Arby

Villa K (Espoo)

59 viestiä aiheessa

^ onks toi joku tosi huono vitsi? Sano et on! Eli jos ne nyt on laittanu a-oikeuspaperit menemään niin meidän on heiltä otettava tulevana kesänä juomat?? Eiks niitten pitäis hitto soikoon ilmottaa tollasesta "pienestä" asiasta, varsinkin niille jotka on vuokrannu jo edellisenä vuonna kyseisen tilan!?! Nyt sapettaa. :girl_mad:

EDIT:

Kysyin Villa K:sta tuota asiaa ja ainakin me saadaan nyt tulevana kesänä viedä omat juomat. Hitto soikoon että pelästyin!!

Muokattu: , käyttäjä: picata

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huh! Pelästyin myös itse. Sääli heille kun ottavat A-oikeudet. Saattavat menettää monet potentiaaliset asiakkaat juuri tuon seikan takia :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsellä hääjuhla Villa K:ssa edessä syksyllä 2013. Laitoin viestiä heille liittyen A-oikeuksiin ja siihen miten se vaikuttaa meidän juhlaamme. Sain pikaisen (melko tylysti muotoillun) vastauksen, että ovat A-oikeuksia hankkimassa, mutta ellemme halua juomia heidän kauttaan, ei se vaikuta juhliimme mitenkään. Eivät sitten enempää selitelleet, enkä viitsinyt enempää kyselläkään, kun eivät näemmä kykene kohteliaaseen viestien vaihtoon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaiken uhalla sanon näin (ja saankin sanoa koska meillä on tämä paikka varattuna ensi kesälle):'

Tämä ei TODELLAKAAN ole niin hieno paikka että kukaan täysijärkinen maksaisi SEKÄ tonnin vuokran, tarjoilijoiden palkan, että korkkmaksut viinoista!!!

Siis hei haloo... Vuokraisiko joku oikeasti tämän paikan samaan hintaan ja jopa kalliimmalla kuin esim. NJK:n, BANKin, ylipäätään jonkun merenrannalla olevan upean huvilan.

Huhu, huh... Täysin käsittämätöntä.

Uskoisin kuitenkin että näitä A-oikeuksia ei ihan helpolla jaeta, sillä paikkahan on täysin keskellä kerrostaloja ja omakotitaloja.

Oli miten oli, koska tämä ei kuitenkaan koske meitä jo varauksen tehneitä, niin voidaan silti odottaa innolla omia juhliamme!

Tiedättekö muuten että saako tänne tuoda esim. omat iltapalat, karkkibuffat ja muuta ei varsinaiseen buffaan liittyvää?

Entäs onko grilli jo hommattu? Olikohan paikalla jotain valaistusta? Strusseja?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eiköhän nuo vastaukset selviä kun otat yhteyttä juhlapaikanpitäjään. :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips, onko jollekin selvinnyt tuo, että saako tuoda jälkkäripöytään kakun lisäksi omia leipomuksia tai karkkia tms.?

Ei nimittäin selviä laittamalla spostia paikkaan, tuntuu olevan harvinaisen pitkät piuhat.. Kun ei kuitenkaan viitsi jokaisesta mieleentulevasta pikkujutusta soitellakaan.. :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eiköhän nuo vastaukset selviä kun otat yhteyttä juhlapaikanpitäjään. :girl_sigh:

Onpa täysin turha kommentti... Ihmettelempä että miksi ei saisi kysyä kanssamorsiammilta jos he sattuvat tietämään?

Varsinkin kun me Villa K:n varanneet varmaan kaikki tiedetään kuinka hankalaa kyseisestä paikasta on saada välillä yhtään mitään vastauksia :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Joko huomasitte tämän:

Järjestämme lauantaina 14.4.2012 Villa K:ssa tilaisuuden kaikille jo juhlat varanneille tai

juhlia suunnitteleville, ja miksi ei muutenkin hyvästä ruuasta pitäville.

