Jump to content
Naimisiin.info

Millä perusteella valitsitte hääpäivän?


matte

Recommended Posts

Mua jotenkin ärysttää noi symmetriset päivämäärät tai muuten vaan helppo muistaa -päivämäärät. Kartan sellasia. Oon sitä mieltä, että kyllä sen hääpäivän muistaa oli se mikä tahansa! Ei siihen mitään muistisääntöjä tarvita :)

Meille oli pääasia vain se, että mennään naimisiin loppukesästä ja kuukaudeksi valikoitui heinäkuun loppu, ja ainoaksi vaihtoehdoksi jäi 20.7.2012, joka osoittaitui aivan sattumalta myös mun nimipäiväksi :D ...Joten minä ja mun helposti muistettavien päivien inho ;) Heh.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 646
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kosinta tapahtui 11.1.2011, joten se on kihlajaispäivämme. Hääpäiväksi mietimme jotain hauskaa, esim. 1.11.2011 mutta se olisi tullut liian äkkiä. 12.12.2012 taas olisi ollut liian kaukana kärsimättömälle, joten päädyimme 19.5.2012. Toukokuun puolenvälin jälkeen, jotta omenapuut kukkisivat todennäköisemmin kuin alussa, mutta ennen kesää, jotta saamme nauttia kesästä avioparina, ilman häästressiä. :grin:

Link to comment
Share on other sites

Yllätyksekseni minua kosittiin heinäkuussa ja päätimme viettää häitä ennen vuoden loppua. Lopullinen päivämäärä valikoitui juhlapaikan mukaisesti kun oli vain muutama päivä enää tämän vuoden puolella vapaana.

Link to comment
Share on other sites

Minulle on tärkeää, että päivämäärässä on jokin idea. Todennäköisin hääpäivämme tulee olemaan 21.9.2013, koska se on lauantai sillä viikolla (38) milloin olemme alunperin tavanneen vuonna 2009 ja Earth, Wind and Firen biisissä Septemper lauletaan 21sen päivän illasta. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Mies kosi mua 21.7.2011. Pian alettiin katselemaan sopivaa hääpäivää ensi kesälle ja huomattiin että ens vuonna 21.7. osuu lauantaille. Ei tarvinnut kauaa miettiä! Eli kihla- ja hääpäivä samalla päivämäärällä, eri vuosi vaan!

Link to comment
Share on other sites

Mies meillä oikeestaan päätti että ensi syksynä tanssitaan häitä, mutta minä sain valita sen varsinaisen päivämäärän :-X

Link to comment
Share on other sites

3 vuotta kihlajaispäivästä mennään naimisiin. Se nyt tuntui vaan sopivalta ajankohdalta niin valittiin se. Olis menty 1.4 mutta se sattui viikonlopulle ja maistraatissa kun mennään niin se ei ole auki tuolloin.

Link to comment
Share on other sites

Me valitiin päivämäärä vain kun se on helppo muistaa :girl_wink: Ei kauhein romantista mut meille sopiva..ja se on hauskakin jos lukee päivämäärä äänen ^^ 2.2.13

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mua kosittiin vain 6kk seurustelun jälkeen ja ilmoitin, että suostun kyllä mutta haluan kahden vuoden harkinta-ajan :) Päätettiin sitten, että samalla päivämäärällä vuonna 2012 mennään hoitamaan rekkaroinnit maistraatissa ja kos kys. päivä on keskiviikko, niin seuraavana lauantaina sitten juhlat.

Link to comment
Share on other sites

Itse olen aina halunnut talvihäät ja miehelleni päivällä ei ollut väliä. VAlittiin sellainen päivä, joka tuntui kivalta :)

Link to comment
Share on other sites

Me valitsimme hääpäivän juhlapaikan perusteella, häät marraskuussa, joten tulossa ihanat talvihäät ja juhlapaikka on upean tunnelmallinen sellaisiin juhliin :gpari:

Link to comment
Share on other sites

Olisimme halunneet häät aluksi heinäkuulle, mutta juhlapaikka oli joka heinäkuun viikonloppu jo varattu, joten joustimme hieman ja päätimme juhlistaa häitämme 11.8.2012. Jälkeenpäin mietittynä tuo päivä on parempi kun heinäkuun päivät ja osui sattumalta nimipäiväkin samaan päivään. :)

Muokattu: , käyttäjä: osolis
Link to comment
Share on other sites

Koska juhlat tulee olemaan enemmin kekkerit kavereille kuin sukujuhlat (molemmilla pieni suku, mun vanhemmat kekkeröi sujuvasti ja miehen vanhemmat jo kuolleet) niin kaverit on isossa osassa. Juhlat tullaan siis järjestämään jonkun keikkatapahtuman yhteyteen. Onneksi soittajat valinnaisissa bändeissä ovat suurin osa tuttuja joten asioita voi järjestellä sen mukaan.

