Jump to content
Naimisiin.info

Hääpukunne hinta


reso

Recommended Posts

Enpä ollut valmis maksamaan puvustani satasia, kun mitään unelmakolttua ei ollut. Enpä oikein tiedä vieläkään, minkälainen siitä on tulossa, mutta kovaa vauhtia sitä tehdään.

Hintaa tuli minulle maksettavaksi kankaista 86 euroa. Äiti lupasi hoitaa lisäkustannukset, jos tarvitsee hakea lisää kangasta tai vastaavaa. Kyse on ihan kympistä, parista.

En ole mitenkään mekkoihminen, enkä näe vieläkään itseäni hääpuvussa. Yllätän siis jopa itseni. Veikkaanpa että miehen puku tulee maksamaan kolme-neljä kertaa enemmän :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Täällä myös morsian, jolle tulee hääpäivänä "budjettipuku". :D Käytetty, lyhyehkö, hintaa 100e. Erittäin ihana ja juuri se minun! Liikkeessä sovitetut esim. laahukselliset puvut näyttivät vain hassuilta tällaisen lyhyen ihmisen päällä. Toki siis oma mielipiteeni tämä, sillä en vain kokenut liikkumista helpoksi kokopitkässä muhkeahelmaisessa mekossa.

Link to comment
Share on other sites

Tiedän, että oman pukuni kohdalla homma tulee menemään niin, että sydän kertoo budjetin. En missään nimessä aattele että mikä on järkevä hinta vaatteesta jota käyttää päivän? Vastaus olisi varmaan muutaman kympin.. Vaan että missä puvussa haluan viettää oman hääpäiväni, elämäni tärkeimmän päivän? Olen jo löytänyt täydellisen puvun, hinta tälle on n. 1550 €. Ei kolkuta omatunto eikä mietitytä hinta. Olen vain onnellinen että löysin tuon puvun. Onneksi mies on sellainen, että ymmärtää, mitkä jutut mulle on niitä oikeasti tärkeitä. Sille ei tulisi mieleenkään pyytää mua säästämään tällaisessa asiassa. Jotkut täällä ovat kehottaneet panostamaan juhlaan ennemmin kuin pukuun. Ei meidän juhlat kärsi mun puvun kustannuksella.

Mulle sinäänsä on sama onko se puku satasen vai kahden tonnin hintalapulla varustettu, kunhan on Se Oikea. En ole kirppari-tyyppi muutenkaan, enkä suoraa sanottuna halua käytettyä pukua. En myöskään missää nimessä myy omaa pukuani häiden jälkeen. Puku tulee tuhoutumaan trash the dress -kuvauksissa, ja hyvä niin :)

Link to comment
Share on other sites

Kipuraja minulla kulki 2000 eurossa, mutta sainkin puvun hieman halvemmalla. Tosin ostin kaikki hilavitkuttimet, paitsi kengät, kertarysäyksellä (osasivat Pronoviaksen liikkeessä myydä ;-D), joten yhteensä hinta oli n. sen 2000 euroa. Kaikki sovitukset ja korjaukset kuuluvat hintaan, ja palvelu on ollut loistavaa. Onneksi sentään puvusta ei ole tarvinnut stressata, kuin kaikilla muilla osa-alueilla stressiä on ollut ihan omaan ja naapureidenkin tarpeisiin.

Link to comment
Share on other sites

Ostin puvun uutena juhlapukuliikkeestä, hinnaksi tuli 250€. Myöhemmin summaan tulee vielä jonkun verran päälle, kunhan pukua lyhennetään/ pienennetään ja lisätään halterneck -nauhat.

Menin liikkeeseen sillä meiningillä, että 500 on ehdoton katto, joten budjetissa pysyttiin mainiosti ja päälle raaski ostaa liikkeestä vielä hienon hiuskorun.

Se vaikutti varmasti hintaan, että puku ei ole hääpuku, vaan "tavallinen" iltapuku, kaunis kylläkin. Ja juuri senlainen, mitä oli tarkoitus lähteä hakemaan.

