Jump to content
Naimisiin.info

Millä perusteella valitsitte hääpäivän?


matte

Recommended Posts

  • Replies 646
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hääpäivä lyötiin lukkoon perusteilla

- jouluhäät

- maistraatin virka-aika

Päiväksi tuli sitten 21.12.2012. Saatiin kaupan päälle hauska numerosarja ja se, että kyseisenä päivänä on talvipäivänseisaus! :) Vuoden pimein päivä muuttuu siis meillä vuoden ihanimmaksi päiväksi.

Link to comment
Share on other sites

Hääpäivää ei numeroiden perusteella valittu, vaan otettiin se kesälauantai mikä kahdesta vaihtoehdostamme saatiin. :) Numeronakin päivä on kyllä mieluinen (4.8.2012), koska molempia miellyttää nuo parilliset luvut enemmän. Tai nyt kun ajattelee, niin onhan tuo nelonen ollut oma onnenlukuni jo iät ja ajat ja elokuu on oma syntymäkuukauteni, joten kylläpä meille sattui hyvä päivämäärä! :D

Link to comment
Share on other sites

Meidän piti alunperin odottaa, että olemme olleet 10v kihloissa ja mennä sitten maistraatissa naimisiin. Mieheni kuitenkin yllättäen kysyi 11.11.11 jälkeen, että miksei mentäisikin naimisiin jo 12.12.12. Minulle se sopi mainiosti...talvihäät ovat ehdottomasti minun juttuni ja itse tapahtuman odotus aikaistui vuodella =)

Link to comment
Share on other sites

Vuosipäivämme (kirjaimellisesti :) ) on 10.6., mutta koska se on ensi vuonna sunnuntai, eikä siis kovinkaan kiva vihkipäiväksi, menemme naimisiin 9.6.2012. Alkukesä on myös siinä mielessä mukava, ettei tarvitse käyttää koko kesää häiden suunnitteluun. :)

Link to comment
Share on other sites

Minä tein selväksi miehelleni että jos kihloihin mennään niin haluan naimisiin suht pian enkä monen vuoden päästä. Joten viikko kihlautumisesta käytiin varaamassa kirkko 21.7.2012 joka sattuu olemaan oma nimipäiväni, joten miehen helppo muistaa :)

Harmiksemme saimme tietää loppukesästä että miehen serkun häät on samana päivänä, mutta eipähän ole liikaa sukulaisia juhlissa :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä seurusteluvuosipäivä on 16.7 ja olisin halunnut sitten edeltävän lauantain, 14.7 mutta silloin vihkiminen olisi mennyt myöhään, joten päädyin sitten 28.pv samaa kuuta jotta vihkiminen olisi aiemmin. Mielestäni jo aikaisin aika klo 15 on turhan myöhään.. olisin halunnut vihkimisen klo 13, mutta kyseisessä kirkossa aikaisin oli klo15..

Link to comment
Share on other sites

Menemme myös tammikuussa naimisiin. Olemme puhuneet naimisiinmenosta jo useamman vuoden ja nyt viime syyskuussa päätimme, että alamme järjestää asiaa. Niinpä laitoimme avioliiton esteiden tutkintapyynnön maistraattiin ja koska se on vain neljä kuukautta voimassa, päätimme, että deadline on sitten se. :) Menemme siis naimisiin tammikuun 2012 lopussa. Emme ole isojen häiden perään, joten lyhyt valmisteluaika ei haittaa, pikemminkin päinvastoin - en halua stressata häävalmisteluja ja nyt ei ole sellaiseen aikaa.

