Hääpukunne hinta


reso

Recommended Posts

Ostin tänään sattumalta (kun piti vaan käydä katselemassa) oman morsiuspukuni ensikesän häihin! Valkoinen, olkaimeton, helmi- ja pitsikoristeinen prinsessatyylinen unelma maksoi vain 300e ja vieläpä ihan hääpukuliikkeestä! Normaali hinta oli 475e, mutta kun oli tämän kesän malli niin sain halvalla. Kaupan päälle tuli hartiahuivi ja liikkeen omistaja jopa lyhentää helmaa ja kaventaa pukua rintojen kohdalta samaan hintaan! Mahtava palvelu ja asiantunteva liikkeen omistaja!

En alunperinkään halunnut laittaa pukuun satoja euroja, koska koen puvun kertakäyttöiseksi. En kyllä kuvitellut löytäväni alle 500e mitään sellaista, johon todella rakastuisin. Olin väärässä! Käytetty puku oli myös etsinnässä kun ne pyörivät samoissa hinnoissa kuin tämä löytöni. Mutta nyt on asia pois päivänjärjestyksestä :)

Link to comment
Share on other sites

En ole koskaan halunnut varsinaista hääpukua, tai edes täyspitkää juhlapukua, kun ei sellaiselle olisi muuten oikein käyttöä. Pidän siitä, että vaatteet (myös hääpuku!) olisivat mahdollisimman monikäyttöisiä, ja mieluiten vielä käytettynä ostettuja.

En kuitenkaan olisi uskonut, että kävisi ihan näin hyvä munkki! Minun pukuni on nimittäin maksanut tähän mennessä viisi euroa ;) Se on kirpparilöytö, ja vieläpä harvinaisen hyvä sellainen: A-linjainen, kermanvaalea, polvipituinen mekko 60-luvun pohjoismaista designia. Toki vielä pitää pesettää ja pyytää ompelijaa hieman fiksaamaan, mutta arvelenpa kokonaishinnan silti jäävän melko alhaiseksi.

Link to comment
Share on other sites

500e valmispuku, toinen puku mitä sovitin. Ensimmäinen ole Pronoviaksen puku Stockalla mikä maksoi 1700e joten se jäi sinne vaikka kaunis olikin. Tämä toinen oli samankaltainen, mutta ilman laahusta (ja Pronoviaksen merkkiä) maksoi paljon vähemmän.

Link to comment
Share on other sites

Maksoin täyssilkkisestä puvusta 700€, ovh oli muistaakseni 1200€. Alunperin sovittelin vain mallia etsien, tarkoitus oli teettää. Mutta tuo oli niin ihana, että vain itkin onnesta :girl_haha: helmaa lyhennettiin sukulaisen hoteissa, muuten hyvä just noin. Lisäksi kuulin pukunsa (hyvin samanlainen, yksinkertainen ja silkkiä) itse tehneeltä ystävältäni, että kankaisiin meni hänelläkin n.500€, vaikka on minua puolet hoikempi.

Katsotaan sitten raaskinko myydä, vannehameen ja hunnun ostin täältä kirpparilta yht. 45€:lla ja anoppi maksoi kengät (väkisin). :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Minä ostin puvun tänään. Piti mennä vain katselemaan, mutta kun ekan liikkeen ekana tangolta poimittu puku kolahti, niin mitäpä sitä turhia vastustelemaan :girl_haha: Puvun ovh oli 700 euroa, mutta kun sattui olemaan ale käynnissä, sain sen puoleen hintaan.

Olin budjetoinut pukuun noin 500-600 euroa ja toiveikkaana lukenut täältä ihmisten kertomuksia muutamalla satasella löytyneestä unelmapuvusta, mutten silti olisi uskonut löytäväni omaani 350 eurolla. Pukuun täytyy tosin tehdä vielä korjauksia, jotka tietysti nostavat hintaa, mutta uskoisin silti tehneeni hyvät kaupat :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kankaat, n.60e ja ompelijalle maksoin 70e :) 130e! Plus kaikki alusvaatteet ja muut :)

Missä saa noin edullisesti teetettyä? :)

Veikkaisin jonkinnakoista kaveri/tuttava-alennusta? ;)

Itse kuulun myos niihin morsiamiin, joita kauhistuttaa laittaa yli €500 haapukuun. Toisaalta se on mulle kylla niin tarkea asia, etta kylla sen puvun taytyy oikeasti miellyttaa. Olen aika paljon katsellut pukuja (netissa vain toistaiseksi), ja olen huomannut olevani niin sanotusti kranttu! Tahan mennessa tasan yksi puku on oikeasti miellyttanyt, ja sen hinta pyorii jossain $850 tienoilla. Ihan ei kuitenkaan ole haapuvun osto viela akuutti asia, joskus vuoden paasta sitten on sen aika.