Link to comment
Share on other sites

Mun puku maksoi 399 ja kengät 118. Pistän ne myyntiin häiden jälkeen ja toivon saavani niistä edes jotain takaisin. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minä teetätin pukuni Kiinassa sivustolta www.aliexpress.com ja puku tehtiin omilla mitoillani. Puku oli juuri sellainen kuin toivon ja hintaa tuli kotiin kannettuna kaikkine kuluineen 146 euroa!!!

Morsian-12

Link to comment
Share on other sites

Minun pukuni on tähän mennessä ollut ilmainen. Mummo oli jostakin sattuman oikusta säilyttänyt vanhan hääpukunsa ja sehän sopii minulle kuin unelma. Vähän se tietenkin vaatii korjauksia, mutta niiden aika on sitten syksymmällä. 400 on korjausbudjetti, mutta uskon selviäväni 200 eurolla, kun ei tuohon muutoksia niin paljoa kuitenkaan ole tulossa.

Link to comment
Share on other sites

Kuulen lopullisen hinnan varmaan ens viikolla. :D Kerron sitten.

Yksi iäkkäämpi ompelijarouva tekee minulle tosi simppelin pellavamekon. :)

Link to comment
Share on other sites

Oma pukuni maksoi 1000€ ja tähän tulee vielä lähempänä häitä sitten päälle korjaukset plus vannehame. Puku istui juuri ja juuri omaan pukubudjettiini ja olen tästä äärimmäisen tyytyväinen :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

300 euroa maksoi. Tilasin netistä.

Lisään puvun alaosaan vielä pitsiä. Pukua täytyy vielä lyhentää ja hihoja kaventaa. Kaiken pystyn tekemään itse, joten lisäkuluja puvusta ei tule.

Tiaraa tai huntua en ole vielä hankkinut, mutta ei sitä kai lasketa hääpuvuksi,asusteeksi korkeintaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

€795. Mahdolliset korjaukset tuohon paalle, seka vannealushame. Olen tyytyvainen tuohon hintaan, ja kai jotain kertoo sekin, etta jopa sulhasen mielesta se oli kohtuullinen hinta haapuvusta (pelkasi kuulemma paljon pahempaa) :grin:

Link to comment
Share on other sites

Töysin täältä kerran käytetyn puvun ja hinnaksi tuli 450. Olin samaista katellu jo mutta siitä en kyllä varmaan olis alkuperäistä hintaa maksanu (yli tonni). Sillon varmaan oisin tilannu ulkomailla teetetyn tai vuokrannu. Hunnun varmaan teetän.

edit... vielä varmaan myös ostan/teetän boleron ja ehkä jonkun turkin tai viitan ulkoilmaa varten.

Muokattu: , käyttäjä: emmma
Link to comment
Share on other sites

Löysin unelmapukuni 459 eurolla. Siihen päälle tuli vielä vannehame ja pukupussi. Olen enemmän kuin tyytyväinen pukuni hintaan, sillä muut puvut, joita katsoin, olivat 850 euron hintaluokassa ja pelkkään pukuuni olin budjetoinut tuhat euroa. Nyt voin huoletta ostaa vähän kalliimmat asusteet. :)

Muokattu: , käyttäjä: Elennah
Link to comment
Share on other sites

Kävin eilen maksamassa omani 487e. Olin ensin ajatellut tilata netistä hieman edullisemmin, mutta kun Se Oikea löytyi eikä mielestäni ollut kohtuuttoman hintainen, niin pakkohan se oli ottaa :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Mulla kävi uskomaton tuuri, löysin netin kautta kerran käytetyn (unelmieni) puvun, josta myyjä halusi päästä nopeasti eroon. Maksoin siis 115€ ja sain tällä puvun, pukupussin, huivin ja vaihto-olkaimet + postituksen!! .. ja puku on tosiaan mielestäni täydellinen, juuri sellaisen olisin voinut vaikka teettää.. <3 :tender:

Link to comment
Share on other sites

Minä maksoin puvusta+vannehameesta 250e, ostin naikkarikirppikseltä :) puku oli pyörinyt jo useamman nurkissa, mutta kukaan ei vielä ollut sitä käyttänyt (itse en ole vielä syytä keksinyt :D varmaankin joku teetättänyt ulkomailla eikä sitten ollutkaan sellainen kuin piti, mun myyjä taas halusi sittenkin kapeamman puvun.)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...