Jump to content
Naimisiin.info

Hääpukunne hinta


reso

Recommended Posts

Huimaavia hintoja täällä ihmisillä :D

No pihi kun kerta olen, niin pidän huippukalliina jo pukua, joka tulee muokkausten (lyhennetään polvipituiseksi, kavennetaan ja laitetaan nyöritys) jälkeen maksamaan 400 euroa :) Mutta ei auta, kun pukuun ihastuu, niin sitä ei saa mielestään...

Link to comment
Share on other sites

Ostin hiljattain pukuni niinatar liikkeestä, ja 15% alennuksen jälkeen puvun hinnaksi tuli 1020e Kyllähän tuo maksoi, mutta unelmieni puvusta olinkin valmis maksamaan :)

Link to comment
Share on other sites

Minä sain pukuni entisen työkaverin vaimolta 200 eurolla :girl_smile: Sattui olla juuri mun kokoinen.. Pitkä tosin, mutta sen saa lyhennettyä. Korjaustöihin(lyhennys, olkainten pois ottaminen) menee varmaankin muutamasta kympistä sataseen..tai näin luulisin.

Link to comment
Share on other sites

200e :o En voinut uskoa todeksi kun löysin tämän, olin valmis maksamaan mitä vain unelmapuvusta, ja kyllä kelpasi hinta :D kavennuksiin+vannehameisiin yht n. 100e lisää, eli maksoi kokonaisuudessaan sen 300e :)

Link to comment
Share on other sites

tein hyvän löydön.. pukuni oikee hinta oli 800e ja tinkimisen ja alennuksen kanssa 300e halusivat pois uusien tieltä :) ja pukuni ei ole yksin kertainen vaan sellanen tylliunelma missä on kimallusta ja helmalla kokoa <3

Link to comment
Share on other sites

Olin varannut budjettiin 500 € puvulleni, mutta liikkeissä pyörittyäni huomasin, etten tuohon hintaan saa haluamaani... Pakko oli siis venyttää budjettia! Puku maksoi 787 € sis. vannehameen vuokran ja korjaustyöt. Norm. hinta ois ollu 899 € - sitä en kyl enää ois maksanu!

Link to comment
Share on other sites

Suoranaista budjettia ei oltu laadittu ennen kuin pukuni löysin, mutta kokolailla selvää oli heti valmiiksi, että minun pukuni ei todellakaan saa maksaa saman vertaa kuin vaikkapa juhlapaikkamme kolmen päivän vuokra...

Kävi kuitenniin hyvä tuuri, ja juuri oman näköinen puku löytyi - satasella. Käytettynä, luonnollisestikin, mutta yllätti hinta tästä huolimatta ostajansa. Sattui olemaan koosta 38 kavennettu edelliselle käyttäjälleen, myös itselleni täydellisen kokoinen. Pienet ompelijalla teetetyt muutokset vielä siihen päälle - helmaa täytyy keriä kasaan. Jää muuten sulhasen renkaiden alle :)

Link to comment
Share on other sites

Budjetissa minun puvulle oli varattu 500€. Ihanuudestani maksoin kuitenkin alennusten jälkeen 250€ (ovh. 625€), joten vaikka teetänkin siihen vielä myöhemmin joitakin muutoksia niin pysyn silti hyvin budjetissa. :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

En oikein itse ymmärrä miksi uudesta hääpuvusta pitäisi maksaa lähes tonnin?!?! Sehän on täysin älytöntä, sillä rahan voi käyttää itse juhlaan. Sitä paitsi kierrätys ja ekologisuus tässä asiassa kunniaan!!

Markkinoilla on valtavasti upeita pukuja.

Itse löysin omani helposti netistä, amoriini-sivustolta. Kävin yhtä ainoaa sovittamassa ja ostin sen 300 eurolla. Ompelija sitä vähän vielä kiristi sopivaksi ja siinä se oli. Haloselta kengät, korsetti lainaksi, vanha valkoinen laukku ja menoksi. Ja lopputulos oli upean elegantti.

Ei kannata tuhlata aikaa, energiaa tai elämää tuhlaamalla uuteen pukuun maltaita. Älytöntähän se on kun pukua käyttää vain kerran!!!!

Käyttäkää itse juhlaan ne kaikki siihen varatut rahat.

Link to comment
Share on other sites

^ No, se on sinun mielipiteesi. Katsos kun jollekin muulle se hääpuku saattaa olla hyvinkin tärkeä asia eikä mieleistä löydy käytetyistä. On typerää ja kapeakatseista arvostella muita vain sen takia, että sattuu itse olemaan eri mieltä. Lisäksi ihmisillä on hyvin erilaisia budjetteja ja hyvätuloisten häissä se tonni pukuun ei välttämättä ole kovin iso osa budjetista eikä ainakaan pois mistään muusta. Harva morsian varmaankaan hankkii pukua muun juhlabudjetin kustannuksella.

