Jump to content
Naimisiin.info

Millä perusteella valitsitte hääpäivän?


matte

Recommended Posts

Oltaisiin haluttu hääpäiväksi sama kuin kihlajaispäivä (16.6.), mutta menisi varmaan aika kauan, ennen kuin se päivä olisi lauantai. Päädyttiin sitten 14.6.2014 päivään. Silloin on luontokin kauneimmillaan. :)

Se olisi v. 2018 :) OT:na: semmoisessa osoitteessa kuin www.weppipakki.com (haulla "päivämäärä") voi katsoa mikä viikonpäivä tietty pvm on. En ole löytänyt hakua toiseen suhtaan.. Onko joku muu?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 646
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me valitsimme hääpäiväksemme vuosipäivämme, koska se sattui tänä vuonna lauantaille. Ehdoton vaihtoehto se ei ollut, mutta saimme hääpaikan ja kirkon varattua kyseiselle päivälle. Aina olemme loppukesän häistä haaveilleet, joten sekin sopi. Eikä tarvitse kummankaan opetella uutta päivää, kun jo kymmenen vuottaa on meidän päivää tuona päivänä vietetty ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

15.2.2014. Meidän piti ensin mennä vitsillä ystävänpäivänä naimisiin, koska se olisi ollut niin huvittavan siirappista. No 14.2.12014 on perjantaipäivä, joten emme halunneet juhlia silloin. Lauantai 15.2.2014 sitten sattuukin olemaan minun 25-vuotispäiväni, joten valitsimme sen päiväksi. Kaiken lisäksi en ole ikinä oikein syntymäpäiviä juhlinut, niin tästä eteenpäin joka syntymäpäivä on erityinen. :gpari:

Link to comment
Share on other sites

Meillä itseasiassa mie päätin lopullisen päivämäärän.. Mies halusi jo aikaisemmin (ja vaikka heti aamulla karata maistraattiin.. Häät itse ovat kuulemma vain minua varten :D

 

Meillä on siis 6.9.2014 - 6.9 on helppo muistaa ;) Mutta syyskuu sen takia että silloin tulee 10vuotta äitini kuolemasta, ja se on tavallaan pyrähdys uuteen elämään samalla.. Jättää taakse se 10vuoden suruaika ja aloittaa oman perheen pyöritys.

Kuudes päivä otettiin taas sen takia että aloimme seurustelemaan "vakavasti" 6.2, olen syntynyt 6.12, kaikki juhlallisuudet on aina osuneet kuudes/kk. Kihloihin menimme kyllä 12.11 mutta siitäkin sormus ikkunaostoksilla oltiin silloin 6.11 ;)

 

Kuutonen on muutenkin sopinut meidän arkeen ja sattumoisin myös onnennumerona - esimm. Kenossa ! hahhaa.

 

Vuoteen 2014 on myös tarpeeksi aikaa suunnittelun ja paikkojen varaamisen suhteen !

Link to comment
Share on other sites

Kihlauduimme huhtikuun 19. päivä tänä vuonna ja siinä vaiheessa jäi vielä auki menemmekö naimisiin vuonna 2014 vai 2015. Muutamaa viikkoa myöhemmin päädyimme vuoteen 2014. Päiväksi mietittiin ensin kihlajaisten vuosipäivää, mutta halusimme kevään olevan edes hieman pidemmällä, kun häitä juhlitaan, joten päiväksi valikoitui 3.5.2014.

 

Meilläkin kevääseen liittyy paljon erilaisia elämäntapahtumia, mm. äitini kuolema, tyttäremme syntymä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Loppukesä oli yksi kriteeri( lomarahat tulleet,auttaa vähän hääkustannusten kattamisessa sekä aikaa häiden suunnitteluun, joka siis alkoi "vasta" tämän vuoden alussa).17.8 valikoitui sitten oikeastaan poissulkutaktiikalla;ainut vkl elokuussa,jolloin kaikki tärkeimmät kutsuttavat pääsevät osallistumaan..

Link to comment
Share on other sites

Ei haluta tuhlata yhtäkään kesää häävalmistelujen stressaamiseen ja h-hetken odotteluun ja halutaan luoda juhla, joka on koko ystäväpiirille kesän muistorikas alkajaispäivä :) Siksi toukokuu. Silloin on myös vuoden huumaavin aika, kun luonto herää ja ihmiset jotenkin onnellisimmillaan. Ja jotenkin aateltiin, että kesällä aina joku on estynyt ja jossain matkalla tms. Halutaan myös, että pionit ja parsat on sesongissa :D

Link to comment
Share on other sites

Halusimme häitämme juhlittavan loppukesästä, sillä silloin illat on jo tunnelmallisen pimeitä, mutta on kuitenkin lämmintä. Haluttiin myös, että koulut ei oo vielä alkanut silloin koska tulee vieraita myös kauempaa joten lapsilla pitäis ottaa koulusta vapaata matkoja varten. Nämä kriteerit karsi lauantait jo melko vähään, sitten vaan sovitettiin yhteen kirkon ja juhlapaikan vapaat päivät :)

Link to comment
Share on other sites

Meilläkään ei nyt sen ihmeempiä perusteluita ollut hääpäivän valinnalle, kesähäät halusimme ehdottomasti ja mielellään niin, että on mahdollisuus lomailla häiden aikaan. Heinä- ja elokuulta sitten mietittiin sopivia viikonloppuja ja sitten vain päätettiin, että 3.8.13 on meidän päivä :)

Link to comment
Share on other sites

Alunperin oltiin suunniteltu päiväksi 14.8.2014, sillä seurustelun aloitimme aikoinaan 14.8. Kyseinen päivä on kuitenkin torstai, joka olisi monestakin syystä melko hankala päivä. Niinpä lopulta valitsimme päiväksi 14.6.2014, sillä kesäkuussa olemme menneet kihloihin. Näin tässä yhdistyy seurustelun vuosipäivä, kihlauskuukausi ja vielä tuollainen "hauska" päivämäärä 14.6.14.

Link to comment
Share on other sites

26.7.2014

Seurustelumme alkoi 26.12 ja mies on syntynyt 26.6. 26 satuui sopivasti olemaan lauantai ja tuntui hyvältä päivämäärältä kun muutakin "tärkeää" on tällöin tapahtunut. Ja mies halusi ehdottomasti 26.7, kuukausi omien juhliensa jälkeen. Epäilen että syy voi olla myöhemmillä vuosilla esiintyvä muistamattomuus :rolleyes:. Helpompi kai muistaa, että omista synttäreistä kuukausi niin pitää vaimolle jotain hankkia!

Link to comment
Share on other sites

Kun häät tulivat meillä ajankohtaiseksi aiheeksi ja päivää sekä vuotta rupesimme miettimään, niin aluksi ei ollut sen kummempaa ajatusta kuin "kesähäät". Huomasin kuitenkin kalenteria selatessani, että heinäkuussa 2013, 20.07 sattuu lauantaille. Olemme tulevan mieheni kanssa aloittaneet seurustelun vuonna 2007, joten hääpäiväksi valikoitui 20072013 eli 20.7.2013. Seurustelun aloitusvuosi  toistuu hääpäivässämme. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...