Guest morsian

Kihlajaiskuvat

89 viestiä aiheessa

---

Muokattu: , käyttäjä: NeNNi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdettiin heti kihlojen (joulun) jälkeen matkalle lämpöiseen minun perheeni ja siskoni miehen kanssa. Siellä sitten gaalaillallisella otetttiin meistä ns. virallinen kihlajaiskuva, kun molemmilla oli hienot vaatteet päällä.

Kuva on nyt makuuhuoneemme seinällä kehystettynä. :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siskoni otti meistä kihlajaiskuvan, mutta valitettavasti näytän hieman harakalta :D eli en siis ole lainkaan tyytyväinen kuvaamme.

Ensinäkin meidät on miehen kassa jollakin tasolla hankala sommitella fiksusti kuvaan kun pituuseroa on 30cm :) Mutta suurin ongelma siis se, että näytän harakalta. Vihkikuvia otetaan sitten vaikka miljoona, että olen tyytyväinen :D Mutta sellaiset tosiaan otetiin ja lähetettiin sitten kihlajaisissa olleille kiitokseksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me käytiin kihlakuvassa ihan ammattilaisella valokuvaajalla, tosin kuvat otettiin luonnossa niinkun aiotaan hääkuvatkin ottaa! Kihlakuvauksesta saatuja kuvia aiotaan käyttää varsinaisessa hääkutsussa sitten kun sen aika on :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on ihana kihlajaiskuva, joka on kuvaajalla otettu ennen kihlautumistamme. En siis tuolloin vielä tiennyt että myöhemmin hän aikoo kosia samana päivänä. Kuva on onnistunut ja ihana, joten se on oikein sopiva kihlajaiskuvaksi. Ainakin se ihana päivä muistuu mieleen aina kun kuvaa katsoo. :gihlat:

Muokattu: , käyttäjä: GettingMarried

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisi kiva käydä ottamassa kihlajaiskuvat kuvaamossa, mutta ehkä se on sellainen asia, missä on pakko nyt säästää. Pyysin juuri, että valokuvaukseen paneutunut veljeni ottaisi kihlajaisissamme sitten ne "viralliset" kuvat.

Valokuvat on vaan niin ihania, niitä ei voi ikinä olla liikaa :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kihlajaiskuvat otti oma äitini kun meni täti päpättämään että kuvat on saatava :lol: Hän ihan asetteli meitä pitkin pihaansa ja otti kuvia eri valoissa / varjoissa / ja asennoissa. Olen kyllä enemmänkin kuin tyytyväinen kuviin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Otatimme kihlakuvamme Turussa silloisessa asuinkaupungissamme, valokuvaaja oli Peter Sebastian. Halusimme jotakin muuta kuin perinteiset studiokuvat niinpä täytimme Ikea-kassin täyteen rekvisiittaa ja kiersimme kuvaajan kanssa ympäri Aura-jokea ihanassa syksyisessä säässä. Muutamat valokuvat ovatkin hänen sivuilla nähtävänä, esim viltti- ja lehtikuvat.

Oli mukava tehdä kihlakuvista oman näköiset. Samalla kuvasimme save the date kuvat jotka lähetämme vieraille ennen varsinaista kutsua

parin tunnin kuvaus ulkoilmassa oli mahtava kokemus niin minulle kuin miehellenikin ja itse kuvaus melko edullinen. Suosittelen ideoimaan jos