Tilaisuus kestää klo 12.00-14.30 ja kaikilla on mahdollisuus tulla maistelemaan

Villa K: n kattavia juhlaruokia laitamme kattavan valikoiman ruokia tarjolle,

josta on helppo suunnitella oman tilaisuuden tarjoiluja.

Hinta on 32 € / hlö (mielellään ennakko ilmoittautumiset [email protected])

Lisäksi meille toimittaa juhla-kakkuja maisteltavaksi Catering Kuutschin (Parfaitk)

Paikalle tulee myös askartelu Amalia joka tarjoaa kädentaito-ja askartelukursseja

mm: polttareihin , juhlakoristeluun ja elämäsi muihin juhliin.

Lisäksi voit kysellä ideointia kutsukortteihin, hääpaikan koristeluun sekä juhlaväen

koristeisiin. (Amalian kurssitila-myymälä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä,

Espoon keskuksessa , Asemakuja 3)

Lisätietoja [email protected] tai 040 58 58 372

Tilaisuuteen saapuu myös meillekin kukat toimittava Kirkkonummen kukka.

Voitte suunnitella kukat omiin juhliinne.

Kaikki joukolla mukaan tutustumaan Villa K: hon ja nauttimaan hyvästä ruuasta ja

muista palveluista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Kiitos kovasti tuosta edellisestä, en ollutkaan vielä huomannut :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oliko kukaan muu kuin minä entourageni kanssa lauantaina paikalla?

Meinasin saada kohtauksen kun näin miten lämpimät ruoat oli esillä... Noh... Se on asia mille mitään ei voi enään tässä vaiheessa.

Ruoka oli kyllä kaikkien meidän kriittisten makutuomareiden mielestä hintaansa nähden hyvää!

Mites kanssajuhlijat on ajatelleet iltapalan?

Sitten tuli erikoinen huomio tuon jälkeen. Ilmeisesti lisätunnit kahdentoista jälkeen on 100e/h. Mutta asia on näin että mulla on tarjous jossa lukee että 35e/h. Onko muilla tätä samaa tarjousta? Ja ilmotettu vielä isompi hinta. Nyt vaan jäin mietiskelemään että jaksanko edes alottaa vääntämisen tosta hommata koska kyllä tuolla hinnalla voisin aivan hyvin (35e) pitkittää juhlia tunnilla tai parilla. Miksipä ei... En viittiny vielä alottaa vääntämistä tuosta heti alkuun mutta kun hääyökin pitäisi pikkuhiljaa varata ja sen sijainti on pitkälti riippuvainen mahdollisista jatkoista!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei vaan,

Olin siippani kanssa paikalla ja kiinnitin aivan samoihin asioihin huomioita. Ruoka oli esillä melko rumasti + meidän suunniteltu pääruoka meni uusiksi, kun se oli niin järkyttävää kuraa. Olisin muuten ollut aivan valmis repimään pelihousuni, jos olisimme luottaneet siihen, että ruoka todella on paikan sielu ja syöneet ko. pääruokaa maistamatta.

En ole kuullut lisätuntien maksavan nykyään 100€, me menemme sillä tarjouksella, jonka olemme Riitalta aikoinaan saaneet. Tai ainakin siinä olettamuksessa olen. Kaikki muutkin asiat olemme saaneet alkuperäisen tarjouksen mukaisesti, joten miksi tähän tulisi poikkeus..?

Iltapalasta olemme päättäneet vasta siellä tarjoiltavat ruoat, jotka koostuvat mm. salaateista.

Olisi kiva kuulla miten olette suunnitelleet häänne pidettäväksi Villa K:ssa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heiips!

