Hääpukunne hinta


reso

Recommended Posts

Ostin Carlsonilta pääväritykseltään valkoisen, polvipituisen juhlamekon. Hintaa sille tuli 139 e. Siihen tarviin varmaan vielä huivin, laukun ja kengät, jotka tuo lisähintaa. Polvipituisen mekon huono puoli on se, että sääret pitäis olla hyvännäköiset ja kengillä on väliä. Mut hyvä puoli taas, että sopii rentoihin häihin, "vanhalle" morsiamelle (40 vuotta) ja on mahdollisesti vielä jatkokäyttöä, toisin kuin morsiuspuvulle.

Link to comment
Share on other sites

Mun pukuni maksoi postituksineen Espanjasta (Etsystä) 94e. Mekossa oli otettu huomioon mun mitat ja raskaus ja en usko että muokkauksia tulee ollenkaan (jos tulee, minä tai äitini hoitaa). Mekkoni on tosin aika kaukana perinteisestä (sininen, vuoriton, pellavaa). Musta toi mekko on aivan täydellinen mulle, mukautuu raskauteen upeasti, selvälinjainen, tyylikäs, ekologinen, uudelleenkäytettävä. 200e olin budjetoinut, joten hyvin riittää vielä viittaan/huiviin/jakkuunkin rahaa ^_^

Muokattu: , käyttäjä: heipähei
Link to comment
Share on other sites

Joo elikkäs tarkoituksena oli pitää budjetti 700-800 eurossa, mutta valikoitui sitten ihan vähän yli 1000e puku (ei vaan voinut mitään..), ja siihen tulee vielä korjaukset ja huntu mukaan.
Olettaisin että lopullinen hinta näille tulee olemaan siinä yht. 1300-1400e paikkeilla. Hups. :blush:
Toisaalta perustelen tätä itselleni sillä että tää on tällainen kerran-elämässä sijoitus..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä on tiedossa rockabilly-teemahäät, joten sen mukaan etsiskelin mekkoa netistä. Löysin Lontoossa sijaitsevan liikkeen(Vivien of Holloway) nettikaupasta ihania malleja noin 150e luokkaa postareiden kanssa, siihen vielä tyllihame 40e, eli olisi tullut maksamaan vajaa 200e. En kuitenkaan ollut saanut tilattua asua, koska häihin yli vuosi aikaa ja pelkäsin, että malli ei istu minulle, kokoni ehtii muuttua tai tilaan muuten vaan väärän koon ja sit joutuu muokkaamaan(eli lisäkustannuksia... ja joo, tiukka budjetti)... Onneks eksyimme häämessuille poikaystävän kanssa ja sieltä löytyi -50% rekistä täydellinen polvipituinen mekko, jossa takana nyörit, eli paljon säätövaraa. Hinta 180e(+häämessujen sisäänpääsy, hurjat 2,5e : D), ei tarvitse erillistä tyllihametta, lähti kyllä saman tien mukaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Omani löytyi sattumalta second handina lomamatkalla Euroopasta, euroissa hintaa jäi ehkä 30e. En ollut alunperin sitä edes hääpuvuksi aikonut, mutta avioitumispäätöksen kypsyttyä tuntui selvältä, että tähän tarkoitukseenhan se sopii. Olen luonteeltani hyvin visuaalinen ja kauneudennälkäinen, mutta mekkokaupoissa ravaaminen ajaisi minut keskellä muuta järkkäilykiirettä vain hulluksi, joten loistoratkaisu omalle kohdalleni. :) Budjettia itse juhliin ei myöskään liiemmin ole, joten käytän rahat mieluummin ruokaan ja juomaan (ja kampaukseen, sen verran pakko sitä esteettistä hössötystä olla, kröhöm). Kyseessä kullanvärinen pitkä liehuvahelmainen mekko.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 year later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...