vaan suinkin aikataulu ja mielikuvitus venyvät ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kihlajaiskuvassa kävimme n. 3kk kihlautumisen jälkeen samalla kun otettiin muita virallisia potretteja. Lopulliset versiot ovat vasta valmistumassa, mutta vedosten perusteella olen tosi iloinen että päätettiin otattaa nämä. Pysyvä muisto, ja hyvä tilaisuus saada edustavia kuvia (varsinkin kun luvattiin photoshopata :girl_in_love: ) meistä kahdesta, näitä kehtaa laittaa esille kotiinsa. Myös anopit, äiteet ja muut mummut on olleet innokkaina tulevista kuvista. Kuvia kaipaavat siis saavat sellaisen, muuten emme ole näitä ympäriinsä lähettämässä. Hinnakas operaatio laadukkaalla kuvaajalla (130e+kuvatilaukset), mutta kannattaa. Häihin kun on aikaa vielä monen monta vuotta, joten nämä kihlakuvat säilyvät "edustuspotretteinamme" pitkään ja toki vielä vihkikuvienkin jälkeen..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ei koettu tarpeelliseksi ottaa kihlajaiskuvia, vaikka miehen äiti sellaista kaipailikin seinälleen... hän jopa ehdotti, että teettäisimme satunnaisesta ulkomailla otetusta kuvasta isonnuksen jotta hän saisi meistä kihlakuvan. Ei siinä muuten mitään, mutta siinä hänen ehdottamassaan kuvassa on minun ja miehen lisäksi myös joku vieras mies taustalla :girl_haha:

Veljeni juhlissa meistä on otettu sellaisia yhteiskuvia, joita voisi ehkä harkita annettavaksi anopeille jos asia tulee vielä puheeksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä lopulta siskon mies kuvasi kihlakuvat. :) Vietettiin kihlajaisjuhlia 1,5kk päästä kihlauksesta ja tuona päivänä käytiin puistossa kuvaamassa. Oikein kauniita tuli, sanoisin! :) Ja oon iloinen, että on jotkut tuollaiset "virallisemmat/hienommat" kuvatkin meistä. :-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävimme romanttisissa kuvauksissa taidekuvaamossa, jossa oli rekvisiittaa joka lähtöön. Menimme kihloihin talvella, joten miljöökuvauksen sijaan olimme sisällä studiossa. Todella kiva kokemus ja kuvat oli hienoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menimme kihloihin heinäkuussa 2010. Pohojammaalta kun olen kotoisin, järjestimme syyskuussa kihlajaiset (kihlattuni oli kesän toisella paikkakunnalla töissä). Juhlien aikoihin kävimme myös studiossa virallisissa kuvissa.

Eikä päivääkään ole kaduttanut! Mulle kuvat on hyvin tärkeitä ja nyt on ihana katsella onnistuneita kuvia! Kuvaamosta saatiin vielä fb-versiot, joten oli kiva jakaa kuvat myös siellä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olisin halunnut mennä studioon otattamaan ihan ammattilaistason kuvat, mutta sulho ei ole niin innokas kuvattava. Koska välttämättä kuitenkin halusin kihlakuvan (ikinä ei ole liian paljon rakkauskuvia!<3), päädyimme kompromissiin, että siskoni ottaa sen järkkärillään. Tuli kyllä ihan kiva, vaikka tilanne naurattikin enemmän kuin ehkä olisi kuvan onnistumisen kannalta ollut hyvä! :D

Vanhempani teetättävät kuvasta sitten jonkun seinälle laitettavan version kihlajaislahjaksi, kun emme mitään juhlia erikseen pitäneet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meistä ei ole virallista kihlakuvaa, yksi "anopin" ottama kuva löytyy. Enpä tullut edes ajatelleeksi koko kuvausta :) Nyt taitaa olla jo aika myöhäistä, kun kihloista on jo aikaa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tulevan anopin painostuksella jos nyt viimein 2v kihlauksen jälkeen otetaan ne kihlakuvat, ystäväni joka tulee hääkuvaajaksemmekin tulee nämäkin kuvat ottamaan.. joskus :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin kuvat otettiin reilu vuos myöhässä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan :) Onneksi ei olla ainoita matti myöhäsiä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä otetaan huomenna kihlakuvat. Tuttu tulee ottamaan, joka opiskelee toki vasta valokuvausta mutta osaa jo tarpeeksi hyvin :) Koitetaan ottaa ulkona ensin jos valoisuus riittää mutta sisäkuvia enimmäkseen. Haluisin jotain erilaisia eikä sellaisia seistään/iustutaan vierekkäin. Tunnetta pitäisi saada paljon mukaan, jos se tuon miehekkeen kanssa vain onnistuu :) Ei siinä muuten mitään, mutta tuntuu että se jännittää kovasti kameran edessä, niin se pitäisi saada heltymään siinä kohtaa.

