Monissako häissä olet ollut?


Nykä

Recommended Posts

Olen ollut tähän mennessä ainakin kymmenen kertaa häissä, mutta en koe niistä silti olleen hirveästi apua omien häiden suunnittelussa, koska makuni poikkeaa suht paljon perinteisistä häistä. Parhaiten mieleen on jääneet sedän häät, niissä oli sellaista tunnelmaa joita omiinkin haluaisin.

Link to comment
Share on other sites

Laskelmieni mukaan kuudet häät on käyty läpi (kaikki enemmän tai vähemmän aikuisiällä). Sulhanen koki elämänsä ensimmäiset häät kaksi viikkoa sitten (ystäväni häät). Hänelle muutamat asiat ovat tulleet yllätyksenä (esim. se, että juhlissa viivytään usein kauemmin kuin kaksi tuntia). Ei ainakaan pelkoa, että sulhanen haluaisi meidän häihin jotain sellaista perinnettä, mistä en lainkaan piittaa, kun ei hänellä ole turhia ennakkokäsityksiä juhlan kulusta. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kuusissa häissä olen ollut. Kaksia häitä en muista, kun olen ollut niin pikkuinen. Yksissä häissä olin morsiusneitona siskoni kanssa (olin 9 v.) :girl_smile: Ainoastaan yksissä olen ollut nyt aikuisiällä, hyvin pienissä perhepiirin häissä. Ensi kesäksi olisi tiedossa omien häiden lisäksi miehen isän häät. Ja ties vaikka tässä jollain kaverillakin olisi jotain suunnitelmia..

 

Haha, olihan niitä suunnitelmia useammallakin kaverilla. :D Oli oikein hääkesä, kaksi kaveripariskuntaa juhli häitänsä samana kesänä meidän kanssa. Miehen isä ei sittenkään häitä juhlinut, joten olen nyt ollut 8 häissä+omat päälle.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Näin äkkiseltään tulee mieleen 5 häät, joista 2 häät hieman nuorempana, molempien siskojen häät. Sitten mun mieheni isä meni uusiin naimisiin ja hän järkkäsi pienimuotoiset hääjuhlat.Anoppi meni naimisiin silleen salakavalasti kutsuen meidän kaikki syömään ja yhtäkkiä pappi pöllähtikin sisään :girl_haha:

Nyt heinäkuussa olin parhaan ystäväni häissä, mulla on laaja kaveripiiri,mutta hääkutsuja ei ole oikein sadellut. Pärjään kyllä ilmankin :)

Link to comment
Share on other sites

Nyt aikuisiällä valitettavasti olen päässyt vain kolmiin häihin, joista kaksi on on ollut viimeisen vuoden sisällä. Tämän lisäksi hämärästi muistan 10-14-vuotiaana olleeni kaksissa häissä, luultavasti jossain sitä ennenkin mutta ei taideta laskea mukaan kun ei niistä mitään tietoakaan ole. Voisko ihmiset hei mennä enemmän naimisiin?! :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...