Jump to content
Naimisiin.info

Tunnelmallinen juhlatila Tampereelta


pearls

Recommended Posts

Tampereelta tai lähialueelta pienemmille häille jotain oikein tunnelmallista juhlatilaa. Ajatuksena olisi joku ihana viinikellarin tyyppinen tai muu vastaava. Kaikki paikat mitä olemme miettineet ovat todelle suurille määrille ja meillä vieraita korkeintaan 70. Toivotaan, että tuli oikeaan paikkaan tämä viesti..

Link to comment
Share on other sites

Villa Sofia Tampereen Tammelassa eli aivan keskustan tuntumassa. Itselläni ei ole kuin yksi kokemus kyseisestä paikasta viime kesältä, mutta homma tuntui toimivan. Joku 70 henkeä onkin varmaan kokolailla maksimi siihen paikkaan. Kotisuvut löytyvät googlettamalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Vieras_papuo_* : mistä teille tuli ruuat juhlaan? Vinoteekin tilat näyttävät ihanilta, mutta oliko hankala järjestää ruokaa ja oliko maistuvaa?

Link to comment
Share on other sites

Vinoteekilla oli sopimus Pannee catering firman kanssa, joka nayttaa vielakin olevan yhteistyossa mukana. Heilla oli ainakin silloin monta eri menu vaihtoehtoa ihan perus buffetista thaimaalaisvaikutteiseen ja toki menun sai suunnitella myos itse. Olimme ruokiin erittain tyytyvaisia ja yhteistyo sujui seka pitopalvelun, etta Vinoteekin johdon kanssa vallan mainiosti. Kyselyihin tuli aina vastaus nopeasti ja kaikesta pystyttiin neuvottelemaan. En voi muuta kuin lampimasti suositella.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Moi

Meillä oli vain 30 vierasta 12.3.2011 ja otettiin juhlapaikaksi finlaysonin palatsi. Toimi ihan älyttömän hyvin!!

Vihkiminen oli Ruokasalongissa. Dinner talvipuutarhassa. Kakku leikattiin keltaisessa salongissa ja tanssit sit jamitettiin Ruokasalongissa.

Ei tarvii pelätä että ois tyhjää. Kerrankin oli morsiamella tilaa liikkua laahuksen kanssa kunnolla! Me tykättiin, eikä missään vaiheessa tullut oloa että tila eli vuokraamamme koko alakerta ois ollut liina iso.

Kandee kysyä sieltä myös yläkerran ihania salonkeja, jotka on pienemmille porukoille.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...