matte

Millä perusteella valitsitte hääpäivän?

646 viestiä aiheessa

Halusimme jotenkin erilaiset häät ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyimme uudenvuoden aattoon eli kirkko on varattu 31.12.2011, joka sattuu olemaan lauantai. Ainakin hääpäivä on helppo muistaa.

smzhq3q7i3rw.png

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jonki aikaa pyöritettiin eri päiviä ja sitten löytyi se oikea. Kirkko varattuna 29.2.2012. :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä ei oikeastaan mitään muuta ollut syytä päivälle kun että se pitää olla lämpimällä ajalla ja kesällä, meillä siis 21.7. olemme aikoinaan menneet kihloihin 24.6 mutta juhannus on aina niin kylmä niin ei sitten haluttu nuita juhlia sille ajan kohdalle,, :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meistä ajatus kesähäistä tuntui kaikkein parhaimmalta. Olisin itse halunnut häät kesäkuulle mutta sitten katsottiin mihin ajankohtaan miehen kesäloma osuu ja ensi kesänä se sattui elokuulle. Itse pystyn pitämään lomaa milloin vaan. Eli siitä syystä päädyimme sitten 13.8.2011 päivää joka sattuu olemaan myös omien vanhempieni hääpäivä mutta se ei ollut kyllä alunperin mikään tarkoitus. Nyt kun osui hyvin niin päädyttiin sitten samaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mies sanoi ehdottoman ein sekä kesä- että talvihäille. :D En kyllä itsekään halunnut kesällä naimisiin.

Häitä ei haluta vielä ensi vuonna, kun muutama kaveri menossa silloin naimisiin. Halusimme "juhlia heidät ensin pois alta". Arvoin kauan kevään ja syksyn välillä. Syksy tuntui kuitenkin paremmalta, kun en halunnut kuitenkaan, että olisi kovin kylmää. Elokuun valitsimme siksi ja vuosi 2013 tuntui meille sopivalta. Syyskuuta mietin ensin, mutta silloin alkaa taas luennot, joten elokuussa häät ehtii hoitaa hienosti pois alta ennen syksyn opiskeluja. Viikonpäiväksi tulee siis lauantai, joten vaihtoehtoina on vielä 17.8.2013 tai 24.8.2013. Mutta onneksi ei ole vielä kiire päättää, tosin voisi kyllä olla ajoissa asialla ja varata juhlapaikan kesällä jo. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itselläni ei ollut päivämäärän suhteen niinkään merkitystä, mutta miehelle tuntui olevan sydämen asia päästä valitsemaan joku "erikoinen" päivä. No sinänsä hyvä, kun kihloihinkin mentiin (miehen kosiessa eli hän se tämänkin päivän valitsi) 01.02.2010.

Sen verran tiedettiin, että hääpäivä sijoittuu vuoteen 2011 ja mieluummin ennen syksyä. Mies otti kalenterin käteen ja päätyi päivään 11.6.2011. No palindromi tämäkin on, kun kirjoittaa eri mutoon 11.6.11, mutta miehen logiikalla tästä löytyi vielä jotain paljon syvempää: 1+1+2+1+1=6 :o Joo, olen menossa insinöörin kanssa naimisiin :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän hääpäivä valikoitui melko yksinkertaisesti, haluttiin että häät on kesällä, mutta semmoisena ajankohtana että ei ole liian kuuma eikä liian kylmä. Päädyttiin sitten elokuulle.