Meistä on muutenkin tooodella vähän kuvia ja itse tykkään hyvin paljon kuvista, jotka kertoo yhteisistä hetkistä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me otimme kihlajaiskuvan koulukuvauksen kaverikuvassa noin puolitoista kuukautta kihlautumisen jälkeen. Emme edes ensin suunnitelleet, että se voisi olla virallinen kihlajaiskuva, mutta sellainenhan siitä tuli. Toki kuvaustilanne ei ollut mitenkään romanttinen, vaan tavallinen koulukuvaustilanne. Ei se meitä kuitenkaan haitannut, kuva oli onnistunut. Toinen kuvista on minun vanhemmillani kirjahyllyssä ja toinen on meillä. Appivanhemmat eivät pidä kuvaa virallisena, joten he pitävät esillä kuvaa joka otettiin kihlajaisjuhlassa. Minä en itse pidä siitä kuvasta, koska juhlia edeltävänä päivänä juhlittiin minun 18-vuotis synttäreitä ja olo oli sen mukainen :( Ennemmin pidän tätä koulukuvaa virallisena, ja sen todennäköisesti laitan myös kutsukorttiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meistä kihlakuvan otti minun sisko meidän kihlajaisissa. Saatiin ihan kivoja kuvia :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me otimme kihlakuvat ihan studiossa, tosin vasta puolisen vuotta kihlautumisen jälkeen. Äitini melkein vaati, että kihlajaispotretti otetaan, koska siskonikin kävi aikanaan kihlakuvassa miehensä kanssa.. Kuvassa käyminen oli ainakin tosi hyvää harjoittelua tulevia hääkuvia varten! Kuvaan pukeuduimme samoin kuin kihlajaisiimmekin, ja kuvat päätyivät oman kirjahyllymme lisäksi vanhemmillemme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oon miettiny, että pitäisikö ottaa itse kihlakuva vai otattaa se jossain valokuvaamossa...päädyttiin siihen kuvan itse ottamiseen, sillä ollaan molemmat opiskelijoita ja nyt tarvitsee muutenkin alkaa säästämään. Aiotaan pyytää vieraita (tai vierasta) ottamaan meistä meidän kihlajaisissa kuvia ja valitaan niistä sitten joku kiva mitä voi ehkä sitten joskus käyttää vaikka kutsuissa :gihlat: Meillä on kuitenkin ihan hyvä kamera ja juhlatkin on kivassa paikassa. Olishan ne kuvaamossa otetut kuvat hienoja, mut kun rahatilanne on mikä on :girl_sad:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua harmittaa, ettei me otettu mitään virallisia kihlajaiskuvia. Ainoastaan omalla (surkealla) kameralla räpsästyjä otoksia, samoin mm. vanhemmat napsi kuvia itselleen. Muutama muistokuva kuitenkin on, joten se tärkeintä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Isäni otti meistä kihlajaiskuvat meidän kotona. Mulla on kuvissa kukkakimppu kädessä ja mies piti vauvaamme sylissä. Tuli tosi onnistuneita kuvia :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelimme ottaa niin sanotusti viralliset kihlakuvat sitten ensi kesänä eli vajaa vuosi kihlautumisestamme, kun samalla otamme kuvat kutsukorttiin ja save the date -korttiin. Vaikka olisihan näin syksylläkin kiva ottaa jotkut kuvat, kun kihlautuminen on kuitenkin tapahtunut tähän vuoden aikaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään