Jump to content
Naimisiin.info

jos tulossa yhtä kuuma kesä kun viimeeksi


-neeze-

Recommended Posts

niin miten meinaatte huomioida sen häissä?

mä ajattelin että ostan varmaankin muutaman pötätuulettimen jo valmiiksi ettei sitten kesän alussa tule paniikkia sen suhteen, tosin mun mielestä ne on rumia eikä niitä oikein saa mitenkään piilon, niin yksi vaihtoehto ois että yrittäisin jostain hommata sellaiset pienet käsituulettimet jokaiselle vieralle :D ajatuksena kiva mutta mistähän niitä voisi löytää?

vai jätänkö kokonaan asian miettimättä tulee millainen sää tahansa... blööh... kaikkea sitä mieleen tuleekin :/

Link to comment
Share on other sites

yks ideahan ois vaikka askarrella vieraille jokaiselle oma viuhka? :) ei tarttis kattella & kuunnella tuulettimia ja jokainen huolehtis tarpeen tullen omasta viilentelystään .. :) sehän vois periaattees toimia paikkakorttinakin jos jokaiseen kirjottas sitten omistajansa nimen..

Samaa meinasin ehdottaa.. :grin:

Viime kesänä yritin sellaista etsiä, mutta ei löytynyt mistään.. Hieman harmillista oli sitten sillä menulistalla itseään viilennellä, kun se meni sitten ryttyyn, mutta kuuma mi kuuma..

Ja sitten huolehtia siitä, että vesikannuja/vesipisteitä olisi runsaasti (joukossa jäitä-sitruunaa vielä, niin ++). Vettä nimittäin kuluu..

Käsituulettimia jos lähtee etsimään, niin aika metsästystä saa varmaan tehdä, jos niitä aikoo kaikille vieraille löytää. Plus se menteli, mikä siitä seuraa, kun kaikki on yhtä aikaa päällä.. (Ja itse mietin aina, onko kovin ekologista tuollainen...)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kannattaa tosiaan olla paljon vettä tarjolla! Viime kesänä yhden tutun häissä oli yksi vieraista pyörtynyt kuumuuden takia. Ja varjoisia paikkoja tarpeeksi. Ja hääparillahan voisi olla iso sateenvarjo päivän varjona. Hääpukuliikkeistähän saa niitä isoja valkoisia sateenvarjoja.

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät vasta kesällä 2012, oikein kyllä toivon semmoista suht päivää, koska miehen kanssa nautimme niistä. Ajattelin juuri toteuttaa vieraiden viilentämisen viuhkalla, sitten toki jäävettä pitää olla kannuissa aina. Hääpaikka on sellainen, jossa on helppo siirtää myös juhlat tarvittaessa ulos, jolloin ollaan järven rannalla. Sen verran epävirallinen tilaisuus, että en suutu jos joku menee uimaan. :D

Link to comment
Share on other sites

Viimekesänä oli kaasona eräänä hellepäivänä ja olihan se aika mielenkiintoista. Teetetty meikki valui pitkin naamaa jo kirkossa, boleroa en uskaltanut hajuhaittojen välttämiseksi riisua koko iltana ja morsian ei käynyt vessassa koko päivän :girl_haha:.

Vettä koko ajan tarjolla ja vessaan kosteuspyyhkeitä, topsipuikkoja, dödöä ym. tarvikkeita kainaloiden pyyhkimiseen ja meikin korjailuun.

Link to comment
Share on other sites

Guest Minimorsio

Tähän keskusteluun on pakko laittaa yksi vinkki. Jos ulkona on kolmekymmentä astetta lämmintä niin älkää ihmeessä avatko hääpaikan ikkunoita tuulettaaksenne. Suomessa ei juuri ole totuttu siihen, että ulkona saattaa olla kuumempaa kuin sisällä ja viime kesänä olin vieraana häissä, joissa sisälämpötila oli siedettävä kunnes bestmanit avasivat ikkunat... Kuuma ilma virtasi sisään ja sen jälkeen vieraat vasta hikoilivatkin. "Tuulettaminen" ei siis todellakaan ole aina kuumana päivänä hyvä vaihtoehto, paitsi tietenkin myöhemmin illalla kun ilma alkaa viilentyä. :)

Link to comment
Share on other sites

^Samaa meinasin tulla ehdottamaan itsekin. Se ikkunoiden avaaminen ei siis suinkaan helpota tilannetta, päinvastoin. Onneksi me juhlimme heinäkuisia häitä kellarityyppisessä juhlatilassa, joten tätä kuumuusongelmaa ei juhlatilassa pitäisi tulla. :) Kirkko-osuus ja valokuvaus onkin sitten asia erikseen...

Muokattu: , käyttäjä: Mezzy
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...