Kaaso ja ei-perinteiset häät


Pongo

Recommended Posts

Onko ketään jonka häät eivät ole perinteiset, mutta joka haluaisi silti kaason? Olen itse pohtinut kaason hommaamista, mutta en tiedä keksisinkö kaasolle mitään tekemistä. Jollakin tavalla kaaso tuntuu kauniilta ajatuksena.

Vietämme siis häät kesäpäivänä sukumme kesämökillä/tilalla, järven rannalla kauniina kesäpäivänä ja yönä, häät ovat rennot ja vapaamuotoiset, vihkiminenkin suoritetaan jo aiemmin maistraatissa. Tehtäviä, joita olen kaasolle/bestmanille miettinyt, voisi olla sitten itse hääpäivänä grillin hoito (kyllä, näissä häissä grillataan, sopisi ehkä mieheni kaavailemalle bestmanille joka on kunnon grillihullu :D), saunan lämmitys, mutta siihen loppuu mielikuvitus. Ennen häitä en apua tarvitse, kortitkin teen graafikkona itse...

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Itsekin järjestämme ensikesänä ei-niin-perinteiset häät maistraattivihkimisineen. Kaaso kyllä auttaa minua kutsukorttien, istumapaikkalappujen ym. askartelussa sekä tulee maistraattiin huolehtimaan cd-soittimen käytöstä, pitää tietysti morsiuskimppua sormusten vaihdon aikana ja lukee kauniin runon, mutta itse juhlapaikalle en itsekään keksinyt paljoa tehtävää. Juhlapaikalla hän voisi huolehtia uudet tuikkukynttilät ja ulkotulet loppuunpalaneiden tilalle ja vetää ainakin yhden leikin. Tuossa muutama idea muillekin :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mä pyysin itselleni kaksi kaasoa, vaikka en usko käyttäväni heitä oikeastaan mihinkään käytännön työhön.. Suurin syy pyytää heitä kaasoiksi oli kai, että se on kaunis tapa osoittaa, että he ovat minulle tärkeitä. Toiseksi suurin syy on, että he varmaan järjestävät minulle polttarit! :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Nostetaan vanhaa aihetta! Me aiomme mennä naimisiin ihan vain kahdenkesken, joko Suomessa tai mahdollisesti ulkomailla. En siis varsinaisesti tarvitse kaasoa (paitsi tietysti kaasoni voisi olla toisena todistajana maistraatissa, jos päätämme mennä Suomessa vihille), mutta kaipaisin kuitenkin Erityistä Häähössötyskaveria.  Tämän Erityisen Häähössötyskaverini haluaisin mukaan pukua etsimään ja ehkäpä hän voisi järjestää jotkin pienimuotoiset polttarit (lähinnä kokoontuminen kaverien kesken, ei suurempia ohjelmanumeroita). Onko kuitenkin jotenkin aliarvioivaa pyytää yhtä ystävistäni tähän hommaan? Mitään juhlia ei varmaan kuitenkaan tulisi (ehkä jotkut bileet jälkikäteen), ja jos menemme ulkomailla naimisiin, hän ei näkisi edes vihkimistä. Silti haluaisin jonkun nimetyn henkilön, jonka kanssa jakaa suunnitelmat ja unelmat. Siis joku muukin kuin tuo kihlattuni. :) Miten tämä Häähössötyskaveriksi pyytäminen kannattaisi mielestänne toteuttaa? Haluan, että ystäväni tietää että hommasta voi myös kieltäytyä...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...