Olin myös tuolla Villa K:ssa taannoisena lauantaina. Mielestäni tilaisuudesta oli annettu hieman erilainen kuva etukäteen, kun mitä todellisuus oli.. Mutta onneksi ruoka oli pääosin ihan maittavaa, joten ei SUUREMPIA paniikkeja sen suhteen. Meillä lukee myös tarjouksessa, että valvontakulut klo kahdentoista jälkeen tuo 35e/tunti ja siitä aion kyllä pitää kiinni! Muutenkin paikka oli jotenkin ankeana, mutta ehkä se oli vain tuo "ah niin ankea" takatalvikeli :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me oltiin myös maistelemassa ruokia kaason ja BM:n kanssa. Petyin kyllä niihin lämpimiin pääruokiin mitä oli tarjolla. Oliko se tosiaan niin vai oonko vaan sokea, ettei siellä ollut lämpimistä pääruoista yhtään kalaruokaa maisteltavana? Yritin ettiä mut en vaan nähny. Mulle noi ruoat oli aikamoinen pettymys. Varsinkin kun joskus käynyt siellä lounaalla ja isänpäivälounaalla ja sillon on ollut tosi maittavat ruoat. Nyt ei oikein mikään ruoka napannu.. :(

edit:

Meilläkin on tarjouksessa tuo 35e/h (klo kahdentoista jälkeen) ja siitä pidämme kiinni.

Muokattu: , käyttäjä: picata

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa,

Mekin kävimme maistelemassa ruokia Villa K:ssa ja tykättiin kyllä niistä. Oltiin etukäteen päätetty jo meidän häämenu, mutta maisteluiden jälkeen lisäsimme menuun muutaman ruoan ja muutaman jätimme pois. Nyt on setti kasassa siis ^_^

Picata: kuulemma kalaa oli tarkoitus olla tarjolla, mutta tukusta (vai mistä ne ainekset nyt ikinä tuleekaan :girl_smile: ) tulleen kalan laatu ei kokkia vakuuttanut, joten hän ei sitä halunnut laittaa tarjolle. Siinä linjaston päässä ollut metallinen tarjoiluastia oli kyseistä kalaa varten. Mutta lämmintä kalaruokaa on siis yleensä kaiketi tarjolla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No, me päädyttiin valitsemaan pääruoaksi se lammas joka näytti ihan sellaselta ceasar-koiranruoalta. Se oli varsinkin hillotun viikunan kanssa tosi hyvää mutta esillepano oli vähän että itkeäkkö vai nauraa...

Linjasto itsessään on järkky joten esillepanolle ei voi tehdä sitten yhtikäs mitään. Mietin vaan että pitäiskö siirtää koko linjasto hiljaiseen huoneeseen ja laittaa tilalle liinotetut pöydät.

Meille tulee karkkibuffa ja se laitetaan linjaston päälle kun lämmin ruoka on ohi. Heiltä löytyy kulhoja ja ottimia myös jonkin verran.

On siitä jo yli viikko kun viimeksi laitoin sähköpostia Villa K:hon, yllättäen ei vastausta vieläkään... Ihme juttu.

Eniten petyin kyllä linjaston liinottamiseen. Se piti saada nätisti piiloon mutta eipä ihan niin ollut.

Muistaako joku palkonko se menun hinta on? Eli jos ottaii sen paperilapun mukaan jossa oli ne mistä piti valita yksi sitä ja pari tota.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Okei, kiitos Maijanen tiedosta :)

Mietin vaan että pitäiskö siirtää koko linjasto hiljaiseen huoneeseen ja laittaa tilalle liinotetut pöydät.

..Mitä? :mellow: Voiko niin tehdä? Voiks sen linjaston vetää siitä pois jos niin haluaa?

Meille joskus sanottiin (joku henkilökuntalainen) että siinä se linjasto nyt on eikä sitä voi siirtää.. Mutta sitten katottiin yks kerta et helkkari, siellähän on pyörät alla. Miksei sitä vois kärrätä pois siitä... :huh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heip :-)

Olen menossa lähiaikoina käymään paikan päällä sopimassa hääasioista. Tuo linjaston liikuteltavuus kiinnostaisi muaki. Kouluruokalaa muistuttava ruoanhakusysteemi ei oikeen inspaa.. :( Ja erityisesti asia kiinnostaa, jos buffan voisi laittaa vaikkapa hiljaiseen huoneeseen. Tosin epäilen tätä, koska olen siinä ymmärryksessä, että hiljainen huone ei ole käytössä hääjuhlan aikana. Mutta mutta, palaan asiaan. Ja palatkaa te muutkin, jos saatte asiaan vastauksen ennen mua!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyselkää nyt muutkin ihmiset pystypöytien perään. Tasasin väliajoin kyselen pystäreistä josko ne vihdoinkin ne paikalle hommaisivat.

