Monissako häissä olet ollut?


Nykä

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Lapsena muistan olleeni kolmissa häissä, joissa yksissä morsiusneitona (4v taisin olla :D). Siinä olikin sitten vamraan kymmenen vuoden tauko, kun ei ollut ainuitakaan häitä :/ ja nyt hirmuinen BUUMI :D Hehe. AIkuisiällä oon ollu nyt yhteensä näin pikaseltaan laskettuna yhdeksissä häissä, joista neljissä kaasona :girl_pinkglassesf: nämä siis muutaman vuoden sisään kaikki ja lisää tulossa :D omatkin kohta! :give_heart:

EDIT: menin laskuissa sekaisin :girl_cleanglasses:

Muokattu: , käyttäjä: nipsis
Link to comment
Share on other sites

Olen kyllä ollut lapsena häissä, mutta niistä ei oikeastaan ole kuin muutama hatara muistikuva. Nyt aikuisäillä on tullut oltua vasta kolmissa häissä ja niidenkin välissä aina useamman vuoden tauko. Ja ilmeisesti seuaavat häät olisivat sitten omani. Kavereistani vasta yksi on mennyt naimisiin, joten se selittää hyvin tätä häättömyyttä. Olisi ollut kivaa ehtiä vierailla useammissa häissä ennen omia, jotta saisi ideoita, mutta en nyt kuitenkaan sitä varten rupea häitä siirtämään :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mun lähipiirissä ei paljo naimisiin menijöitä oo ollu, tällee aikuisiällä oon ollu yksissä häissä. Joskus lapsena oon ollu kaksissa häissä, enkä niistä kyllä juurikaan muista.

Ja sitten toki mun omat äiti ja isä, he meni naimisiin kun olin 12 v. Oltiin lähdössä kesälomamatkalle, ja aamulla ilmottivat mulle ja veljelleni että he menevät tänään naimisiin :D Maistraatissa siis piipahdettiin ennen matkalle lähtöä, paikalla todistajan ja vihkijän lisäksi vain minä ja isoveli. Kahvitukset pitivät kotona matkan jälkeen, eikä senkään syytä vieraille etukäteen kerrottu :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olen kaveripiiristäni ensimmäisiä, jotka menee naimisiin, joten enpä ole kovin monissa häissä vieraana ollut. Teininä olen ollut molempien vanhempieni häissä heidän mennessään uusiin naimisiin. Ensi vuonna (mahdollisesti ennen omia häitäni) on tiedossa lapsuuden ystäväni häät, joissa olen kaasona :girl_smile: .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...