Morsianten nolot tunnustukset


Guest MorsianJ

Recommended Posts

Tämmösen löysin Lambin sivuilta:

 

http://www.lambi.com/fi#/products/bathroom/P17    (oottakaa, et linkki latautuu kunnolla ;) )

 

Tossa oli just sitä vessarunoutta! Siin luki et vaihtelee sesongin mukaan, mut luulis et sitä varmaan ainakin jostain hyvin varustetuista kaupoista löytyy? :o Pitäskö sitä ihan soittaa Lambin edustajalle ja kysellä asiaa.. :girl_haha:

Muokattu: , käyttäjä: sprsilly
Link to comment
Share on other sites

Miten niin OT.. :rolleyes:  sitä Lambin rakkausruno-vessapaperia saa nyt kaupoista! Me oltiin tänään Citymarketissa ostoksilla ja siellä ainakin oli. Hamstrasin heti kotiin kaksi pakettia, ku ei sitä koskaan tiedä saako niitä enää kesällä :girl_impossible:

Minäkin hamstrasin :D tuskin on enää ensi vuonna myynnissä.. Ensimmäinen hätätavara on nyt siis virallisesti ostettu vuoden 2014 häihin :)

Link to comment
Share on other sites

Harkitsin tuota vessapaperia itsekin kun näin mainoksen mutta jokin järki nousi jostain ja taidan jättää kauppaan. Käyn kyllä ostamassa jotain muuta kuin sitä julkisten tilojen normi hajoaa_käsiin_ja_raapii_ahterin-paperia. Mutta 4 saippuapulloa on kyllä kaapissa (teemaväreissä tietysti). Pitäisiköhän miettiä käsipyyhkeitäkin...

Mullakin on pari mekkoa (kiinapukuun ei mahdu) ja muutama vannehame. Just teen kauppaa kolmannesta. Oho.

Muokattu: , käyttäjä: manaljah
Link to comment
Share on other sites

Siis toi vessapaperi. :D Nähtiin se mainos miehekkeen kanssa ekaa kertaa ja mainoksen loputtua revettiin nauramaan, että tässä mä pyyhin persettäni sun rakkausrunoihin. :DD (Pyydän anteeksi kaikilta, joiden mielestä se on söpöä.)

Itse en ole vielä hankkinut sähköpostia, mutta nimeä on tullut harjoiteltua (vaikken edes ole varma vaihdanko sitä). Sitten on tietysti ollut näitä omasta mielestä hirveenhyviä ideoita, esim. "meidän häihin ei tuu yhtään oikeita kukkia, teen kaikki ite suodatinpusseista/kreppipaperista/kirjan sivuista. No ainakin morsiuskimpun teen". Toi kaatu heti siihen, et miekkonen sano et ainakin sen morsiuiskimpun pitää olla elävistä kukista.

Lisäksi nyt on haussa valkoiset converset, joista tuunaan hääkengät. :)

Link to comment
Share on other sites

Minäkin tein uudella nimellä sähköpostiosoitteen... Häät vasta elokuussa. Enkä voi edes perustella sillä, että joku saattaa muuten varata sen nimisen osoitteen... :wub:

Lisäksi halusin vihkisormuksen 8kk ennen häitä. En vain valita sitä, vaan myös ostaa sen. Mies oli vähän kummissaan, mutta suostui sitten hankkimaan sen etukäteen. Nyt olen aina välillä salaa kotona kokeillut sitä. :rolleyes: Mies piilotti sen, mutta löysin sen piilon. Olen myös esitellyt sen aika monelle kaverille, vaikka sovimme, etten näytä sitä kenellekään... En ole malttanut!!