Mä just eilen mieheltä kysyin (kun jo tilattuja sormuksia odotellaan) että onko sillä sit kuitenkaan väliä mikä päivä kihloihin mennään, onko sormuksissa oltava joku spesifi päivä? eikö kuukausi ja vuosi riittäisi? Jos pitää päivä olla, haluan siihen jonkun jujun esim. 11.11.2011 mutta se se ei tule olemaan :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

Meillä hääpäivä on sovittu 17.8.2013, ja se lähti tuosta kuukauden valinnasta liikkeelle. Haluttiin häät joko loppukesästä tai alkusyksystä, ja elokuu oli paras vaihtoehto, koska elokuussa miehekkeellä on synttärit (ei kai se nyt paljoa olisi haitannut, mutta olipahan nyt yksi kriteeri) ja lokakuussa taas on monesti jo niin viileää, että ulkona olo olisi ollut epävarmempaa, niin elokuu se sit on. Tuo 17. päiväkin sopii hyvin, kun ollaan pidetty numeroa 7 meidän onnennumerona niin löytyypä sekin nyt sitten hääpäivästä :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä myös kävi niin, että hääpaikka talvelle 2013 oli jo melko varattu. Hääpäiväksi tuli siis 23.03.2013, päivää valitessa meillä ei ollut mitään tiettyä päivää minkä olisimme halunneet niin varasimme ensimmäisen vapaan ajan. Kirkkoon kuitenkin on näin hyvissä ajoin aikoja vielä runsaasti tarjolla, joten juhlapaikan varaustilanteen mukaan mentiin..

Link to comment
Share on other sites

Ajateltiin alunperin että haluttaisiin kesähäät, ehkä elokuun alkuun, mutta sitten kuitenkin alettiin kallistua syyskuun puoleen... Erityisen mielellään oltaisiin ehkä valittu 1.9., koska ollaan aloitettu myös seurustelu ja kihlauduttiin 1. päivä kutakin kuuta :D Mutta nyt kun varailtiin paikkaa, niin 29.9.2012 olikin sitten ainoa vapaa päivä koko syksynä, joten tuleekin sitten ihan kunnolla syyshäät, kiva näinkin :)

Link to comment
Share on other sites

No ajatushan lähti siitä että olisimme haluneet mennä naimisiin toukokuussa...tai vaihtoehtoisesti syys-lokakuussa. Otimme selvää koska haluamamme juhlapaikan saisimme, ja tämän perusteella soitimme viereiseen kirkkoon...kun sekä juhlapaikkaan että kirkkoon sopi ensimmäinen ehdottamamme päivä, oli päivämme päätetty.

Elikkä 12.05.12. :gpari::-X:-X

Link to comment
Share on other sites

Sai mies valita päivän, minä olin vaan toivonut ettei kesällä häitä vietettäisiin. Joten miehinen päivämäärä onkin sitten 11.11.2011 :gpari:

Link to comment
Share on other sites

Meillä päivämäärä valintaa selvensi huomattavasti se, että juhlapaikka oli talveksi jo hyvin varattu. Haluttiin mahdollisimman nopeasti naimisiin ja otettiin eka vapaa lauantai eli 03.03.12 :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä ei päivä ole ihan varma vielä, mutta perusteet voin silti kertoa! ^_^ Haluttiin häät syyskuuhun, koska ollaan molemmat syksyihmisiä, mutta paikka oli silloin tupaten täysi. Niinpä juhlia vietetään ilmeisesti 6.10 ja maistraatissa käydään päivää ennen. Samapa tuo, syksy kun syksy!

Link to comment
Share on other sites

Meidän hääpäivä on 28.4.2012 ihan siitä syystä että olin vähän myöhässä kun päätin mennä naimisiin. Joten kesä häiden tilalle tuli kevät häät. Ja tuolloinhan kaikki alkaa vihertämään ja luonto herää uuteen alkuun. Niin kuin naimisiin mentäessä. Ja vielä tuossa vaiheessa ei ollut kovaa tunkua orkesterista ja pitopalvelusta sekä juhlapaikasta vaan saimme kaikki jotka halusimme.

Link to comment
Share on other sites

Halusimme talvihäät ja vuonna 2012, niin päädyimme 7.1.2012 :) eli vuoden ensimmäinen lauantai.

Erinomainen päivä Heire! Meillä sama :)

Kummallekaan ei ollut tärkeää, että päivämäärä olisi numeroiltaan jotenkin "erityinen", kunhan sijoittuu alkuvuoden talvikuukausiin. Lisäksi Loppiainen sattuu tuossa 7.1.2012 sopivasti edelliselle päivälle, niin tuleepa juhlavieraillekin pidempi viikonloppu - itse suuntaamme heti häiden jälkeen kahdeksi viikoksi kaukomaille, jei!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...