Jump to content
Naimisiin.info

Hääpukunne hinta


reso

Recommended Posts

Oman pukuni löysin onnekkaasti pukuliikkeestä, jotka lopettavat morsiuspukujen myynnin ja heillä oli vain 1 puku jäljellä merenneitomallia, jota halusin. Muistan fiiliksen kun menin sovistuskoppiin ajatellen että jaahas että seuraavaa liikettä kohti, muuta kun näin puvun päälläni niin tiesin heti että tässä se oli. Ja kaiken lisäksi tuli maksamaan vanteineen kaikkineen 420e. Kohtaloa that`s what it is.. ;)

http://www.morsiusgalleria.com/6224.html

Link to comment
Share on other sites

Guest kevätmorsian 2012

itse tein ihanan löydön,sain multihalvalla(1500) 6000 euron puvun,koska se oli ainokainen 2011 häämessuilla jalustalla. Olen niin rakastunut pukuuni.en hinnan vuoksi vaan laadukkuuden,ja ettei muilla samanlaisia.

Link to comment
Share on other sites

Ostin pukuni suunnilleen vuosi ennen häitä. Olin haaveillut ihanista prinsessa-tylliunelmista, ja meinasinkin tilata netista. Luojan kiitos en tilannut. Kävin morsiusliikkeessä kokeilemassa niitä pukuja, ja näytin aivan kamalalta. Mukana oleva siskoni han "läpällä" halusi että sovitan erästä ihan eri mallista kuin mitä olin suunnitellut. Sanoinkin voivani kokeilla, mutten kuitenkaan sellaista ostaisi. Ja kuinkas kävikään; se oli Se Puku! Eli eka sovituskerta morsiusliikkeessä, ja alennuksesta 500 e puku + huntu + laukku + tiara.

Link to comment
Share on other sites

Guest Vastavihitty!

Mun puku tuli nettikaupasta (Kiinasta kai), hinta tais olla jotain 135e kun Suomen tullit olin maksanu. Alushameen ja kavennustyöt ostin Suomesta, kokonaishinta puvulle n. 200e ja puku oli täydellinen!!! <3

Link to comment
Share on other sites

Tänään löytyi just se täydellinen puku Stilissimasta. Hinta 1190€, mutta puku ei vaadi mitään muutoksia (ei siis edes helmanlyhennystä) ja voisin olla sen alla liioitellusti ilman alusvaatteita kun puvun sisukset on niin laadukkaasti tehdyt. Hyvänpäivänrahastoon jää sen jälkeen vielä reilusti rahaa timanttikoruihinkin :) Ja pikkuhiljaa kun rahat on säästetty niin puvun hankinta ei vaikuta tämän hetken rahatilanteeseen mitenkään. Tiesin että ostan sitten kun täydellinen osuu kohdalle, ja tässä puvussa oli kaikki ominaisuudet mitä halusinkin. (5kg laihempi, täydellinen tiimalasivartalo jne. jne.. :D )

Ja katsoohan niitä hääkuvia sitten lopun ikänsä, joten ajattelin sen niin että jos puvussa tinkii ja hyväksyy jonkin kompromissin niin sitten ottaa päähän. Alennuspukujen etsintä taas olisi ollut mulle haaste, kun suurin osa puvuista on joka paikassa luonnonvalkoisia, mikä ei sovi taas mulle värinä ollenkaan.. Vitivalkoista olla pitää :D

Link to comment
Share on other sites

Guest kevätmorsian 2012

itse löysin 2011 pronoviaksen puvun multihalvalla.sain 1500 tuhansien eurojen puvun. alun perin menin budjetilla max 700,mutta tuli tuo löytö vastaan,pakkohan se oli ostaa.sitä ei edes koskaan raaski myydä.puku kuin koru.

Link to comment
Share on other sites

Minulle hintakatto on 250 €. Puku ei tule olemaan valkoinen, ja aion käyttää sitä häiden jälkeenkin. Kiinasta ajattelin tilata. Esim. sivustolla www.dhgate.com on paljon eri myyjiä. Kannattaa lukea asiakkaiden kommentteja, ja valita sellainen myyjä, joka on saanut paljon hyvää palautetta. Puvun hintaan kannattaa laskea noin 1/3 lisää tullista ja verosta.

Olen aiemmin tilannut puvun Kiinasta sivustolta www.nexteve.com, ja olin erittäin tyytyväinen. Puku tuli tullipostiin, josta käyvin sen hakemassa ja samalla maksoin vaadittavat maksut. Tullimaksut voi nykyään maksaa myös netissä, jolloin paketti voidaan tullipostista lähettää mihin tahansa postin toimipisteeseen. Jotkut kuljetusfirmat myös hoitavat tullauksen asiakkaan puolesta ja tuovat paketin ovelle. Tämä näkyy sitten korkeampina toimituskuluina.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...