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan alettu seurustelemaan 9.pv ja menty kihloihin 9.pv. Joten häääpäiväksikin tulee 9.6.2012! En saanut haluamiani talvihäitä niin päätimme pitää häämme alkukesästä jolloin luonto on kauneimmillaan ja kukat kukkii yms. Nyt onkin tullut jo kova hääkuume vaikka välillä asia jännittää kovasti :)

Link to comment
Share on other sites

Alunperin sulholla oli mielessä numerosarjapäivä vuoden 2012 joulukuussa mutta valitsimmekin aikaisemman ajankohdan ihan vain siitä syystä, että muutamme alkukesästä toiselle paikkakunnalle ja haluamme mennä vihille vielä tällä nykyisellä, meille kummallekin tärkeällä paikkakunnalla. Täällä olemme tavanneet ja asuneet kumpikin merkittävän osan elämästämme.

Eli 12.5.2012 on vihkipäivämme.

Link to comment
Share on other sites

Olisimme niin halunneet hääpäiväksi 7.7.2012, koska kihlapäivä oli 11.11.2011, mutta

haluamamme juhlapaikka oli vapaana vain 16.6.2012. Siviilivihkiminen on sitten 6.6.2012.

Sekin on erikoinen päivä, mutta kyllä toisaalta vain "korvike" kun ei saatu 7.7. - päivämäärää.

Link to comment
Share on other sites

olisimme halunneet 1.7.2012 mutta se olikin sunnuntai. parisuhde alkoi toukokuun eka päivä, kihlat olivat kesäkuun eka päivä niin häät olisivat voineet olla heinäkuun eka. mutta sitten pohdinnan jälkeen päädyimmekin 28.6 siviilivihkimiseen koska 28.6 on vanhempieni hääpäivä, samoin kun kummieni. Tällaista jatkumoa haettiin :D

Link to comment
Share on other sites

Ajatuksena oli mennä naimisiin elokuun ekana viikonloppuna (2012), mutta koska hääpaikka oli varattu toivottuna ajankohtana, siirsimme vihkipäivän heinäkuulle. Toivottavasti sää suosii silloin ulkovihkimistä ja muutenkin ulkona oleilua.

Muokattu: , käyttäjä: marmot
Link to comment
Share on other sites

Meillä päivää näyttää vahvasti vaihtuvan. Mikäli näin käy, valikoituu päivä sen mukaan mikä on vapaana haluamassammr juhlatilassa.

Link to comment
Share on other sites

Me oltais alunperin haluttu 7.7.2012, 7 on mun onnennumero, ja muutenkin kivan kuuloiset numerot. Meillä kävi kuitenkin niin, että hääpaikka oli niin suosittu, että 26.5.2012 oli ainut vapaa päivä juhannuslauantain lisäksi. Aluksi vähän harmitti, mutta nyt oon ihan innoissani! Saan miehen jo yli kuukautta aiemmin kuin alunperäisen suunnitelman mukaan ;).

Link to comment
Share on other sites

Hääpäivä valikoitui "sarjaan sopivaksi". Olemme aloittaneet seurustelun aikoinaan marraskuussa, avovaimo minusta tuli myös marras-joulukuun vaihteessa ja kun vuosipäivämme osui sopivasti lauantaille, niin se valittiin hääpäiväksi. Pitkään olin kuvitellut itselleni kesähäät, mutta marraskuu tuo häihin oman tunnelmansa ja todennäköisesti ei ole juhlaruuhkaa kutsuttavilla :)

Link to comment
Share on other sites

Alunperin suunniteltiin että häät olisi elokuussa, mieluiten 4.8. Se ei kuitenkaan sitten onnistunut ja muut elokuun päivät eivät syystä tai toisesta kelvanneet. Syksymmälle ei tahdottu enää siirtää joten heinäkuu oli sitten seuraava vaihtoehto. Mietittiin 7.7 ja 14.7 välillä pitkään, ja päädyttiin sitten tuohon 7.7, koska vanhempieni hääpäivä sattui edeltävälle päivälle ja kummieni hääpäivä seuraavalle päivälle. :) Eikä haittaa kyllä yhtään että siirtyivät sieltä elokuulta aiemmaksi, eipähän tarvitse odottaa niin pitkään. ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...