Jump to content
Naimisiin.info

Monissako häissä olet ollut?


Nykä

Recommended Posts

Yhteensä on tullut oltua 7:ssä häissä. Kaksissa olin ihan lapsena (niistä en muuta muistakaan kuin toisista komean ison marsipaanikakun :grin: ), yhdet oli kaverini, kolmissa olin avecina mieheni kautta (sukulaisia ym.) ja yhdet olivat hyvin pienet siskopuoleni häät. Mulla on kanssa vähän semmoinen juttu, että vaikka suku on suhteellisen iso, siellä on kovin harvat yleensä menneet naimisiin. Ja itse olen myös melko nuori, joten kovin moni kaveri ei vielä ole mennyt naimisiin. Toivottavasti tulevaisuudessa on sitten tiedossa enemmän häitä. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nyt laskin pikasesti, niin sain luvuksi 11, mut en muista kaikkia, sen tiiän varmaks. Mielikuvia on monista, mut en oo varma kenen häät on ollu kyseessä. Lisäksi oon ollu ainaki viisissä häissä lastenhoitajan tai keittiöllä, kaikki tuttuja ihmisiä nekin olivat. :) Ja sit tänä vuonna yhdet häät tiedossa elokuulle ja ens vuodelle kahdet tiedossa. Jei!

Korjaan, laskin nyt uudestaan, niin luku onkin ainakin 12. Joissa oon siis vieraana ollu.

Muokattu: , käyttäjä: Helmihäät2012
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kerran olin morsiustyttönä, yhdet parisuhteen virallistamiset joissa maistraatti-osuus oli ollut edellisenä päivänä ja perinteisempiä häitä olisko noin viidet. Näistä kyseisistä viisistä bileistä yhet on ollu omalla paikkakunnalla ja loput neljä jossain valovuosien päässä joten olen yhden thaimaan-matkan verran jo yövyttäni itteäni hotelleissa ja matkustellu eli halpaa tää bilettäminen :)

Link to comment
Share on other sites

Omien laskelmieni mukaan kuusissa. Tätini häät olivat kun olin lapsi, mutta muistan niistä melko paljon. Sitten kolmet serkkujen häät, viidentenä kummini häät ja sulkin serkun häissä avecina. Kavereistani kaksi voisivat olla menossa naimisiin tässä muutaman vuoden sisään ja yksi tai kaksi serkkua (omani ja sulkin). Muutoin olen kyllä varmaan itse seuraava... ellei sulkin veli ehdi ensin!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Harmillisen vähään on tullut osallistuttua (/kutsuttua), lähipiiri kun ei tunnu olevan naimisiinmenevää sorttia. Neljät häät olen tainnut näin aikuisiällä kiertää, lapsena ehkä yhdet tai kahdet. Mukava olisi jos pääsisi useamminkin osallistumaan, mutta kun kukaan kaveri ei ole lähiaikoinakaan kai naimisiin menossa...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...