Link to comment
Share on other sites

750 euroo, siihen vielä päälle lyhennys. Ihan sikana, mut ku kerran sattu kohdalle, ni oli pakko ostaa. Ja ajatus siitä että saan kiertää kaikki Helsingin hääpukuliikkeet sai mut maksamaan pari sataa enemmän, kun mitä olin ajatellu. Ei tunnu enää missään tässä konkurssissa..

Link to comment
Share on other sites

Maksan Enzoanistani 1290e. Hääpuku on asia mihin haluan panostaa. Voisin ostaa käytettynäkin, mutta en ole ko. mallia löytänyt luotettavalta myyjältä. Aion laittaa sen kiertoon omien häiden jälkeen.

Onneksi minulla on tähän mahdollisuus sitä kautta, että saamme esimerkiksi mahd. bändin, dj:n, pitopalvelun, kutsut ja koristelut sekä kampauksen ja meikin suhteilla aika edullisella.

Eli kukin tyylillään, eikös niin? Pääasia, että jokainen morsian saa olla tyytyväinen pukuunsa, maksoi se 50 tai 5000 euroa :girl_smile: .

Link to comment
Share on other sites

Eli kukin tyylillään, eikös niin? Pääasia, että jokainen morsian saa olla tyytyväinen pukuunsa, maksoi se 50 tai 5000 euroa :girl_smile: .

Näinhän sitä luulisi. Yllättävän monia tuntuu ahdistavan se, mitä muut tekevät, oli kyse sitten ohjelmasta tai sormusten hinnasta tai ruuasta. Mutta kun ne muiden valinnat ja painotukset ovat vaan NIIN VÄÄRIÄ!!! :grin:

Ei sillä, oma vaatekappaleeni ei ole vielä löytynyt, mutta tuskin siihen viittäsataa enempää menee, koska asioin pikemminkin iltapuku- kuin morsiuspukumallistoissa. Tosi vaikealta minusta tuntuisi alkaa käytettyjä etsimään ainakaan omassa tapauksessani, kun väritoiveeni on hyvin rajaava. Mikäs siinä on sopiva haeskellessa, jos ei ole erityisiä toiveita puvulle tai ne toiveet sopivat useimpiin pukuihin. En ainakaan itse ala omaa tyyliäni muuttamaan näin tärkeänä päivänä...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hei,

olen löytänyt unelmieni puvun ja sen hinta on 1600 €. Kuinka paljon olette maksaneet omastanne ja minkä merkkinen se on? Puku on täydellinen, mutta hinta HIEMAN mietityttää...

Kiitos vastaajille!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itse kävin katsomassa Oulussa ensimmäistä kertaa hääpukuja vappuviikonloppuna ja tulin siihen tulokseen että jopa 500€ löytyy Aivan Ihania Prinsessaunelmia!! Kannattaa varata paljon aikaa etsimiseen ja käydä useammassa paikassa, voit tehdä hienon löydön :girl_smile: Kuitenkaan jos ei noin halvalla pukua löydy, niin itse ainakin olen ajatellut että 1000€-1500€ on unelmapuvun "maksimibudjetti", tai ehkäpä toisin sanoen kohtuuhinta, eli et ole ainoa tuolla hintahaarukalla keikkuva morsian! :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Oma pukuni on Muotitalo Tyynelältä heidän omaa mallistoaan, hinnaksi tuli 950 €.

1000 € oli meillä budjetoitu pukuuni. Tuo 1600 € on mielestäni jo aika maksimia, mutta oletko ajatellut myydä pukuasi myöhemmin? Saisit siitä edes jotain takaisin. :)

Hääpuku on kuitenkin aika iso osa häitä, jota ei ole kiva katua aina kun katsoo hääkuvia..

Link to comment
Share on other sites

Me oltiin budjetoitu 1000€ mun pukuun. Löysin kaksi pukua, ensimmäinen 850€ ja toinen 1200€. En olisi ehkä koskaan saanut päätettyä kumpi on ihanampi, joten päädyin lopulta tuohon edullisempaan. Jos puku tuntuu ja näyttää täydelliseltä, niin suosittelen sijoittamaan, kerran se vaan kirpasee ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Prinsessaunelma se ei ole mutta ainutlaatuinen kuitenkin. Ei kai auta muu kuin tilata puku. Ehä voin värjätä sen hääpäivän jälkeen iltapukukäyttöön...

Link to comment
Share on other sites

Oletko harkinnut puvun teettämistä? Itse sain juuri sellaisen, jonka halusin "vain" 850€ josta työn osuus oli noin 630€. Kankaat ostin itse, puvun suunnittelin yhdessä ompelijan kanssa. Itse yllätyin teettämisen edullisuudesta verratuna valmiisiin pukuihin, joihin olisi pitänyt tehdä vielä pieniä muutoksia, jotka olisivat vielä nostaneet puvun hintaa parilla sadalla eurolla.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...