Jump to content
Naimisiin.info

Kihlalahjat ilman kihlajaisia?


Guest Kerttuli

Recommended Posts

Meillä oli ihan pienet kihlajaiset, joissa olin vain minun perheeni ja me. Muuten ei pidetty juhlia eikä täten odotettu keneltäkään mitään muistamisia. Molempien vanhemmat, minun siskoni ja muutama täti kuitenkin muisti meitä paketilla, mistä toki olimme kovin kiitollisia. Kaverit ei muistaneet mitenkään, mutta eipä mekään olla muistettu heitä mitenkään. Häät on sitten eri asia. Silloin annetaan lahjoja.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

No mei ei pidetty kihlajaisia eikä olla saatu myöskään lahjoja. Kyllä niitä ois tullut jos bileet ois järkännyt. Tai no saatiin me mun serkulta lahjus, mut muuten ei mitään. Ei kyllä ootettukaan koska meidän mielestä lahjoja annetaan juhlissa. Elikkä emme oottas kyllä häälahjojakaan jos mentäs salaa naimisiin.

Link to comment
Share on other sites

Mun mielestä kanssa menee niin että kihlajaislahjoja annetaan jos on kihlajaisjuhlat. Tästä poiketen me saatiin kyllä mun veljeltä yhdistetty kihlajais- & joululahja (shampanjapullo ja shampanjamaljat) ja mun isä lähetti meille onnittelukukat.

Nyt ollaan pitämässä helmikuun alussa kihlajaisjuhlat, ihan pienimuotoiset ja perjaatteella se että meidän perheet, best manit ja kaasot tapaavat kaikki toisensa niin menee sitten järjestelyt nappiin. Mä en ainakaan odota että sinne kukaan tuo lahjoja koska ollaan ilmaistu tää enempi just semmosena "kihlajaisten varjolla tapahtuvaksi tutustumis- ja ihmisten nakitusillaksi"  :girl_prepare_fish:

 

Mutta katotaan. On mahdollista että miehen perheeltä jotain vielä tulee mutta suuttumaan en kyllä lähde mihinkään suuntaan. Muutenkin olen noista lahjoista sitä mieltä että ne antaa jotka haluaa. Ei mein häihinkään ole pakko tulla lahjan kanssa, läsnäolo on paras lahja (ja siksi pidämmekin niin pienet häät että voimme seistä tämän ajatuksen takana). 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...