Bändi, trubaduuri, dj, spotify ?... valinnan vaikeus


tropic

Recommended Posts

Musiikin kanssa painitaan.

Bändi olisi kiva. Toisaalta tykkään trubaduureista - kitara ja komea mies ääni.

Toisaalta dj pystyisi soittamaan musiikkia laidasta laitaan ja illan myötä ehkä jopa toivebiisejä voisi vieraat esittää jos tanssijalka vipattaa..

Toisaalta saman ajaisi esim spotify kannettavalta koneelta..

Kertokaa mikä teidät sai valitsemaan häämusiikin esittäjän. Ja jos häät ovat jo olleet, niin olitko tyytyväinen valintaasi, vai olisitko toivonut sittenkin ehkä jotain muuta?

Link to comment
Share on other sites

Kertokaa mikä teidät sai valitsemaan häämusiikin esittäjän. Ja jos häät ovat jo olleet, niin olitko tyytyväinen valintaasi, vai olisitko toivonut sittenkin ehkä jotain muuta?

Meillä oli spotify (paitsi häävalssin osalta, joka tuli cd:ltä). Olin tehnyt huolella pari eri soittolistaa valmiiksi (illallisen ajalle omansa ja loppuillaksi omansa) ja ostanut Premiumin. Tämä siksi, että emme halunneet mitään b-luokan humppapumppua ja laadukkaaseen bändiin ei olisi ollut varaa. Lisäksi epäilin, ettei vieraista löytyisi juurikaan tanssihaluja.

Olen tyytyväinen valintaamme. Saimme ne kappaleet jotka halusimme ihan aitoina versioina ja maksoi sen kympin. Käytännössä osoittautui, että bändi/tubaduuri olisi ollut liian dominoiva pienissä juhlissa. Tanssimme sen mitä tanssimme, mutta kun se hupi lakkasi kiinnostamasta, tyhjä tanssilattia ei ollut kiusallinen kuten livemusiikin kanssa olisi ollut.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä oli itse asiassa sekoitettuna kaikkea mahdollista :grin:

Ruokailun taustalla soitti pianisti, häävalssi soitettiin koneelta, muut valssit soitti jousikvartetti ja illan bilemenosta vastasi ammatti-DJ. Trubaduuri kävi vetämässä kolmen kappaleen esityksen kitaralla (oli aivan ihana!). Lisäksi jatkoilla vieraat jorailivat Spotifyn tahdissa.

Jousikvartetti ja pianisti olivat meidän sukua/ystäviä, DJ oli aivan mielettömän hyvä satsaus! Trubaduurin oli anoppi "tilannut" ns. lahjaksi. Humppabändi ei olisi ollut lainkaan meidän juttu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meille tulee bändi tanssittamaan, mutta se ei ole mikään humppabändi, vaan musiikin opiskelijoista koostuva poppoo. Heille annetaan jotain vinkkejä meidän musiikkimausta ja ne ehdottomat nounou-biisit, joita ei haluta soitettavan. Ja häävalssin soittavat meidän toiveen mukaan. :girl_wink:

Tätä ennen ja jälkeen tulee biisejä spotifystä. Eli ruokailun ja kahvin ajaksi, sekä bändin häipymisen jälkeen.

Toivottavasti näillä saadaan hyvä setti musiikkia. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Meillä on ongelmana, ettei juhlapaikalla ole valmiina minkäänlaista äänentoistoa, vaan tilaajan odotetaan tuovan sen itse. Siksi mietimme bändiä tai dj:tä, jolla olisi pelit ja vehkeet. CD-mankasta ei taida kuulua tarpeeksi, enkä kehtaa laittaa ketään vaihtamaan levyjä töikseen, kun pitäisi juhlia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...