Link to comment
Share on other sites

En halunnut laittaa hirvittävän isoja summia mekkoon jota käytän vain yhden päivän mutta en halunnut myöskään mitään vaatimatonta. Niinpä tilasin mekon Kiinasta ja hintaa mekolle tuli 66€. Mekko on todella kaunis ja näyttävä ja laatukin yllätti minut todella positiivisesti! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hinta, sepä se hankaloittaa tätä hommaa kovasti. Kävin hääpukuliikkeessä sovittelemassa pukuja, ja sanoin hintahaitarini (max. 500-600 euroa). Sitten vahingossa myyjä toi minulle muutamaa sataa kalliimman puvun, ja siihen sitten menin ihastumaan. Ja nyt sen jälkeen muut vaihtoehdot eivät ole olleet niin ihania. Mutta järki päässäni sanoo, että yhden päivän pidettävään pukuun ei minun pitäisi laittaa niin paljon rahaa.. No häihin vielä aikaa, ehkä pidän nyt mietintätauon, enkä tee vielä päätöstä mihinkään suuntaan. Käytettyjen pukujen etsintää sitten hankaloittaa asuinpaikkakuntani, jonka lähellä tulee aika vähän pukuja myyntiin...

Link to comment
Share on other sites

MENKÄÄ VIELÄ TÄMÄN KUUN AIKANA TAMPEREEN MORSIUSGALLERIAAN! Siellä on ne tullipäivät... Menin sinne heti 1.9. kaasojeni kanssa, ja vieläpä silleen että oli vaan kaks tuntia aikaa sovittaa pukuja (koska se meni klo 18 kiinni ja me oltiin Tampereella vasta neljältä), mitä siel on satoja, satoja... vissiin yli 1000. Ne myy siis 2011 puvut silleen et KAIKKI liikkeen puvut ja muut tuotteet (myös miesten yms) on vähintää 23% alennuksessa. Iso osa oli viel enemmänkin!

Löysin sitten unelmapukuni, ovh. 1349 euroa, maksoin siitä 539 euroa. Lisäksi ostin vannehameen 38 euroa.

Pukuani pitää lyhentää ja ottaa pari senttiä saumoista, joten ompelijatöihin menee sit kans vähän rahaa...

Link to comment
Share on other sites

Miun puvulle tulee hintaa n. 600€ korjauksineen + vannehameen vuokra. Se on tämän vuoden puku likkeestä ja kerran ollut vuokrattuna. :girl_sigh: Hinta..no en ollut kerennyt ajatella paljonko mekkoon laittaisi rahaa, kun häihin on vielä 11kk. Mutta kun se tietysti löytyi jo, kun ekan kerran menin katsomaan mekkoja hetken mieli johteesta. Nyt kun puku tulee maksettua näin ajoissa se ei vaikuta muuhun budjettiin millään lailla. :)

Link to comment
Share on other sites

En oikein itse ymmärrä miksi uudesta hääpuvusta pitäisi maksaa lähes tonnin?!?! Sehän on täysin älytöntä, sillä rahan voi käyttää itse juhlaan. Sitä paitsi kierrätys ja ekologisuus tässä asiassa kunniaan!!

Markkinoilla on valtavasti upeita pukuja.

Itse löysin omani helposti netistä, amoriini-sivustolta. Kävin yhtä ainoaa sovittamassa ja ostin sen 300 eurolla. Ompelija sitä vähän vielä kiristi sopivaksi ja siinä se oli. Haloselta kengät, korsetti lainaksi, vanha valkoinen laukku ja menoksi. Ja lopputulos oli upean elegantti.

