elokuvista, ellei taustalla olisi ollut kaksi miestä pusikoissa kuseksimassa... :rolleyes:

Seuraavan limettömän juoman aikana vaihdoimme monia pitkiä katseita ja sain myöhemmin kuulla tästä muilta seurueen jäseniltä aika kiusoittelevaan sävyyn. Kun tiemme erosivat, hän herrasmiehenä kätteli kiittäen ja toivoin ettei hän koskaan päästäisi irti. Tiesin, ettei hän koskaan voisi ottaa minuun yhteyttä, sillä juhlaseurueessa oli myös eksäni. Eikä kavereiden eksiin kosketa.

Sen viikonlopun ajan olin aivan sekaisin. Asiaa ei auttanut yhtään se, että olin paria kuukautta aikaisemmin lopettanut hormonaalisen ehkäisyn, enkä ollut kokenut "luonnollista" ihastumista lähes kymmeneen vuoteen. Itkin sängyssä kaksi päivää ja ajattelin, että jos tämä mies olisi minun, ei minulla olisi koskaan mitään syytä olla onneton. Itkuni loppui vasta kun päätin onkia hänen numeronsa numerotiedustelusta ja ehdottaa tapaamista. Aivan sama mitä muut ajattelisivat, ainakaan en katuisi jälkikäteen.

Ja onneksi soitin, sovimme lähes täydellisesti toisillemme. Vaikka välillä riitelemme, lepyn nopeasti kun ajattelen niitä samoja ajatuksia, mitä silloin pari vuotta sitten epätoivoisena peittojen alla. Sillä kun minulla on hänet, ei minulla ole koskaan syytä olla onneton. :wub:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Täällä on tosiaan saanut lukea ihania tarinoita :wub: Mä ja mun tuleva aviomieheni tavattiin reilu kaksi vuotta sitten yhteisen ystävän kautta. Olin tutustunut tähän ystävään uudessa harrastuksessani, ja kerran tuli puheeksi, että olisi kiva käydä kahvilla joskus. Uusi ystäväni ehdotti, että voisi kutsua pari intialaista kaveriaan mukaan, koska mä olin kiinnostunut intialaisesta kulttuurista (ja intialaisista miehistäkin, mutta sitä en kertonut ystävälleni :D ). Noh, sitten eräänä lauantai-iltana tavattiin kahvilassa, minä ja ystäväni ja intialainen nainen ja mies. Mies ei heti säväyttänyt mitenkään romanttisessa mielessä, mutta meidän juttu luisti hyvin, ja erotessamme vaihdettiin yhteystietoja ihan kaveripohjalta.

Sitten seuraavien päivien aikana viestiteltiinja chattailtiin joka päivä, ja viikon päästä menin miehen luokse testaamaan hänen uutta lammascurryreseptiään. Ruoka oli erinomaista ja seura myös, mutta mä en edelleenkään ollut ihastunut tms. Ilta venyi silti pitkäksi ja melkein missasin viimeisen bussin kotiini :P Siitä taas viikon päästä tavattiin uudelleen miehen luona leffaillan merkeissä, ja sillä kertaa jäin jopa yöksi. Tosin oltiin sovittu, että voin jäädä yöksi, jos ilta taas venyy, ja nukuttiin ihan eri pedeissä. Seuraavana aamuna jotenkin tajusin, että ei hitto, kyllähän mä tykkään tästä tyypistä vähän enemmän kuin kaverina. Samana päivänä suudeltiin ekan kerran, ja se oli menoa sitten. Eli kahden viikon tuntemisen jälkeen me alettiin seurustella (vaikkei tehty tietoisesti sitä päätöstä). Mies paljasti silloin, että oli ihastunut muhun jo ensitapaamisella, ja ehkä siitä oli ollut merkkejä ilmassa, mutta mä en ollut osannut tulkita niitä :D 

Onneksi en antanut ensivaikutelman miehestä pilata mahdollisuuttani tähän upeaan suhteeseen. En ole koskaan tavannut miestä, jonka kanssa olisi niin helppo jutella sekä politiikasta että tunteista ja myös heittää härskiäkin läppää. Ja onhan tuo kihlattu aika seksikäskin, ja huolehtiva ja luotettava ja hellä ja vaikka mitä :kiss3: Mentiin kihloihin noin kahden vuoden seurustelun jälkeen.

Muokattu: , käyttäjä: Aleze
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Vähän nolottaa myöntää.. Utelijoille yleensä sanotaan, että festareilla (missä siis ihan oikeesti ekan kerran livenä nähtiin) mutta Tinderistä kaikki lähti :ph34r::lol:

Link to comment
Share on other sites

Me tavattiin nuorina kaverin luona ja meistä tuli kaverit, mutta ei oltu kiinnostuneita toisistamme siinä mielessä. Kumpikin perusti perheen ja lopulta myös erosi. Yksi kuulumisten vaihto venähti chatissa myöhään yöhön, sitten seuraava, sitten seuraava... Lopulta tajuttiin, että ollaan ihastuttu toisiimme - kumpikin tahollaan samana iltana. Onneksi hän uskalsi ottaa asian puheeksi <3

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Alun perin tutustuimme koulun kautta, olimme molemmat tuutoirina ja pyörittiin sitä kautta samassa kaveriporukassa. Oltiin kumpikin avoliitossa tahoillamme, ja satuttiin sitten eroamaan lähes samaan aikaan. Kaveriporukalla sitten naureskeltiin kun oltiin molemmat uutta asuntoa etsimässä, että mehän voitaisiin muuttaa kämppiksiksi. Pikkuhiljaa siitä vitsistä tuli totta kun löydettiin ihan unelmakolmio :D Puolisen vuotta asuttiin ihan vain kavereina ja kämppiksinä, oltiin ihan parhaita ystäviä, kunnes erään bileillan päätteeksi mies täräytti olevansa ihastunut muhun. Puolisen vuotta siinä sitten säädettiin ja venkoiltiin (tai no lähinnä minä venkoilin), kunnes päätimme alkaa ihan oikeasti ja avoimesti seurustelemaan. Aika monta "mä arvasin että tossa käy noin!" -kommenttia ollaan saatu kuulla, kun alussa niin vannottiin ja vakuuteltiin ettei varmasti aleta mihinkään seurustelujuttuihin sitten...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Töiden kautta tavattiin ja ravintolan ollessa kyseessä vietin paljon aikaa lasillisen ääressä töiden jälkeen miehen työporukassa niitä näitä jutellen. EI sillä, etteikö ensikohtaamisessa olisi ollut sitä jotain, mutta harrastettiin kissa ja hiiriä -leikkiä useampi kuukausi, ennen kuin todettiin mikä asian todellinen laita oli. Suhteen alku ei ole ollut millään muotoa helppo ja on vaatinut hyvin paljon järjestelyitä sekä on vuodatettu kyyneleitä, mutta tämä on ollut kaiken sen vaivan arvoista. :flirt:

Link to comment
Share on other sites

Me tapasimme työpaikallani eli jonkinsortin työpaikkaromanssiksi sitä voisi kai kutsua vaikka mieheni työkaverini koskaan ollutkaan. :) Muutama viikko juteltiin aina, kun töissäni nähtiin, jonka jälkeen mieheni rohkaistui kysymään, voisiko liittää minut facessa kavereihinsa . :D Juteltiin reilun viikon verran aktiivisesti facessa, jonka jälkeen nähtiin ensimmäisen kerran vapaa-ajalla ja siitä asti olemme olleet yhdessä. :wub:

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...