 

Odotin kosintaa tosi kauan, koska mies oli vihjaillut asiasta jo jonkin aikaa. Koko ystäväpiirini myös tiesi tästä odotuksesta, ja keskustelimme asiasta tosi paljon - Mies ei tietty tiennyt tästä mitään... Järjestin meille jopa romanttisen ulkomaanmatkan, jotta mies saisi kivan tilaisuuden kosia romanttisesti. Mutta ei! Kavereita jo nauratti tämä mun epätoivoinen romanttisien kosintamahdollisuuksien järjestäminen. Tein luksus-illallisia, järjestin hotteliöitä, ymsyms. You name it, I probably did it. Vuosipäivänä osasin odotella kosintaa, ja ehdotin kävelyä ja skumppaa meren rannalla. Ei kosinut! Ajattelin, että ei hän varmaan tänään kosikaan. Illalla kuitenkin kotisohvalla kosi. (:

Link to comment
Share on other sites

Häät ovat luultavasti tammikuussa 2015 ja olen jo ihan hurahtanut hääsuunnitteluun! Olen ladannut puhelimeen monta hääsovellusta ja vieraslistakin on jo tehty :) Tänään suunnittelin jo mihin menen kampaajalle ja meikkiin hääpäivänä :D

Sähköpostiosotetta en ole vielä vaihtanut.. Hirveesti tekis

mieli ostaa häälehtiä, mutta en kehtaa :D Haluisin myös kysyä jo kaasoa mutta taitaa olla liian aikaista ku päivämääräkään ei ole varma vielä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ollaan suunniteltu häitä vasta 3kk ja oon jo onnistunu silotteleen budjettia miehelle aikas näppärästi. Lähinnä hääpuvun hinnasta jätin kertomatta pari sataa eikä korjauksien hinnastakaan tule mainittua.

Oli puku sen mielestä niin kallis et jos sais tietää oikeen hinnan niin sais varmaan sydärin. :D Eihän sitä sais huijata mut kun se puku oli pakko saada ja itehän sen maksan joten enköhän pysty

elään pikku huijaukseni kanssa. ;)

Link to comment
Share on other sites

Hihihi, kiitos teidän, nyt meillekki tulee tuota rakkausruno vessapaperia! :D Sanoin äsken miehelle että ku tuolla foorumissa muutkin morsiamet saa ja en haluu et vieraat käyttää niitä euroshopperin vessapapereita. Hän oli heti samaa mieltä ja lupas itsekin ostaa niitä :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Mun mies putoais jos näkis että hamstraan vessapaperia  :girl_haha:   Vaikka eihän tässä ole häihin kuin kuukausi aikaa   :girl_in_love: 

Eli kai se tunnustus on, että en ole ostanut kyseistä tuotetta, mutta vahvasti mietin kyllä pitäiskö  :girl_haha:  

 

 No joo, oikea tunnustus: Ostin alennuksesta 4 kpl lyhtjä, kun häihin oli vuosi aikaa. Nyt sitten mietin, mihin ihmeeseen meinaan ne lyhdyt tunkea. Silloin tuntui kauhean tärkeältä ostaa ne heti, kun oli niin halpoja!  :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Pakko myös tunnustaa.. onkohan kenellekään muulle käynyt näin... :D Telkussa pyöri se rakkausrunovessapaperin mainos (limited edition) ja mitä minä mietin? No.. "mistähän kaupasta noita saisi, ja miten sinne pääsisi sekä mihin ne voisi jemmata mieheltä piiloon vuodeksi-pariksi... Ois kyllä tosi söpöt! Ja eihän ne välttämättä tule enää myyntiin!"

 

Sama täällä! ostin kaksi pakettia talteen varastoon kun pelkään ettei niitä syksyllä enää myydä  :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Minäkin ostin sitä vessapaperia jo ajat sitten...Ja sain pitkänlaisen katseen sulhaselta,ostin kolme (!!!) pakettia hätäpäissäni.No,selitys meni läpi,sanoin että eikö se kuitenkin oo parempi että on liikaa kuin liian vähän,ei tarvi meidän häissä kenenkään olla hätä kädessä :D Niinkuin ei tavallinen vessapaperi olis kelvannut...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...