Päivämäärävaihtoehtoja olivat 4pv, 11pv ja 18pv, joista viimeisin sitten päätyi hääpäiväksi, ihan vaan sen takia, että 18.8 kuulosti hyvälle lausuttuna :D

2012 vuosi taas päätettiin ihan sillä, että tämän vuoden puolelle ei oltaisi keretty säästää tarpeeksi rahaa, joten seuraava vuosi oli aika nappi valinta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika samanlainen juttu kuin edellisellä paitsi me päädyttiin 4. päivään. :D Helppo miehenkin muistaa kun hääpäivä on 4.8.12. :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tahdottiin talvihäät ja koska minä olen syntynyt 1.2 ja mies 9.2 päädyimme pitämään häät lauantaina 4.2.2012 (joka on vielä kaikenlisäksi anopin synttäripäivä :D). Tulevaisuudessa sitten voidaan juhlia kaikki aina samalla kertaa :)

ja anopille ilmoitettiin häistä tyyliin, että "me viedään vähän sitten huomiota ensi vuonna sun synttäreistä" :D

Muokattu: , käyttäjä: lauwra

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me valitsimme päiväksi 18.08.2012. Se kuulosti ja tuntui sopivalta. Oltais haluttu 21.8.(meidän ensitapaamisen päivänä) mutta se olisi ollut keskellä viikkoa joka ei kyllä käy monellekkaan vieraalle. Joten siitä lähipäiväistä valitsimme sopivan. On kirkko varattuna, julhapaikka ja jopa hotellihuone hääyötä varten. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on ollut hääpäivä tiedossa niin kauan kun vaan muistan. Miehellä ei juurikaan mielipidettä ollut, joten loppujen lopuks sitten suostui mun valitsemaan päivään. :)

210712 sanotaan tahdon. <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelimme alunperin pitää häämme marraskuussa, mutta halusimme sittenkin kesähäät. Täällä pohjoisessa tuppaa olemaan sääskiä vielä heinäkuussa, joten valitsimme sillä perusteella elokuun. Äitini työt alkavat elokuun toisella viikolla, joten siksi elokuun ensimmäinen vkl :) Silloin on vielä lämmintä, mikä on plussaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häämme ovat 16.7.2001.

Se oli meille selvää, että kesähäät tulee ja heinäkuu on se mieluisin kuukausi. Alunperin halusimme 23.päivän, mutta silloin vihkitilaisuus olisi mennyt kovin myöhäiseksi, joten aikaistimme suunnitelmamme viikolla.

9.päivä ei käy, sillä silloin on sisareni syntymäpäivä ja 30.päivä ei käy, sillä silloin täällä päin ovat eräät kaupunkijuhlat ja on todennäköistä että kaikki vieraat (tai ainakin suurin osa) tulisivat paikalle krapulassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Alettiin seurustelemaan 14.4.2006, kihloihin mentiin 14.4.2007. Valmistun nyt koulusta ja halusin panostaa valmistumiseen, joten häät pidetään 2012. 14.4.2012 olisi ollut mahdollinen päivä, mutta kun tahdon kesähäät. 14.7.2012 on kanssa lauantai, joten se on kuukausipäivä meille :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Halutaan pitää häät vehreimpänä ajankohtana, jolloin ei ole liian kuumaa ja kulahtanutta, joten kesäkuun puoliväli on ihanteellinen. Menimme kihloihin 16.8. ja häät vietetään 16.6. Miehenkin helppo muistaa nuo ajankohdat :grin: . 2010 oli kihlavuosi, tänä vuonna syntyy esikoinen ja häät saa olla sitten vuoden 2012 kohokohta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen ajatus oli, jotta joskus parin vuoden sisälle esikoisen syntymästä.

Sitten tulikin, että josko ennen esikoisen syntymää. Laskettu aika 26.6.2011.

Tällä vältyttäis parilta typerältä virastokäynniltä ja sun muilta. Perheeksi kun tullaan niin koko perheellä olisikin jo yksi ja sama sukunimi =) Miehelle hyvin tärkeää.

Eli ennen 26.6.20110.

Maaliskuu liian äkkiä.

Huhtikuussa ei ole mitään muuta kuin loskapaskaa niin ei käynyt : D

Kesäkuussa tulee turvottua niin mahottomasti ja laskettua päiviä, että ei.

Eli näin valittui toukokuu.

Toukokuu.

Päiväksi valittiin sitten automaattisesti se ensimmäinen, vappupäivä.