Ei kannata tuhlata aikaa, energiaa tai elämää tuhlaamalla uuteen pukuun maltaita. Älytöntähän se on kun pukua käyttää vain kerran!!!!

Käyttäkää itse juhlaan ne kaikki siihen varatut rahat.

Pakko sanoa, että kyllä niissä 500€ ja 1000€ puvuissa erot oli kuin yöllä ja päivällä. Lisäksi jos haluaa vähänkin runsaamman puvun laadukkaammalla kankaalla... se valitettavasti maksaa. Miten puvun hinta liittyy kierrätykseen ja ekologisuuteen jos saan kysyä? Kyllä halvemman niinkuin kalliimmankin puvun voi kierrättää eli myydä edelleen...

"Ei kannata tuhlata aikaa, energiaa tai elämää tuhlaamalla uuteen pukuun maltaita." Minä ainakin tuhlaan rahaa elämään ja elämän iloja varten. Miksi hääpuku olisi poikkeus? Uusi perus sohva maksaa käytännössä saman verran kuin puku jonka arvo säilyy paremmin kuin sen sohvan.

Ihmiset muutenkin saattaa ostaa arkikäyttöön merkkilaukkuja hintaan 500€, jolloin tonni hääpuvusta ei minusta ole edes paljon.

//muoks. typot

Muokattu: , käyttäjä: Kitty*
Link to comment
Share on other sites

Olen Kitty*n kanssa samoilla linjoilla. Itselleni oli tärkeää, että puku on laadukas ja hyvin tehty. Vaikka pidän pukua vain sen yhden päivän, niin se sattuu kuitenkin olemaan se tähän astisen elämän tärkein päivä johon on muutenkin panostettu todella paljon, miksei siis myös pukeutumiseen?

Kun menin sovittelemaan pukuja, sanoin myyjälle, että en halua edes tietää pukujen hintoja ennen kuin vasta sitten kun oikea puku on löytynyt. En halunnut pukujen hintojen vaikuttavan päätökseeni. Pukuun olen todella tyytyväinen, kangas on laadukasta ja puku on hyvän tuntuinen päällä.

Vaikka käytin pukuun paljon rahaa (n. 1000 euroa) en kuitenkaan koe sen olevan mistään muusta pois. Puvun lisäksi olemme panostaneet kaikkeen muuhunkin häihin liittyvään, esim. musiikkiin, ruokaan ja juomaan. Häitä varten olemme säästäneet jo jonkin aikaa jotta juhlia järjestettäessä ei tarvitsisi tinkiä mistään.

Puku on minulle tärkeä, enkä halua myydä sitä häiden jälkeen eteenpäin. Säilytän sen, ja jos joskus saan tyttären niin ehkäpä hän haluaa sitä joskus käyttää omissa häissään :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Itse aloitin puvunetsimisurakkani Viron puolelta Tallinnasta juurikin sen takia, että hintataso on siellä lähtökohtaisesti hieman alhaisempi kuin täällä meillä. Myös minä kysyin myyjältä puvun hintaa vasta sitten, kun olin sen päälleni saanut ja rakastunut totaalisesti :-X Yllätys oli melkoinen ja pelkästään positiivinen. Puvun hinnaksi tuli 335 euroa puku ja 35 euroa alushame. Eikä ole kaduttanut pätkääkään, edelleen se on mielestäni kaunein näkemäni puku :wub:

Link to comment
Share on other sites

Oma Maggie Sotteroni on nyt tilattu, ja hintaa puvulle tuli 1390€ + korjaukset mahdolliset. Pronovias on toinen merkki, jonka pukuihin olen ihastunut, mutta niiden hinta alkaa lähes poikkeusetta 2000€ ylöspäin, joten koen päässeeni halvalla! :grin: Tosin osto on aina hieman riski, koska en ole päässyt sovittamaan tilaamaani pukua etukäteen. Olen kuitenkin sovittanut muita edullisempia pukuja, ja kyllä Sotterot istuvat niin paljon paremmin ja vaikuttavat laadukkaammilta, että tein päätöksen ostaa aito ja oikea. Eiköhän hääpuvun hinta ja ulkonäkö ole aina ihmisen oma asia, kivaahan se on jakaa kokemuksia, mutta jätetään tuomitsemiset toisille foorumeille! :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...