Ovat siis niitä joihin vieraat voi esim. "tanssisalissa" nojailla ja laskea juomansa niin ettei tarvitse seitstä tumput suorina ja ihmetellä etä mites tässä nyt tanssitaan ku kourat täynnä tavaraa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä miksei kukaan morsiammista(/kaasoista/sulhoista) ole tänne tullut vielä tätä kertomaan meille muille mutta Villa K:ssa on nyt A-luvat ja se on heille ihan se ja sama että milloin olette tarjouksen saaneet yms. mutta heiltä on juomat hankittava. Tuskin saa edes alkoholittomat juomat tuoda itse...

Joten teille, joille se on mahdollista, niin kannattaa miettiä paikan vaihtoa.

Tätä 'ilo-uutista' ei olisi saanut jakaa kenenkään kanssa (heidän pyynnöstä..he haluavat itse kertoa tästä asiakkailleen) mutta itse olisin halunnut tietää tästä aikaisemmin kuin vasta nyt joten tämän takia kerron tästä teille muille.

:girl_mad:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Villa K olisi meille täydellinen sijaintinsa puolesta, mutta en niinkää pidä rakennuksen ulkonäöstä :(

Enkä vieläkään ole saanut vastausta jo 3vk sitten lähettämääni tarjouspyyntöön/kyselyyn - puhelimeenkaan ei vastata. :girl_mad:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Picata:

Tää on ihan superkurja juttu ja äärettömän huonoa mainosta paikalle :(

Minkälaisen diilin saitte Villa K:n kanssa solmittua juomien suhteen?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miyu: Luulen et ne ei oo vastannu tän uuden a-lupa jutun takia teille. Eivät siellä halua että tää tieto pääsee leviämään.. Tosin eipä ne muutenkaan vastaa kyselyihin kauheen nopeasti.

vieras: Me ei tehty vielä mitään diiliä näitten juomien kanssa. Mennään parin viikon päästä keskustelemaan tästä asiasta enemmän. Tiedä mitä tästä tulee. Eniten harmittaa se että kutsut on jo lähtenyt.. Muuten olisin vaihtanut paikkaa. Todella, todella turhauttavaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä ei TODELLAKAAN ole niin hieno paikka että kukaan täysijärkinen maksaisi SEKÄ tonnin vuokran, tarjoilijoiden palkan, että korkkmaksut viinoista!!!

TONNIN VUOKRA? ;O

Ei hyvä kesä, siitä paikasta en maksaisi vuokraa 300e enenpää! Kamala ulkonäkö ja paikkakaan ei ole mitään näköala - siinähän on tarha/koulu/joku kiinnikkin?

Tonniin kun laitan 200-500e lisää, saan jo Espoon Kartanon joka on jo luxus.

// Picata: En usko että siitä olisi kiinni, emme haluaisi alkoholitarjoilua ollenkaan sinne (mainitsin viestissäni heille) :o

Muokattu: , käyttäjä: Miyu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä ei TODELLAKAAN ole niin hieno paikka että kukaan täysijärkinen maksaisi SEKÄ tonnin vuokran, tarjoilijoiden palkan, että korkkmaksut viinoista!!!

TONNIN VUOKRA? ;O

Ei hyvä kesä, siitä paikasta en maksaisi vuokraa 300e enenpää! Kamala ulkonäkö ja paikkakaan ei ole mitään näköala - siinähän on tarha/koulu/joku kiinnikkin?

Tonniin kun laitan 200-500e lisää, saan jo Espoon Kartanon joka on jo luxus.

Nimenomaan! Ja nyt kun alkoholistaki pitää pulittaa (yli) tuplasti mitä oli budjetoitu niin suorastaan vituttaa ettei otettu sitä Espoon Kartanoa sillon ku oli mahollisuus!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään