Jump to content
Naimisiin.info

Vistaprint


Miiuska123

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tilasin kutsut todella hyvissä ajoin Vistaprintiltä, kun oli 50% ale. 60 kutsua kuorineen tuli maksamaan noin 40€. Siihen hintaan ei kannata todellakaan näpertää :) Printin laatu ei kaikissa korteissa ollut ihan priimaa, mutta kelpasi mulle. Tykkäsin siitä kortin designista tosi paljon, ja nyt harmittaa kun se on poistunut valikoimista ettei saada samalla tyylillä tilattua kiitoskortteja. Ne Vistaprintin normaalihintaiset toimitusmaksut oli jotain aivan järkyttävää, tuolla on usein alekoodeja että yli 39€ tilaukset saa postikuluitta, kannattaa hyödyntää.

 

Itseasiassa kun se alekoodi tuli niin se ei toiminut kun koitin tilata. Jouduin kaksi kertaa soittamaan asiakaspalveluun kun ensin kortit oli korissa normihintaisena ja sitten ei tullut ilmaista toimitusta. Palveluhenkilö ystävällisesti sitten laittoi ne alet mulle, mutta ei kovin helpoksi oltu tota tehty. Mut halvalla kun sai niin jaksoin nähdä vaivaakin!

 

Vistaprintiltä tulee muuten sitä mainosspämmiä ihan jatkuvasti sen jälkeen kun on tilannut, tiedoksenne...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Tilasin Vistaprintiltä joulukortteja ja postilaatikkoon ilmestyi rikkinäinen ja tyhjä kuori eli pienen lapsemme kuvasta painetut kortit olivat pudonneet kuoresta jossain päin maailmaa. :( Soittaessani asiakaspalveluun sain ystävällistä palvelua ja uudet kortit lähetettiin pikatoimituksena, jäin kuitenkin miettimään käykö heille tälläistä useinkin, sillä asiakaspalvelija ei ihmetellyt tai päivitellyt korttiemme kohtaloa mitenkään.. 

Link to comment
Share on other sites

Tämmöstä ketjua oli nosteltu niin kerronpa omankin kokemukseni. Eli vistaprintiltä ollaan tilattu kahteen otteeseen, ekalle kerralla joulukortit ja toisella kerralla joulukortit + StD:t. Ollaan kyllä oltu täysin tyytyväisiä, koska hinnat on varsin kohtuulliset. Me ei käytetä niitä valmiita korttipohjia, vaan mies suunnittelee koko kuva-aiheen itse. Vistaprintiltä tilatessa pitää varata aikaa, koska halvin toimitusmuoto kestää jotain pari viikkoa, ja sit jos haluaa alennuksia, kannattaa makuuttaa tilattavia tuotteita ostoskorissa, niiden hinta laskee. Tää on kyllä tosi typerää nyt kun mietin, mutta halpisfirma mikä halpisfirma, joten rahastavat sit niitä, joilla on kiire tilauksensa kanssa.

 

Joku mainitsi ominaisuuksien "pakkomyynnistä", no sehän on ihan sama juttu muillakin firmoilla, esim. Now And Foreverillä, joka on kyllä selkeesti kalliimpi (mutta ehkä valmiit korttipohjat on niillä kuitenkin tyylikkäämiä), eli jokainen erikoisväri, parempi pahvi, mattapinta ym. ominaisuus maksetaan erikseen. Ainoo pakkomyynti mikä itseäni ärsyttää Vistaprintissä on tilausvaiheessa, kun joudut kuittaamaan läpi tilausvaíheessa monta sivua tyyliin "ei, en halua tilata kalenteria, jossa joka kuukaudelle on meidän joulukorttikuva/StD-kuva, tai mukia tai tarroja tai hiirimattoa samalla kuvalla..."

 

Tilaisin kyl hääkutsutkin yms. muut kirjalliset materiaalit Vistaprintiltä, mutta ainoa mikä hääkutsujen osalta rajoittaa, on painettavan paperin "erikoiskoko", eli kun ei kyse ole standardikortista tai muusta standardikokoisesta painotuotteesta, niin Vistaprintiltä ei löytyny sit sopivaa tuotetta. eli nämä täytynee painattaa ihan painotalolla. Julisteita, kuvasuurennuksia ym. koristuksia häitä ajatellen harkitsen vielä, pöytäkartan vois harkita tilaavansa valmiina printattuna, mutta varmaan menun, pöytänumeroinnin ja paikkakorttien suhteen pitää käyttää ihan normi printteriä, liimaa ja pahvia säästösyistä.

 

Summa summarum pitkästä postista: Varmaan meillä käytetään kaikkiin häiden painotuotteisiin Vistaprinttiä, mihin se on järkevää hinnan ja laadun osalta ja mihin se on sovellettavissa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Laitoin juuri Vistaprintin kautta hääkutsun, hääinfon ja kirjeensulkijan tilaukseen. Katsotaan mitä tulee. Mikään näistä ei ollut vistaprintin oma malli vaan graafisen suunnittelijan toteuttama, makuuttelin kutsuja aika kauan tililläni kun en ehtinyt aikaisemmin tilamaan. Sain koko tilauksesta alennusta -50% ja toimitusaika viikko, johon toimituskulut olivat 19e. Yhteensä siis 60 kutsua ja 60 hääinfoa + kirjeensulkijat hintaan 90e.

Link to comment
Share on other sites

Tilasimme hääkutsut Vistaprintiltä ja olimme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä :) Hinta-laatu suhde kohdillaan! Kutsut tulivat nopeasti. Lähetin viestiä myös asiakaspalveluun ja asiallinen vastaus tuli parin päivän sisällä. Voin osaltani kyllä suositella tätä sivustoa! Kutsuille jäi alennuksien jälkeen hintaa vähän yli 1e/kpl.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Itse naputtelin tänään tilauksen VistaPrintiltä. Toivottavasti ovat hyvää laatua! Plussaa siitä, että melkeinpä kaikkea pystyi muokkaamaan (ja siinähän sitten aikaa tuhraantuikin, kun sai tehdä "mitä vaan") ja maksutapoja oli monia. Nyt ennen kuin olen nähnyt meidän kutsuja, voisin suositella.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Me tilattiin save the date-kortit Vistaprintilta ja laatuun olen oikein tyytyväinen. Vähän parempi paperilaatu toki valittiin, ja siitä hieman ekstraa maksettiin. Silti korteille jäi toimituksen sekä mukana tulevan kirjekuoren jälkeen hintaa vain vajaa 1e/kortti. :) Tilauksen teko sivustolla sujui helposti ja tuotteet toimitettiin melko nopealla aikataululla.

Voin suositella palvelua ainakin STD-korttien perusteella. Häiden muiden paperituotteiden suhteen ei ole vielä painopaikkaa päätetty, mutta Vistaprint ei varmasti ole unohdettu vaihtoehto. :) 

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan tilattu vistalta kutsut, osoitetarrat, nimikyltit (sivuilla löytyi käyntikorttina) ja iso juliste juhliin. Kaikkeen ollaan kyllä todella tyytyväisiä! Hinta on ollut enemmän kun kohtuullinen, tilatutu tuotteet on tullut vielä saman viikon aikana (tilaus ma, hain postista pe) ja kaikki sai kauniisti sopimaan yhteen käyttämällä samoja teemoja. Todennäköisesti tilataan myös kiitoskortit vistalta. Suosittelen!

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...