Ajatuksena hauska ja maistraatillekin vielä passasi niin mikäpä ettei jottei =)

Kaikenlisäksi mulla on vielä synttärit 3.5. niin luulis ukon muistavan nekki jatkossa samaan syssyyn : D

Ajatusleikkinä valittui siis =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen aina ollut syksyihminen ja olisin halunnut häätkin alkusyksylle, mutta käytännön syistä päädyimme kuitenkin kesäkuulle. Juhannuksena viime vuonna kotiin ajellessa puhuttiin kuinka nättiä on ja sillo se oikeestaa päätettii. Viikko ennen juhannusta on juuri passeli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me molemmat oltiin sitä mieltä, että loppukesästä halutaan pitää häät. Sulhanen sit ehdotti sitä päivää mikä nyt ollaan lyöty lukkoon.

Muokattu: , käyttäjä: catrine

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme syksyihmisiä joten oli itsestään selvää pitää häät syksyllä. Juhlapaikan varaustilanteen mukaan päätettiin tarkka päivä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme aina halunneet pitää häät syksyllä. Ja koska päätös naimisiinmenosta tuli melko myöhään (helmikuussa 2011), oli ajankohta viisainta laittaa lokakuulle, että ehtii tehdä järjestelyt. Myös päivämäärä on numeraalisesti näyttävä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Päätettiin ajankohta elokuu 2011 kihlautumisen yhteydessä, että jos mitään sen kummempaa ei tapahdu niin tuolloin naimisiin. Minä olisin voinut mennä myös syksyllä tai talvella naimisiin mutta mies halusi kesällä. Minun lempikuukausi kesässä on elokuu joten se valikoitui sieltä.:)

Muokattu: , käyttäjä: Dakota

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä taas isäntä ei niinkään oo sanonu mitään häitten ajankohdan suhteen eli antanut minulle ns. vapaat kädet.

Itsellä ollut aina vahva mielipide siitä, minä vuodenaikana häät tulisi pitää. Eli kesähääthän me sitten pidetään :) Kirkkokin varattu 11.08.2012, hääpaikan suhteen vielä pientä arpomista, kun pitäisi tosiaan osata valita niistä kolmesta vaihtoehdosta se yksi. Ajankohtaan toki vaikutti se, että miten miehen kesälomat menee.. Sattuu just sopivasti viikko olla lomaa ennen ku meidän häät on ;)

Ehkä halusin heinäkuulle enemmän aikasemmin häitä, mutta no ei tämä elokuukaan tosiaan pahalta tunnu ja vieläpä senkin tähden että vuosipäivä on 6.8 eli tulee yhteisiä vuosiakin sitten täyteen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Halusimme molemmat talvihäät, ja arvoimme helmi- ja maaliskuun väliltä. Helmikuussa on vaarana, että on -30 pakkasta, joten päädyimme maaliskuulle. Halusin alkukuusta, jotta olisi vielä lunta kunnolla, mielellään tietysti myös puissakin. 3.3.12 näytti kalenterissa hyvältä, joten siinähän se.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensin päätettiin, että naimisiin mennään, kun olen saanut opintoni päätökseen. Sitten kun selvisi, että valmistun kesän korvilla 2011 niin jotenkin päädyttiin sopimaan se hääpäivä heti kesäkuun alkuun. En oikein edes muista miksi, eikö sitten vain maltettu odottaa. :) Alunperin mietittiin hääpäiväksi 4.6.2011, mutta kun tajuttiin, että silloinhan on lakkiaisetkin niin päädyttiin sitten päivään 11.6.2011., jotta kukaan vieraista ei ainakaan sen takia jäisi pois juhlista, että ovat jonkun lakkiaisissa. Oikeastaan sillä päivämäärällä ei meille kummallekaan niin hirveästi väliä ollut. Jos tuolle päivälle ei olisi saatu tehtyä varauksia, olisi varmasti mikä muu tahansa ajankohtakin meille käynyt.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään